kalmik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, el00019 είπε focus 2013 1.0 125 ανηφόρα Αρτεμισίου 2 ενήλικοι+2 παιδιά+πορτπαγκαζ γεματο+μπαγκαζιερα γεματη δεν χρειάστηκε ποτέ κατέβασμα. Δεν σου απαντάω...απλά προς ενημέρωση του φίλου Είναι γερή η ανηφόρα. Με το Yaris παλιό 1300άρι ήθελα 4η με δύο άτομα. Με Civic 1800cc του 2009 ήθελα 5η και όχι 6η (που δεν είναι υπερβολικά μακριά...)
LongTom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, katsapoli είπε Γενικα η φαση μ ειναι οτι ειμαι Γερμανία οποτε δεν εχω θεμα φορολογίας και ο περίγυρος μ μ λεει να παρω κατι με πολλα κυβικά γτ κανω ταξιδια συχνα και εδω οι δρομοι ειναι τεραστιες ευθείς π κατω απο 120 δεν πανε απλα ψαχνω για κατι καινουργιο π να συνεδριάζει και το καθημερινό μ δρομολόγιο π ειναι γυρω στα 20χιλιομετρα αλλα και τα ταξίδια παιδια δεν εχω οποτε απο χωρους δεν με νοιάζει προς το παρόν κατι Προσωπικά δεν βλέπω να έχεις προβλήματα με τον ecoboost@125HP σε ταξίδι στο σκάφος του Puma, ακόμη και με 4 άτομα μέσα. | Από όσο το είδα το Puma είναι glorified Fiesta, έτσι πρέπει πραγματικά να μην σε νοιάζουν οι χώροι. Πάντως εάν το πάρεις και δεν το παντρευτείς, τότε είναι καλή αγορά. Εάν πρέπει να το έχεις ακόμη και όταν κάνεις οικογένεια, τότε μάλλον δεν είναι ιδανικό. Τότε θα έλεγα να πας Focus, είναι καλύτερο. 1
xx1100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, katsapoli είπε ... ειμαι Γερμανία οποτε δεν εχω θεμα φορολογίας... (χωρίς παρεξήγηση 😉) άσε μας λοιπόν στη φτώχεια μας!!! ==== BTW.... Έχεις πρόσβαση στο mobile de και ρωτάς τα ελληνόπουλα;;
katsapoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρωταω για εμπειρίες γτ ειμαι στο ψάξιμο και κοιταω διάφορα δλδ πραγαμτα π και στο test drive δεν μπορεις να καταλάβεις Αμα ρωτησω συναδελφους γερμανους θα μ πουν Mercedes η VW🤣🤣🤣 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από katsapoli 1
xx1100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, katsapoli είπε Ρωταω για εμπειρίες γτ ειμαι στο ψάξιμο και κοιταω διάφορα δλδ πραγαμτα π και στο test drive δεν μπορεις να καταλάβεις Αμα ρωτησω συναδελφους γερμανους θα μ πουν Mercedes η VW🤣🤣🤣 Μα εννοείται! Δεν συγκρίνονται (ως ποιότητα με το ford). Ασε που όσα ειναι για την γερμανική αγορά είναι - ούτως ή άλλως -οι καλύτερες εκδόσεις... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από xx1100
katsapoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα σ πω στην δουλειά μ οδηγώ ενα A class υβριδικό 200κατι αλογα οταν το πηρα φετος ελεγα πω τι γαματο παρκάρει μονο του σταματα μονο του του μιλας και και μετα απο μια βδομαδα το συνήθισα, αρκετες λειτουργίες δεν της χρησιμοποιώ καν αλλα νταξει ειναι πολυ δυνατό. Γενικα το symbol Status δεν με ενδιαφέρει καθόλου θελω κατι απλα να κανω την δουλεια μ αν και σκεφτομαι και για κανα Mercedes μετα λεω οταν ερθει η ωρα για σέρβις και ζημιά τι θα ζητανε γτ ακουω διαφορα ποσα οχι οτι τα αλλα δεν θα θέλουν απλα λεω Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από katsapoli
xx1100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, katsapoli είπε Θα σ πω στην δουλειά μ οδηγώ ενα A class υβριδικό 200κατι αλογα οταν το πηρα φετος ελεγα πω τι γαματο παρκάρει μονο του σταματα μονο του του μιλας και και μετα απο μια βδομαδα το συνήθισα, αρκετες λειτουργίες δεν της χρησιμοποιώ καν αλλα νταξει ειναι πολυ δυνατό. Γενικα το symbol Status δεν με ενδιαφέρει καθόλου θελω κατι απλα να κανω την δουλεια μ αν και σκεφτομαι και για κανα Mercedes μετα λεω οταν ερθει η ωρα για σέρβις και ζημιά τι θα ζητανε γτ ακουω διαφορα ποσα οχι οτι τα αλλα δεν θα θέλουν απλα λεω Ομοίως όταν οδήγησα για 2.5κ χλμ το καινούργιο c5 aircross. Αφού έπαιξα λίγο με το καντράν και την κεντρική οθόνη, μετά από 3-4 μέρες ούτε που τα έβλεπα ενώ αρκετές φορές ηταν ακομα και ενοχλητικά. Κοίτα δεν αναφέρομαι στα ηλεκτρονικά καλούδια που πραγματικά είναι εντυπωσιακά αλλά... περιττά. Απλά, αν ζούσα Γερμανία νομίζω πως δύσκολα θα σκεφτόμουν κάτι άλλο με τόσες καλές επιλογές (πιθανότατα θα πήγαινα σε μτχ 6μηνου)
el00019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kalmik είπε Είναι γερή η ανηφόρα. Με το Yaris παλιό 1300άρι ήθελα 4η με δύο άτομα. Με Civic 1800cc του 2009 ήθελα 5η και όχι 6η (που δεν είναι υπερβολικά μακριά...) 130 σταθερά με 6η...γκαζι σχεδον στο πατωμα βεβαια...στιγμιαια καταναλωση στο trip ~ 14lt Κι εγώ με golf 1.4 ατμόσφαιρα έμπαινα με 140 και μετά τα δύο πρώτα τουνελ αναγκαστικά 4η γιατί είχα πέσει στα 100 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από el00019 1
LongTom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, xx1100 είπε Μα εννοείται! Δεν συγκρίνονται (ως ποιότητα με το ford). Ασε που όσα ειναι για την γερμανική αγορά είναι - ούτως ή άλλως -οι καλύτερες εκδόσεις... Καλά το μερτσεντε δεν συγκρίνεται επειδή είναι άλλη κατηγορία μάρκας, premium-luxury. Με τα VW πάντως δεν βλέπω διαφορά ως μάρκα. Κάποια μοντέλα-trim έχουν διαφορά από εδώ ή από εκεί, αλλά γενικά τα ίδια. Άλλο που θέλουν οι γερμανοί-VAG να το περάσουν κ χρεώνουν ως premium-.
katsapoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Κλ Εννοιτε μτχ 6μηνου ενταξει αλλη αγορα εδω πιο φθηνα δεν το συζητώ. Αλλα θα σ πω ενα παράδειγμα γνωστος του χάλασε σε καινούργιο Audi ο ανεμιστήρας στο ψυγειο και του ζηταγαν στην Audi 800ευρο γτ λεει ηθελε να την πρόγραμματισουν
xx1100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, katsapoli είπε Κλ Εννοιτε μτχ 6μηνου ενταξει αλλη αγορα εδω πιο φθηνα δεν το συζητώ. Αλλα θα σ πω ενα παράδειγμα γνωστος του χάλασε σε καινούργιο Audi ο ανεμιστήρας στο ψυγειο και του ζηταγαν στην Audi 800ευρο γτ λεει ηθελε να την πρόγραμματισουν Σωστό κι αυτό 👍, σίγουρα για μας εδώ (όπου είναι δυσπρόσιτα όνειρα για τους περισσότερους, δηλαδή να πάρουν ενα γερμανικό αμάξι με καλό κινητήρα αφού είτε είναι σαν να αγοράζουμε σπίτι είτε μετά σε πηδαει το κράτος σε τεκμήρια και τέλη) είναι πιο δέλεαρ. Άμα μπορείς να κάνεις το κέφι σου, παρ'το και άμα δε σου κάνει σπρωξ' το σε κάνα χρόνο
katsapoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ναι αυτο γινετε γτ δεν χανει την αξια του το πουλας μετα καλα. Αλλα πιο κέφι μ να κανω σ λεω δεν με ενδιαφέρει το να το παιξω μουρι (σκεψου κυκλοφορώ με ενα yaris) και να το παιξω εδω δεν παίζει γτ πολύ απλα κυκλοφορούν 10φορες καλυτερα αμαξια και σαν το δικο μ θα ειναι απειρα στο δρομο απειρα ωμος αμα παρω ενα A class η κανα CLA π κοιταγα. Για την οδήγηση κεφι ναι αλλα εχω της δουλειάς π δεν του βαζω εγω βενζίνη 🤣. Γενικα ψαχνω ενα καλο οικονομικό να με βολεύει δεν το εχω με τα αμαξια να κανει την δουλεια του θελω
LongTom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, katsapoli είπε Ναι αυτο γινετε γτ δεν χανει την αξια του το πουλας μετα καλα. Αλλα πιο κέφι μ να κανω σ λεω δεν με ενδιαφέρει το να το παιξω μουρι (σκεψου κυκλοφορώ με ενα yaris) και να το παιξω εδω δεν παίζει γτ πολύ απλα κυκλοφορούν 10φορες καλυτερα αμαξια και σαν το δικο μ θα ειναι απειρα στο δρομο απειρα ωμος αμα παρω ενα A class η κανα CLA π κοιταγα. Για την οδήγηση κεφι ναι αλλα εχω της δουλειάς π δεν του βαζω εγω βενζίνη 🤣. Γενικα ψαχνω ενα καλο οικονομικό να με βολεύει δεν το εχω με τα αμαξια να κανει την δουλεια του θελω Τότε δεν πρέπει να πας σε premium-luxury, σίγουρα όχι σε μερτσεντε που στην βασική έκδοση σε δίνει μόνο πόρτες, ρόδες & τιμόνι (τα άλλα είναι έξτρα) και βαράει στα αυτιά σε συνεργεία/απάρτια. Όπως είπες δες Ford ή κάποιο ανάλογο από τα αξιολογότατα κορεάτικα. Έτσι εφόσον δεν το θέλεις για μούρη, θα πάρεις πολύ αμάξι για τα λεφτά σου, με μεγάλες εγγυήσεις και φτηνά (σχετικά) σέρβις. Επίσης εάν είσαι Γερμανία ίσως αξίζει να δεις και για ηλεκτρικό ή PHEV για να έχεις καλή επιδότηση και μικρά έξοδα μετακίνησης. 1
terry308 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε ....... Χάθηκες ... πήρες το ibiza και ούτε μιλιά ούτε σχόλια τπτ ... το κυκλοφορείς καθόλου ;;
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, terry308 είπε Χάθηκες ... πήρες το ibiza και ούτε μιλιά ούτε σχόλια τπτ ... το κυκλοφορείς καθόλου ;; Ε δεν χάθηκα, παρακολουθώ και σχολιάζω 🤣 250 χλμ σε 40 ημέρες χαμός μιλάμε Όμορφο αμάξι , ανάρτηση άθλια σε άνεση γίνεσαι φραπές όπου πας, τιμόνι αρκετά σκληρό για μέσα στην πόλη, φρένα άγκυρες για αυτό που είναι , μπήκα να οδηγήσω το c3 και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Για τα λεφτά του τέλειο, για τα γούστα μου καθόλου, το πούλαγα χθες άνετα για να πάρω το Leon Τα χιλιόμετρα που κάνω δικαιολογούν την αγορά του όμως Μου λείπει αφάνταστα τον αυτόματο και η ηλιοροφή Επειδή είμαι τρομπας παίζει σε μία διετία να το πάρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις