Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ησυχία βλέπω. Λες να έχει πάει στον λαχαναγοριτη για κονα η το ceed. ; 

Edit. Υπερβολική ησυχία . Θα κάνει την ανατροπή και θα κλείσει αυτοκίνητο τωρα.

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Θες να ρωτήσω τιμές για σουζουκι. Εκεί θα πάω τωρα

Όχι thx mane

Πήγα μια 22400 το ceed με χρώμα και έξοδα

Είμαι αυτή τη στιγμή VW για test drive του Tcross με τα 115 έχει και 1000 έκπτωση το παίρνω σε 5 μόνος  να το δώ

Αν δεν μου αρέσει έχω όλα τα χαρτιά και πάω Citroen να κλείσω το C3 aircross που με χαλάει μόνο ο λεβιές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι thx mane

Πήγα μια 22400 το ceed με χρώμα και έξοδα

Είμαι αυτή τη στιγμή VW για test drive του Tcross με τα 115 έχει και 1000 έκπτωση το παίρνω σε 5 μόνος  να το δώ

Αν δεν μου αρέσει έχω όλα τα χαρτιά και πάω Citroen να κλείσω το C3 aircross που με χαλάει μόνο ο λεβιές

Πρέπει να παίξω τζόκερ.δεν έχω παίξει ποτέ.

Κανε το τεστ ντραιβ οκ και μετά ετοιμάσου για ηλεκτροσόκ όταν σου πουν τιμή.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Το 500 το είδες;; :P

190111140510_500X-Mirror-2-550x330.jpg.1ff38d31d79ca01efd81e52be7d3eaaf.jpg

Πλάκα κάνω, δεν πιστεύω να μετανιώσεις κάποιο. Και το c3 πολύ ωραίο και κάπως ιδιαίτερο και το vw μια χαρά. Γενικά ωραία, καινούργια αυτοκίνητα τι να λέμε.

Και το ceed πιο πάνω ωραίο!

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το 500 το είδες;; :P

190111140510_500X-Mirror-2-550x330.jpg.1ff38d31d79ca01efd81e52be7d3eaaf.jpg

Πλάκα κάνω, δεν πιστεύω να μετανιώσεις κάποιο. Και το c3 πολύ ωραίο και κάπως ιδιαίτερο και το vw μια χαρά. Γενικά ωραία, καινούργια αυτοκίνητα τι να λέμε.

Και το ceed πιο πάνω ωραίο!

Με τον πόνο μας παίζεις τωρα.

Δημοσ.

Ωραίο το Tcross , καλός ο κινητήρας αλλά νιώθεις ότι αν δεν είσαι στις στροφές που αποδίδει τη ροπή κρεμάει.

Καλή ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση , στη φτηνή έκδοση ούτε αισθητήρες δεν έχει ούτε Cruise control  Στην Life  πάει 21000 237ε τον μηναυ για  60 μήνες με λιγότερο εξοπλισμό

Πάω να κλείσω aircross

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ωραίο το Tcross , καλός ο κινητήρας αλλά νιώθεις ότι αν δεν είσαι στις στροφές που αποδίδει τη ροπή κρεμάει.

Καλή ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση , στη φτηνή έκδοση ούτε αισθητήρες δεν έχει ούτε Cruise control  Στην Life  πάει 21000 237ε τον μηναυ για  60 μήνες με λιγότερο εξοπλισμό

Πάω να κλείσω aircross

αν δεν ποστάρεις συμβόλαια δεν θα σε πιστέψουμε!

επίσης, πρέπει να δεσμευτείς ότι θα συνεχίσεις το νήμα κάνοντας αναλυτικό review σε όσα απέκλεισες αλλά και στο αυτοκίνητο που θα αγοράσεις :-)

Καλορίζικο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Χωρίς ντροπές τωρα πηγαινε στην σιντροεν εκεί που είδες το c5 να κανείς τεστ  το c3. aircross. 
Πέρασε και από λαχαναγοριτη για τιμές κονα.

Ουτε ο Φώσκολος τέτοιο έργο με εσενα..

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πάω να κλείσω aircross

Μην το κάνεις αυτό! Δεν θέλω να τελειώσει αυτό το νήμα! Μου κρατάει συντροφιά κάθε μέρα!! :)

Καλοταξιδο και να το χαρείς όποιο αποφασίσεις!

Ps: κάνε την υπέρβαση και πάρε το a3 το sedan μτχ και θα με θυμηθείς 😈😈

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δακρύζω έχει και άλλο τεμπέλη

Έχω το κληρονομικό χάρισμα. 17000 το c3 aircross. 
Τι game of thrones , vikings , the last kingdom .....  Εδώ μιλάμε για εργαρα by tsofras

Περιμένω στο σέρβις περνάει ευχάριστα η ώρα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δακρύζω έχει και άλλο τεμπέλη

μόλις κλείσεις αμάξι πας για κινητό - εδώ είμαστε εμείς ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τετοιο φιναλε θα έχουμε.

Edit πάλι ησυχία. Λες να πήγε σε αυτόν που λέει ότι πάρεις  22000 ; Ρε τι μας κάνει αυτό το παιδί τωρα που φτάνουμε  στο τέλος.

Επεξ/σία από mp123
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...