Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως θα δώσω άλλη μία ευκαιρία στο Ceed , το είχα δεί και στην αρχή

Μπορεί να έχει 21000 αλλά είναι όλο μαλακά πλαστικά μέσα, οθόνη κομπλέ, ηχοσύστημα JBL, κλίμα, keyless, LED φώτα ( όχι μόνο ημέρας) , 1.4 140 άλογα, 395 λίτρα Πορτ μπαγκαζ, 7 χρόνια εγγύηση, πολλαπλοί πίσω

Συγνώμη αλλά όλα τα παραπάνω μαζεμένα δεν τα βρήκα πουθενά έως και 23000

1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Η ΚΙΑ(GEKAEM) στη Βουλιαγμένης είναι πραγματικά απαράδεκτη, όλοι με ύφος από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον τελευταίο μαστοράκο. Εγκρίνω ΚΙΑ με τα χίλια. Και για τα χιλιόμετρα με την 7ετή εγγύηση θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, που θα το έχεις ήδη λόγω brand. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τσιμπημένες τις τιμές στα service σε σχέση με τις άλλες εταιρίες.

Βλάκας είμαι και εγώ δεν είχα πάρει πρέφα ότι έχει Συγγρού που είμαι και κοντά.

Θα πάω αύριο, άμα κάτσει κάνω και μία πιάτσα να μειωθεί η δόση 🤣

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πάντως θα δώσω άλλη μία ευκαιρία στο Ceed , το είχα δεί και στην αρχή

Μπορεί να έχει 21000 αλλά είναι όλο μαλακά πλαστικά μέσα, οθόνη κομπλέ, ηχοσύστημα JBL, κλίμα, keyless, LED φώτα ( όχι μόνο ημέρας) , 1.4 140 άλογα, 395 λίτρα Πορτ μπαγκαζ, 7 χρόνια εγγύηση, πολλαπλοί πίσω

Συγνώμη αλλά όλα τα παραπάνω μαζεμένα δεν τα βρήκα πουθενά έως και 23000

Βλάκας είμαι και εγώ δεν είχα πάρει πρέφα ότι έχει Συγγρού που είμαι και κοντά.

Θα πάω αύριο, άμα κάτσει κάνω και μία πιάτσα να μειωθεί η δόση 🤣

+ δισκόπλακες μπρος-πίσω, τα αυτονόητα δηλαδή αλλά κάποια δεν τα έχουν standard. Είναι και κουκλί όμως ειδικά με τα led-άκια μπροστά και πίσω που το απογειώνουν. Θα έχει και μεταπωλητική αξία, αν και πρέπει να είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ideal09 είπε

+ δισκόπλακες μπρος-πίσω, τα αυτονόητα δηλαδή αλλά κάποια δεν τα έχουν standard. Είναι και κουκλί όμως ειδικά με τα led-άκια μπροστά και πίσω που το απογειώνουν. Θα έχει και μεταπωλητική αξία, αν και πρέπει να είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει.

Η λογική ήταν να πάρω κάποια να το κρατήσω για χρόνια , οπότε καθένα χάσω κάνα 2000 σε 10 χρόνια δεν με απασχολεί

Απλά είχα πει στην κόρη μου όταν είδαμε ένα πικαντο παλιό στο δρόμο το κια είναι βλακεία και της έμεινε. Όταν ήρθα σπίτι με το προσπέκτους μου λέει την βλακεία θα πας να πάρεις 🤣

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Τελικά ο λαχαναγοριτης ήταν  στην βουλιαγμένης η στου Ρέντη ; Εγω από το Ρέντη είχα πάρει το αμάξι ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Τελικά ο λαχαναγοριτης ήταν  στην βουλιαγμένης η στου Ρέντη ; Εγω από το Ρέντη είχα πάρει το αμάξι ;

Ρέντη

Αυτός στη Βουλιαγμένη ήταν ότι πάρεις 22, Πορτ μπαγκαζ σε όλα ε είναι μεγάλο δεν το βλέπεις με αποκορύφωμα :

Συγνώμη ο 1.6 του Tucson με τα 132 είναι ατμόσφαιρα?

Όχι τούρμπο είναι

Και γιατί έχει μόνο 16 κιλά ροπής

Για να μην ζοριζεται....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρέντη

Αυτός στη Βουλιαγμένη ήταν ότι πάρεις 22, Πορτ μπαγκαζ σε όλα ε είναι μεγάλο δεν το βλέπεις με αποκορύφωμα :

Συγνώμη ο 1.6 του Tucson με τα 132 είναι ατμόσφαιρα?

Όχι τούρμπο είναι

Και γιατί έχει μόνο 16 κιλά ροπής

Για να μην ζοριζεται....

Εγω στου Ρέντη  Θέλω τιμή για το i10 αυτόματο χιλιάρι μεσαία έκδοση 

12750 με το κλειδί στο χερι

12500 έχω τωρα αμέσως 

Δυσκολο

φεύγω 

κατσε θα τα βρούμε οκ 12500 οκ σε λευκό χρωμα

Πεταγετε η γυναίκα μου μου λέει δεν θέλει άσπρο θέλει μολύβι και αισθητήρες παρκ 

ετσι οπως το θέλετε έχει 12900

φευγω Μόνο 12500 έχω.

κατσε 12500 Ένταξη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Don't feed the troll

Κοίτα να δεις που ψήθηκα για το ceed και θα πάω αύριο και θα έχει 20% επιτόκιο

Μόλις είδα ότι έχει 7.9% επιτόκιο, αν είναι τυχερός και έχει καμία προσφορά κανά 500αρι είμαι σχεδόν στα λεφτά μου

Προσευχηθείτε όλοι μαζί να γλιτώσω εγώ και εσείς μαζί

Καλό βράδυ

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Don't feed the troll

Κοίτα να δεις που ψήθηκα για το ceed και θα πάω αύριο και θα έχει 20% επιτόκιο

Μόλις είδα ότι έχει 7.9% επιτόκιο, αν είναι τυχερός και έχει καμία προσφορά κανά 500αρι είμαι σχεδόν στα λεφτά μου

Προσευχηθείτε όλοι μαζί να γλιτώσω εγώ και εσείς μαζί

Καλό βράδυ

Κανονικά έπρεπε μέχρι τώρα να είχαμε βάλει επιλογές με αποδόσεις και να το χαμε γυρίσει σε φάση στοίχημα το thread!! :P :D 
Πέραν πλάκας, το Ceed στο πρότεινα αρκετές φορές (όχι δεν δουλεύω στην KIA :P) γτ πιστεύω πραγματικά ότι τηρεί πολλά από τα θέλω που έχεις βάλει (εκτός από το κομμάτι του SUV και του χρηματοοικονομικού που δεν γνωρίζω επιτόκια κλπ.). Μαζεμένο σε μέγεθος hatchback, καλούς χώρους, καλό πορτμπαγκάζ, μαλακά πλαστικά ακόμα και στις πίσω πόρτες (πέραν του mazda 3 νμζ κανένα άλλο δεν έχει), πολλαπλούς συνδέσμους, 7 χρόνια εγγύηση κλπ. Και σαν πιο φθηνή λύση αλλά με εξίσου φουλ εξοπλισμό ήταν και το i30 (σίγουρα με όχι τόσο καλή ποιότητα εσωτερικού ωστόσο).
Τον Δεκέμβρη που είχα πάει να το δω, ο πωλητής μου είχε δώσει αναλυτικά τιμή: 21.090 + 400 (μεταλλικό χρώμα, άλλοι μου είχαν πει και 500 δεν ξέρω γτ) + 527 (χαρτιά, μεταβίβαση, έξοδα ταξινόμησης κλπ. για την ακρίβεια νμζ ήταν 375 + 152, αλλά όλοι μου λέγανε 500 χονδρικά). Σύνολο τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 22.000.
Σε παλιότερο μου σχόλιο σχετικά με το Ceed είχα αναφέρει ότι γνκ με όσους αντιπροσώπους της KIA μίλησα είδα διάθεση να μην πουλήσουν (τουλάχιστον στης Β. Ελλάδος που έψαχνα), ωστόσο νμζ στην αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα ο πωλητής μου έκανε περαιτέρω έκπτωση και θυμάμαι μου έδινε τελική μεταξύ 21.200-21.500...
Για τον εξοπλισμό απλά να σε ενημερώσω ότι αν θυμάμαι καλά το JBL ήταν νμζ έξτρα και όχι στάνταρ (για το keyless δεν θυμάμαι με σιγουριά, αλλά στο επίσημο site αναγράφει "Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και αναδιπλούμενα κλειδιά": https://www.kia.com/gr/nea-modela/ceed-cd/prodiagrafes/)
Μακάρι να υπάρχει διαθέσιμη η Gt Line στην έκθεση να την δεις από κοντά, δν έχει καμία σχέση με τις πιο φθηνές εκδόσεις...

https://www.car.gr/22555817-kia-ceed-gt-line-140hp

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Μου το είπε η γυναίκα μου

Αν έβγαζε ακόμη το 100αρι ευχαρίστως

Σίγουρα κάτω απο 20.000 , κοιτάω τις επιλογές μου με άλλη ματιά

Βλέπω και μία άλφα κίνηση , δλδ μόλις είδα στην Opel τρώνε το μισό ΦΠΑ οπότε δεν ξέρω πως αλλάζουν οι τιμές

Σκέφτομαι σοβαρά πλέον το C3 αλλά και το C3 aircross που έχουν άνεση και ωραία καθίσματα , το 2ο έχει και χώρους και ας μην τρελαίνομαι εσωτερικά με λεβιέ , τεμπέλη και εξωτερικά δεν είναι άσχημο αλλά οκ

Είδα και το Vitara εχθές , οκ λίγο σπαρτιάτικο αλλά εχουν βάλει και κάτι μαλακά πλαστικά . Απο ποιότητα κύλισης τι λέει ?

Έλα πάμε δυνατά , στόχος να κλείσω αμάξι πριν φτάσουμε τις 50 σελίδες και πριν παραλάβει ο @Noobios :D

Ειναι αγωνας δρομου πλεον! Χαχαχα

Εχεις κανα 2βδομαδο να καταληξεις. Καπου εκει με βλεπω να παραλαμβανω εμενα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες καθόμουν και έβλεπα car ετσι να δω τι παίζει με κινητήρες.

Τωρα όλοι το έχουν ρίξει στους 3κυλινδρους 1000ριδες. Ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά δεν βρίσκεις σχεδόν τίποτε άλλο. Με βαριά καρδιά το λέω αλλά αναγκαστικά ετσι θα αγοράζουνε αυτοκίνητα από εδώ και μπρος.. Ξεπέρασε τους φόβους σου και δες τι αυτοκίνητο σου αρέσει εμφανισιακά και να είναι φυσικα στο budget σου. Μην κοιτάς κυβικά. Μόνο ιπποδυναμη.

Παρε σαν βάση ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει και μετά ξεκινά να το συγκρίνεις με ολα τα αλλά.Πιο αυτοκίνητο σου αρέσει : Αυτό και μόνο διάλεξε.και ξεκινά να συγκρίνεις.

Να σε βοηθήσω ακόμα λίγο Εγω θα είχα σαν βάση αυτό  https://www.car.gr/26098378-fiat-500x-1-0cc-lounge-120hp    και μετά θα έβαζα ολα τα αλλά να τα συγκρίνω. Βρες ένα  και ξεκινά.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Christos Vvs είπε

Κανονικά έπρεπε μέχρι τώρα να είχαμε βάλει επιλογές με αποδόσεις και να το χαμε γυρίσει σε φάση στοίχημα το thread!! :P :D 
Πέραν πλάκας, το Ceed στο πρότεινα αρκετές φορές (όχι δεν δουλεύω στην KIA :P) γτ πιστεύω πραγματικά ότι τηρεί πολλά από τα θέλω που έχεις βάλει (εκτός από το κομμάτι του SUV και του χρηματοοικονομικού που δεν γνωρίζω επιτόκια κλπ.). Μαζεμένο σε μέγεθος hatchback, καλούς χώρους, καλό πορτμπαγκάζ, μαλακά πλαστικά ακόμα και στις πίσω πόρτες (πέραν του mazda 3 νμζ κανένα άλλο δεν έχει), πολλαπλούς συνδέσμους, 7 χρόνια εγγύηση κλπ. Και σαν πιο φθηνή λύση αλλά με εξίσου φουλ εξοπλισμό ήταν και το i30 (σίγουρα με όχι τόσο καλή ποιότητα εσωτερικού ωστόσο).
Τον Δεκέμβρη που είχα πάει να το δω, ο πωλητής μου είχε δώσει αναλυτικά τιμή: 21.090 + 400 (μεταλλικό χρώμα, άλλοι μου είχαν πει και 500 δεν ξέρω γτ) + 527 (χαρτιά, μεταβίβαση, έξοδα ταξινόμησης κλπ. για την ακρίβεια νμζ ήταν 375 + 152, αλλά όλοι μου λέγανε 500 χονδρικά). Σύνολο τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 22.000.
Σε παλιότερο μου σχόλιο σχετικά με το Ceed είχα αναφέρει ότι γνκ με όσους αντιπροσώπους της KIA μίλησα είδα διάθεση να μην πουλήσουν (τουλάχιστον στης Β. Ελλάδος που έψαχνα), ωστόσο νμζ στην αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα ο πωλητής μου έκανε περαιτέρω έκπτωση και θυμάμαι μου έδινε τελική μεταξύ 21.200-21.500...
Για τον εξοπλισμό απλά να σε ενημερώσω ότι αν θυμάμαι καλά το JBL ήταν νμζ έξτρα και όχι στάνταρ (για το keyless δεν θυμάμαι με σιγουριά, αλλά στο επίσημο site αναγράφει "Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και αναδιπλούμενα κλειδιά": https://www.kia.com/gr/nea-modela/ceed-cd/prodiagrafes/)
Μακάρι να υπάρχει διαθέσιμη η Gt Line στην έκθεση να την δεις από κοντά, δν έχει καμία σχέση με τις πιο φθηνές εκδόσεις...

https://www.car.gr/22555817-kia-ceed-gt-line-140hp

Το είδα στην Βουλιαγμένης , πανέμορφο είναι έξω , μέσα πολύ καλή ποιότητα αλλά μουντό- αδιάφορο

10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Χθες καθόμουν και έβλεπα car ετσι να δω τι παίζει με κινητήρες.

Τωρα όλοι το έχουν ρίξει στους 3κυλινδρους 1000ριδες. Ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά δεν βρίσκεις σχεδόν τίποτε άλλο. Με βαριά καρδιά το λέω αλλά αναγκαστικά ετσι θα αγοράζουνε αυτοκίνητα από εδώ και μπρος.. Ξεπέρασε τους φόβους σου και δες τι αυτοκίνητο σου αρέσει εμφανισιακά και να είναι φυσικα στο budget σου. Μην κοιτάς κυβικά. Μόνο ιπποδυναμη.

Παρε σαν βάση ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει και μετά ξεκινά να το συγκρίνεις με ολα τα αλλά.Πιο αυτοκίνητο σου αρέσει : Αυτό και μόνο διάλεξε.και ξεκινά να συγκρίνεις.

Στο παρελθόν έχω αποφύγει αγορές από αμάξια που μου άρεσαν λόγω δύναμης.

Θυμάμαι ότι είχε βγεί το A3 sline 1.2 105 άλογα το προηγούμενο σε προσφορά επειδή θα ερχόταν το νέο. Ήταν Πανέμορφο,. ποιοτικό ,, το είχα κάνει test drive , απίστευτη ανάρτηση θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι πέρασα τις γραμμές του τραμ στην Αμφιθέας και ήταν αφρός. Καλύτερη και από αυτή που διαφημίζει το C5.

Μου έλειπε όμως η δύναμη με αυτόν τον κινητήρα και έτσι το παράτησα και πήρα το Astra h gtc που είχες 180 άλογα 1.6t , δεν ήταν το ίδιο όμορφο, άνετο, ποιοτικό αλλά δεν είχε καμία σχέση το χαμόγελο στο πρόσωπο όταν πατάτες το γκάζι.

Μετά πήρα το Astra j 1.4 140 , ηλεκτρονική ανάρτηση , πολύ όμορφο και ποιοτικό , 1400κιλα το αμάξι νόμιζα ότι σέρνεται.

Έκανα υπομονή 4 χρόνια και το έδωσα για το FR.

Ωραία η ομορφιά να το χαζεύεις απέξω, ωραία και τα μπλιμπλικια μέσα, αλλά αν δεν σου κάνει αίσθηση να το οδηγήσεις πιο το point?

Μπορώ να πάω να πάρω το Kona αν είναι να έχω χιλιαρη , έχει τον εξοπλισμο του, πλαστικουρα , χιλιαρη αλλά 17500ε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το είδα στην Βουλιαγμένης , πανέμορφο είναι έξω , μέσα πολύ καλή ποιότητα αλλά μουντό- αδιάφορο

Στο παρελθόν έχω αποφύγει αγορές από αμάξια που μου άρεσαν λόγω δύναμης.

Θυμάμαι ότι είχε βγεί το A3 sline 1.2 105 άλογα το προηγούμενο σε προσφορά επειδή θα ερχόταν το νέο. Ήταν Πανέμορφο,. ποιοτικό ,, το είχα κάνει test drive , απίστευτη ανάρτηση θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι πέρασα τις γραμμές του τραμ στην Αμφιθέας και ήταν αφρός. Καλύτερη και από αυτή που διαφημίζει το C5.

Μου έλειπε όμως η δύναμη με αυτόν τον κινητήρα και έτσι το παράτησα και πήρα το Astra h gtc που είχες 180 άλογα 1.6t , δεν ήταν το ίδιο όμορφο, άνετο, ποιοτικό αλλά δεν είχε καμία σχέση το χαμόγελο στο πρόσωπο όταν πατάτες το γκάζι.

Μετά πήρα το Astra j 1.4 140 , ηλεκτρονική ανάρτηση , πολύ όμορφο και ποιοτικό , 1400κιλα το αμάξι νόμιζα ότι σέρνεται.

Έκανα υπομονή 4 χρόνια και το έδωσα για το FR.

Ωραία η ομορφιά να το χαζεύεις απέξω, ωραία και τα μπλιμπλικια μέσα, αλλά αν δεν σου κάνει αίσθηση να το οδηγήσεις πιο το point?

Μπορώ να πάω να πάρω το Kona αν είναι να έχω χιλιαρη , έχει τον εξοπλισμο του, πλαστικουρα , χιλιαρη αλλά 17500ε

Ωραίο το Kona.ξεκινα από αυτό και σύγκρινε τα υπόλοιπα.ολα πλαστικά είναι μέσα τα πιο πολλά.Καλη επιλογή και καλή τιμή το Κονα. Όλοι κάνουμε συμβιβασμούς . Άρα σύγκριση κονα με 500χ στό 500χ το βγάζεις εκτος. Μια χαρά ξεκινά οκα τα υπόλοιπα. Καλά πας.

https://www.car.gr/23164033-hyundai-kona-premium-1-0-120hp Approved

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Κανένα μεταχειρισμένο tiguan είδες;

Ρε ‘σείς έλεος. Πίνω καφέ τωρα. Θα πνίγω πρωινιατικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κανένα μεταχειρισμένο tiguan είδες;

Μεγάλο , ωραία αφού περνούμε μία γραμμή

Να είναι περίπου 4.3 μέτρα και να έχει 0-100 τουλάχιστον κάτω από 10

Το C5 έχει 10.5 και οκ το οδήγησα και μπορώ να συμβιβαστώ

Το 2008 με τα 100 άλογα έχει πάνω από 11s , το skoda kamiq με τα 116 και αυτό το ίδιο

Δεκτή πρόταση αν ξέρουμε ότι παίρνει αναβάθμιση η χαρτογράφηση από αντιπροσωπεία με εγγύηση όπως μου είχαν πει για το puma

Αν είναι να πάω σε χιλιαρη , καλή επιλογή είναι το μεταχειρισμένο focus st line που έχω βρει από αντιπροσωπεία τεστ ντραιβ στα 17900 απλά είναι κόκκινο και παίζει να τον παντρευτώ λόγω χρώματος

Επεξ/σία από tsofras
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...