Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Αυτό με το Ncap ok αλλά η ασφάλεια είναι να προσεχείς πρώτα από ολα. Η γυναίκα πάνω από 80 δεν πάει και πάντα προσέχει. Αμα πας με 140 160 ότι και να έχεις και 100 αστέρια δεν την γλυτώσεις.

αφου φύγαμε από τα μικρά ποσό μπορεις να πας στο budget ; Να κάνουμε ένα restart δλδ. Από τα 22 φύγαμε.

Πάμε για Ταβάνι 20.000 και εξετάζουμε επιλογές

Μόλις τώρα, zio10 είπε

Αν πας σε c3 ας είναι aircross. Μη πάρεις το ίδιο, σαν εταιρεία θα είστε! :lol:

Δεν βρίσκεις ένα leon σαν αυτό που είχες με 10-12 χιλιάρικα χειροκίνητο να τελειώνεις; Όχι 20+ όμως!

Καλά είπα να το ξαναπάρω αλλά όχι και μεταχειρισμένο :D

Εδώ είμαι το τοπικ κλείνει

https://www.car.gr/24125050-mercedes-benz-s-63-amg

Άργησα λίγο αλλά αξιζε

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πάμε για Ταβάνι 20.000 και εξετάζουμε επιλογές

Καλά είπα να το ξαναπάρω αλλά όχι και μεταχειρισμένο :D

Εδώ είμαι το τοπικ κλείνει

https://www.car.gr/24125050-mercedes-benz-s-63-amg

Άργησα λίγο αλλά αξιζε

Ταβάνι 20 με τόκους μαζί η τελική τιμή χωρίς τόκους ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ταβάνι 20 με τόκους μαζί η τελική τιμή χωρίς τόκους ;

Τελική με έξοδα έτσι ώστε με τόκους να πάει περίπου σταε 22

Θα πάω και Pegeuot μήπως έχει καλή τιμή στον 1.2 100 για το 2008

Αυτός είναι ίδιος με τον 130? Παίρνει κανά αλογάκι?

2 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

22k , sedan , θα έχει υψηλό επιτόκιο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp123 είπε

τρικυλυνδρο  1000αρι είπαμε όχι ;

Εδω που φτάσαμε δεν ξέρω τι να πω

Σε κόβω να προτείνεις το 500x τον χιλιαρη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εδω που φτάσαμε δεν ξέρω τι να πω

Σε κόβω να προτείνεις το 500x τον χιλιαρη

Φιλε μου στα 17 και άτοκο εινσι σούπερ. Του βάζεις και μια 17 άρα πάνω με ανταλλαγή τις 16 δεν θα σου πάει πάνω από 500 ευρώ μαζί με λάστιχα. Η την έκδοση με τις 17 στα 17800 αλλά με τόκους. Οπως και να το κανείς τέτοιο αμάξι κάτω από 18 δεν βρησκεις  με τίποτα.

Στο κάτω κάτω μέσα στην πόλη το θες όλοι οι κινητήρες 1000ριδες είναι. Στο ξαναλέω στην τιμή είναι ότι καλύτερο και για τον σκοπό που το θέλεις. 18000 και παίρνεις αμαξάρα που το χαζεύει ο άλλος. Παρε το απλό άτοκο και του βάζεις ζάντες. Σκεψου ποσά θα γλυτώσεις από τους τόκους

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως να ξανασκεφτώ το kia Ceed 1.4 140 GT line?

Βλέπω 600€ έκπτωση στα 21000 με led,mirroring, πεταλακια, keylessy entry, JBL ηχοσύστημα και γενικά τα πάντα όλα

Αλλά πρέπει να βρωε άλλη Κια δεν ξαναπάω εκεί Βουλιαγμένης

1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Φιλε μου στα 17 και άτοκο εινσι σούπερ. Του βάζεις και μια 17 άρα πάνω με ανταλλαγή τις 16 δεν θα σου πάει πάνω από 500 ευρώ μαζί με λάστιχα. Η την έκδοση με τις 17 στα 17800 αλλά με τόκους. Οπως και να το κανείς τέτοιο αμάξι κάτω από 18 δεν βρησκεις  με τίποτα.

Στο κάτω κάτω μέσα στην πόλη το θες όλοι οι κινητήρες 1000ριδες είναι. Στο ξαναλέω στην τιμή είναι ότι καλύτερο και για τον σκοπό που το θέλεις. 18000 και παίρνεις αμαξάρα που το χαζεύει ο άλλος. 

Άτοκο δεν ξέρω αν έχει

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βλέπω 600€ έκπτωση στα 21000 με led,mirroring, πεταλακια, keylessy entry, JBL ηχοσύστημα και γενικά τα πάντα όλα

Άτοκο δεν ξέρω αν έχει

Έλα τωρα κια 21000. Και Εγω που είμαι υπέρ του Κορεάτη σου λέω όχι. Για κια μόνο ως το στονικ 17500 και πολλά ειναι 

Στην φιατ δεν ρώτησες. Εγω βλέπω προσφορά άτοκο το απλό.

κια θα πας fms στου Ρέντη. Από εκεί πηρα το i10. Πολυ καλό παιδί ο πωλητής εκεί.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Έλα τωρα κια 21000. Και Εγω που είμαι υπέρ του Κορεάτη σου λέω όχι. Για κια μόνο ως το στονικ 17500 και πολλά ειναι 

Στην φιατ δεν ρώτησες. Εγω βλέπω προσφορά άτοκο το απλό.

κια θα πας fms στου Ρέντη. Από εκεί πηρα το i10. Πολυ καλό παιδί ο πωλητής εκεί.

Καλά μας τα έκανε τούμπανο και έβριζε όλο τον κόσμο της Fiat , τύπος λαχαναγοράς χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν αλλά καλό παλικάρι όντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά μας τα έκανε τούμπανο και έβριζε όλο τον κόσμο της Fiat , τύπος λαχαναγοράς χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν αλλά καλό παλικάρι όντως

Δεν ξέρω αν άλλαξε αλλά Εγω του το πηρα από εκεί ήταν μια χαρά. Έκοψε 250 ευρώ συν δώρο το μεταλλικό χρωμα συν αισθητήρες.βασικα ήταν ο μόνος από 4 Χιουντάι που πήγα που μου έκανε αυτά. Οι άλλοι τίποτα.

Η γυναίκες έχουν καλύτερη γνώμη.συζητησετο και παρε μια άποψη και από αυτη. Εγω την αφήνω να διαλέγει μόνη της .4 μηχανές έχω αλλάξει. Τις δυο μου είπε αυτη τι να πάρω τις ευχαριστήθηκα.. στις δυο που πήγα μόνος μου στον μήνα τις βαρέθηκα.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άτοκο δεν ξέρω αν έχει

Η ΚΙΑ(GEKAEM) στη Βουλιαγμένης είναι πραγματικά απαράδεκτη, όλοι με ύφος από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον τελευταίο μαστοράκο. Εγκρίνω ΚΙΑ με τα χίλια. Και για τα χιλιόμετρα με την 7ετή εγγύηση θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, που θα το έχεις ήδη λόγω brand. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τσιμπημένες τις τιμές στα service σε σχέση με τις άλλες εταιρίες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...