xx1100 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, imr είπε Για μενα μην αλλαξεις ζαντες ειναι τζαμπα λεφτα. Στα περισοτερα αυτοκινητα δεν μου αρεσει κατι εκτος των εργοστασιακων και οι δικες σου ειναι πολυ ωραιες. Γενικα οι περισοτερες εργοστασιακες ταιριαζουν με το αυτοκινητο (και γενικα ειναι ελαφριες) Αυτές που κοιτάζω μοιάζουν με τις εργοστασιακές του GT που όμως κάνουν 1.400€!! Τα 850€. οπωσδήποτε δεν είναι αμελητέα αλλά εδώ δίνουμε 1200 για κινητό και το αποδεχόμαστε...
paylidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μιας και αναφέρθηκε προ μερικών σελίδων ότι στη Γερμανία σταμάτησε να είναι στο config το q2 μολις βρηκα αυτό το ενδιαφέρον άρθρο για το επικείμενο facelift του (που τον Ιούνιο δε γνώριζαν ούτε καν οι πωλητές ) https://autoholix.com/2020/09/04/audi-q2-compact-suv/ ομορφες οι αλλαγές - που είναι κατά βάση εξωτερικές με κύρια αυτή των στάνταρ led προβολέων που κακά τα ψέματα είναι σήμερα must 2
HALF EVIL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Μιας και αναφέρθηκε προ μερικών σελίδων ότι στη Γερμανία σταμάτησε να είναι στο config το q2 μολις βρηκα αυτό το ενδιαφέρον άρθρο για το επικείμενο facelift του (που τον Ιούνιο δε γνώριζαν ούτε καν οι πωλητές ) https://autoholix.com/2020/09/04/audi-q2-compact-suv/ ομορφες οι αλλαγές - που είναι κατά βάση εξωτερικές με κύρια αυτή των στάνταρ led προβολέων που κακά τα ψέματα είναι σήμερα must Πάντως μια και είχα αναφέρει το citycarver πιο πίσω, μια διαμόρφωση για το edition one , το έβγαλε στα 40Κ🤯 Πολύ ενδιαφέρον πάντως και το ανανεωμένο Q2
St3liosGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.car.gr/31182159?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia Να μια ωραία τιμή!!!
xx1100 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Citicarver... στα 40Κ🤯 🥳 Φέρε κάνα δυο να γουστάρουμε!!!.. . Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από xx1100
koeltzakoatl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, St3liosGr είπε https://www.car.gr/31182159?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia Να μια ωραία τιμή!!! Ωχ... βλέπω να ζούμε μέρες (Peugeot) 2008!
tsofras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Ευχαριστώώώ Ορίστε , αν θέλεις καλύτερες να προσλάβεις φωτογράφο 🤣 Ταινία LED είναι ουσιαστικά από κάτω 45 λεπτά πριν, St3liosGr είπε https://www.car.gr/31182159?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia Να μια ωραία τιμή!!! 300€ δόση αντί για 165€ που δίνω εγώ τώρα και δεν έχει LED , ηλιοροφή Ωραία τιμή όντως αλλά εκπτώσεις στο Leon δεν θα έκανα , οπότε υπομονή και θα το πάρω όπως θέλω όταν μπορώ 1 1
insomniaholic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 3/9/2020 στις 1:41 ΜΜ, stefanos1000rr είπε Καλησπέρα, Αρχικα, να ευχηθώ σε όλους, καλοταξιδα τα αυτοκίνητα σας. Το θέμα αποτέλεσε αφορμή για πολλούς, που αναζητούσαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, πηγή για πληροφορίες και ανταλλαγή απόψεων μέσω συμβούλων και προτάσεων. Μακαρι να παραμείνει ενεργό και για τους μετέπειτα υποψηφίους αγοραστές. Σας παραθέτω φωτογραφίες, από το δικό μου αυτοκίνητο που παρέλαβα πριν 10 ημέρες. Καθυστέρησε αρκετά λόγω κορονοιου αλλά άξιζε η αναμονή. Σκέφτομαι να πάρω το ίδιο σε μαύρο στην έκδοση,,allure.... Η gtline ξεφεύγει σε τιμή και δεν ξέρω αν αξίζει.... Και το λευκό δείχνει ωραίο... Από την άλλη με τα ίδια λεφτά πας σε άλλη κατηγορία ,όχι σε μικρό.... Ακριβό 2
xx1100 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, insomniaholic είπε Ακριβό Πόσο παει btw?
St3liosGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ορίστε , αν θέλεις καλύτερες να προσλάβεις φωτογράφο 🤣 Ταινία LED είναι ουσιαστικά από κάτω 300€ δόση αντί για 165€ που δίνω εγώ τώρα και δεν έχει LED , ηλιοροφή Ωραία τιμή όντως αλλά εκπτώσεις στο Leon δεν θα έκανα , οπότε υπομονή και θα το πάρω όπως θέλω όταν μπορώ Γράφω απλά ότι για αυτα που δίνει, η τιμή είναι παρα παρα πολυ καλή,με αυτά που βλέπω τελευταία. Δεν το ανέφερα για εσένα ,Ούτε μπήκα σε σύγκριση. 1
paylidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Πάντως μια και είχα αναφέρει το citycarver πιο πίσω, μια διαμόρφωση για το edition one , το έβγαλε στα 40Κ🤯 Πολύ ενδιαφέρον πάντως και το ανανεωμένο Q2 Ε μια τριαντάρα είχα πει εγώ εξαρχής όταν το ανέφεραν (και αναφερόμουν σε χειροκίνητο φυσικά). Σε αυτές τις μάρκες τα πεντοχίλιαρα αέρα φεύγουν. πραγματι ενδιαφέρον το Q2. Με μια καλή τιμή θα πουλήσει σα ζεστό ψωμί... σκεψου ότι κ εγώ για το Q2 πήγα αρχικά στην Audi αλλά είχε κάποια πλην που για να τα «διορθώσεις» έφτανες στη τιμή του Q3 όποτε δεν υπήρχε πια σύγκριση.
St3liosGr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, insomniaholic είπε Σκέφτομαι να πάρω το ίδιο σε μαύρο στην έκδοση,,allure.... Η gtline ξεφεύγει σε τιμή και δεν ξέρω αν αξίζει.... Και το λευκό δείχνει ωραίο... Από την άλλη με τα ίδια λεφτά πας σε άλλη κατηγορία ,όχι σε μικρό.... Ακριβό Θεωρώ ότι το λευκό αναδεικνύει πιο πολυ τις γραμμές κτλ. Είδα ένα μαύρο σήμερα και δεν έδειχνε τόσο όσο το λευκό. Βέβαια είναι ωραίο αυτοκίνητο οπότε το χρώμα είναι γούστο!! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε μια τριαντάρα είχα πει εγώ εξαρχής όταν το ανέφεραν (και αναφερόμουν σε χειροκίνητο φυσικά). Σε αυτές τις μάρκες τα πεντοχίλιαρα αέρα φεύγουν. πραγματι ενδιαφέρον το Q2. Με μια καλή τιμή θα πουλήσει σα ζεστό ψωμί... σκεψου ότι κ εγώ για το Q2 πήγα αρχικά στην Audi αλλά είχε κάποια πλην που για να τα «διορθώσεις» έφτανες στη τιμή του Q3 όποτε δεν υπήρχε πια σύγκριση. Νομίζω πως ακόμα και στη Γερμανία, οι βασικές εκδόσεις δεν είχαν καν ζάντες αλουμινίου ως στάνταρ, απαράδεκτο για τέτοιο αυτοκίνητο. Παρότι κατά των SUV γενικά, το Q2 είναι πολύ ωραίο, αρέσει και στο έτερον ήμισυ (σε αντίθεση με το T-Roc και το Tiguan) κι είναι και 30π πιο κοντό απο το golf. Θα πέσουν κι οι τιμές στα ελαφρώς μεταχειρισμένα με το facelift 1
tsofras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, St3liosGr είπε Θεωρώ ότι το λευκό αναδεικνύει πιο πολυ τις γραμμές κτλ. Είδα ένα μαύρο σήμερα και δεν έδειχνε τόσο όσο το λευκό. Βέβαια είναι ωραίο αυτοκίνητο οπότε το χρώμα είναι γούστο!! Συμφωνώ και σε μπλε που το είδα είναι πολύ ωραίο με μαύρη διχρωμία νομίζω 1
Lamogio01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, xx1100 είπε Πάμε τωρα για ζάντες; Το gtline φοράει αυτές ... τις οποίες σκέφτομαι να κρατήσω με χειμερινά ελαστικά (17") Σίγουρα το θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικό αλλά επειδή έχω το ίδιο δεν θα του άλλαζα τις εργοστασιακές, του πάνε πολύ. Αυτές του GT πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις