tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Μόνο ο @tsofras πάντως μόλις παρέλαβε αυτοκίνητο του κουτιού έχει κανονίσει ήδη πότε και που θα το δώσει και με ποιο θα το αλλάξει! Η αγορά του αυτοκινήτου είναι σαν το σκάκι πρέπει να κοιτάς μπροστά 🤣
aris_rom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Tι έγινε, ακόμα ανοιχτό είναι το θέμα; 😂 (κοντεύουν οι 400 😂) Παίδες, γνωρίζει κάποιος αν έχει έρθει το Α3 στις αντιπροσωπείες;
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, aris_rom είπε Tι έγινε, ακόμα ανοιχτό είναι το θέμα; 😂 (κοντεύουν οι 400 😂) Παίδες, γνωρίζει κάποιος αν έχει έρθει το Α3 στις αντιπροσωπείες; Νομίζω ( δεν το λέω με σιγουριά) ότι το είδα στης Αργυρούπολης όταν πέρναγα εχθές απέξω 1
aris_rom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Νομίζω ( δεν το λέω με σιγουριά) ότι το είδα στης Αργυρούπολης όταν πέρναγα εχθές απέξω Ευχαριστώ φίλε. Σήμερα ανέβαινα από δουλειά και εκεί που ήμουν στην Κηφισίας, ήμουν έτοιμος να στρίψω προς καρέντα αλλά η αλήθεια είναι ότι λιμοκτονούσα και έτσι το γείωσα καθώς δεν ήξερα και αν έχει έρθει. Θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία να το δω κι από κοντά. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από aris_rom 1
seloner Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 @tsofras Από ότι κατάλαβα επειδή είναι πολλές οι σελίδες για την τις διαβάσω ,πήρες το C3 και μετά το πούλησες για να αγοράσεις το ibiza ; 😁 Τι χασούρα είχες από το να έπαιρνες κατευθείαν το Ibiza ; Καλοτάξιδο !!!
aris_rom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην αρχή έδωσε το λεόν και πήγε για αγορά σουβ. C3 ac ήταν πολύ κοντά στο να στεφθεί ο νικητής τελικά κέρδησε την καρδιά του το 2008. Για 15 ημέρες όμως καθώς κάθισμα τιμόνι δεν βόλευαν οπότε το πούλησε και όντας ξενερωμένος από τα σουβ πήγε στην κλασική αξία, χατς. Αποφασισμένος ο ήρωας της ιστορίας μας πλέον, περίμενε το νέο λεόν(για 2 σελίδες από κοντά ήταν και το σκάλα). Με το πρώτο διαθέσιμο που ήταν στα γούστα του το έκλεισε και περίμενε παράδωση κάπου στον Σεπτέμβριο. Τελικά είδε το Ίμπιζα και για διάφορους λόγους ακύρωσε λεόν και αγόρασε το ίμπιζα. Κάπως έτσι πάνω κάτω. Αλλιώς διαβάζεις το θέμα. 😂 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από aris_rom 11 2
ge-lyk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Γιατί ντροπή? Πολύ καλό το c3 αλλά ατμόσφαιρα 82 άλογα ..ναι, εννοείται. Λόγω ομορφιάς το λέω
chrisag Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Θα σου προτεινα να περιμενεις λιγους μηνες και να δεις το corolla cross που ερχεται γυρω στα 24000.
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το πιο επικό σε αυτό το νήμα είναι οι απαντήσεις στο αρχικό ποστ χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψη τα ενδιάμεσα στάδια που περιέγραψε περιληπτικά ο φίλος aris_rom 😄😂 με αυτά κ με αυτά 400ρισαν οι σελίδες και πρέπει να μπαίνει το νήμα στο hall of fame! 3 1
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα 399 μου δειχνει! Μια φωτο και απ το πορτ παγκαζ (ανοιχτο) φιλε τσοφρα! Περιεργεια -φετιχ μου!! Χαχαχχα!! 2
koeltzakoatl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Αξίζει πάντως να μετρηθούμε όσοι αλλαξαμε αυτοκίνητο μέσα από αυτό το νήμα μέχρι να κατασταλάξει ο TS. Να αποδείξουμε ποσο αυξήσαμε το ΑΕΠ! 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, panosno1com είπε Εμενα 399 μου δειχνει! Μια φωτο και απ το πορτ παγκαζ (ανοιχτο) φιλε τσοφρα! Περιεργεια -φετιχ μου!! Χαχαχχα!! Μόλις έβγαλα, θα τις μονταρω αύριο και θα ανεβάσω 9 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Αξίζει πάντως να μετρηθούμε όσοι αλλαξαμε αυτοκίνητο μέσα από αυτό το νήμα μέχρι να κατασταλάξει ο TS. Να αποδείξουμε ποσο αυξήσαμε το ΑΕΠ! Ομαδική πατάκια σε ένα χρόνο Επίσης αν ηρεμήσουμε λίγο με την κατάσταση μάζωξη
aris_rom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Η μάζωξη πρέπει να γίνει όντως, θα έχει χαβαλέ. Επόμενη αγορά ηλεκτρικό ποδήλατο, πάμε στο άλλο νήμα να το 400ίσουμε κι εκείνο. 😂 2
koeltzakoatl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, aris_rom είπε Η μάζωξη πρέπει να γίνει όντως, θα έχει χαβαλέ. Επόμενη αγορά ηλεκτρικό ποδήλατο, πάμε στο άλλο νήμα να το 400ίσουμε κι εκείνο. 😂 Κάτσε, έχουμε και τα αξεσουάρ. Αποκλείεται να το αφήσει «μαμά» παντού! 1
aris_rom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, koeltzakoatl είπε Κάτσε, έχουμε και τα αξεσουάρ. Αποκλείεται να το αφήσει «μαμά» παντού! 😂 Σωστός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις