Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δυσκολία υπάρχει λόγω του budget και λόγω της σκέψης ότι δεν θα κάνω το αυτοκίνητο απόσβεση επειδή κάνω λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο.

Έκανα ανακαίνιση στο σπίτι πέρσυ και έχω άλλον ένα χρόνο και αγόρασε και βη γυναίκα μου το C3 πριν 1 χρόνο επειδή το Alto που είχε 10 χρόνια έβγαλε πρόβλημα σε αερόσακους.

Οπότε ήδη έχουμε πάγια έξοδα 650€ μόνο από αυτά τα 2. Ναι σε ένα χρόνο θα είμαστε οκ που θα έχουν τελειώσει τα 400 της ανακαίνισης, αλλά μετά σκέφτεσαι : Να δώσω 25000€ για κάτι που δεν πολύ γουστάρω? Και αν γουστάρω κάποιο να τα δώσω και να είναι τσιμα τσιμα?

Έχει και άλλες χαρές η ζωή

Ειλικρινά σκέφτομαι όντως για το c3 shine 1.2 110 άλογα στα 16.000€

Αν πάω στον πωλητή μπορεί να κάνει και κάτι καλύτερο και θα μας δώσει και 15% για service και ανταλλακτικά

Και μια υποχώρηση 2 φορές τον χρόνο να φορτώνω μπαγκαζιερα

Το αμαξάκι αυτό τουλάχιστον μου αρέσει , καλύτερα από το να δώσω 20-22 απλά για να έχω 100λιτρα Πορτ μπαγκαζ περισσότερο

Θα κοιτάω λίγο και κανά μεταχειρισμένο για κάποιες μέρες και θα δω

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα είδα όλα οπότε δεν με ενδιαφυ κανένα εκτός από C5, 500x, Karoq που ξεφεύγουν όλα

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Η δυσκολία υπάρχει λόγω του budget και λόγω της σκέψης ότι δεν θα κάνω το αυτοκίνητο απόσβεση επειδή κάνω λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο.

Έκανα ανακαίνιση στο σπίτι πέρσυ και έχω άλλον ένα χρόνο και αγόρασε και βη γυναίκα μου το C3 πριν 1 χρόνο επειδή το Alto που είχε 10 χρόνια έβγαλε πρόβλημα σε αερόσακους.

Οπότε ήδη έχουμε πάγια έξοδα 650€ μόνο από αυτά τα 2. Ναι σε ένα χρόνο θα είμαστε οκ που θα έχουν τελειώσει τα 400 της ανακαίνισης, αλλά μετά σκέφτεσαι : Να δώσω 25000€ για κάτι που δεν πολύ γουστάρω? Και αν γουστάρω κάποιο να τα δώσω και να είναι τσιμα τσιμα?

Έχει και άλλες χαρές η ζωή

Ειλικρινά σκέφτομαι όντως για το c3 shine 1.2 110 άλογα στα 16.000€

Αν πάω στον πωλητή μπορεί να κάνει και κάτι καλύτερο και θα μας δώσει και 15% για service και ανταλλακτικά

Και μια υποχώρηση 2 φορές τον χρόνο να φορτώνω μπαγκαζιερα

Το αμαξάκι αυτό τουλάχιστον μου αρέσει , καλύτερα από το να δώσω 20-22 απλά για να έχω 100λιτρα Πορτ μπαγκαζ περισσότερο

Θα κοιτάω λίγο και κανά μεταχειρισμένο για κάποιες μέρες και θα δω

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα είδα όλα οπότε δεν με ενδιαφυ κανένα εκτός από C5, 500x, Karoq που ξεφεύγουν όλα

Ωραία τωρα θα βγάλεις άκρη. Η γυναίκα έχει το ίδιο c3 που σκεφτεσε να πάρεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ωραία τωρα θα βγάλεις άκρη. Η γυναίκα έχει το ίδιο c3 που σκεφτεσε να πάρεις ;

Ναι για αυτό μου αρέσει το καβαλάω τώρα τελευταία , απλά έχει τον 1.2 ατμόσφαιρα με τα 84 άλογα , εγώ λέω για τον 1.2t με τα 110 και 20κιλα ροπή

Θα γελάσετε αλλά αν δεν είχε τον χειρότερο τεμπέλη και χειρόφρενο το C3 aircross θα πήγαινα σε αυτό.

Πλούσια έκδοση 1.2 130 ανάρτηση και καθίσματα τούμπανο

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ναι για αυτό μου αρέσει το καβαλάω τώρα τελευταία , απλά έχει τον 1.2 ατμόσφαιρα με τα 84 άλογα , εγώ λέω για τον 1.2t με τα 110 και 20κιλα ροπή

Περίμενε κατεβάζω πρόταση δυνατή από όλες τις απόψεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μηπως αφου ριχνεις κανα ματι και στα μεταχειρα να δεις και κανα audi a3 με ελαχιστα χλμ (1-3 ετων)?

(Δεν το πιστευω οτι προτεινα εγω vag 😁 )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, georgekz750 είπε

Μηπως αφου ριχνεις κανα ματι και στα μεταχειρα να δεις και κανα audi a3 με ελαχιστα χλμ (1-3 ετων)?

(Δεν το πιστευω οτι προτεινα εγω vag 😁 )

Έχω δεί αλλά με τα 11-12% επιτόκια που έχουν τα μεταχειρισμένα σε αυτές τις τιμές βγαίνει πάλι ψηλα

15 λεπτά πριν, mp123 είπε

Περίμενε κατεβάζω πρόταση δυνατή από όλες τις απόψεις.

Ακόμη? Περιμένω ...

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχω δεί αλλά με τα 11-12% επιτόκια που έχουν τα μεταχειρισμένα σε αυτές τις τιμές βγαίνει πάλι ψηλά

https://www.car.gr/28245140-mini-cooper-chilly-12-0

Αυτό μπαγκαζιερα παίρνει?

Ακόμη? Περιμένω ...

Μτχ μίνι μόνο στον εχθρό μου για να τον εκδικηθω

Αφού έχεις το c3 πάλι c3 θα πάρεις ; Θα έχεις το c3 με μπαγκαζιέρα και τέλος.

Για μένα τωρα που τα εξήγησες ολα σκεψου αυτό αλλά με μαύρη ζάντα . 1.25 ατμόσφαιρα ,4 κύλινδρο 90 hp,, 850 κιλά στρίβει σαν καρτ , θα σου καίει κάτω από 5 μέσα στην πόλη..μεσσαια έκδοση θα σου έρθει τα 10 συν 100 110 ευρώ ο μήνας για 4 χρόνια.βγαλτην οικονομικά τωρα το πουλάς ανετα κι δεν χάνεις τιμή.καπου στα 13 έχει

B276AF3C-CEE6-4FD2-92BB-DBEC5F03DCD1.jpeg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μτχ μίνι μόνο στον εχθρό μου για να τον εκδικηθω

Αφού έχεις το c3 πάλι c3 θα πάρεις ; Θα έχεις το c3 με μπαγκαζιέρα και τέλος.

Για μένα τωρα που τα εξήγησες ολα σκεψου αυτό αλλά με μαύρη ζάντα . 1.25 ατμόσφαιρα ,4 κύλινδρο 90 hp,, 850 κιλά στρίβει σαν καρτ , θα σου καίει κάτω από 5 μέσα στην πόλη..μεσσαια έκδοση θα σου έρθει τα 10 συν 100 110 ευρώ ο μήνας για 4 χρόνια.βγαλτην οικονομικά τωρα το πουλάς ανετα κι δεν χάνεις τιμή.καπου στα 13 έχει

B276AF3C-CEE6-4FD2-92BB-DBEC5F03DCD1.jpeg

Ήμουν σίγουρος 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ήμουν σίγουρος 😎

Βγαλτην τωρα οικονομικά για τρία χρόνια με αυτό  χωρίς καν να ζοριστείς. Δίνεις 13 14 το πολυ και σε τρία χρόνια το πουλάς τουλάχιστον 9. Θα χάσεις 4 μόνο..Μετά που θα είσαι καλύτερα βγάλε ότι γούστα θέλεις.

Αλλοιώς τα τρία στα 22. Δυο λύσεις. Η τα δινεις ολα τωρα η’ παίζεις καλή άμυνα για αντεπίθεση στο 90.

Υ.γ. Πάλι καλά Εγω περίμενα να περίμενες από εμένα i10 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Βγαλτην τωρα οικονομικά για τρία χρόνια με αυτό  χωρίς καν να ζοριστείς. Δίνεις 13 14 το πολυ και σε τρία χρόνια το πουλάς τουλάχιστον 9. Θα χάσεις 4 μόνο..Μετά που θα είσαι καλύτερα βγάλε ότι γούστα θέλεις.

Αλλοιώς τα τρία στα 22. Δυο λύσεις. Η τα δινεις ολα τωρα η’ παίζεις καλή άμυνα για αντεπίθεση στο 90.

Υ.γ. Πάλι καλά Εγω περίμενα να περίμενες από εμένα i10 

Φοβάμαι τι θα αντικρίσω σε 4 χρόνια , δικυλινδρα 800αρια ?

3 αστέρια δες το Swift στο ncap

Παίδες προτείνετε ότι θέλετε αλλά 5 αστέρια στην ασφάλεια , βάζω οικογένεια μέσα δεν το συζητάω αυτό

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Φοβάμαι τι θα αντικρίσω σε 4 χρόνια , δικυλινδρα 800αρια ?

Ετσι οπως το πάνε μόνοκυλινδρα και θες πείθουν πως εινσι καλά και αξιόπιστα . Ορέ που πάμε που πάμε.

Αποφασισες τελικά ; 22 η’ θα πας για οικονομικό κάτω από 14 .; Βαλτά κάτω τι σε συμφέρει και αποφάσισε. Είναι απλά τα πράγματα.. Μην κοιτάς μτχ.Καλη συνέχεια στο ψάξιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αφού πάμε σε μικρά με μπαγκαζιέρα 500 και panda! :D

Μου το είπε η γυναίκα μου

Αν έβγαζε ακόμη το 100αρι ευχαρίστως

17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ετσι οπως το πάνε μόνοκυλινδρα και θες πείθουν πως εινσι καλά και αξιόπιστα . Ορέ που πάμε που πάμε.

Αποφασισες τελικά ; 22 η’ θα πας για οικονομικό κάτω από 14 .; Βαλτά κάτω τι σε συμφέρει και αποφάσισε. Είναι απλά τα πράγματα.. Μην κοιτάς μτχ.Καλη συνέχεια στο ψάξιμο.

Σίγουρα κάτω απο 20.000 , κοιτάω τις επιλογές μου με άλλη ματιά

Βλέπω και μία άλφα κίνηση , δλδ μόλις είδα στην Opel τρώνε το μισό ΦΠΑ οπότε δεν ξέρω πως αλλάζουν οι τιμές

Σκέφτομαι σοβαρά πλέον το C3 αλλά και το C3 aircross που έχουν άνεση και ωραία καθίσματα , το 2ο έχει και χώρους και ας μην τρελαίνομαι εσωτερικά με λεβιέ , τεμπέλη και εξωτερικά δεν είναι άσχημο αλλά οκ

Είδα και το Vitara εχθές , οκ λίγο σπαρτιάτικο αλλά εχουν βάλει και κάτι μαλακά πλαστικά . Απο ποιότητα κύλισης τι λέει ?

Έλα πάμε δυνατά , στόχος να κλείσω αμάξι πριν φτάσουμε τις 50 σελίδες και πριν παραλάβει ο @Noobios :D

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μου το είπε η γυναίκα μου

Αν έβγαζε ακόμη το 100αρι ευχαρίστως

Σίγουρα κάτω απο 20.000 , κοιτάω τις επιλογές μου με άλλη ματιά

Βλέπω και μία άλφα κίνηση , δλδ μόλις είδα στην Opel τρώνε το μισό ΦΠΑ οπότε δεν ξέρω πως αλλάζουν οι τιμές

Σκέφτομαι σοβαρά πλέον το C3 αλλά και το C3 aircross που έχουν άνεση και ωραία καθίσματα , το 2ο έχει και χώρους και ας μην τρελαίνομαι εσωτερικά με λεβιέ , τεμπέλη και εξωτερικά δεν είναι άσχημο αλλά οκ

Είδα και το Vitara εχθές , οκ λίγο σπαρτιάτικο αλλά εχουν βάλει και κάτι μαλακά πλαστικά . Απο ποιότητα κύλισης τι λέει ?

Έλα πάμε δυνατά , στόχος να κλείσω αμάξι πριν φτάσουμε τις 50 σελίδες και πριν παραλάβει ο @Noobios :D

Αυτό με το Ncap ok αλλά η ασφάλεια είναι να προσεχείς πρώτα από ολα. Η γυναίκα πάνω από 80 δεν πάει και πάντα προσέχει. Αμα πας με 140 160 ότι και να έχεις και 100 αστέρια δεν την γλυτώσεις.

αφου φύγαμε από τα μικρά ποσό μπορεις να πας στο budget ; Να κάνουμε ένα restart δλδ. Από τα 22 φύγαμε.

Δημοσ.

Αν πας σε c3 ας είναι aircross. Μη πάρεις το ίδιο, σαν εταιρεία θα είστε! :lol:

Δεν βρίσκεις ένα leon σαν αυτό που είχες με 10-12 χιλιάρικα χειροκίνητο να τελειώνεις; Όχι 20+ όμως!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...