Cosmonaut21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Πάντως αν και στα χαρτιά φαίνεται καλή η τιμή του Ibiza FR τελικά εάν δεν παίζει κάποια προσφορά ή το ετοιμοπαράδοτο δεν έχει γίνει παραγγελία με κάποια extra, του λείπουν πράγματα. Έχει απλό κλιματισμό, μικρή οθόνη με κάπως περιορισμένη λειτουργικότητα, απλό και όχι adaptive cruise control. Δεν έχει αισθητήρες, κάμερα, υποβραχιόνιο. +σκληρά πλαστικά παντού, απλά φώτα εμπρός με καθρέπτη (επίσης δεν έχω δει κανένα στις αγγελίες με ρυθμιζόμενο πάτωμα χώρου αποσκευών). Προσωπικά αν ήθελα αυτούς τους χώρους και τις επιδόσεις θα έδινα ένα χιλιάρικο παραπάνω και θα πήγαινα σε Polo Highline που έχει και κάποια πράματα παραπάνω. Αν δε χρειάζεται κάποιος τους χώρους τότε σε αυτήν την κατηγορία και τα λεφτά Fiesta St-Line με φουλ εξοπλισμό στα ίδια λεφτά με το Polo και 8 χρόνια εγγύηση (αυτή την περίοδο παίζουν και εκπτώσεις στο Fiesta). Υ.Γ. Βέβαια καταλαβαίνω την επιλογή του συμφορουμίτη καθώς με το χρηματοδοτικό αλλάζουν κάπως οι όροι. 3
KoreanW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, Cosmonaut21 said: Πάντως αν και στα χαρτιά φαίνεται καλή η τιμή του Ibiza FR τελικά εάν δεν παίζει κάποια προσφορά ή το ετοιμοπαράδοτο δεν έχει γίνει παραγγελία με κάποια extra, του λείπουν πράγματα. Έχει απλό κλιματισμό, μικρή οθόνη με κάπως περιορισμένη λειτουργικότητα, απλό και όχι adaptive cruise control. Δεν έχει αισθητήρες, κάμερα, υποβραχιόνιο. +σκληρά πλαστικά παντού, απλά φώτα εμπρός με καθρέπτη (επίσης δεν έχω δει κανένα στις αγγελίες με ρυθμιζόμενο πάτωμα χώρου αποσκευών). Προσωπικά αν ήθελα αυτούς τους χώρους και τις επιδόσεις θα έδινα ένα χιλιάρικο παραπάνω και θα πήγαινα σε Polo Highline που έχει και κάποια πράματα παραπάνω. Αν δε χρειάζεται κάποιος τους χώρους τότε σε αυτήν την κατηγορία και τα λεφτά Fiesta St-Line με φουλ εξοπλισμό στα ίδια λεφτά με το Polo και 8 χρόνια εγγύηση (αυτή την περίοδο παίζουν και εκπτώσεις στο Fiesta). Υ.Γ. Βέβαια καταλαβαίνω την επιλογή του συμφορουμίτη καθώς με το χρηματοδοτικό αλλάζουν κάπως οι όροι. ανακριβής και υπερεκτιμημένη η εικόνα για τα πλαστικά του Polo το Polo δεν έχει περισσότερα μαλακά πλαστικά από το εν λόγω Ibiza το Ibiza FR έχει δερματίνη μάλιστα εκεί όπου το Polo έχει τα μοναδικά μαλακά πλαστικά του, δηλαδή στο ταμπλό όπου αλλού, και το Polo και το Ibiza έχουν από σκληρά έως το ίδιο ολόγυμνα (χωρίς ταπετσαρία) πλαστικά υγ: επίσης διζωνικό αυτόματο κλιματισμό έχει από ό,τι βλέπω το Ibiza FR, όχι το μηχανικό απλό και γενικά στον εξοπλισμό το κάθε μοντέλο έχει προσθήκες και ελλειψεις συγκριτικά με τα υπόλοιπα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από KoreanW 1
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Cosmonaut21 είπε Πάντως αν και στα χαρτιά φαίνεται καλή η τιμή του Ibiza FR τελικά εάν δεν παίζει κάποια προσφορά ή το ετοιμοπαράδοτο δεν έχει γίνει παραγγελία με κάποια extra, του λείπουν πράγματα. Έχει απλό κλιματισμό, μικρή οθόνη με κάπως περιορισμένη λειτουργικότητα, απλό και όχι adaptive cruise control. Δεν έχει αισθητήρες, κάμερα, υποβραχιόνιο. +σκληρά πλαστικά παντού, απλά φώτα εμπρός με καθρέπτη (επίσης δεν έχω δει κανένα στις αγγελίες με ρυθμιζόμενο πάτωμα χώρου αποσκευών). Προσωπικά αν ήθελα αυτούς τους χώρους και τις επιδόσεις θα έδινα ένα χιλιάρικο παραπάνω και θα πήγαινα σε Polo Highline που έχει και κάποια πράματα παραπάνω. Αν δε χρειάζεται κάποιος τους χώρους τότε σε αυτήν την κατηγορία και τα λεφτά Fiesta St-Line με φουλ εξοπλισμό στα ίδια λεφτά με το Polo και 8 χρόνια εγγύηση (αυτή την περίοδο παίζουν και εκπτώσεις στο Fiesta). Υ.Γ. Βέβαια καταλαβαίνω την επιλογή του συμφορουμίτη καθώς με το χρηματοδοτικό αλλάζουν κάπως οι όροι. Κοίτα αν εξαιρέσεις ότι το Ibiza μου αρέσει περισσότερο εξωτερικά , αισθητήρες + τεμπέλη μου τα κάνουν δώρο , όπως και τα +2 χρόνια εγγύησης. Camera σε αμάξι 4 μέτρων δεν την χρειάζομαι είναι η αλήθεια, τώρα το acc καλό είναι αλλά ας πούμε δεν έχει αναδιπλούμενους καθρέφτες νομίζω το Polo , οπότε το προτιμώ που τους έχει το FR απο το acc για τα 2 ταξίδια που κάνω τον χρόνο μία χαρά είναι και το απλό. Η διαφορά περίπου 3.000ε μαζί με τους τόκους δεν δικαιολογούν για εμένα την διαφορά σε ποιότητα ή εξοπλισμό αλλά μόνο στη μάρκα για να πείς ότι έχω VW. To fiest st line είναι πολύ όμορφο και αυτό , αλλά πολύ στενό στο εσωτερικό. Μικρότεροι χώροι και σε αποσκευές και στους πίσω επιβάτες. Εμένα έβρισκαν τα πόδια μου πίσω , επίσης το εσωτερικό μου αρέσει περισσότερο του Ibiza Οθόνη δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη , στην θέση που είναι έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να την κοιτάς και συνέχεια. Η επιλογή μου ήταν καθαρά τι μου αρέσει εξωτερικά και εσωτερικά και τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορώ να έχω στα λιγότερα χρήματα Στα 16500ε δεν υπάρχουν και πολλά με καλύτερο εξοπλισμό πάντως 1
HALF EVIL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Κοίτα αν εξαιρέσεις ότι το Ibiza μου αρέσει περισσότερο εξωτερικά , αισθητήρες + τεμπέλη μου τα κάνουν δώρο , όπως και τα +2 χρόνια εγγύησης. Camera σε αμάξι 4 μέτρων δεν την χρειάζομαι είναι η αλήθεια, τώρα το acc καλό είναι αλλά ας πούμε δεν έχει αναδιπλούμενους καθρέφτες νομίζω το Polo , οπότε το προτιμώ που τους έχει το FR απο το acc για τα 2 ταξίδια που κάνω τον χρόνο μία χαρά είναι και το απλό. Η διαφορά περίπου 3.000ε μαζί με τους τόκους δεν δικαιολογούν για εμένα την διαφορά σε ποιότητα ή εξοπλισμό αλλά μόνο στη μάρκα για να πείς ότι έχω VW. To fiest st line είναι πολύ όμορφο και αυτό , αλλά πολύ στενό στο εσωτερικό. Μικρότεροι χώροι και σε αποσκευές και στους πίσω επιβάτες. Εμένα έβρισκαν τα πόδια μου πίσω , επίσης το εσωτερικό μου αρέσει περισσότερο του Ibiza Οθόνη δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη , στην θέση που είναι έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να την κοιτάς και συνέχεια. Η επιλογή μου ήταν καθαρά τι μου αρέσει εξωτερικά και εσωτερικά και τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορώ να έχω στα λιγότερα χρήματα Στα 16500ε δεν υπάρχουν και πολλά με καλύτερο εξοπλισμό πάντως Άστα 16 τώρα, ακύρωσε το ibiza, να πουλήσω και το δικό μου και πάμε να πάρουμε πακέτο δύο Α1 citycarver edition one. Θα μας κάνουν καλύτερη τιμή, τι διάολο. 😛
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Άστα 16 τώρα, ακύρωσε το ibiza, να πουλήσω και το δικό μου και πάμε να πάρουμε πακέτο δύο Α1 citycarver edition one. Θα μας κάνουν καλύτερη τιμή, τι διάολο. 😛 Τούμπανο το A1 αλλά αν έσκαγα τα 25k θα έπαιρνα το Leon FR ( που θα το πάρω κάποια στιγμή ) 3
imr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Τούμπανο το A1 αλλά αν έσκαγα τα 25k θα έπαιρνα το Leon FR ( που θα το πάρω κάποια στιγμή ) https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/seat-ibiza-apokta-ekdosi-15-tsi-me-aytomato-kibotio-7-sheseon-dsg Σου βάζω ιδέες? 1
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Άστα 16 τώρα, ακύρωσε το ibiza, να πουλήσω και το δικό μου και πάμε να πάρουμε πακέτο δύο Α1 citycarver edition one. Θα μας κάνουν καλύτερη τιμή, τι διάολο. 😛 Θα σας φτιάξω εγώ με αντιπρόσωπο σπαθί, παρτε το απόφαση κ στειλτε πμ 😂 3
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 47 λεπτά πριν, imr είπε https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/seat-ibiza-apokta-ekdosi-15-tsi-me-aytomato-kibotio-7-sheseon-dsg Σου βάζω ιδέες? Για τον κινητήρα ναι , για το κιβώτιο όχι , καλύτερα που δεν ξαναπήρα DSG για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Και το Leon αν το πάρω στο μέλλον μόνο μηχανικό , να το βελτιώσω κιόλας και να μην έχω το άγχος για την ροπή Βγήκαν πινακίδες Τετάρτη / Πέμπτη παραλαμβάνω 20
aris_rom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Για τον κινητήρα ναι , για το κιβώτιο όχι , καλύτερα που δεν ξαναπήρα DSG για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Και το Leon αν το πάρω στο μέλλον μόνο μηχανικό , να το βελτιώσω κιόλας και να μην έχω το άγχος για την ροπή Βγήκαν πινακίδες Τετάρτη / Πέμπτη παραλαμβάνω Και κάπως έτσι μετά από 4 μήνες και 387 σελίδες ήρθε και η ώρα του φίλου μας του Τσόφρα να παραλάβει και να ποστάρει φωτός. 😂 Με το καλό φίλε. 2 1 1
zourman1981 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, aris_rom είπε Και κάπως έτσι μετά από 4 μήνες και 387 σελίδες ήρθε και η ώρα του φίλου μας του Τσόφρα να παραλάβει και να ποστάρει φωτός. 😂 Με το καλό φίλε. Το έχει ξανά κανει.... 1
aris_rom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, zourman1981 είπε Το έχει ξανά κανει.... Ισχύει, αλλά έχει διαγραφτεί από το μυαλό το 2008, νομίζω και από του Τσόφρα. Δεν το μετράω. 😂 1
poihths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @tsofras μπορείς να μας ενημερώνεις για τις επόμενες αγορές σου - πχ λαπτοπ ποδήλατο κλπ 😄 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από poihths 1
drgeri79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Για τον κινητήρα ναι , για το κιβώτιο όχι , καλύτερα που δεν ξαναπήρα DSG για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Και το Leon αν το πάρω στο μέλλον μόνο μηχανικό , να το βελτιώσω κιόλας και να μην έχω το άγχος για την ροπή Βγήκαν πινακίδες Τετάρτη / Πέμπτη παραλαμβάνω Καλορίζικο κ καλοτάξιδο!!! μια χαζή απορία...έχει ζητήσει κανείς να διαλέξει πινακίδα? εμένα τυχαία με βόλεψε κ την θυμάμαι χωρίς να ζητήσω 1
imr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αλήτες.... 😅 Δεν θα ρωτησεις δηλαδη αν θα ερθει 1.5 manual? 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις