procostas1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Masma είπε τώρα εντ'αξυ δεν ξε΄ρω τι έχει από εξοπλισμό αλλά πιο αμάξι το ceed και το megane ε είπαμε. Mercedes είναι ε ναι γιαυτό και η ερώτηση...... mercedes είναι......
Masma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, xx1100 είπε Για ποιο κινητήρα μιλάμε σε αυτήν την τιμή; Για μένα - σε Mercedes - αν δεν μπορείς να κινηθείς στο επίπεδο των 40.000 € ασ" το. Στην AUDI-BMW λίγο χαμηλότερα. Γενικά είμαι της άποψης πως αν δεν μπορείς να πάρεις ενα καλό αμάξι μιας εταιρίας, καλύτερα να πας κάπου αλλού όπου θα μπορείς να κινηθείς τουλάχιστον στην μέση της τιμολογιακής κλίμακας. Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός δηλαδή να θέλει καποιος hatchback και πάρει την a180 με τα 136 άλογα που παέι 27-28κκ τι θα του λήψει??? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Masma
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, procostas1 είπε παιδιά a160 στα 22000 με το κλειδί στο χέρι αξίζει???? Για εμένα η 160 δεν αξίζει (πολύ λίγα άλογα), για την 180 κάτι γίνεται εάν εισαι εντάξει με το εσωτερικό που θα πάρεις σε αυτά τα χρήματα. Εμένα οι 2 7αρες οθόνες μου ήταν απογοητευτικές, εάν είχε την ενιαία ή έστω τις 2 μεγάλες στη βασική ή έστω σε νορμαλ τιμη θα την είχα πάρει (τη sedan κοιτουσα). Εν τελεί καθως απογοητεύτηκα από το θέμα εξοπλισμού/χρόνου παράδοσης από την ΜΒ πήγα σε suv Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από paylidis
gaspappas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Στις 22/8/2020 στις 11:58 ΠΜ, sargus είπε Μη δίνεις σημασία...εξαιρετικό αμάξι πήρες! Αν ήμουν για αλλαγή, θα το σκεφτόμουν και εγώ πολύ σοβαρά! Πιστεύω είναι καλό, αν δεν κάνω λάθος η πεζώ στην νέα πλατφόρμα,άλλαξε την φιλοσοφία κατασκευής από μέσα προς έξω που είχε στα παλαιότερα μοντέλα με αποτέλεσμα να θέλουν πολλές εργατοώρες στις επισκευές! Όσον αφορά μεταπώληση, το αμάξι το έχω για ορίζοντα 10ετίας , και επίσης το επίπεδο εξοπλισμού + αυτόματο το κάνει πιο εύκολο στην πώληση πιστεύω! Είναι το GT line Στις 22/8/2020 στις 11:48 ΠΜ, Aganaktismeni είπε Μπορεί να μην το έκανα test drive αλλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό και την ομορφιά θεωρώ πτι είναι τούμπανο για μένα!!! Και δεν έχω το ψώνιο της audi & bmw κλπ κλπ!!! Ήξερα εξ αρχής ότι με αυτή την επιλογή μου όλοι θα έλεγαν αυτά που λες και συ αλλά να σου πω κάτι από την μια μπαίνει και από την άλλη βγαίνει, ποτε δεν κάθισα να ασχοληθώ με το τι θα πουν οι άλλοι !! Μόλις πούλησα και γω Peugeot 208 το παλιό μοντέλο!!!! Ξανά σκέψου την επιλογή σου μπορεί να είναι όμορφο αυτοκίνητο αλλά θα σου βγάλει την πίστη!!!!! Εγώ που ήμουν κολλημένη με το Peugeot αγανάκτησα να το δώσω!! Ναι θυμάμαι που είχες κάνει το αντίστοιχο Thread! Εσύ έπεσες πάνω στην χειρότερη στιγμή να το πουλήσεις, πάνω στην αλλαγή μοντέλου! ουτε καν Facelift! Πόσο το έδωσες τελικά και τι εξοπλισμό είχε? 47 λεπτά πριν, xx1100 είπε Για ποιο κινητήρα μιλάμε σε αυτήν την τιμή; Για μένα - σε Mercedes - αν δεν μπορείς να κινηθείς στο επίπεδο των 40.000 € ασ" το. Στην AUDI-BMW λίγο χαμηλότερα. Γενικά είμαι της άποψης πως αν δεν μπορείς να πάρεις ενα καλό αμάξι μιας εταιρίας, καλύτερα να πας κάπου αλλού όπου θα μπορείς να κινηθείς τουλάχιστον στην μέση της τιμολογιακής κλίμακας. Έχεις απόλυτο δίκιο! Όταν πας σε Premium σήμα πρέπει και το αμάξι να είναι Premium. Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια ! Προσωπικά θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ με Α160 !Προσωπική άποψη βέβαια! Ακόμα και οι οθόνες που έχει είναι χειρέτερες από κινέζικο tablet !
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, Masma είπε Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός δηλαδή να θέλει καποιος hatchback και πάρει την a180 με τα 136 άλογα που παέι 27-28κκ τι θα του λήψει??? Θα δώσει περισσότερα λεφτά απο ένα mid-range hatchback "κανονικής" μάρκας (όπως το Golf με τα 150bhp), μόνο για το σήμα της Mercedes. Το Q3 που πήρε ο παυλίδης σε παρόμοια λεφτά με τα 150 άλογα είναι σαφώς καλύτερη επιλογή αν ντε και καλά θες premium badge. Βασικά το Q3 οριακά κάτω απο τα 30Κ είναι σα να κλέβεις εκκλησία. 2
Masma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Θα δώσει περισσότερα λεφτά απο ένα mid-range hatchback "κανονικής" μάρκας (όπως το Golf με τα 150bhp), μόνο για το σήμα της Mercedes. Το Q3 που πήρε ο παυλίδης σε παρόμοια λεφτά με τα 150 άλογα είναι σαφώς καλύτερη επιλογή αν ντε και καλά θες premium badge. Βασικά το Q3 οριακά κάτω απο τα 30Κ είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Συμφωνώ για το Q3 ότι καλύτερο υπάρχει για εμένα κατω απο 30 αλλά ΄εγώ το είπα αν θέλει ξεκάθαρα hatchback καποιος και έχει να δώσει μεχρι 30. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 35 λεπτά πριν, Masma είπε τώρα εντάξυ δεν ξέρω τι έχει από εξοπλισμό αλλά πιο αμάξι το ceed και το megane ε είπαμε. Mercedes είναι Ακριβώς για αυτό πουλάει η Merc τις Α στην Ελλάδα, γιατί δίνει το σήμα της σε προσιτή τιμή. Κι ας είναι φτωχότερο σε εξοπλισμό ή δυνατότητες το αυτοκίνητο. 3
KoreanW Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) σε όλα ισχύει αυτό με το σήμα μήπως και για το Golf δεν ισχύει αυτό; ο masma δύσκολα θα αποδεχτεί ότι ένα Leon ή ένα Octavia είναι το ίδιο προϊόν Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από KoreanW
seppy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, procostas1 είπε ε ναι γιαυτό και η ερώτηση...... mercedes είναι...... mercedes είναι, αλλά ο εξοπλισμός που παίρνεις είναι φτωχός, κινητήρας μέτριος. αντίστοιχα έχεις να κουβαλάς την ταμπέλα του πριμιουμ που σημαίνει ακριβή συντήρηση ακριβά σέρβις κλπ. το αμάξι έχει την δυνατότητα να φτάσει 50κ και το παίρνεις με 22 οπότε θα είναι μια βασική εκδοση, ενώ σε κάτι πιο βατό θα πάρεις και καλύτερο κινητήρα και ωραίο εξοπλισμο. μην ξεχνάς ότι ναι, έχουν ρίξει τις τιμές γενικά στις μερκ, αλλά ουσιαστικά αυτό θελουν. να αυξήσουν τις πωλήσεις στην μεσαία τάξη και να τους χρυσό πληρώνεις μια ζωή μετά. για μένα, ψάξε λίγο τα κόστη συντήρησης και αν αντέχει η τσέπη προχωρά. αλλά αν αντέχε η τσέπη θα το επαιρνεις σωστά εξοπλισμένο στα 30+. επειδή το είχα ψάξει λίγο π.χ με το xc40 που ήμουν τρελανεμενος, όταν έμαθα ότι θέλουν 250 για πρώτο σερβίς λάδια φίλτρα, απλά χαιρέτησα. μην ανοιγεσαι χωρίς λόγο. φιλικα 3
Masma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, KoreanW είπε σε όλα ισχύει αυτό με το σήμα μήπως και για το Golf δεν ισχύει αυτό; ο masma δύσκολα θα αποδεχτεί ότι ένα Leon ή ένα Octavia είναι το ίδιο προϊόν Άρα επειδή έχουν ιδιους κινητήρες η μηχανικά μέρη είναι ακιβώς ίδιο αμαξι??? Αρα GOLF = LEON = A3 ? Άρα δεν θα έπρεπε να πουλάει τιποτα η Volkswagen και η audi. Δεν λέω ότι δεν πληρώνεις και τη μάρκα. Λεώ ότι δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά. Επίσης επειδή λέτε για Mercedes σε ποιοτητα υλικών μέσα της καμπινας ναι είναι αρκετα μπορσταά και συγκρινεται κυρίως με "premium" μαρκες. Ναι το σήμα το πληρώρεις αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές. Απλά κάθε φορά τα μηδενιζετε όλα. Με τη λογική αυτή θα έπρεπε μόνο το leon να πουλάει αλλά μαλλον ο κανένας δεν ξερει και τους κοροιδεύουν..... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Masma
seppy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 φυσικά διαφέρουν. μεταξόνια, ποιότητα πλαστικών καλωδίων κλπ, ηχομόνωση.. 1
xx1100 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Masma είπε Άρα επειδή έχουν ιδιους κινητήρες η μηχανικά μέρη είναι ακιβώς ίδιο αμαξι??? Αρα GOLF = LEON = A3 ? Άρα δεν θα έπρεπε να πουλάει τιποτα η Volkswagen και η audi. Δεν λέω ότι δεν πληρώνεις και τη μάρκα. Λεώ ότι δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά. Επίσης επειδή λέτε για Mercedes σε ποιοτητα υλικών μέσα της καμπινας ναι είναι αρκετα μπορσταά και συγκρινεται κυρίως με "premium" μαρκες. Ναι ο σήμα το πληρώρεις αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές. Να το πω αλλιώς: στο παρελθόν (όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά και χρειαζόμουν πολλούς χώρους αλλά παράλληλα έκανα και συχνότατα πάρα πολλά χλμ) κατέληξα σε mercedes αλλά πηρα την e-class με avantgard εξοπλισμό. Όταν αργότερα εκατσα σε c-class .... τρόμαξα ... Ήταν 3 κλάσεις κατώτερη σε όλα! Δεν συζητώ για την b-class ... Δυστυχώς είναι ακριβά αυτ/τα και θέλουν βαθιές τσέπες για να πάρεις βασικό εξοπλισμό ώστε να μην παίρνεις πολύ μετριο κινητήρα και εξοπλισμό. Η κ@υλ@ του σήματος θα περάσει στα διόδια της Ελευσίνας όταν θα χρειαστείς ενα τέταρτο για να φτάσεις στο τερμα της ανηφορας! 5
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Masma είπε Άρα επειδή έχουν ιδιους κινητήρες η μηχανικά μέρη είναι ακιβώς ίδιο αμαξι??? Αρα GOLF = LEON = A3 ? Άρα δεν θα έπρεπε να πουλάει τιποτα η Volkswagen και η audi. Δεν λέω ότι δεν πληρώνεις και τη μάρκα. Λεώ ότι δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά. Επίσης επειδή λέτε για Mercedes σε ποιοτητα υλικών μέσα της καμπινας ναι είναι αρκετα μπορσταά και συγκρινεται κυρίως με "premium" μαρκες. Ναι το σήμα το πληρώρεις αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές. Απλά κάθε φορά τα μηδενιζετε όλα. Με τη λογική αυτή θα έπρεπε μόνο το leon να πουλάει αλλά μαλλον ο κανένας δεν ξερει και τους κοροιδεύουν..... Τα παραπάνω λεφτά εντός του group τα πληρώνεις για άλλα πράγματα εκτός των βασικών μερών. Δεν είναι rebadged εκδόσεις του ίδιου αυτοκινήτου αλλά μοιράζονται κινητήρες, κιβώτια και πλατφόρμα. Αρα είναι ξαδερφάκια.
Masma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα παραπάνω λεφτά εντός του group τα πληρώνεις για άλλα πράγματα εκτός των βασικών μερών. Δεν είναι rebadged εκδόσεις του ίδιου αυτοκινήτου αλλά μοιράζονται κινητήρες, κιβώτια και πλατφόρμα. Αρα είναι ξαδερφάκια. Συμφωνούμε απολύτως ξαδερφάκια όντως 6 λεπτά πριν, xx1100 είπε Να το πω αλλιώς: στο παρελθόν (όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά και χρειαζόμουν πολλούς χώρους αλλά παράλληλα έκανα και συχνότατα πάρα πολλά χλμ) κατέληξα σε mercedes αλλά πηρα την e-class με avantgard εξοπλισμό. Όταν αργότερα εκατσα σε c-class .... τρόμαξα ... Ήταν 3 κλάσεις κατώτερη σε όλα! Δεν συζητώ για την b-class ... Δυστυχώς είναι ακριβά αυτ/τα και θέλουν βαθιές τσέπες για να πάρεις βασικό εξοπλισμό ώστε να μην παίρνεις πολύ μετριο κινητήρα και εξοπλισμό. Η κ@υλ@ του σήματος θα περάσει στα διόδια της Ελευσίνας όταν θα χρειαστείς ενα τέταρτο για να φτάσεις στο τερμα της ανηφορας! Εδώ έχεις τα δίκια σου! Εγώ απλά δεν μπορώ αυτο που πολλές φορές τα μηδενιζουμε ολα. Και επειδή προσφατα έκανα συγκριση μεταξύ leon και golf για εμένα έχουν ειδικά τα καινούργοια μοντέλα αρκετές διαφορές. 7 λεπτά πριν, seppy είπε φυσικά διαφέρουν. μεταξόνια, ποιότητα πλαστικών καλωδίων κλπ, ηχομόνωση.. Να αγιάσει το στόμα σου. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Masma 2
sacredcrow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, procostas1 είπε που "πάσχει" δλδ σε σχέση με μία corolla που βγαίνει στα 19500??? Το είδα από κοντά.. στην Κηφισιά (Εθνική), στα κεντρικά, γιατί συνήθως σου δείχνουν την καλή έκδοση (με τα 27Κ). Η αρχική έκδοση έχει μειονεκτήματα... Λοιπόν, τα καθίσματα, για αρχή, είναι άθλια, απαράδεκτα, δεν είναι καθόλου άνετα, και η υφασμάτινη επένδυσή τους, φαντάσου, "τσιμπάει"... χωρίς ουσιαστική στήριξη πλευρική και οσφυική (σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις), οπότε θα σε ενοχλεί αν κάνεις διαδρομές. Πίσω, το μεσαίο κάθισμα είναι σκληρό σαν "σανίδα", αν δεν κάθεται κανένας, τότε ΟΚ, δεν σε ενοχλεί. Και το χειρότερο (άποψή μου, έτσι) δεν υπάρχει εσωτερικός φωτισμός για τους πίσω, ρε φίλε... ένα φωτάκι μόνο που ανάβει όταν ανοίγουν οι πόρτες... δηλαδή έλεος. Το ξέρω ακούγεται γελοίο, αλλά όχι 23Κ με ένα μικρό φωτάκι νυκτός.. Τέλος, οι δύο οθόνες μπροστά (σαν tablet που είναι) είναι οι μικρές των 7", αλλά οι διαστάσεις (εξωτερικά) παραμένουν ίδιες με εκείνες των ανώτερων εκδόσεων, των 10", οπότε έχει μεγάλα bezels. Αυτό δεν μου κακοφάνηκε πάντως, συνηθίζεται. Κατά τα άλλα, το αμάξι επίσης νομίζω έχει λιγότερα άλογα (νομίζω 109), αλλά αν είσαι ΟΚ, τότε no problem. Άποψή μου, αν είσαι ΟΚ με τα 109 άλογα, και σου αρέσει, να δώσεις τα παραπάνω 1.430 για το πακέτο style (+ καθίσματα comfort, +πακέτο φωτισμού) και είσαι jet, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις