tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, korakios είπε Απλά πράγματα , εργονομικά με όσο δυνατόν λιγότερες touch μλκς ... Ευτυχώς είναι και φθηνά Edit : γούστα είναι .... Φαντάζομαι κάνεις πλάκα έ ? Γιατί αν σου φαίνεται υπερβολικό το Ibiza που έιναι απο τα πιο απλά μέσα δεν νομίζω ότι θα ξαναπάρεις αμάξι εκτός απο το Panda ok Συμφωνώ γούστα είναι αυτά , και εμένα κάτι 10αρες + οθόνες , και χωρίς κουμπιά μου φαίνονται υπερβολικά , αλλά δεν θα γύρναγα και σε σχεδιασμό 20ετίας 3
NickTheQuick Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tsofras είπε Yeap το Έκλεισα σήμερα fr 1.0 115 σε μπλε ετοιμοπαραδοτο από ακύρωση εμφανίστηκε το πρωί τυχερός ήμουν που είχα μιλήσει εχθές και τον κράτησε το φιλαράκι ο πωλητής που έχει μάθει τα γούστα μου Πάντως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τον πωλητη αστέρι στη δουλειά του και σαν άνθρωπος Καλορίζικο! Επειδή τώρα μπήκα στο thread. Ψαχνόμουν να αλλάξω την 147 που κλείνει 15 (σκληρά) χρόνια στα χέρια μου. Ήθελα να πάρω το Ibiza FR 150 που σύμφωνα με το autotriti ξεκινάει από 16605 αλλά δεν το βλέπω στο site της Seat Ελλάδας. Όντως δεν εισάγεται? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από NickTheQuick
KoreanW Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Just now, tsofras said: Φαντάζομαι κάνεις πλάκα έ ? Γιατί αν σου φαίνεται υπερβολικό το Ibiza που έιναι απο τα πιο απλά μέσα δεν νομίζω ότι θα ξαναπάρεις αμάξι εκτός απο το Panda ok Συμφωνώ γούστα είναι αυτά , και εμένα κάτι 10αρες + οθόνες , και χωρίς κουμπιά μου φαίνονται υπερβολικά , αλλά δεν θα γύρναγα και σε σχεδιασμό 20ετίας βασικά η πλάκα δεν είναι ότι συγκρίνουμε τα ασύγκριτα η πλάκα είναι ότι αν κάνεις αναζήτηση για εικόνες από το εσωτερικό του Panda σου βγάζει φωτογραφίες ναι με το ταμπλετάκι που το σνομπάρουμε όλο δικό σου και καρφωμένο γκουμούτσα 1
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, NickTheQuick είπε Καλορίζικο! Επειδή τώρα μπήκα στο thread. Ψαχνόμουν να αλλάξω την 147 που κλείνει 15 (σκληρά) χρόνια στα χέρια μου. Ήθελα να πάρω το FR 150 που σύμφωνα με το autotriti ξεκινάει από 16605 αλλά δεν το βλέπω στο site της Seat Ελλάδας. Όντως δεν εισάγεται? Ναι δεν το φέρνουν πλέον νομίζω εδώ και περίπου 2 χρόνια το έχουν σταματήσει
korakios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Φαντάζομαι κάνεις πλάκα έ ? Γιατί αν σου φαίνεται υπερβολικό το Ibiza που έιναι απο τα πιο απλά μέσα δεν νομίζω ότι θα ξαναπάρεις αμάξι εκτός απο το Panda Δυστυχώς όχι ! Πριν το πάρω άκουγα για την πλαστικούρα κτλ και είχα φοβηθεί αλλά διαπίστωσα ότι είναι όπως ακριβώς θέλω και στο τιμόνι είναι κουμπάκια και όχι αφής . Το μόνο που μου λείπει είναι όντως ηλεκτρικοί καθρέφτες αλλά πλέον δεν τους κουνάω καν . Φοβάμαι ότι σε 20 χρόνια τα πάντα θα ρυθμίζονται με εφαρμογή από το κινητό και δε θα υπάρχει κουμπί καν ... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ ! (Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο) . Με υγεία και χαρές ! 1
NickTheQuick Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι δεν το φέρνουν πλέον νομίζω εδώ και περίπου 2 χρόνια το έχουν σταματήσει Κρίμα. Έχω καλομάθει με τα 120 άλογα της Άλφα και δε θέλω να κατέβω
cabdik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, KoreanW είπε το σημαντικό είναι που είσαι χαρούμενος με την τελική επιλογή και καλοτάξιδο απλά όταν λέγαμε πως έχει πέσει ακρίβεια στην αγορά το νόημα είναι ότι πριν λίγα χρόνια με τα λεφτά αυτά αγόραζες Golf 1.4... βέβαια και το C-segment που τότε αγόραζες πλέον ισοδυναμεί σε χώρους σχεδόν με το σημερινό Ibiza παρόλα ταύτα you get the point ότι πάντα το B-segment θα είναι κατασκευαστικά υποδεέστερο επαναλαμβάνω όμως ότι σημασία έχει να έχεις την ικανοποίηση ότι ψώνισες κάτι που ταιριάζει και ότι ξόδεψες τα λεφτά που ήθελες ελπίζω μέσα το Ibiza FR να είναι έτσι εγω θα το πω παντως και ας με παρεξηγησετε.... το εσωτερικο μου θυμιζει πααρα πολυ POLO 2006-7 μοντελο, πιο κυριλε, με πινελιες χρωμιου, και με τις σημερινες ηλεκτρονικες ευκολιες. χειριστηρια στο τιμονι, καντρικη οθονη αφης, κλπ κλπ ........!!! και οι σχεδιαστικες γραμμες ακομα... με ταξιδευουν προς τα εκει....!!!!! δεν ξερω γιατι......... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από cabdik
imr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε Κρίμα. Έχω καλομάθει με τα 120 άλογα της Άλφα και δε θέλω να κατέβω Κανε ενα τεστ drive. Εχουν πολυ περισοτερη ροπη τα 1000ρια τουρμπο (22 κιλα αντι για 14 στο 1.6). Γενικα πανε πολυ καλυτερα απο ατμοσφαιρικα 1600ρια
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε Κρίμα. Έχω καλομάθει με τα 120 άλογα της Άλφα και δε θέλω να κατέβω Πήγαινε να το κάνεις τεστ ντραιβ και εγώ 180 είχα πριν και έτσι έλεγα, οκ δεν βάζει φωτιές αλλά είναι αρκετά ροπατος κινητήρας 11 λεπτά πριν, imr είπε Κανε ενα τεστ drive. Εχουν πολυ περισοτερη ροπη τα 1000ρια τουρμπο (22 κιλα αντι για 14 στο 1.6). Γενικα πανε πολυ καλυτερα απο ατμοσφαιρικα 1600ρια 20 έχει αυτός , χιλιαρυμε περισσότερη ροπή δεν πρέπει να υπάρχει , μόνο τα καινούριου mHev της ford δεν ξέρω αν το περνάνε συνδυαστικά 15 λεπτά πριν, cabdik είπε εγω θα το πω παντως και ας με παρεξηγησετε.... το εσωτερικο μου θυμιζει πααρα πολυ POLO 2006-7 μοντελο, πιο κυριλε, με πινελιες χρωμιου, και με τις σημερινες ηλεκτρονικες ευκολιες. χειριστηρια στο τιμονι, καντρικη οθονη αφης, κλπ κλπ ........!!! και οι σχεδιαστικες γραμμες ακομα... με ταξιδευουν προς τα εκει....!!!!! δεν ξερω γιατι......... Γιατί να σε παρεξηγησουμε ? Οκ 2006 δεν θα το έλεγα αλλά είναι σχεδόν ίδιο με το Leon που είχα του 2012 . Αλλά εμένα μου αρέσει μέχρι εκεί χωρίς υπερβολές, για αυτό με το που μπήκα ήταν λες και το ήξερα το αμάξι, αφού είδα κινητήρα και χώρους πήγα και το.εκλεισα Είπαμε γούστα είναι αυτά Όχι ότι με χαλάει το νέο Leon με τον ψηφιακό, το start button και την 10αρα , αλλά ένα άγχος για το τι μπορεί να βγάλουν και τόσα ηλεκτρονικά το είχα είναι η αλήθεια 1
majnun Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε Κρίμα. Έχω καλομάθει με τα 120 άλογα της Άλφα και δε θέλω να κατέβω Πάρε μια Giulietta πασάκο μου αφού είσαι δικός μας και μη βοσκάς σε ξένα λιβάδια. 4 1
NickTheQuick Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, majnun είπε Πάρε μια Giulietta πασάκο μου αφού είσαι δικός μας και μη βοσκάς σε ξένα λιβάδια. Ούτε 20000 με προωθητική. Η 147 είχε πάει 21500 το 2006. Μάλλον θα περιμένω να πεθάνει στα χέρια μου πρώτα 😁 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από NickTheQuick
djuan1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Βγήκαν χθες βίντεο με το νέο C4, ωραίο φαίνεται. Το σημαντικότερο για εμένα είναι η Citroen γύρισε σε μηχανικούς διακόπτες για τον κλιματισμό! 1
majnun Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε Ούτε 20000 με προωθητική. Η 147 είχε πάει 21500 το 2006. Μάλλον θα περιμένω να πεθάνει στα χέρια μου πρώτα 😁 Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Απο 16.000 βενζίνη και κοντά στα 20.000 πετρέλαιο GIULIETTA Αποκτήστε την δική σας Alfa Romeo Giulietta Super από 15.990€* , όφελος έως 3.800€ , 1η Δόση το 2021 και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 160.000 χλμ.) και οδική βοήθεια. *Αφορά Alfa Romeo Giulietta Super 1.4 120hp TB. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.
NickTheQuick Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, majnun είπε Αποκτήστε την δική σας Alfa Romeo Giulietta Super από 15.990€* , όφελος έως 3.800€ , 1η Δόση το 2021 και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (ή 160.000 χλμ.) και οδική βοήθεια. *Αφορά Alfa Romeo Giulietta Super 1.4 120hp TB. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Ισχύει ακόμα αυτό? Η αρχική τιμή είναι 19242 και με κάτι εξτρά εξοπλισμό στη διαμόρφωση μου βγαίνει 19900 περίπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις