Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, majnun είπε

Καλά ξέρεις τώρα πως θα πάει.

Όταν θα φύγει η καινουργίλα θα αρχίσεις να ψήνεις τη γυναίκα να δώσει το C3 (το οποίο δε θα είχε ποτέ πρόθεση από μόνη και θα είναι συγκαταβατική απλά για να μην ακούει το μπίρι μπίρι) και να της πασάρεις το Ibiza για να αρχίσεις από την αρχή την αναζήτηση για δικό σου αμάξι.

Όταν θα καταλήξεις και εκεί θα αρχίσεις να κοιτάς για αμάξι του παιδιού και η ιστορία συνεχίζεται για πάντα.

Η γυναίκα έχει ψηθεί ήδη για το Ibiza ,η μεγάλη (9 χρονών) θέλει το 500αρακι , θα την βγάλω καθαρή με κανά τριχιλιαρο όταν έρθει η στιγμή.

Εχω πλάνο 10ετιας

• Like 2
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Η γυναίκα έχει ψηθεί ήδη για το Ibiza ,η μεγάλη (9 χρονών) θέλει το 500αρακι , θα την βγάλω καθαρή με κανά τριχιλιαρο όταν έρθει η στιγμή.

Εχω πλάνο 10ετιας

Σε 10 χρονια της δινεις το ιμπιζα και πας σε κανονικο σμπορ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, imr είπε

Σε 10 χρονια της δινεις το ιμπιζα και πας σε κανονικο σμπορ

Κάπως έτσι , καλά να είμαστε

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικο και καλοτάξιδο v3.0! Αν και οι οριστικές ευχές πρέπει να πέσουν μετά από 1-2 μήνες που θα σιγουρευτούμε ότι θα μείνει στα χέρια σου!

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά εσύ το αποτελειωσες 🤣

Αυτό θα είναι το 7ο μου αυτοκίνητο, ΚΤΕΟ μόνο το Leon πέρασα, όλα τα άλλα τα είχα αλλάξει πρίν

Αυτό πιστεύω θα περάσει 😎

Επίσης ότι κοιμήθηκα ήρεμος εχθές σημαίνει ότι είμαι εντάξει στην επιλογή μου ( για σήμερα 🤣,)

7 αυτοκίνητα; πρεπει να πας στο post

για να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου για κάθε αυτοκίνητο και τα προβλήματα!!!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, seppy είπε

καλοταξιδο tsofras! θύμισε μου κινητήρα γτ μπλέχτηκα με τα ποστ.

Thanks man 1.0 115 20κιλα ροπής

Δημοσ.

Ωραιο το ibuzaκι, καλοταξιδο! Deal breaker για μένα τα φωτα αλογονου, είναι θέμα ασφαλειας πολυ σημαντικοτερο απο τη βαθμολογία του crash test.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fragsp είπε

7 αυτοκίνητα; πρεπει να πας στο post

για να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου για κάθε αυτοκίνητο και τα προβλήματα!!!

Με τα χιλιόμετρα που κάνω και τον χρόνο που τα κρατάω δεν είμαι για να γράφω στο ποστ γιατί όλα τα έχω αλλάξει Στας 25.000 - 30.000 χλμ

Εξαίρεση ήταν το Leon που το πήρα με 30.000χλμ και είδα στο κοντέρ πάνω από 50.000χλμ κάθετο Suzuki maruti που το είχε η μάνα μου, μετά εγώ, μετά η γυναίκα μου και στα 18 χρόνια το πήγαμε για απόσυρση οδηγώντας και δεν είχε βγάλει ούτε ένα πρόβλημα εκτός από τα service

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, KoreanW είπε

....

ελπίζω μέσα το Ibiza FR να είναι έτσι
Seat_Ibiza_FR_Business_intense_(2018)_in

Λείπει ο νεροχύτης για πλύσιμο χεριών και πετσετούλα δίπλα .
Επίσης το tablet μέσα θέλει θήκη ή τουλάχιστον Gorilla glass για ( προστασία οθόνης )

Η τηλεόραση έχω προσέξει ότι πιάνει ένα βαρετό κανάλι που δεν έχω καταλάβει αν είναι τηλεπαιχνίδι ή τηλεμάρκετινγκ με ρολόγια και αυτοκινητάκια ? (Edit το τιμόνι δεν εμποδίζει την παρακολούθηση του προγράμματος ?)
Αυτο που καθρεφτίζει, (edit: δεξιά κάτω από το ταμπλό) άμεσα ζελατίνα και ένα σεμεδάκι από πάνω ....

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Ωραιο το ibuzaκι, καλοταξιδο! Deal breaker για μένα τα φωτα αλογονου, είναι θέμα ασφαλειας πολυ σημαντικοτερο απο τη βαθμολογία του crash test.

Συμφωνώ θα περίμενα όμως 3 μήνες για να το πάρω με LED και δεν πήγαινε άλλο ξεκινάνε τα σχολεία σε λίγο πρέπει να έχω αμάξι

Δεν πειράζει ένα άγχος λιγότερο μην πάθουν ζημιά και πληρωμών χιλιάρικα, υπομονή κάποια χρόνια και θα φορτώσω το επόμενο 👍

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Επίσης το tablet μέσα θέλει θήκη ή τουλάχιστον Gorilla glass για ( προστασία οθόνης )

Η τηλεόραση έχω προσέξει ότι πιάνει ένα βαρετό κανάλι που δεν έχω καταλάβει αν είναι τηλεπαιχνίδι ή τηλεμάρκετινγκ με ρολόγια και αυτοκινητάκια ? 
Αυτο που καθρεφτίζει, άμεσα ζελατίνα και ένα σεμεδάκι από πάνω ....

Δεν επίασα το νόημα , αλλά αυτό που καθρεφτίζει δεν είναι έτσι στο fr έχει δερματινη εκεί

Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

Η τηλεόραση έχω προσέξει ότι πιάνει ένα βαρετό κανάλι που δεν έχω καταλάβει αν είναι τηλεπαιχνίδι ή τηλεμάρκετινγκ με ρολόγια και αυτοκινητάκια ? 
Αυτο που καθρεφτίζει, άμεσα ζελατίνα και ένα σεμεδάκι από πάνω ....

got it
πες μας κ τα γούστα σου όμως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, KoreanW είπε

got it
πες μας κ τα γούστα σου όμως

Απλά πράγματα , εργονομικά με όσο δυνατόν λιγότερες touch μλκς ...

Ευτυχώς είναι και φθηνά :)

2B5F7027-A496-4643-B006-0CBF57EFB72F.jpeg
Edit : γούστα είναι ....

Επεξ/σία από korakios
  • Confused 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...