Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τι θα λέγατε για το νέο fiesta Active X υμιυβριδικο με τα 155 άλογα?

Μικρό με 300 λίτρα πορτ μπαγκαζ, έχει ράγες για μπαγκαζιερα, παραπάνω απόσταση από το έδαφος για κανά χωματακι, καλό εξοπλισμό και 0 επιτόκιο σε χρηματοδοτικό.

Έχει διαφορά περίπου 5000€ σαν τελική τιμή από το Leon και 8 χρόνια εγγύηση και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι

Γιατί όπως έχω ξαναπεί καλό το γούστο αλλά όταν βλέπω ότι βολευομαι με το c3 και απλά θέλω λίγο περισσότερους χώρους και γκαζακι τα 5κ διαφορά και η εγγύηση της ford με βάζει σε σκέψεις πάλι

Πήρα τώρα ένα τηλέφωνο , active x μόνο σε παραγγελία σε 3 μήνες , το 0 επιτόκιο μόνο σε συγκεκριμένα αμάξια δεν ρώτησα ποια

Το νέο fiesta st line 155 mHev με μεταλλικό τελική τιμή 19553 τέστ ντραιβ από Σεπτέμβρη

Με 10000€ προκαταβολή για 48 μήνες και 3.9 επιτόκιο βγαίνει 218 η δόση για 4 χρόνια.

Το Leon με ίδια προκαταβολή πάει στα 280€ για 5 χρόνια όμως

Οπότε είναι 5500€ διαφορά

Μια χαρα το σκεπτικο σου και εγω θα το προτιμουσα σε σχεση με το leon εφοσον δεν χρειαζεσε και τους χωρους

Αλλα γιατι το active?

Επειδη απο οτι εχω καταλαβει σε ενδιαφερει η εμφανιση το απλο st line ειναι πολυ πιο ομορφο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, imr είπε

Μια χαρα το σκεπτικο σου και εγω θα το προτιμουσα σε σχεση με το leon εφοσον δεν χρειαζεσε και τους χωρους

Αλλα γιατι το active?

Επειδη απο οτι εχω καταλαβει σε ενδιαφερει η εμφανιση το απλο st line ειναι πολυ πιο ομορφο

Απλά για τις ράγες οροφής αλλιώς όντως το st line είναι πιο σπορ

20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Απλά για τις ράγες οροφής αλλιώς όντως το st line είναι πιο σπορ

E Βαλε τις κλασικες σχαρες για 2 φορες τον χρονο.

τον υπολοιπο χρονο τς βγαζεις και εισαι μια χαρα

14 λεπτά πριν, majnun είπε

St και άσε τα ημίμετρα

Βγαινει 5πορτο το st?

Οδήγησα σήμερα το Χ1 1.5Τ/140 άλογα που πήρε συγγενής ως χρονομίσθωση. Του έκανα 160 χλμ (είχε 2100 στο κοντέρ) διαδρομή 40% εθνική οδό (αυτοκινητόδρομο), 50% επαρχιακή οδό και 10% κέντρο πολης. 

η εκτίμηση που είχα εξαρχής κάνει - ότι θα πάσχει ο τρικύλινδρος ισχύει. Και στη πράξη μιλάμε για ένα Αμαξι που έχει λιγότερο βάρος από το Q3 και ίδιο όγκο. 
Το μοτέρ ράθυμο ιδίως στα χαμηλά χωρίς βέβαια να εντυπωσιάζει στο υπόλοιπο ευρος οσο ο αντίστοιχος tfsi. 
ο εσωτερικός σχεδιασμός μου ήταν οικείος καθως είχα 12 χρόνια Bmw (κ ουσιαστικά δεν άλλαξε και ιδιαίτερα μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια πράγμα όμορφο για έναν κάτοχο καθως δε μπερδεύεται αλλά τραγικό για Αμαξι του 2020 να είναι σχεδόν ίδιο λειτουργικά κ σχεδιαστικά με το μοντέλο του 2008-10-12 ξέρω γώ). 

All in all δεν αξίζει τα 36 χιλιάρικα που μου ζητούσαν για ένα αξιοπρεπές πακέτο εξοπλισμού (ήταν αυτό που οδήγησα κιολασ νομίζω advantage?)

Με απογοήτευσε τέλος ιδιαίτερα η μπροστινή κίνηση μιας κ μπαίνοντας ένιωσα όπως είπα οικείοτητα και πήγα να το οδηγήσω όπως οδηγούσα το Bmw μου και παραλίγο να φύγω πάνω σε μάντρα... κατέστρεψαν την υπέροχη που είχαν τοσα χρόνια, τίποτα άλλο δε λέω. 

• Like 4

Fiesta ST φοβερό αμαξάκι... 

Στριβει διαβολεμενα, και πάει πάρα πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου είναι και όμορφο πολύ. Για χώρους έχεις το άλλο.. 

Παρτο.... 

3 ώρες πριν, tsofras είπε

Τι θα λέγατε για το νέο fiesta Active X υμιυβριδικο με τα 155 άλογα?

Μικρό με 300 λίτρα πορτ μπαγκαζ, έχει ράγες για μπαγκαζιερα, παραπάνω απόσταση από το έδαφος για κανά χωματακι, καλό εξοπλισμό και 0 επιτόκιο σε χρηματοδοτικό.

Έχει διαφορά περίπου 5000€ σαν τελική τιμή από το Leon και 8 χρόνια εγγύηση και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι

Γιατί όπως έχω ξαναπεί καλό το γούστο αλλά όταν βλέπω ότι βολευομαι με το c3 και απλά θέλω λίγο περισσότερους χώρους και γκαζακι τα 5κ διαφορά και η εγγύηση της ford με βάζει σε σκέψεις πάλι

Πήρα τώρα ένα τηλέφωνο , active x μόνο σε παραγγελία σε 3 μήνες , το 0 επιτόκιο μόνο σε συγκεκριμένα αμάξια δεν ρώτησα ποια

Το νέο fiesta st line 155 mHev με μεταλλικό τελική τιμή 19553 τέστ ντραιβ από Σεπτέμβρη

Με 10000€ προκαταβολή για 48 μήνες και 3.9 επιτόκιο βγαίνει 218 η δόση για 4 χρόνια.

Το Leon με ίδια προκαταβολή πάει στα 280€ για 5 χρόνια όμως

Οπότε είναι 5500€ διαφορά

LOL τόσο καιρό που σέρνεται το θρεντ, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ήδη δουλεύεις από το σπίτι και ενδεχομένως αυτό να συνεχιστεί και μετά(!) τον covid ή τουλάχιστον να αυξηθούν οι μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι βγάζεις από την εξίσωση το καθημερινό commuting, οπότε μένεις με τα πηγαίνε-ελα των παιδιών στις δραστηριότητες και τα ταξίδια σας

Αξίζει να δώσεις 25κ μόνο για την καύλα σού; Άμα ήσουν νεώτερος, χωρίς υποχρεώσεις ίσως. Εγώ πιστεύω ότι με όλο και περισσότερο κόσμο να δουλεύει από το σπίτι πλέον, πολλοί θα δώσουν το 2ο αυτοκίνητο. Ειδικά εάν είναι λίγο μεγάλα τα παιδια

Εκτός και εάν αφού πάρεις το Leon,μετά δώσεις το Citroen

2 ώρες πριν, majnun είπε

St και άσε τα ημίμετρα

St line λέω παίδες μην ξεφύγω

1 ώρα πριν, eMike είπε

Fiesta ST φοβερό αμαξάκι... 

Στριβει διαβολεμενα, και πάει πάρα πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου είναι και όμορφο πολύ. Για χώρους έχεις το άλλο.. 

Παρτο.... 

Χώρους το c3 έχει σχεδόν ίδιους με το fiesta

42 λεπτά πριν, tutuyo είπε

LOL τόσο καιρό που σέρνεται το θρεντ, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ήδη δουλεύεις από το σπίτι και ενδεχομένως αυτό να συνεχιστεί και μετά(!) τον covid ή τουλάχιστον να αυξηθούν οι μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι βγάζεις από την εξίσωση το καθημερινό commuting, οπότε μένεις με τα πηγαίνε-ελα των παιδιών στις δραστηριότητες και τα ταξίδια σας

Αξίζει να δώσεις 25κ μόνο για την καύλα σού; Άμα ήσουν νεώτερος, χωρίς υποχρεώσεις ίσως. Εγώ πιστεύω ότι με όλο και περισσότερο κόσμο να δουλεύει από το σπίτι πλέον, πολλοί θα δώσουν το 2ο αυτοκίνητο. Ειδικά εάν είναι λίγο μεγάλα τα παιδια

Εκτός και εάν αφού πάρεις το Leon,μετά δώσεις το Citroen

To Citroen είναι της γυναίκας μου οπότε 2 αμάξια τα θέλουμε, αλλά ναι για άλλη μία φορά καταλήγω ότι 25 είναι πολλά για την χρήση

Προσωπικά, προτιμώ μικρομεσαίο για οικογενειακές μετακινήσεις.

Αργά ή γρήγορα θα χρειάζονται χώρο τα παιδιά, που δεν θα μπορεί το Fiestακι να προσφέρει..

Μην σκέφτεσαι μόνο τις αποσκευές.

Φυσικά, παίζει ρόλο πόσο καιρό σκέφτεσαι να το κρατήσεις.

Αν είναι για 5-6 χρόνια τότε ΟΚ, διαφορετικά, μικρομεσαίο ασφαλέστερη επιλογή.

22.000 εχει περίπου το στ (αν δεν αλλαξε κάτι), με τον 1.5 200 άλογα. Απο εξοπλισμό πρέπει να ειναι αρκετα καλά. Τι 20, τι 22... Χαχαχ πλακα κάνω ειναι 10%

24 λεπτά πριν, tsofras είπε

St line λέω παίδες μην ξεφύγω

Χώρους το c3 έχει σχεδόν ίδιους με το fiesta

To Citroen είναι της γυναίκας μου οπότε 2 αμάξια τα θέλουμε, αλλά ναι για άλλη μία φορά καταλήγω ότι 25 είναι πολλά για την χρήση

20Κ για φιέστα; Ωραίο, καλό, χρυσό αλλά 20Κ για μικρό αμάξι; Παρά πολλά λεφτά για κουβαδάκι. Προσωπική μου άποψη, με τίποτα. 

• Like 3

25 λεπτά πριν, sacredcrow είπε

Προσωπικά, προτιμώ μικρομεσαίο για οικογενειακές μετακινήσεις.

Αργά ή γρήγορα θα χρειάζονται χώρο τα παιδιά, που δεν θα μπορεί το Fiestακι να προσφέρει..

Μην σκέφτεσαι μόνο τις αποσκευές.

Φυσικά, παίζει ρόλο πόσο καιρό σκέφτεσαι να το κρατήσεις.

Αν είναι για 5-6 χρόνια τότε ΟΚ, διαφορετικά, μικρομεσαίο ασφαλέστερη επιλογή.

Μα τα παιδιά όσο μεγαλώνουν λιγοστεύει ο χώρος αποσκευών που χρειάζονται..

9 λεπτά πριν, Noobios είπε

20Κ για φιέστα; Ωραίο, καλό, χρυσό αλλά 20Κ για μικρό αμάξι; Παρά πολλά λεφτά για κουβαδάκι. Προσωπική μου άποψη, με τίποτα. 

Pocket Rocket...όχι κουβαδάκι.. :D 

8 λεπτά πριν, Noobios είπε

Εγώ το σκέφτομαι λόγω ίππων - εξοπλισμού - εγγύησης

Αλλιώς σε κατηγορία Leon στα 20.000 πάμε πάλι μόνο σε Scala η σε κινητήρες με 115 άλογα και κάτω και προφανώς με λιγότερο εξοπλισμό εγγύηση

Το i30 δεν το συζητάω τα καθίσματα ήταν άθλια

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...