tsofras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Καλή η ομορφιά παίδες αλλά και εγώ στο καινούριο θα βάλω ανοιχτές και ας κάνει διαφορά με τα πίσω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλή η ομορφιά παίδες αλλά και εγώ στο καινούριο θα βάλω ανοιχτές και ας κάνει διαφορά με τα πίσω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Απαράδεκτος. Δεν το περιμενα αυτό ποτέ. Σκούρες να βάλεις μπρος πίσω η τις ιδιεσ.Δεν υπάρχει θέμα. Στο άσπρο που θα το πάρεις αν κανείς διαφορετική φωτεινοτιτα μπρος πίσω πάει το έχασες το αισθητικό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, mp123 είπε Απαράδεκτος. Δεν το περιμενα αυτό ποτέ. Σκούρες να βάλεις μπρος πίσω η τις ιδιεσ.Δεν υπάρχει θέμα. Στο άσπρο που θα το πάρεις αν κανείς διαφορετική φωτεινοτιτα μπρος πίσω πάει το έχασες το αισθητικό κομμάτι. Ανθρακι το έχω παραγγείλει μαν και πίσω θα έχει σκούρα κρύσταλλα, οπότε αν θέλω ομοιομορφία θα πρέπει να είμαι παράνομος Επίσης αφού θα έχει σκούρα κρύσταλλα πίσω αν δεν ήθελα να βάλω φιμε πάλι άσχημο θα ήταν δλδ ? Δεν παίζω με άδειες και κλήσεις για ομορφιά πάντως, τα έκανα αυτά όταν ήμουν 25 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Ανθρακι το έχω παραγγείλει μαν και πίσω θα έχει σκούρα κρύσταλλα, οπότε αν θέλω ομοιομορφία θα πρέπει να είμαι παράνομος Επίσης αφού θα έχει σκούρα κρύσταλλα πίσω αν δεν ήθελα να βάλω φιμε πάλι άσχημο θα ήταν δλδ ? Δεν παίζω με άδειες και κλήσεις για ομορφιά πάντως, τα έκανα αυτά όταν ήμουν 25 Οκ τότε αλλάζει το πράγμα. Εγω νόμιζα άσπρο. Γιατί αν το έκανες αυτό σε άσπρο αυτοκίνητο θα είσουν εγκληματίας. Υ.γ αν και τωρα που το σκεφτομε καλύτερα πάλι εγκληματίας θα είσαι. τωρα στο fr με δυο τόνους διαφορετικούς στα τζάμια χαλια θα είναι. Να πω πως έχεις ψευτοσουβ η τζιπάκι να πάω οκ. Αλλα τωρα στο fr όχι. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seppy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, sargus είπε Ναι, σε γράφουν για τα μπροστά οπότε έχε το νου σου (κατέβαζε παράθυρα όταν δεις μπλόκο κτλ.). Μάλλον την πάτησες και εσύ όπως εμένα. Είχε το αμάξι σκούρα κρύσταλλα από το εργοστάσιο (όλα νομίζω τα καινούργια) με 70% min. περατότητα φωτός, οπότε με το να του βάλουμε και τη μεμβράνη από πάνω σκούρηνε πολύ. Εμένα ήδη με έγραψαν μια φορά (40 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος-άδειας για 10 ημέρες) και δεν έκανα τίποτα. Εαν και όταν με γράψουν και 2η, θα πάω να βγάλω τις οδηγού-συνοδηγού και θα βάλω διάφανες νανοκεραμικές. Αν παιχτει μλκια, τις τραβαω ξηλωμα τις μπροστα και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μην ακούω μ@λ@κιες πάλι. 20 χρόνια σε ολα τα αυτοκίνητα ( 10 ) πάντα είχα φιμέ. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα θέμα.Φυσικα όχι στο παρμπρίζ. Εκεί πας γυρεύοντας να στις ξηλώσει η τροχαία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Μην ακούω μ@λ@κιες πάλι. 20 χρόνια σε ολα τα αυτοκίνητα ( 10 ) πάντα είχα φιμέ. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα θέμα.Φυσικα όχι στο παρμπρίζ. Εκεί πας γυρεύοντας να στις ξηλώσει η τροχαία. συμφωνω... μια απο τα ιδια... στα τελευταια 4 αμαξια ειχα μεμβρανες οριακα παρανομες παντα (35αρες και 45αρες σε ενα απο αυτα). ουδεποτε ειχα θεμα με τροχαια κλπ... δεν ασχολουνται καν αν δε προκαλείς γενικοτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisfil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) (...είχα γράψει και προηγουμένως για μεταχειρισμένο με πολλά χλμ...) και συνεχίζω την ερώτηση σε άλλο εύρος αναζήτησης. Όσοι ψάχνεστε το τελευταίο διάστημα με αγορά καινούριου αυτοκινήτου και έχετε πάρει προσφορές από αντιπροσωπείες έχετε να προτείνεται κάτι στα (πάνω κάτω) 20-22Κ με μεγάλους χώρους σε diesel (αδιαπραγμάτευτο)? Θα δώσω το Vitara άρα ότι μου προτείνεται να είναι μεγαλύτερο, πχ μη μου πείτε για C3 Aircross, Qamic, T-Roc, T-Cross, Duster, Golf, Focus κλπ κλπ, αλλά σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο (είτε χαμηλό είτε SUV) πχ Octavia, 3008, C5 Aircross, Kodiaq κλπ. Δεν έχω θέμα με μάρκες και γκρούπ. Να πω την αλήθεια, πιστεύω ότι στα λεφτά που λέω είναι δύσκολο για τέτοιες κατηγορίες, αλλά λέω μπας και υπάρχει κάποια προσφορά λόγω Covid ή απόσυρσης παλιού μοντέλου κλπ... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από vagelisfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, vagelisfil είπε (...είχα γράψει και προηγουμένως για μεταχειρισμένο με πολλά χλμ...) και συνεχίζω την ερώτηση σε άλλο εύρος αναζήτησης. Όσοι ψάχνεστε το τελευταίο διάστημα με αγορά καινούριου αυτοκινήτου και έχετε πάρει προσφορές από αντιπροσωπείες έχετε να προτείνεται κάτι στα (πάνω κάτω) 20-22Κ με μεγάλους χώρους σε diesel (αδιαπραγμάτευτο)? Θα δώσω το Vitara άρα ότι μου προτείνεται να είναι μεγαλύτερο, πχ μη μου πείτε για C3 Aircross, Qamic, T-Roc, T-Cross, Duster, Golf, Focus κλπ κλπ, αλλά σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο (είτε χαμηλό είτε SUV) πχ Octavia, 3008, C5 Aircross, Kodiaq κλπ. Δεν έχω θέμα με μάρκες και γκρούπ. Να πω την αλήθεια, πιστεύω ότι στα λεφτά που λέω είναι δύσκολο για τέτοιες κατηγορίες, αλλά λέω μπας και υπάρχει κάποια προσφορά λόγω Covid ή απόσυρσης παλιού μοντέλου κλπ... Δε γνωρίζω τα τελευταία Vitara από χώρους δυστυχώς ,αλλά το Tucson έχει αρκετούς χώρους και είναι στο budget σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, vagelisfil είπε (...είχα γράψει και προηγουμένως για μεταχειρισμένο με πολλά χλμ...) και συνεχίζω την ερώτηση σε άλλο εύρος αναζήτησης. Όσοι ψάχνεστε το τελευταίο διάστημα με αγορά καινούριου αυτοκινήτου και έχετε πάρει προσφορές από αντιπροσωπείες έχετε να προτείνεται κάτι στα (πάνω κάτω) 20-22Κ με μεγάλους χώρους σε diesel (αδιαπραγμάτευτο)? Θα δώσω το Vitara άρα ότι μου προτείνεται να είναι μεγαλύτερο, πχ μη μου πείτε για C3 Aircross, Qamic, T-Roc, T-Cross, Duster, Golf, Focus κλπ κλπ, αλλά σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο (είτε χαμηλό είτε SUV) πχ Octavia, 3008, C5 Aircross, Kodiaq κλπ. Δεν έχω θέμα με μάρκες και γκρούπ. Να πω την αλήθεια, πιστεύω ότι στα λεφτά που λέω είναι δύσκολο για τέτοιες κατηγορίες, αλλά λέω μπας και υπάρχει κάποια προσφορά λόγω Covid ή απόσυρσης παλιού μοντέλου κλπ... Το Q2 δε ξέρω αν σου είναι μικρό αλλά είναι εντός budget. Ίσως το Karoq? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 30 λεπτά πριν, vagelisfil είπε (...είχα γράψει και προηγουμένως για μεταχειρισμένο με πολλά χλμ...) και συνεχίζω την ερώτηση σε άλλο εύρος αναζήτησης. Όσοι ψάχνεστε το τελευταίο διάστημα με αγορά καινούριου αυτοκινήτου και έχετε πάρει προσφορές από αντιπροσωπείες έχετε να προτείνεται κάτι στα (πάνω κάτω) 20-22Κ με μεγάλους χώρους σε diesel (αδιαπραγμάτευτο)? Θα δώσω το Vitara άρα ότι μου προτείνεται να είναι μεγαλύτερο, πχ μη μου πείτε για C3 Aircross, Qamic, T-Roc, T-Cross, Duster, Golf, Focus κλπ κλπ, αλλά σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο (είτε χαμηλό είτε SUV) πχ Octavia, 3008, C5 Aircross, Kodiaq κλπ. Δεν έχω θέμα με μάρκες και γκρούπ. Να πω την αλήθεια, πιστεύω ότι στα λεφτά που λέω είναι δύσκολο για τέτοιες κατηγορίες, αλλά λέω μπας και υπάρχει κάποια προσφορά λόγω Covid ή απόσυρσης παλιού μοντέλου κλπ... Karoq, Grandland X, Tucson. Παίζανε κάποια 3008 όταν ψώνισα εγώ τον Μάιο στα 22K σε μια ειδική έκδοση business αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι τώρα. Επίσης κάποτε μέσα στο 2019 είχε παίξει και το Kodiaq σε μια ειδική προσφορά στα 22Κ αλλά δεν νομίζω ότι παίζει τώρα. Αυτά εγώ τα είχα δει σε βενζίνη σε αυτά τα λεφτά αλλά αν θες να πας σε τέτοια κατηγορία αλλά ντίζελ ίσως να πρέπει να ανέβει λίγο το μπατζετ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisfil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 To Tucson δε το είχα δει ποτέ από χώρους. Αλλά η τέρμα γυμνή έκδοση diesel ξεκινάει στα 22.700€ που σημαίνει ότι αν πάω σε μια πιο μεσαία έκδοση φεύγω πάνω από 26. Το Q2 diesel ξεκινάει στα 30.500€... To Karoq στην βασική diesel ξεκινάει στα 22.500€ χωρίς κάποιο extra και δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει για το άνω όριο του budget που σκέφτομαι να διαθέσω. Grandland X βασική diesel στα 22.800€. Αυτές τουλάχιστον είναι οι επίσημες τιμές, δε ξέρω τι παίζει σε αντιπροσωπείες με προσφορές και προωθήσεις, γι' αυτό άλλωστε και ρωτάω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Εννοείται (δυστυχώς) ότι ,για καινούριο σε αυτά τα λεφτά/κατηγορία ,μόνο σε βασικές εκδόσεις μπορείς να κινηθείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vagelisfil είπε Το Q2 diesel ξεκινάει στα 30.500€... Το Q2 diesel με το κλειδί στο χέρι χειροκίνητο παίζει κάτω από 22χιλ. Το Q3 diesel είναι στα 30+ μιλαω για πραγματικές τιμές πάντοτε όχι τις πλασματικές των site Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seppy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Και ντιζελ και c και εξοπλισμο πολυ πολυ δυσκολο. Αν ανεβεις στα 25 ναι/μαλλον ναι. Οποτε η πας σε βασικες εκδοσεις η σε μικροτερη κατηγορια. Η το καλυτερο ακομα, δεν παιρνεις σουβ Παρε μια οκταβια να γουσταρεις ^^ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις