mp123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, judgevag είπε O καθένας κάνει ότι κουμάντο θέλει στην τσέπη του αλλά εγώ θα το πω. 20+ χιλιάρικα για αυτοκίνητο εν έτη 2020 είναι τρομερό λάθος και εξηγώ. Το αυτοκίνητο είναι επένδυση, ήδη η αγορά των ηλεκτρικών έχει γίνει scale up και τα επόμενα 4-5 χρόνια θα ανοίξει η ψαλίδα, με 20Κ δηλαδή θα παίρνεις τούμπανο ηλεκτρικό με ότι αυτό συνεπάγεται για φόρους, σήμερα τέλη κλπ. Αντίστοιχα βενζίνη και πετρέλαιο θα εκτοξευθούν στο θεό τα τέλη και οι φόροι ως πίεση για μετάβαση στην ηλεκτρική-υβριδική εποχή. Επιπλέον θα έχουν εξευτελιστική αξία μεταπώλησης. Γνώμη μου αν καίγεστε για αυτοκίνητο τόσο πολύ πάρτε μεταχείρο και αν είστε υπεράνω και δε σας αρέσουν τα μεταχείρο πάρτε κανα corsa panda που στα 12-15Κ έχεις και ιπποδύναμη, πολλά εξτραδάκια ακόμα και στις βασικές εκδόσεις και χαμηλές καταναλώσεις. Όχι ότι και αυτά αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οι ξεφτιλισμένες κατασκευαστικές που μας πουλάνε τα ίδια αυτοκίνητα εδώ και 10 χρόνια απλά με αναβαθμίσεις επιπέδου facelift και διαφορετικά ταμπλό αλλά από άποψη VFM η κατηγορία των 12-15 είναι ότι καλύτερο τώρα. Μετά Tesla 40K Φιλε μου μπορώ να πω μπραβο στο σκεπτικό σου. Θα πουλήσω το σουιφτ να πάρω τεσλα. Θα κάνω απόσβεση με το τεσλα σε 50 χρόνια από το να κρατήσω το σουιφτ. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb01053 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, judgevag είπε O καθένας κάνει ότι κουμάντο θέλει στην τσέπη του αλλά εγώ θα το πω. 20+ χιλιάρικα για αυτοκίνητο εν έτη 2020 είναι τρομερό λάθος και εξηγώ. Το αυτοκίνητο είναι επένδυση, ήδη η αγορά των ηλεκτρικών έχει γίνει scale up και τα επόμενα 4-5 χρόνια θα ανοίξει η ψαλίδα, με 20Κ δηλαδή θα παίρνεις τούμπανο ηλεκτρικό με ότι αυτό συνεπάγεται για φόρους, σήμερα τέλη κλπ. Αντίστοιχα βενζίνη και πετρέλαιο θα εκτοξευθούν στο θεό τα τέλη και οι φόροι ως πίεση για μετάβαση στην ηλεκτρική-υβριδική εποχή. Επιπλέον θα έχουν εξευτελιστική αξία μεταπώλησης. Γνώμη μου αν καίγεστε για αυτοκίνητο τόσο πολύ πάρτε μεταχείρο και αν είστε υπεράνω και δε σας αρέσουν τα μεταχείρο πάρτε κανα corsa panda που στα 12-15Κ έχεις και ιπποδύναμη, πολλά εξτραδάκια ακόμα και στις βασικές εκδόσεις και χαμηλές καταναλώσεις. Όχι ότι και αυτά αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οι ξεφτιλισμένες κατασκευαστικές που μας πουλάνε τα ίδια αυτοκίνητα εδώ και 10 χρόνια απλά με αναβαθμίσεις επιπέδου facelift και διαφορετικά ταμπλό αλλά από άποψη VFM η κατηγορία των 12-15 είναι ότι καλύτερο τώρα. Μετά Tesla 40K To αυτοκίνητο δεν είναι επένδυση με την κλασσική έννοια του όρου. Η αξία του είναι συνεχώς μειούμενη και τα έξοδα πολλά. Η μόνη "επένδυση" στο καινούργιο, είναι να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει τόσο και σε καλύπτει σε όσο το δυνατόν παραπάνω πράγματα ωστε να το κρατήσεις αρκετά χρόνια χωρίς υποχωρήσεις στους παραπάνω τομείς. Τα πλήρως ηλεκτρικά δεν θα φθηνήνουν τόσο (20Κ) στην κατηγορία των οικογενειακών. 35Κ έχουν τα μικρά. Τα μόνα που θα έχουν νόημα ύπαρξης είναι τα PHEV που σου δίνουν τη δυνατότητα και μακρινών ταξιδιών ΥΓ τα ηλεκτρικά τι τιμή μεταπώλησης νομίζεις ότι έχουν και θα έχουν στο μέλλον όταν μεγάλο κομμάτι του κόστους είναι οι μπαταρίες που θα πρέπει να τις αντικαθιστάς; 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
judgevag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Φιλε μου μπορώ να πω μπραβο στο σκεπτικό σου. Θα πουλήσω το σουιφτ να πάρω τεσλα. Θα κάνω απόσβεση με το τεσλα σε 50 χρόνια από το να κρατήσω το σουιφτ. Συγχαρητήρια διαβάσατε μόνο το 1/3 από το κείμενο μου. Σου λέω αν ντε και καλά ο άλλος είναι καυλ***νος να πετάξει χιλιάρικα ας πάρει ένα tesla. Εσύ με swift την καλύτερη δουλειά κάνεις. Μίλησα για τις πιο VFM κατηγορίες...αυτές ειναι συμβατικο 12-15Κ στην οποία εντάσσεται και το swift σου και μετά ειναι τα tesla. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από judgevag 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 47 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εχω βαλει μεγιστο οριο 22 χιλιαδες οποτε τα 25 ειναι απαγορευτικο. Σαν δευτερη επιλογη εχω το karoq 1.5 150 limited ... σαν τριτη το grandland 1.2 130 και αυτο και τεταρτη το T-Roc αναμεσα σε αυτα ειμαι Απο τα 3 που γραφεις το Grandland ειναι το φτηνοτερο, που θα σου βγει εκει γυρω στα 21.500 με μεταλλικο. Καπου εκει θα παιξει και το Karoq αλλα με τον 1.0 TSI, νομιζω οτι ο 1.5 θα βγει σιγουρα παραπανω, εκτος και αν παιζει καποια προωθητικη ενεργεια αλλα οπως και να εχει δεν θα πεσει κατω απο 22.000. Το T-Roc ειναι το μικροτερο των τριων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εχω βαλει μεγιστο οριο 22 χιλιαδες οποτε τα 25 ειναι απαγορευτικο. Σαν δευτερη επιλογη εχω το karoq 1.5 150 limited ... σαν τριτη το grandland 1.2 130 και αυτο και τεταρτη το T-Roc αναμεσα σε αυτα ειμαι Grandland και Karoq παίζεις μπάλα. Άστο το T-Roc είναι μικρότερη κατηγορία. Δες ποιο ταιριάζει στα γούστα σου και προχωρά. Είναι σε πολύ καλές τιμές και τα δυο αυτό τον καιρό και αξίζουν τα λεφτά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, judgevag είπε Συγχαρητήρια διαβάσατε μόνο το 1/3 από το κείμενο μου. Σου λέω αν ντε και καλά ο άλλος είναι καυλ***νος να πετάξει χιλιάρικα ας πάρει ένα tesla. Εσύ με swift την καλύτερη δουλειά κάνεις. Οκ σορυ αν δεν το κατάλαβα . Φιλε μου ούτε τεσλα ούτε ηλεκτρικό τίποτα. Ακόμα δεν είναι καιρός. Η αξία μεταπώλησης θα είναι μηδενική. Βασικα ούτε υβριδικό δεν θέλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
judgevag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Ακόμα δεν είναι καιρός. Η αξία μεταπώλησης θα είναι μηδενική. Βασικα ούτε υβριδικό δεν θέλω. Η αγορά είναι αστεία όντως αυτό τον καιρό. Αλλά πιστεύω σε 4-5 χρόνια θα αλλάξουν τα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, judgevag είπε Συγχαρητήρια διαβάσατε μόνο το 1/3 από το κείμενο μου. Σου λέω αν ντε και καλά ο άλλος είναι καυλ***νος να πετάξει χιλιάρικα ας πάρει ένα tesla. Εσύ με swift την καλύτερη δουλειά κάνεις. Δεν είναι λάθος το σκεπτικό σου, αλλά το thread έχει τίτλο "αγορά νέου αυτοκινήτου". Η αγορά μεταχειρισμένου γενικώς και ειδικώς έχει διαφορά (τα corsa/panda που ανέφερες πχ δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς μια οικογένεια) και γενικά στην Ελλάδα, το μεταχειρισμένο είναι ασύμφορο. Επίσης ΔΥΣΤΥΧΩΣ το αυτοκίνητο δεν είναι πια το διαρκές αγαθό που ήταν κάποτε που τα κρατούσαμε 10-15 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, judgevag είπε Η αγορά είναι αστεία όντως αυτό τον καιρό. Αλλά πιστεύω σε 4-5 χρόνια θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν πιστευω. Τι πιο ωραίο από το κλασικό αυτοκίνητο με την μηχανη Μεκ.. Βάζεις βενζίνη πας παντού δεν ψάχνεις πρίζα να το φορτίσεις.Οσο πιο απλά τόσο πιο καλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν 9 χρονια επερνες το clio 1,2tce dynamic με clima το με 13800 και χωρις turbo 12000 τωρα ποσο θελεις εστω για την εκδοση dynamic των 100 ιππων; 16700 και για την απλη expression 15740. Πριν μερικα χρονια το 2015 το focus ξεκινουσε με την εκδοση trend 125hp στα 16000 και η busines στα 17300 τωρ ποσο θελεις για να αγορασεις την φθηνη εκδοση; Μηπως το εχουν παραξηλωσει οι εταιριες; θα μου πειτε εχουν ανεβει τεχνολογικα (lane assist park assist cruise control και στις φθηνες εκδοσεις κλπ) αρα εχει μπει το κοστος στη τιμη. Απο εκει και πέρα η διαφορα στα μικρα αυτοκινητα πχ clio-focus και στα μεσαια αυτοκινητα πχ leon-astra-focus μπορει να ειναι γυρω στα 4000-6000 αλλα σε βαθος χρονου θα την αποσβεσεις και χρηματικα. Γιατι στη μεγαλυτερη κατηγορια εχουν καλυτερη ποιοτητα υλικων και ανταλλακτικων και εχουν μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο. Το αυτοκινητο θα το ευχαριστηθεις ειδικα στα ταξιδια σε σχεση με ενα μικρο αυτοκινητο το οποιο μετα την 7 ετια ακομα και σουπερ ντουπερ να ειναι σε εξοπλισμο θα αρχισει να σε κουραζει στα ταξιδια απο θεμα ανεσης. Ενω με ενα μεσαιας κατηγοριας αυτοκινητο ακομα και μετα απο 12 χρονια θα κανεις ανετα ταξιδια Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από fragsp 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
judgevag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fragsp είπε Πριν 9 χρονια επερνες το clio 1,2tce dynamic με clima το με 13800 και χωρις turbo 12000 τωρα ποσο θελεις εστω για την εκδοση dynamic των 100 ιππων; 16700 και για την απλη expression 15740. Πριν μερικα χρονια το 2015 το focus ξεκινουσε με την εκδοση trend 125hp στα 16000 και η busines στα 17300 τωρ ποσο θελεις για να αγορασεις την φθηνη εκδοση; Μηπως το εχουν παραξηλωσει οι εταιριες; θα μου πειτε εχουν ανεβει τεχνολογικα (lane assist park assist cruise control και στις φθηνες εκδοσεις κλπ) αρα εχει μπει το κοστος στη τιμη. Απο εκει και πέρα η διαφορα στα μικρα αυτοκινητα πχ clio-focus και στα μεσαια αυτοκινητα πχ leon-astra-focus μπορει να ειναι γυρω στα 4000-6000 αλλα σε βαθος χρονου θα την αποσβεσεις και χρηματικα. Γιατι στη μεγαλυτερη κατηγορια εχουν καλυτερη ποιοτητα υλικων και ανταλλακτικων και εχουν μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο. Το αυτοκινητο θα το ευχαριστηθεις ειδικα στα ταξιδια σε σχεση με ενα μικρο αυτοκινητο το οποιο μετα την 7 ετια ακομα και σουπερ ντουπερ να ειναι σε εξοπλισμο θα αρχισει να σε κουραζει στα ταξιδια απο θεμα ανεσης. Ενω με ενα μεσαιας κατηγοριας αυτοκινητο ακομα και μετα απο 12 χρονια θα κανεις ανετα ταξιδια Ισχύουν εν μέρη όλα αυτά αλλά είναι στη μέση και πληθωρισμός στις χώρες που βρίσκονται οι κατασκευαστές..... Δηλαδή προσαρμόζοντας τoν πληθωρισμό οι τιμές είναι ίδιες αναλογικά και με τους αυξημένους μισθούς τους. Αντίθετα εδώ οι μισθοί έχουν πέσει δεν έχουν ανέβει και αν βάλουμε και τον πληθωρισμό είμαστε ακόμα πιο κάτω σε αγοραστική δύναμη για αγαθά από την παγκόσμια αγορά. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από judgevag 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 @tsofras ποιο site είναι αυτό που συγκρίνεις διαστάσεις αμαξιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sotiriadisc είπε εχω βαλει μεγιστο οριο 22 χιλιαδες οποτε τα 25 ειναι απαγορευτικο. Σαν δευτερη επιλογη εχω το karoq 1.5 150 limited ... σαν τριτη το grandland 1.2 130 και αυτο και τεταρτη το T-Roc αναμεσα σε αυτα ειμαι Στο Karoq παιζει ακομα η προσφορα με τα 1.5 150 limited στα 21.500 περιπου Αν ναι και εγω εκει θα σου ελεγα να πας Το 2008 σε active έκδοση νομιζω αξιζει μονο αν θες πετρελαιο που βγαινει περιπου 21.500. Σε βενιζη νομιζω πας σε allure με τα 100 αλογα Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Masma 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε @tsofras ποιο site είναι αυτό που συγκρίνεις διαστάσεις αμαξιών; Νμζ είναι αυτό : https://www.automobiledimension.com 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μου είπε ένας φιλος - τον Οκτώβριο θα βγεί καροκ με εχτρα κάμερα,φιμε, ζάντες, οθόνη και κάτι ακόμα σαν προσφορά περίπου στα 1000ευρω πάνω με όλα αυτά... Το έχει ακούσει κανείς; Να διασταυροσουμε πληροφορίες;η μουφα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις