Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

πειτε μου την γνωμη σας -

Peugeot 2008 1.2 130 αλογα Active ?  η Peugeot 2008 1.2 100 αλογα Allure ? σε βενζινη εκδοση εχουν 400 ευρω διαφορα ποιο πανω η Allure.

Εγω θελω τα παραπανω αλογα για να ειμαι ποιο ηρεμος εαν καποια στιγμη χρειαστει , αλλα θελω και τα καλουδια της Allure

Ειδα site. 

Allure. Μονο και μονο που εχει brake assist πας εκει. Επισης ηλ χειροφρενο, φωτα, τεμπελης, αισθητηρες+καμερα.

Τραγικο το active στο 2008, ετσι οπως το ειδα. Μονο για πουλ μουρ σε κανα πιπινι.

Απαπα 27κ auto 130hp allure? Ε βρε, ειπαμε..

Κανενα summer sales δν σου προτεινε; ενα διχιλιαρο ισως γλιτωσεις. Αν θελεις ρωταω εδω γιαννενα τι εκπτωσεις παιζουν. Τωρα που τους εχω φρεσκους.

Επεξ/σία από seppy
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Shyn είπε

Μερικες φωτογραφιες απο φθηνα premium ! Τα οδηγησα προσφατα και τα 2. Η BMW κερδιζει σε εξωτερικη εμφανιση ενω η A στο εσωτερικο (βεβαια εχει πακετο Advantage και Ambient, ενω η BMW ειναι χωρις Innovation). Μαλλον και εγω στο Α θα παω. 

https://photos.app.goo.gl/ohE25kHLFwjsu6fXA

Επίσης η bmw κυκλοφορεί πολύ λιγότερο στους δρόμους ενώ η Α ήδη έχει ξεκινήσει και βρωμάει ο τόπος όπως και με τις προηγούμενες. Παρόλα αυτά Α θα πήγαινα. Όχι ότι θα έδινα ποτε τόσα λεφτά για τόσο μικρά αμαξάκια αλλά for the sake of the argument τώρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Noobios είπε

Επίσης η bmw κυκλοφορεί πολύ λιγότερο στους δρόμους ενώ η Α ήδη έχει ξεκινήσει και βρωμάει ο τόπος όπως και με τις προηγούμενες. Παρόλα αυτά Α θα πήγαινα. Όχι ότι θα έδινα ποτε τόσα λεφτά για τόσο μικρά αμαξάκια αλλά for the sake of the argument τώρα. 

Τον τελευταιο μηνα εχω παρατησει να κυκλοφορουν αρκετες γκρι 118i. Οσο για την Α οι περισσοτερες που βλεπεις ειναι οι απλες που δεν εχουν καν τα LED πανω (κυριως α160). Οι εκδοσεις Progressive/AMG Line δειχνουν ως διαφορετικο αυτοκινητο!

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, supermanbee είπε

Οι γκρι είναι καλύτερες γι' αυτό 😄

ταιριαζει με τη μαυρη σχαρα της ψησταριάς μπροστά! και το bbq μου αυτό το συνδυασμό χρωματων εχει 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, seppy είπε

Ειδα site. 

Allure. Μονο και μονο που εχει brake assist πας εκει. Επισης ηλ χειροφρενο, φωτα, τεμπελης, αισθητηρες+καμερα.

Τραγικο το active στο 2008, ετσι οπως το ειδα. Μονο για πουλ μουρ σε κανα πιπινι.

Απαπα 27κ auto 130hp allure? Ε βρε, ειπαμε..

Κανενα summer sales δν σου προτεινε; ενα διχιλιαρο ισως γλιτωσεις. Αν θελεις ρωταω εδω γιαννενα τι εκπτωσεις παιζουν. Τωρα που τους εχω φρεσκους.

μονο ασπρο/μαυρο εχει σε ετοιμα και η τιμη υποθετω ειναι για αυτα , εαν δεν ειναι δυσκολο κανε μια ερωτηση τι εχουν και ποσο στοιχιζουν να δω εαν εχει διαφορα με οτι δινουν εδω αθηνα

το θεμα ειναι ποση διαφορα θα εχει στην οδηγηση με 30 αλογα λιγοτερο , αθηνα δεν θα το καταλαβω με τιν κινηση αλλα στην εκδομη / στο φορτωμα στο βουνο την ανυφορα εκει τι θα γινει ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

μονο ασπρο/μαυρο εχει σε ετοιμα και η τιμη υποθετω ειναι για αυτα , εαν δεν ειναι δυσκολο κανε μια ερωτηση τι εχουν και ποσο στοιχιζουν να δω εαν εχει διαφορα με οτι δινουν εδω αθηνα

το θεμα ειναι ποση διαφορα θα εχει στην οδηγηση με 30 αλογα λιγοτερο , αθηνα δεν θα το καταλαβω με τιν κινηση αλλα στην εκδομη / στο φορτωμα στο βουνο την ανυφορα εκει τι θα γινει ?

Πήγαινε να κάνεις ένα test drive με 5 ενήλικους μέσα για να έχεις μια εικόνα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, c-max είπε

Εχω εντυπωσιαστει απο την καταναλωση του 1000 κινητηρα. Σε εκδρομη 500χλμ με τα περισσοτερα χλμ σε ορεινο επαρχιακο (πχ ζαγοροχωρια 2ες -3ς ) και εγνατια με 130-140 κλιματισμο 4 ατομα μεση καταναλωση 6,2 λ/100. Με το προηγουμενο 1,6 ατμοσφαιρικο θα ειχα πανω απο 8-8.5 καταναλωση.

Για τι αυτοκίνητο μιλάς;

Δημοσ.

εχω βαλει μεγιστο οριο 22 χιλιαδες οποτε τα 25 ειναι απαγορευτικο. Σαν δευτερη επιλογη εχω το karoq 1.5 150 limited ... σαν τριτη το grandland 1.2 130 και αυτο και τεταρτη το T-Roc

αναμεσα σε αυτα ειμαι

• Like 1
Δημοσ.

O καθένας κάνει ότι κουμάντο θέλει στην τσέπη του αλλά εγώ θα το πω.

20+ χιλιάρικα για αυτοκίνητο εν έτη 2020 είναι τρομερό λάθος και εξηγώ.

Το αυτοκίνητο είναι επένδυση, ήδη η αγορά των ηλεκτρικών έχει γίνει scale up και τα επόμενα 4-5 χρόνια θα ανοίξει η ψαλίδα, με 20Κ δηλαδή θα παίρνεις τούμπανο ηλεκτρικό με ότι αυτό συνεπάγεται για φόρους, σήμερα τέλη κλπ. Αντίστοιχα βενζίνη και πετρέλαιο θα εκτοξευθούν στο θεό τα τέλη και οι φόροι ως πίεση για μετάβαση στην ηλεκτρική-υβριδική εποχή. Επιπλέον θα έχουν εξευτελιστική αξία μεταπώλησης.

Γνώμη μου αν καίγεστε για αυτοκίνητο τόσο πολύ πάρτε μεταχείρο και αν είστε υπεράνω και δε σας αρέσουν τα μεταχείρο πάρτε κανα corsa panda που στα 12-15Κ έχεις και ιπποδύναμη, πολλά εξτραδάκια ακόμα και στις βασικές εκδόσεις και χαμηλές καταναλώσεις. Όχι ότι και αυτά αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οι ξεφτιλισμένες κατασκευαστικές που μας πουλάνε τα ίδια αυτοκίνητα εδώ και 10 χρόνια απλά με αναβαθμίσεις επιπέδου facelift και διαφορετικά ταμπλό αλλά από άποψη VFM η κατηγορία των 12-15 είναι ότι καλύτερο τώρα.

Μετά Tesla 40K

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

εχω βαλει μεγιστο οριο 22 χιλιαδες οποτε τα 25 ειναι απαγορευτικο. Σαν δευτερη επιλογη εχω το karoq 1.5 150 limited ... σαν τριτη το grandland 1.2 130 και αυτο και τεταρτη το T-Roc

αναμεσα σε αυτα ειμαι

για εμενα πηγαινε στο Karoq, το θεωρω ανωτερό απο το 2008. Επισης τα 100 αλογα ειναι λιγα, τα 130 ετσι και ετσι (οδηγησα το tiguan 1,5Τ με τα 130 και το θεωρω υπερβολικά αργό)

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, judgevag είπε

O καθένας κάνει ότι κουμάντο θέλει στην τσέπη του αλλά εγώ θα το πω.

20+ χιλιάρικα για αυτοκίνητο εν έτη 2020 είναι τρομερό λάθος και εξηγώ.

Το αυτοκίνητο είναι επένδυση, ήδη η αγορά των ηλεκτρικών έχει γίνει scale up και τα επόμενα 4-5 χρόνια θα ανοίξει η ψαλίδα, με 20Κ δηλαδή θα παίρνεις τούμπανο ηλεκτρικό με ότι αυτό συνεπάγεται για φόρους, σήμερα τέλη κλπ. Αντίστοιχα βενζίνη και πετρέλαιο θα εκτοξευθούν στο θεό τα τέλη και οι φόροι ως πίεση για μετάβαση στην ηλεκτρική-υβριδική εποχή. Επιπλέον θα έχουν εξευτελιστική αξία μεταπώλησης.

Γνώμη μου αν καίγεστε για αυτοκίνητο τόσο πολύ πάρτε μεταχείρο και αν είστε υπεράνω και δε σας αρέσουν τα μεταχείρο πάρτε κανα corsa panda που στα 12-15Κ έχεις και ιπποδύναμη, πολλά εξτραδάκια ακόμα και στις βασικές εκδόσεις και χαμηλές καταναλώσεις. Όχι ότι και αυτά αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε οι ξεφτιλισμένες κατασκευαστικές που μας πουλάνε τα ίδια αυτοκίνητα εδώ και 10 χρόνια απλά με αναβαθμίσεις επιπέδου facelift και διαφορετικά ταμπλό αλλά από άποψη VFM η κατηγορία των 12-15 είναι ότι καλύτερο τώρα.

Μετά Tesla 40K

Εν μερη εχεις δικιο αλλα στο ειδικα στο λεκανοπεδιο θα αργησει παρα πολυ η αγορα γιατι ουτε το 10% των σπιτιων δεν εχει πυλωτη για να παρκαρουν τα αυτοκινητα αρα και για φορτιση γιατι μην μου πεις οτι θα το φοριζεις στους κοινοχρηστους φορτιστες και μεχρι να αποκτησουν μπαταριες για μεγαλη αυτονομια εχουμε ακομα καιρο μπροστα μας. Με 250 χμ αυτονομια σε εθνικη οδο με 130-140 χμ/ωρα + αιρκοντισιον γεματο αμαξι δεν αγοραζεις αυτοκινητο εκτος και αν θες να κανεις αθηνα θεσαλλονικη 7 ωρες και να πληρωσεις το βενζιναδικο για φορτιση οσο κανουν τα διοδια.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fragsp είπε

Με 250 χμ αυτονομια σε εθνικη οδο με 130-140 χμ/ωρα + αιρκοντισιον γεματο αμαξι δεν αγοραζεις αυτοκινητο εκτος και αν θες να κανεις αθηνα θεσαλλονικη 7 ωρες και να πληρωσεις το βενζιναδικο για φορτιση οσο κανουν τα διοδια.

250-300 είναι τώρα η αυτονομία. Για αυτό λέω 4-5 χρόνια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, judgevag είπε

250-300 είναι τώρα η αυτονομία. Για αυτό λέω 4-5 χρόνια.

250-300 μεσα στη πολη λογω του φρεναρισματος και ξαναγεμισματος μπαταριων με την μειωση της ταχυτητας, στην εθνικη οδο ειναι μικροτερη.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...