Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Cosmonaut21 είπε

Τελικά τι έχει γίνει με τα νέα τέλη ταξινόμησης; Βλέπω τα χιλιάρια του ''κιλού'' έγιναν ακόμη ακριβότερα. 

Στη VW τα polo & tcross 1.0 115ps ανέβηκαν 1-1.5 χιλιάρικο. WTF

Σοβαρά τώρα? Είχες κρατήσει τιμές σε κάποια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

:)

Στην ελλαδα, οι εισαγωγεις εφερναν τα αυτοκινητα απο τα εργοστασια και τα παζαρευαν με μεγαλο ατου τους την υψηλη φορολογια. Οποτε πετυχαιναν χαμηλες τιμες προ φορων, με κουτσουρεμενο εξοπλισμο ωστε να κρατηθουν οι τελικες τιμες σε λογικα πλαισια.

Οποτε τωρα που εστρωσε εστω και λιγακι το θεμα σκαλοπατια, αποψη μου η εκπτωση θα ειναι ανεπαισθητη η θα αποροφηθει απο τους εισαγωγεις/εμπορους.

Ρεζουμε, θεωρω οι τιμες ιδιες η κατα τι αυξημενες, με εξορθολογισμο στην προσθεση εξτρα εξοπλισμου.

30 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σοβαρά τώρα? Είχες κρατήσει τιμές σε κάποια?

Ναι. Παραδείγματα 2 αυτοκινήτων που με ενδιαφέρουν εδώ και καιρό.

Polo Highline: από 16.400 - 17.440 πλέον

Polo R-line: 17.400 - 18.600 πλέον 

T-Cross Style: 20.900 - τώρα 21.482 

Στο polo δεν έχω προσθέσει ούτε καν κάποιο χρώμα οπότε η τιμή είναι σε κάθε έκδοση η αρχική.

Στο tcross έχω προσθέσει και τις 2 φορές το άσπρο χρώμα.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τον χιλιάρι tsi 115 ίππων με μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Επίσης δε βλέπω καμία αλλαγή στους εξοπλισμούς.

• Confused 1
  • Sad 2

9 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

Ναι. Παραδείγματα 2 αυτοκινήτων που με ενδιαφέρουν εδώ και καιρό.

Polo Highline: από 16.400 - 17.440 πλέον

Polo R-line: 17.400 - 18.600 πλέον 

T-Cross Style: 20.900 - τώρα 21.482 

Στο polo δεν έχω προσθέσει ούτε καν κάποιο χρώμα οπότε η τιμή είναι σε κάθε έκδοση η αρχική.

Στο tcross έχω προσθέσει και τις 2 φορές το άσπρο χρώμα.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τον χιλιάρι tsi 115 ίππων με μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Επίσης δε βλέπω καμία αλλαγή στους εξοπλισμούς.

Εκεί στην kosmocar είπαν να απορροφήσουν την μείωση του ΕΤΤ αλλά μάλλον κάνανε λάθος στις πράξεις και τους βγήκαν παραπάνω τα νούμερα.

αυτοκινητα απο 15000 εως 18000 αυξηθηκαν σχεδον ολα περιπου 1500 εως 2000 ευρω. Αυτοκίνητα απο 22000 εως 26000 μειωθηκαν περιπου 500 εως 1000 ευρω. Αυτα παρατηρησα εγω 

• Like 2

9 λεπτά πριν, Agony είπε

Peugeot 2008 gt line diesel automatic 34.000 euro και εχεις διαστημόπλοιο :)

Αν ειναι δυνατον τοσα χρηματα για το συγκεκριμένο αμαξι 

• Like 7

24 λεπτά πριν, Masma είπε

Αν ειναι δυνατον τοσα χρηματα για το συγκεκριμένο αμαξι 

Μπορεις να μου πεις ενα αλλο αμάξι που να εχει αυτη την τεχνολογία αυτη την ποιοτητα μεσα, κατω απο 45.000 ευρο ?

Τα περισσότερα ειναι λες και ειναι αυτοκίνητα 10 χρονια πριν. Εκτος αν πας σε κανα Audi Mercedess DS που επισης full extra πανε 40.000 φευγα.

• Confused 1

τι εγινε με τα χιουνται ι30 ; βλεπω στο σαιτ της hyundai στην διαμόρφωση δεν υπάρχουν αλλο ντιζελ κινητήρες, έρχεται το καινούριο, ξέρουμε κατι;

7 λεπτά πριν, someone- είπε

τι εγινε με τα χιουνται ι30 ; βλεπω στο σαιτ της hyundai στην διαμόρφωση δεν υπάρχουν αλλο ντιζελ κινητήρες, έρχεται το καινούριο, ξέρουμε κατι;

Για το καινούργιο ι20 πάντως δεν βγαίνει έκδοση diesel

1 ώρα πριν, Agony είπε

Μπορεις να μου πεις ενα αλλο αμάξι που να εχει αυτη την τεχνολογία αυτη την ποιοτητα μεσα, κατω απο 45.000 ευρο ?

Τα περισσότερα ειναι λες και ειναι αυτοκίνητα 10 χρονια πριν. Εκτος αν πας σε κανα Audi Mercedess DS που επισης full extra πανε 40.000 φευγα.

Αληθεια δεν τρολαρες; 

Μιλας για b σουβ; γενικα; γιατι δεν ειναι μονο τεχνολογια και ημιδερμα το αυτοκινητο.

1 ώρα πριν, Agony είπε

Δεν παιρνεις αυτοκινητο με κριτηρια επιλογης playstation. Ειδικα αν ειναι να σκασεις τοσα λεφτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...