tsofras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Zaknafein είπε @tsofras Στο θέμα κιβωτίου έχεις καταλήξει; Ρωτάω γιατί εγώ μετά από 10 χρόνια με αυτόματο, αναγκάστηκα για 3 βδομάδες να κινηθώ με μηχανικό και ήταν από λίγο (σε στροφιλίκι με νορμάλ οδήγηση) έως πολύ (σε κίνηση σταμάτα-ξεκίνα) ενοχλητικό. Κοίτα και εμένα μου κακοφανηκε όταν άρχισα να οδηγώ πάλι της γυναίκας μου με μηχανικό , αλλά όπως όλα είναι θέμα συνήθειας το συνιθησα και πάλι, αλλά σίγουρα σου λείπει η ευκολία από το αυτόματο
GoMaR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 ο @tsofras μεχρι να παρει αμαξι, θα εχει βγει το καινουργιο 😛
james9tito Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, Zaknafein είπε @tsofras Στο θέμα κιβωτίου έχεις καταλήξει; Ρωτάω γιατί εγώ μετά από 10 χρόνια με αυτόματο, αναγκάστηκα για 3 βδομάδες να κινηθώ με μηχανικό και ήταν από λίγο (σε στροφιλίκι με νορμάλ οδήγηση) έως πολύ (σε κίνηση σταμάτα-ξεκίνα) ενοχλητικό. Εγω πάντως μετά από 9 χρόνια με αυτόματο και απειρα ταξιδια σε βουνα και θαλασσες με στροφιλικια , προτιμω το επομενο αμαξι μου να μην εχει πορτες παρα να εχει μηχανικο κιβωτιο. 4 2
koeltzakoatl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, james9tito είπε Εγω πάντως μετά από 9 χρόνια με αυτόματο και απειρα ταξιδια σε βουνα και θαλασσες με στροφιλικια , προτιμω το επομενο αμαξι μου να μην εχει πορτες παρα να εχει μηχανικο κιβωτιο. το #1 κριτήριο αγοράς και για μένα ! φανατικός του αυτόματου, χρειάστηκε και εγώ να οδηγήσω μηχανικό κιβώτιο μετά από 12 χρόνια για 1 εβδομάδα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί βγαίνουν ακόμα. Πάντα, όταν θέλω να δω ένα αυτοκίνητο, ξεκινώ λέγοντας θέλω να δω αυτόματο το τάδε μοντέλο σας (πολύ συχνά δεν έχουν για test drive βέβαια). Να καταγγείλω και την οικονομική αδικία του αυτόματου εδώ: με το αυξημένο κόστος ανεβαίνει η τιμή του αυτοκινήτου κατά πολύ (τέλη, φόροι, κτλ.). Για το ίδιο αυτοκίνητο, με ένα πεντάλ λιγότερο και πληρώνεις πολύ περισσότερα χρήματα...go figure... 1
tsofras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, GoMaR είπε ο @tsofras μεχρι να παρει αμαξι, θα εχει βγει το καινουργιο 😛 Καινούριο? Το Ibiza? Όχι ρε μέχρι τέλους του χρόνου θα έχω το Leon είπαμε ο εξοπλισμός δεν είναι σίγουρος 3 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε το #1 κριτήριο αγοράς και για μένα ! φανατικός του αυτόματου, χρειάστηκε και εγώ να οδηγήσω μηχανικό κιβώτιο μετά από 12 χρόνια για 1 εβδομάδα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί βγαίνουν ακόμα. Πάντα, όταν θέλω να δω ένα αυτοκίνητο, ξεκινώ λέγοντας θέλω να δω αυτόματο το τάδε μοντέλο σας (πολύ συχνά δεν έχουν για test drive βέβαια). Να καταγγείλω και την οικονομική αδικία του αυτόματου εδώ: με το αυξημένο κόστος ανεβαίνει η τιμή του αυτοκινήτου κατά πολύ (τέλη, φόροι, κτλ.). Για το ίδιο αυτοκίνητο, με ένα πεντάλ λιγότερο και πληρώνεις πολύ περισσότερα χρήματα...go figure... Κάπου διάβασα ότι στην Αμερική ισχύει το ανάποδο , τα μηχανικά είναι ακριβότερα από τα αυτόματα. Και εμένα αν με ρωτήσεις δεν υπάρχει κανένας λόγος για μηχανικό πέραν της αξιοπιστίας Και εγώ ήμουν από αυτούς που έλεγαν όχι αυτόματο δεν έχεις τον απόλυτο χειρισμό και μπούρδες Αρκεί βέβαια να μιλάμε για κιβώτια της προκοπής, γιατί εγώ που οδήγησα το Ford δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις , πολύ ανώτερο το DSG αν εξαιρέσεις την αξιοπιστία 1
Brolly Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Παιδιά, test drive BMW 118i sport pack με 4000 χιλιόμετρα θα περνάτε; (Αρχική 28000 και το δίνει 24k) Με προβληματίζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν έχει γίνει στρώσιμο του κινητήρα και πως έχουν περάσει πολλοί από μεσα. Δλδ δίνεις 24k euro για ένα used car... Ποια η γνώμη σας;
xgol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Brolly είπε Παιδιά, test drive BMW 118i sport pack με 4000 χιλιόμετρα θα περνάτε; (Αρχική 28000 και το δίνει 24k) Με προβληματίζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν έχει γίνει στρώσιμο του κινητήρα και πως έχουν περάσει πολλοί από μεσα. Δλδ δίνεις 24k euro για ένα used car... Ποια η γνώμη σας; Το ελεγχεις με μηχανικο κ το παιρνεις αν δε βρεις θέματα. Το στρωσιμο ψυχολογικο είναι μονο σε τετοιους κινητήρες. Κ επισης αν ηταν ενοικιαζομενο, θα ειχε μεγαλο ημερησιο τίμημα για να το νοικιασει ο οποιοσδήποτε. Χ1 πχ σε μυκονο που ξερω, δε νοικιαζει ο καθε πιτσιρικας που θα κανει ενδεχομενως ζημια στο αμαξι. Υ.Γ. Τωρα ειδα πως μιλας για test drive. Ακομα καλυτερα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από xgol 2
Shyn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 43 λεπτά πριν, Brolly είπε Παιδιά, test drive BMW 118i sport pack με 4000 χιλιόμετρα θα περνάτε; (Αρχική 28000 και το δίνει 24k) Με προβληματίζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν έχει γίνει στρώσιμο του κινητήρα και πως έχουν περάσει πολλοί από μεσα. Δλδ δίνεις 24k euro για ένα used car... Ποια η γνώμη σας; Τα εδινα ευκολα
Masma Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 57 λεπτά πριν, Brolly είπε Παιδιά, test drive BMW 118i sport pack με 4000 χιλιόμετρα θα περνάτε; (Αρχική 28000 και το δίνει 24k) Με προβληματίζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν έχει γίνει στρώσιμο του κινητήρα και πως έχουν περάσει πολλοί από μεσα. Δλδ δίνεις 24k euro για ένα used car... Ποια η γνώμη σας; Εγω γενικα σε αυτα τα χρηματα ειμαι υπέρ του Καινούργιου. Δηλαδη αν ειναι να δωσεις 24 ισως βαζεις και κατι παραπανω για καινουργιο. Βεβαια δεν ξερωτι μπορεις να βρεις σε αυτα τα χρηματα αντίστοιχο σε καινουργιο. Παντως να πας να το δεις να το τσεκαρεις και αν δεν υαπρχει κατι αλλο που να θες τοτε να το παρεις 3
Papakaliati Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Masma είπε Εγω γενικα σε αυτα τα χρηματα ειμαι υπέρ του Καινούργιου. Δηλαδη αν ειναι να δωσεις 24 ισως βαζεις και κατι παραπανω για καινουργιο. Βεβαια δεν ξερωτι μπορεις να βρεις σε αυτα τα χρηματα αντίστοιχο σε καινουργιο. Παντως να πας να το δεις να το τσεκαρεις και αν δεν υαπρχει κατι αλλο που να θες τοτε να το παρεις Προσωπικά είμαι της άποψης πάντα ενός χρόνου αμάξι. Παίρνεις σχεδόν καινούργιο, με full extra και καλυτερη εκδοση κινητηρα, στην τιμη βασικης εκδοσης base κινητηρα.
seppy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Brolly είπε Παιδιά, test drive BMW 118i sport pack με 4000 χιλιόμετρα θα περνάτε; (Αρχική 28000 και το δίνει 24k) Με προβληματίζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν έχει γίνει στρώσιμο του κινητήρα και πως έχουν περάσει πολλοί από μεσα. Δλδ δίνεις 24k euro για ένα used car... Ποια η γνώμη σας; Καινουργιο, και προσπαθησε να ριξεις και αλλο την τιμη. Επισης συγκρινε τιμες car gr κλπ για μεταχειρισμενα αν θες used, η τπτ td που βγαζουν οι αντιπροσωπειες ανα την ελλαδα.
Masma Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Προσωπικά είμαι της άποψης πάντα ενός χρόνου αμάξι. Παίρνεις σχεδόν καινούργιο, με full extra και καλυτερη εκδοση κινητηρα, στην τιμη βασικης εκδοσης base κινητηρα. Ένταξει δεν ειναι ευκολο να βρεις παντα ενός χρονου αμαξι. Γιατι αλλο ενός χρονου και αλλο να το εχει 3-4. Απλα γενικα οταν παμε σε τιμες πανω απο 20-22kk πάνα προτείνω καινουργιο εκτος φυσικα αν υπάρξει καποιο οπως λες 1 χρονου η καποια οντως καλη ευκαιρια. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Masma
iNorganic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Παιδιά πήγα με μια φίλη που ψάχνεται για μικρό αμάξι πόλης μου να παρουμε προσφορα για το suzuki ignis hybrid 83 hp gl+ 2wd σε μεταλλικό χρώμα και έβγαινε στα ~15100 με κάποια έκπτωση. Για εμενα τέτοιο αμάξι στα 13.500 μαξ επρεπε να ήταν. Από οτι φαίνεται κάτι χαζομπαταριες hybrid ή κάτι άχρηστα ηλεκτρονικά όπως lane assist κτλ φουσκώνουν πολύ τον λογαριασμό χωρις να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. 4
tsofras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, iNorganic είπε Παιδιά πήγα με μια φίλη που ψάχνεται για μικρό αμάξι πόλης μου να παρουμε προσφορα για το suzuki ignis hybrid 83 hp gl+ 2wd σε μεταλλικό χρώμα και έβγαινε στα ~15100 με κάποια έκπτωση. Για εμενα τέτοιο αμάξι στα 13.500 μαξ επρεπε να ήταν. Από οτι φαίνεται κάτι χαζομπαταριες hybrid ή κάτι άχρηστα ηλεκτρονικά όπως lane assist κτλ φουσκώνουν πολύ τον λογαριασμό χωρις να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Και εγώ τα θεωρώ πάρα πολλά αυτά τα λεφτά για το ignis
Cosmonaut21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Τελικά τι έχει γίνει με τα νέα τέλη ταξινόμησης; Βλέπω τα χιλιάρια του ''κιλού'' έγιναν ακόμη ακριβότερα. Στη VW τα polo & tcross 1.0 115ps ανέβηκαν 1-1.5 χιλιάρικο. WTF 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις