zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε το Φιατακι ποσά χρόνια εγγύηση έχει; Γιατί τόσα θα σου κρατήσει Δεν ισχύουν αυτά πλέον, αν ίσχυαν και ποτέ. 3
mp123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Λοιπόν κατεβάζω πρόταση δυνατή. Το μόνο που σου ασρεσει σε ολα ( τιμή ύφος κλπ ) είναι το λεον .5 χρόνων μοντέλο 21900 κάνει συν τοκοι 5 χρόνια πάμε 25.Γιατί να δώσεις 25 για το ίδιο αυτοκίνητο συν τόκους και να μην πας σε αυτό. https://www.car.gr/26018411-alfa-romeo-giulietta-1-4-sport-120hp Αλλοιώς παρε λεον.Δεν υπάρχει κάτι άλλο. 2
tutuyo Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ακουσε να δεις φιλε μου μπας και τα ξεμπλεξεις Εχεις πελαγωσει για τον απλουστατο λογο του οτι προσπαθεις να συνδυασεις πολλα χαρακτηριστικα μαζι, πας με υψηλες προσδοκιες και δεν το προσεγγιζεις ρεαλιστικα. Εσυ εχεις βαλει στο τραπεζι οτι μοντελο κυκλοφορει. Ξεκινησες απο μικρα, πηγες σε hatchback, τωρα εισαι σε SUV Τελειο αυτοκινητο δεν υπαρχει. Εαν υπηρχε θα το αγοραζαν ολοι και θα τελειωνε η υποθεση. Ξεκινα απο το οικονομικο και βαλε ενα οριο στην δαπανη που ετοιμαζεσαι να κανεις (δεν εχει σημασια με δανειο η χωρις, αρκει να ειναι hard limit) Κοψε οτι δεν πιανεις - δεν εχει νοημα να τα κοιτας και να ζεις με τα αν. Απο αυτα που θα σου μεινουν βαλε σε μια σειρα τις προτεραιοτητες σου πχ χωροι,εμφανιση,επιδοσεις και κατεληξε σε 3 μοντελα που θα κανεις focus. Απο εκει και περα θα επικεντρωθεις σε αυτα τα 3 και θα βαλεις βαρη σε καθε μειονεκτημα που εχουν για εσενα. ΑΥΤΑ τα 3 θα κανονισεις να τα κανεις td ωστε να εχεις και μια εικονα επι του πρακτεου Και κατι τελευταιο με ολη την καλη διαθεση, το οτι αποκλειεις καποια εξαιρετικα αμαξια λογω "μικρου" κινητηρα ειναι πραγματικα αστειο. Η τεχνολογια προχωρα και η αυτοκινηση εξελισσεται με πολυ γρηγορα βηματα. Ειναι κριμα να παγιδευεσαι σε αναχρονιστικές αντιληψεις. Μηπως κλοτσας και τα λαστιχα στις αντιπροσωπειες? Στο κατω κατω μην ακους κανενα. Κανε TD τα 3 που σου ανεφερα πιο πανω και κρινε μονος σου 11
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mp123 είπε Λοιπόν κατεβάζω πρόταση δυνατή. Το μόνο που σου ασρεσει σε ολα ( τιμή ύφος κλπ ) είναι το λεον .5 χρόνων μοντέλο 21900 κάνει συν τοκοι 5 χρόνια πάμε 25.Γιατί να δώσεις 25 για το ίδιο αυτοκίνητο συν τόκους και να μην πας σε αυτό. https://www.car.gr/26018411-alfa-romeo-giulietta-1-4-sport-120hp Αλλοιώς παρε λεον.Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχει γράψει ότι δεν το θέλει το συγκεκριμένο γιατί είναι παλιό μοντέλο. Ξαναδές τα ολα και αυτά που απέρριψες. Δες πάλι τα κορεάτικα kona, ceed κτλ και συμφωνώ και σε αυτό που λέει ο @tutuyo για τους κινητήρες. Μπορεί ειδικά για τη χρήση που θες να είναι ταμάμ και να έχεις και μικρότερα έξοδα σε τέλη κτλ. Spoiler Και αν συμβιβαστείς με τους μικρούς κινητήρες πάρε το 500 με τον χιλιάρι! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από zio10 3
tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ακουσε να δεις φιλε μου μπας και τα ξεμπλεξεις Εχεις πελαγωσει για τον απλουστατο λογο του οτι προσπαθεις να συνδυασεις πολλα χαρακτηριστικα μαζι, πας με υψηλες προσδοκιες και δεν το προσεγγιζεις ρεαλιστικα. Εσυ εχεις βαλει στο τραπεζι οτι μοντελο κυκλοφορει. Ξεκινησες απο μικρα, πηγες σε hatchback, τωρα εισαι σε SUV Τελειο αυτοκινητο δεν υπαρχει. Εαν υπηρχε θα το αγοραζαν ολοι και θα τελειωνε η υποθεση. Ξεκινα απο το οικονομικο και βαλε ενα οριο στην δαπανη που ετοιμαζεσαι να κανεις (δεν εχει σημασια με δανειο η χωρις, αρκει να ειναι hard limit) Κοψε οτι δεν πιανεις - δεν εχει νοημα να τα κοιτας και να ζεις με τα αν. Απο αυτα που θα σου μεινουν βαλε σε μια σειρα τις προτεραιοτητες σου πχ χωροι,εμφανιση,επιδοσεις και κατεληξε σε 3 μοντελα που θα κανεις focus. Απο εκει και περα θα επικεντρωθεις σε αυτα τα 3 και θα βαλεις βαρη σε καθε μειονεκτημα που εχουν για εσενα. ΑΥΤΑ τα 3 θα κανονισεις να τα κανεις td ωστε να εχεις και μια εικονα επι του πρακτεου Και κατι τελευταιο με ολη την καλη διαθεση, το οτι αποκλειεις καποια εξαιρετικα αμαξια λογω "μικρου" κινητηρα ειναι πραγματικα αστειο. Η τεχνολογια προχωρα και η αυτοκινηση εξελισσεται με πολυ γρηγορα βηματα. Ειναι κριμα να παγιδευεσαι σε αναχρονιστικές αντιληψεις. Μηπως κλοτσας και τα λαστιχα στις αντιπροσωπειες? Στο κατω κατω μην ακους κανενα. Κανε TD τα 3 που σου ανεφερα πιο πανω και κρινε μονος σου Ευχαριστώ και πάλι συμφωνώ με τα περισσότερα αλλά Αστείο θεωρωυ εγώ να βάζουν 1000ρηδες κινητήρες με 120 άλογα και 18-20 κιλά ροπής σε αυτοκίνητα που ζυγίζουν 1300-1400 κιλά. Έχει πάρε το Κονα ο αδερφός της γυναίκας μου , δεν τρέχει δεν είναι γκαζιαρης και μου λέει ότι το αμάξι κρεμάει σε μία προσπέραση Δεν μίλησα για κάμερα , led , ηλιοροφή , δέρματα Ένα αμάξι που να είναι όμορφο με κάποιους χώρους κάτω από 22000€ με κινητήρα τουλάχιστον 1.4 140 άλογα χωρίς να είναι σπαρτιάτικο μέντα πλαστικά ζητάω Ναι το Kia Ceed έχει τα παραπάνω αλλά κάνει 22.000€ , ότι και να πείτε Κια είναι Είμαι από κινητό μπαίνω στο pc να συνεχίσω 2
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Χαιρετώ το forum , να κάνω hijack το θέμα ? Διάβασα αρκετές ώρες τις περισσότερες σελίδες . Είμαι και εγώ στην αναζήτηση αυτοκινήτου για αγορά . Λίγο πριν την καραντίνα ήμουν έτοιμος να πάω να δώσω προκαταβολή για το suzuki vitara 4wd , επειδή άκουσα και διάβασα καλά λόγια . Να τονίσω εδώ ότι οδηγώ από το 2007 αλλά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου από αυτοκίνητα. Δηλαδή δεν έχω καμία . Οι ανάγκες μου είναι παρόμοιες με του TS . Καθημερινά κάνω 30 - 40 km . ( Σπίτι - Δουλειά - Σπίτι ) (κανένα supermarket , βολτα κτλ ) Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και η γυναίκα μου κατάγεται από τον Τύρναβο οπότε σχεδόν συχνά έχουμε ταξίδι προς τα πεθερικά . ( Σχεδόν συχνά = 1 - 2 φορές / δίμηνο ) Πριν 15 μέρες ήρθε στην ζωή το πρώτο μου παιδί ( και ναι είμαι χ*σμένος από την χαρά μου ) και αν πάνε όλα καλά και είμαστε τυχεροί , δεν θα σταματήσουμε εκεί ! Οπότε πρέπει να υπολογιστεί στους απαραίτητους χώρους το παραπάνω . Με ενδιαφέρει η ασφάλεια και η άνεση . Δεν με ενδιαφέρουν η σπιρτάδα , το αγωνιστικό στυλ κτλ. Για παράδειγμα το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το nissan micra του 2003 πού "εκλεψα" από τον αδερφό μου . Το επόμενο αμάξι μου και το οποίο οδηγώ μέχρι σήμερα ειναι το 107 peugeut . ( Πάλι από τον αδερφό μου το καβάτζωσα ) Αν δεν υπήρχε η ανάγκη για χώρους ίσως να μην άλλαζα μέχρι να χαλάσει εντελώς αυτό που οδηγώ . Επίσης αν δεν υπήρχε ανάγκη για ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Τυρναβο ( πράγμα που είναι πολύ κουραστικό και άβολο με το peugeut 107 ) πάλι δεν θα άλλαζα . Να προσθέσω εδώ ότι ετοιμάζω κάτι σαν "καλύβα - εξοχικό" στην Καρυά Ολύμπου , οπότε θα ήθελα να είναι άνετο και σε έναν τέτοιο δρόμο . ( Δεν είναι όμως η καθημερινότητα . ) Το peugeut 107 θα μείνει στα χέρια μας και θα το χρησιμοποιουμε για μέσα στην πόλη . ( Δηλαδή θα μείνει στην γυναίκα μου για να πηγαίνει στην δουλειά κτλ . ) Το καινούριο , όταν με το καλό το πάρουμε , θα το έχω εγώ για να πηγαίνω στην δουλειά και στα ταξίδια . Το χρηματικό ποσό που σκέφτομαι είναι μέχρι 22 000. ( 7000 - 10000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις ) . Αν χρειαστεί να συμπληρώσω κάτι , είμαι στην διάθεση σας . Αν πρέπει να ανοίξω δικό μου θέμα , ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και θα το πράξω . Σας ευχαριστώ ! 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, PaokToTheBone είπε Χαιρετώ το forum , να κάνω hijack το θέμα ? Διάβασα αρκετές ώρες τις περισσότερες σελίδες . Είμαι και εγώ στην αναζήτηση αυτοκινήτου για αγορά . Λίγο πριν την καραντίνα ήμουν έτοιμος να πάω να δώσω προκαταβολή για το suzuki vitara 4wd , επειδή άκουσα και διάβασα καλά λόγια . Να τονίσω εδώ ότι οδηγώ από το 2007 αλλά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου από αυτοκίνητα. Δηλαδή δεν έχω καμία . Οι ανάγκες μου είναι παρόμοιες με του TS . Καθημερινά κάνω 30 - 40 km . ( Σπίτι - Δουλειά - Σπίτι ) (κανένα supermarket , βολτα κτλ ) Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και η γυναίκα μου κατάγεται από τον Τύρναβο οπότε σχεδόν συχνά έχουμε ταξίδι προς τα πεθερικά . ( Σχεδόν συχνά = 1 - 2 φορές / δίμηνο ) Πριν 15 μέρες ήρθε στην ζωή το πρώτο μου παιδί ( και ναι είμαι χ*σμένος από την χαρά μου ) και αν πάνε όλα καλά και είμαστε τυχεροί , δεν θα σταματήσουμε εκεί ! Οπότε πρέπει να υπολογιστεί στους απαραίτητους χώρους το παραπάνω . Με ενδιαφέρει η ασφάλεια και η άνεση . Δεν με ενδιαφέρουν η σπιρτάδα , το αγωνιστικό στυλ κτλ. Για παράδειγμα το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το nissan micra του 2003 πού "εκλεψα" από τον αδερφό μου . Το επόμενο αμάξι μου και το οποίο οδηγώ μέχρι σήμερα ειναι το 107 peugeut . ( Πάλι από τον αδερφό μου το καβάτζωσα ) Αν δεν υπήρχε η ανάγκη για χώρους ίσως να μην άλλαζα μέχρι να χαλάσει εντελώς αυτό που οδηγώ . Επίσης αν δεν υπήρχε ανάγκη για ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Τυρναβο ( πράγμα που είναι πολύ κουραστικό και άβολο με το peugeut 107 ) πάλι δεν θα άλλαζα . Να προσθέσω εδώ ότι ετοιμάζω κάτι σαν "καλύβα - εξοχικό" στην Καρυά Ολύμπου , οπότε θα ήθελα να είναι άνετο και σε έναν τέτοιο δρόμο . ( Δεν είναι όμως η καθημερινότητα . ) Το peugeut 107 θα μείνει στα χέρια μας και θα το χρησιμοποιουμε για μέσα στην πόλη . ( Δηλαδή θα μείνει στην γυναίκα μου για να πηγαίνει στην δουλειά κτλ . ) Το καινούριο , όταν με το καλό το πάρουμε , θα το έχω εγώ για να πηγαίνω στην δουλειά και στα ταξίδια . Το χρηματικό ποσό που σκέφτομαι είναι μέχρι 22 000. ( 7000 - 10000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις ) . Αν χρειαστεί να συμπληρώσω κάτι , είμαι στην διάθεση σας . Αν πρέπει να ανοίξω δικό μου θέμα , ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και θα το πράξω . Σας ευχαριστώ ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου , κάτσε εδώ αφού είσαι στο budget μήπως κάνουμε group by 1
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Να χαίρεσαι το παιδάκι σου , κάτσε εδώ αφού είσαι στο budget μήπως κάνουμε group by Σε ευχαριστώ πολύ ! Να κάνουμε !
mp123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, PaokToTheBone είπε Χαιρετώ το forum , να κάνω hijack το θέμα ? Διάβασα αρκετές ώρες τις περισσότερες σελίδες . Είμαι και εγώ στην αναζήτηση αυτοκινήτου για αγορά . Λίγο πριν την καραντίνα ήμουν έτοιμος να πάω να δώσω προκαταβολή για το suzuki vitara 4wd , επειδή άκουσα και διάβασα καλά λόγια . Να τονίσω εδώ ότι οδηγώ από το 2007 αλλά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου από αυτοκίνητα. Δηλαδή δεν έχω καμία . Οι ανάγκες μου είναι παρόμοιες με του TS . Καθημερινά κάνω 30 - 40 km . ( Σπίτι - Δουλειά - Σπίτι ) (κανένα supermarket , βολτα κτλ ) Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και η γυναίκα μου κατάγεται από τον Τύρναβο οπότε σχεδόν συχνά έχουμε ταξίδι προς τα πεθερικά . ( Σχεδόν συχνά = 1 - 2 φορές / δίμηνο ) Πριν 15 μέρες ήρθε στην ζωή το πρώτο μου παιδί ( και ναι είμαι χ*σμένος από την χαρά μου ) και αν πάνε όλα καλά και είμαστε τυχεροί , δεν θα σταματήσουμε εκεί ! Οπότε πρέπει να υπολογιστεί στους απαραίτητους χώρους το παραπάνω . Με ενδιαφέρει η ασφάλεια και η άνεση . Δεν με ενδιαφέρουν η σπιρτάδα , το αγωνιστικό στυλ κτλ. Για παράδειγμα το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το nissan micra του 2003 πού "εκλεψα" από τον αδερφό μου . Το επόμενο αμάξι μου και το οποίο οδηγώ μέχρι σήμερα ειναι το 107 peugeut . ( Πάλι από τον αδερφό μου το καβάτζωσα ) Αν δεν υπήρχε η ανάγκη για χώρους ίσως να μην άλλαζα μέχρι να χαλάσει εντελώς αυτό που οδηγώ . Επίσης αν δεν υπήρχε ανάγκη για ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Τυρναβο ( πράγμα που είναι πολύ κουραστικό και άβολο με το peugeut 107 ) πάλι δεν θα άλλαζα . Να προσθέσω εδώ ότι ετοιμάζω κάτι σαν "καλύβα - εξοχικό" στην Καρυά Ολύμπου , οπότε θα ήθελα να είναι άνετο και σε έναν τέτοιο δρόμο . ( Δεν είναι όμως η καθημερινότητα . ) Το peugeut 107 θα μείνει στα χέρια μας και θα το χρησιμοποιουμε για μέσα στην πόλη . ( Δηλαδή θα μείνει στην γυναίκα μου για να πηγαίνει στην δουλειά κτλ . ) Το καινούριο , όταν με το καλό το πάρουμε , θα το έχω εγώ για να πηγαίνω στην δουλειά και στα ταξίδια . Το χρηματικό ποσό που σκέφτομαι είναι μέχρι 22 000. ( 7000 - 10000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις ) . Αν χρειαστεί να συμπληρώσω κάτι , είμαι στην διάθεση σας . Αν πρέπει να ανοίξω δικό μου θέμα , ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και θα το πράξω . Σας ευχαριστώ ! Φιλε μου εσυ απόκλεισε το 500Χ .δεν σου κάνει.
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θέλω αυτόματο με τίποτα . 2
tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ετοιμάζω τούμπανο excel να το διαμοιραστούμε να κάνουμε καμία δουλειά της προκοπής Κακώς δεν το είχα κάνει Θα ενημερώσω όταν είναι έτοιμο 2
Christos Vvs Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Να ρωτήσω κάτι... Υποθέτω ότι τα Leon που είδες ήταν κάποια από τα παρακάτω, σωστά? https://www.car.gr/23379661-seat-leon-1-5-tsi-act-150-hp-fr-plus https://www.car.gr/25988400-seat-leon-fr-plus-1-5-tsi https://www.car.gr/24294214-seat-leon-fr-plus-act-150hp https://www.car.gr/24295673-seat-leon-fr-black-matt-edition-150hp Μπορείς να μου εξηγήσεις (φιλικά το ρωτάω) πως από 19.300 και 19.600 που αναγράφει ως τιμές, εσένα σου είπε 21.900? Ακόμα και αν βάλω χαρτιά, χρώμα, επέκταση εγγύησης, αλλά και τον πρόσθετο εξοπλισμό (που κανονικά έτσι όπως έχει ανεβάσει την αγγελία είναι σαν να εννοεί ότι περιλαμβάνονται στην τιμή), ο οποίος πρόσθετος εξοπλισμός ήταν πακέτο της Seat με κόστος 700-1000 ευρώ στον διαμορφωτή και πάλι δεν μου βγαίνει το ποσό... Και όπως και να το κάνουμε νμζ είναι πολλά τα 22.000 για αυτοκίνητα τα οποία τα έχει ανεβάσει εδώ και πολλούς μήνες (το ξέρω γτ τα έχω αποθηκευμένα από την εφαρμογή στο car και από τότε έχει τις ίδιες τιμές) και το μοντέλο αλλάζει σε λίγους μήνες...
tsofras Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Να ρωτήσω κάτι... Υποθέτω ότι τα Leon που είδες ήταν κάποια από τα παρακάτω, σωστά? https://www.car.gr/23379661-seat-leon-1-5-tsi-act-150-hp-fr-plus https://www.car.gr/25988400-seat-leon-fr-plus-1-5-tsi https://www.car.gr/24294214-seat-leon-fr-plus-act-150hp https://www.car.gr/24295673-seat-leon-fr-black-matt-edition-150hp Μπορείς να μου εξηγήσεις (φιλικά το ρωτάω) πως από 19.300 και 19.600 που αναγράφει ως τιμές, εσένα σου είπε 21.900? Ακόμα και αν βάλω χαρτιά, χρώμα, επέκταση εγγύησης, αλλά και τον πρόσθετο εξοπλισμό (που κανονικά έτσι όπως έχει ανεβάσει την αγγελία είναι σαν να εννοεί ότι περιλαμβάνονται στην τιμή), ο οποίος πρόσθετος εξοπλισμός ήταν πακέτο της Seat με κόστος 700-1000 ευρώ στον διαμορφωτή και πάλι δεν μου βγαίνει το ποσό... Και όπως και να το κάνουμε νμζ είναι πολλά τα 22.000 για αυτοκίνητα τα οποία τα έχει ανεβάσει εδώ και πολλούς μήνες (το ξέρω γτ τα έχω αποθηκευμένα από την εφαρμογή στο car και από τότε έχει τις ίδιες τιμές) και το μοντέλο αλλάζει σε λίγους μήνες... Επειδή ρώτησα είναι χωρίς μεταλλικό , led , ηλιοροφή αν θυμάμαι καλά όταν κοίταγα και το δικό μου πήγαινε περίπου +2.000 το FR plus με ηλιοροφή 1
efo355 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 έχω το honda civic sport cvt 182 ps. To αμάξι πάει τρένο. Δεν κρεμάει ποτέ. Οσες φορες το πάτησα μιλάμε από 170 να ανεβλαζει για πλάκα 200. Φυσικά κατά 99% κινούμαι με 130 σε εθνική. Από κατανάλωση όποιος κινείται καθημερινά πολλά χλμ στην πόλη ας κοιτάξει αλλού, όποιος το θέλει για ταξίδια είναι ένα πραγματικά πολύ άνετο και σχετικά αθόρυβο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο να βάζεις τον αυτόματο πιλότο και να κάνεις ταξίδι Αρτα Θεσσαλονίκη και να μην πιάνεις σχεδόν καθόλου το τιμόνι και να μην πατάς σχεδόν ποτέ φρένο και γκάζι. Επίσης ρε παιδιά 2020 και να αποκλείεται ένα αυτόματο αυτοκίνητο που κάνει τρελή διαφορά στην εμπειρία χρήσης και αντί αυτού να αναλώνεστε στο infotainment και σε άλλα επουσιώδη δεν μπορώ να το καταλάβω. Προσωπικά δεν ξαναγυρνάω σε χειροκίνητο. 5 1
tutuyo Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Η Corollαρα μου του '06, με τον υπεροχο 1.4 VVTi, ανεβαινε την Καστανια με αιρκοντισιον και φουλ φορτωμενη. Η καταναλωση σκαρφαλωνε στα 12-14 αλλα τα καταφερνε μια χαρα. Με 13 κιλα ροπη Και μου λες οτι δεν επαρκουν 20-22 κιλα ροπης στα σημερινα αμαξωματα?Με συγχωρεις αλλα κυριολεκτικα δεν εχεις ιδεα. Για να αποκτησεις ΚΑΝΕ TD, και μπορεις πανευκολα να το διαπιστωσεις μονος σου. Γιατι για να ειμαστε ειλικρινεις μεχρι τωρα δεν εχεις δοκιμασει κατι. Απλα οτι σου πεταει ο καθενας εδω και οτι γνωμη εχεις σχηματισει απο τις βιτρινες των αντιπροσωπειων. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις