jobous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δεν είναι , άλλωστε δεν έχει βγει το ΦΕΚ για να ισχύουν τα νέα τέλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση li@m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει 35 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει Χελωνονιντζακι. Καλοριζικος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει Ωραίος. Καλοτάξιδο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει Καλορίζικο! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα (πολύ όμορφος συνδυασμός) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 56 λεπτά πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει Ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει Καλό ταξιδο φιλαράκι , καλές βόλτες και να το χαρείς πολύ όμορφο είναι και θα γλυτώνεις και την πολλή ζέστη με την άσπρη διχρωμία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 https://www.car.gr/29955477-hyundai-i-20-premium-navi Παιδιά τι λέτε για αυτό ; Είναι πολλά τα χιλιόμετρα ; Μου φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ξέρει καποιος αν υποστηρίζει android auto ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rock3ros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΚΑΝΤΟ! Ωραίος χρωματικός συνδυασμός.... ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeStyl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Οσο περιμενω το δικο μου γκολφ να φτασει Ηρακλειο, η αντιπροσωπεια μου εδωσε για σουκου το τεστ ντραιβ της για να γνωριστουμε καλυτερα... Κανοντας καμιαα 100ρια χλμ μεχρι τωρα νομιζω πως σ'αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλο value for money αυτη η αγορα Ο κινητηρας με εχει αφησει πολυ ικανοποιημενο, η ποιοτητα κυλησης βαζει κατω την πλειοψηφια του ανταγωνισμου κ ο θορυβος στην καμπινα ειναι σχεδον ανυπαρκτος... Οσο οδηγουσε κ η γυναικα, πειραματιστηκα λιγο με το ινφοτεινμεντ κ δεν το ειδα να καθυστερει πουθενα οπως αναφερθηκε παραπανω. Ισως να ηταν κανενα bug στην αρχη; Το εσωτερικο του το βραδυ ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Η λεντοταινιες τριγυρω σου δινουν την εντυπωση οτι εισαι στο σαλονι σου κ η αισθηση που σου δινει ειναι οντως πολυ ποιοτικου αυτοκινητου. Δοκιμασα το παρκ ασσιστ κ χαζεψαμε με το αυτοκινητο να παρκαρει μονο του, ο αδερφος μου που πηρε το καινουριο κορσα πριν κανα 6μηνο, νομιζω ειδα να κυλαει ενα δακρυ Εξαιρετικα εντυπωσιασμενος εν ολιγης.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Έκδοση, χρώμα, αναμονή, εγγύηση, κόστος? Μην στα βγάζουμε με το τσιγκέλι φίλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Rock3ros είπε ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΚΑΝΤΟ! Ωραίος χρωματικός συνδυασμός.... ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!!! Καλοταξιδο αδερφέ και όντως επέλεξες τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων, έτοιμος για το αήττητο ντάμπλ του χρόνου! 7 ώρες πριν, li@m είπε Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φρέσκο αυτοκινητάκι μου το οποίο πολύ μου αρέσει Καλορίζικο,πολύ όμορφο Ακόμη ένας για τον σύλλογο αμάξι πριν τον tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stationwa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Πριν λιγο δημοσιεύθηκε στο φεκ ο νεος τροπος υπολογισμου των τελων ταξινομησης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, stationwa είπε Πριν λιγο δημοσιεύθηκε στο φεκ ο νεος τροπος υπολογισμου των τελων ταξινομησης... Άντε καιρός ήταν να δούμε νέες τιμές τώρα να το πάρουμε από την αρχή 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις