majnun Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, imr είπε Αν το βλεπεις σαν ενα κουτι με ροδες που σε παει στη δουλεια σου οκ δεν ασχολεισαι ουτε με πλυσιμο καλα καλα Τουναντίον, γουστάρω κάργα αλλά ελλείψη δικού μου χώρου ξέρω ότι δώρο άδωρο. Κάθε βδομάδα βρίσκω και ένα "δώρο". Και είναι από τους λόγους που ενώ γουστάρω φουλ, ότι δεν παίρνω στα σοβαρά την περίπτωση να σκάσω (ΠΑΛΙ) πολλά λεφτά για αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, eMike είπε Το 10ετίας Golf μου, με το χρώμα του συνολικά να είναι σε -σχεδόν- εξαιρετική κατάσταση, η "εξάμηνη" κεραμοποίηση που είναι περασμένο το αναδεικνύει πολύ. Η συμβουλή μάλιστα είναι, τα πλυσίματα μετά να γίνονται και μόνο με νερό ή με σαπούνι αλλά χωρίς καθόλου πίεση/τρίψιμο. Δε κρατάει καθόλου σταγόνες το αμάξι και ότι μαζεύει από λεκέδες στο δρόμο φεύγει εύκολα. Το group παίζει να έχει τα καλύτερα χρώματα - βερνίκια από όλους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, majnun είπε Τουναντίον, γουστάρω κάργα αλλά ελλείψη δικού μου χώρου ξέρω ότι δώρο άδωρο. Κάθε βδομάδα βρίσκω και ένα "δώρο". Και είναι από τους λόγους που ενώ γουστάρω φουλ, ότι δεν παίρνω στα σοβαρά την περίπτωση να σκάσω (ΠΑΛΙ) πολλά λεφτά για αμάξι. Ξέρω ότι δεν είναι πρακτικό , αλλά εγώ αν δεν είχα parking θα έβαζα κουκούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μπα χειρότερα είναι γιατί αν δεν εινα καθαρό το αμάξι η κουκούλα κάνει αράχνες παντού και το χειμώνα παίζεις μπάλα με εγκλωβισμένη υγρασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 2/5/2020 στις 2:28 ΜΜ, tsofras είπε Νομίζω ξηρού αλλά δεν είμαι σίγουρος Το juke πάντως που το βλέπω τώρα στο site μου αρέσει παρά πολύ, εδώ μου άρεσε το προηγούμενο αλλα μόνο 3 χρόνια εγγύηση έχει ? Μπορώ να εκφράσω άποψη για προηγούμενη γενιά Juke (2017), και οι εντυπώσεις είναι κάκιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paylidis είπε Προσωπικα δεν είχα ξανά μαύρο και μου κακοφαίνεται πολύ. Συνήθως έπαιζα ασημί-γκρι κ μπλε... το αρνητικό είναι ότι το αφήνω 8 ώρες σε χωμάτινο Πάρκιν όποτε βρωμίζει πολύ. Προτιμώ εκεί βέβαια εκεί παρά στο δρόμο. Σκεψου ότι η κάτωθι φωτό είναι αυτή τη στιγμή, πλυμένο προχθές το βράδυ, κοινώς 1.5 μέρα πλύσιμο (η φωτό για τους φίλους που ήθελαν να το δουν κ με μεμβράνες). Όταν το έπλυνα άστραφτε από χθες το μεσημέρι είχε ήδη χώματα στις πόρτες...! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειναι επιβλητικο! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από xgol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 @tsofras Λοιπον αλλαξε ο τιμοκαταλαγος της FORD https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf για το νεο ford focus active 1.0 155ps mHEV εχει τελη ΛΤΠΦ 17994 και το δινει 23680 Το προγραμμα σου, το δινει 24086. Με συμφερει ο τιμοκαταλαγος της ford 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για τόσο μικρή διαφορά καλύτερα να πάει στο Χ : ACTIVE X 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 155PS, mHEV € 18 494 > € 24 338 αλλιώς για ΑΜΕΣΗ σύγριση με το Leon : ST-LINE X 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 155PS, mHEV 6-τάχυτο μηχανικό 18.258 € > 24.028 € Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από jobous 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 ποιες οι διαφορες ; α το X ειναι η VIGNALE ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Θα μπορούσε .... αλλα δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GoMaR είπε @tsofras Λοιπον αλλαξε ο τιμοκαταλαγος της FORD https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf για το νεο ford focus active 1.0 155ps mHEV εχει τελη ΛΤΠΦ 17994 και το δινει 23680 Το προγραμμα σου, το δινει 24086. Με συμφερει ο τιμοκαταλαγος της ford 😛 Μάλλον έχει πάρει και το 50% του υβριδικού αυτό δεν το έβαλα τώρα έφυγα σε 2 εβδομάδες οι διορθώσεις Ωραία η τιμή με 24200 όμως ( μπορεί και λιγότερο με τα νέα τέλη όταν μάθω τιμή θα πω) έχω τετρακύλινδρο 1500 με ηλιοροφή και full LED 30 λεπτά πριν, jobous είπε Για τόσο μικρή διαφορά καλύτερα να πάει στο Χ : ACTIVE X 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 155PS, mHEV € 18 494 > € 24 338 αλλιώς για ΑΜΕΣΗ σύγριση με το Leon : ST-LINE X 5Θ 1.0L βενζίνη EcoBoost, 155PS, mHEV 6-τάχυτο μηχανικό 18.258 € > 24.028 € Εκτός από χαρτογράφηση έχει κάτι άλλο διαφορετικό ο 155 από τον 125 ? Πάντως μπράβο στη Ford κατευθείαν έβγαλε τιμές με τα νέα τέλη. Στην Seat ακόμη δεν έχουν σωστά τον εξοπλισμό στο sitee , είναι τραγικοί Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 32 λεπτά πριν, tsofras είπε Μάλλον έχει πάρει και το 50% του υβριδικού αυτό δεν το έβαλα τώρα έφυγα σε 2 εβδομάδες οι διορθώσεις Ωραία η τιμή με 24200 όμως ( μπορεί και λιγότερο με τα νέα τέλη όταν μάθω τιμή θα πω) έχω τετρακύλινδρο 1500 με ηλιοροφή και full LED Εκτός από χαρτογράφηση έχει κάτι άλλο διαφορετικό ο 155 από τον 125 ? Πάντως μπράβο στη Ford κατευθείαν έβγαλε τιμές με τα νέα τέλη. Στην Seat ακόμη δεν έχουν σωστά τον εξοπλισμό στο sitee , είναι τραγικοί Δεν είναι με τα νέα τέλη, επίσης μην χαρακτηρίζεις μόνο την SEAT και για τη FORD το ίδιο ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, jobous είπε Δεν είναι με τα νέα τέλη, επίσης μην χαρακτηρίζεις μόνο την SEAT και για τη FORD το ίδιο ισχύει. Αν δεν είναι τότε γράψε λάθος, οπότε και σε αυτό μπορεί να πέσει η τιμή και άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Με τα νούμερα από τον τιμοκατάλογο η τελική τιμή με τα νέα τέλη διαμορφώνεται στα 23600 για το St-lineX (155hp) χωρίς χρώμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια λογικα οι τιμες ειναι με τα νεα τελη στον τιμοκαταλογο της ford.. Αλλιως δε θα το ανεβαζαν απο 1/8. Οποτε το active ερχεται στα 23680 και το st line στα 23238.. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από GoMaR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις