Rock3ros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Να σου πω την αληθεια και εγω το εχω ακουσει δεξια και αριστερα αλλα σκεπτομενος οτι θα ειναι για 1-2 πλυσιματα ισα ισα να φυγουν τα κερια και τα σημαδια απο ναυλον/αυτοκολλητα απο εργοστασιο ισως να μη βλαψει τοσο πολυ... Το πιο πιθανό είναι να καταστρέψεις το χρώμα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Rock3ros είπε Το πιο πιθανό είναι να καταστρέψεις το χρώμα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ.... Αν δεν το τριψει με το πρασινο σφουγγαρι για τα πιατα δεν παθαινει τπτ το χρωμα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Rock3ros είπε Το πιο πιθανό είναι να καταστρέψεις το χρώμα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ.... χμμμ και με τι θα φυγουν αυτες οι εργοστασιακες μπουρδες...; 🤔 Μόλις τώρα, imr είπε Αν δεν το τριψει με το πρασινο σφουγγαρι για τα πιατα δεν παθαινει τπτ το χρωμα 😛 Μη το γελας, το έχει κανει γνωστη μου για να φυγει ρετσινι απο καπω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ αυτοκινήτου... αιωνια του καπω η μνημη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, paylidis είπε χμμμ και με τι θα φυγουν αυτες οι εργοστασιακες μπουρδες...; 🤔 Μη το γελας, το έχει κανει γνωστη μου για να φυγει ρετσινι απο καπω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ αυτοκινήτου... αιωνια του καπω η μνημη... Ξερω περιπτωση που το ετριψε και απο τη μερια του σφουγγαριου που ειναι το συρμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, paylidis είπε χμμμ και με τι θα φυγουν αυτες οι εργοστασιακες μπουρδες...; 🤔 Μη το γελας, το έχει κανει γνωστη μου για να φυγει ρετσινι απο καπω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ αυτοκινήτου... αιωνια του καπω η μνημη... Πάρε ένα σαμπουάν για αμάξια ρε , όχι με τον πιάτων ποτέ πλύσιμο . Είμαι μέσα για μάζωξη και ομαδικό κέρωμα, έχουμε και ποικιλία σε αμάξια θα έχει χαβαλέ Αν και μέχρι να το πάρω εγώ μπορεί να χιονίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Ξερω περιπτωση που το ετριψε και απο τη μερια του σφουγγαριου που ειναι το συρμα Το ιδιο λεμε!!!!!!! Μόλις τώρα, tsofras είπε Αν και μέχρι να το πάρω εγώ μπορεί να χιονίζει 😄 θα μαζευτουμε να παρουμε χιονοκουβερτες, εχθες εψαχνα (γιατι χειμωνα παντα ανεβαζουν τιμες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Πάρε ένα σαμπουάν για αμάξια ρε , όχι με τον πιάτων ποτέ πλύσιμο . Είμαι μέσα για μάζωξη και ομαδικό κέρωμα, έχουμε και ποικιλία σε αμάξια θα έχει χαβαλέ Αν και μέχρι να το πάρω εγώ μπορεί να χιονίζει Ναι το σαμπουαν επειδη ειναι καλο δεν αφαιρει το κερι 😛 To θεμα ειναι να φυγει το κερι που υπαρχει ηδη, δεν πλενεις συνεχεια με αβα, μονο την πρωτη φορα προτεινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 43 λεπτά πριν, tutuyo είπε Στο είπα και όταν το πήρες, η μόνη λέξη που το περιγράφει είναι αρχοντικό. 😉 Καποια αμάξια σχεδιαστηκαν για συγκεκριμενα χρωματα.Πιστεύω το Q3 το παιρνει ειτε μαυρο, ειτε λευκό περλε. Την Civicαρα γκρι η μπλε.Αντε και λευκο. Βασικα την Civicαρα οτι και να την παρεις ειναι κουκλα. 😀 Η ιδια φαση και με εμενα, και σε εμενα κοντα εχει ενα οικοπεδο, αφρακτο με χωμα και κανω την καρδια μου πετρα και το αφηνω εκει, γιατι μ'εχει πιασει ο φοβος να το αφηνω στον δρομο. Σε εμενα κοντα εχει και λαικη, περνανε οι γιαγιαδες με τα καροτσια, μισοζαλισμενες απο την ζεστε, φουλ φορτωμενο το καροτσι, τις εχω δει να το κοπανανε δεξια και αριστερα - ΦΡΙΚΗ😳 Πλυσιμο, εγω προσωπικα παντα στο πλυντο μονος σου και καθε δευτερο-τριτο πλυσιμο ενα ψεκασμα με υγρο κερι Autogylm. Και εγώ έχω μία συκιά στην είσοδο για τον παρκιγκ και όταν μπαίνω μέσα πατάω όλα τα σύκα και γίνονται λάστιχα και θόλοι σκατά Μόλις τώρα, imr είπε Ναι το σαμπουαν επειδη ειναι καλο δεν αφαιρει το κερι 😛 To θεμα ειναι να φυγει το κερι που υπαρχει ηδη, δεν πλενεις συνεχεια με αβα, μονο την πρωτη φορα προτεινετε Ε καλά ναι δεν λέμε για μία φορά , μην του γίνει συνήθεια λέμε @paylidis Τι άρωμα είναι το AVA ? Δεν παίρνεις κανα πράσινο μήλο Palmolive τουλάχιστον ? Φρούτα του δάσους ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rock3ros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Χωρίς ξέπλυμα και μόνο για τμήματα του αμαξώματος με γράσο: Detailer Super Degreaser #D10801 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μιλάμε έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο Περάσαμε όλα τα αυτοκίνητα περίπου μέχρι 30.000ε Υπολογίσαμε τέλη με τον παλιό τρόπο , τέλη με τον νέο , δόσεις με επιτόκια Πλύσιμο , detailing Χαμός λέμε χαμός Υ.Γ. Και εγώ ακόμη δεν έχω αμάξι 🤣 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, tsofras είπε @paylidis Τι άρωμα είναι το AVA ? Δεν παίρνεις κανα πράσινο μήλο Palmolive τουλάχιστον ? Φρούτα του δάσους ? θα σε γελάσω, η γυναικα πλενει τα πιατα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Μιλάμε έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο Περάσαμε όλα τα αυτοκίνητα περίπου μέχρι 30.000ε Υπολογίσαμε τέλη με τον παλιό τρόπο , τέλη με τον νέο , δόσεις με επιτόκια Πλύσιμο , detailing Χαμός λέμε χαμός Υ.Γ. Και εγώ ακόμη δεν έχω αμάξι 🤣 Ουτε εγω εχω παρει αμαξι (θα παει για κανα χρονο + το καινουργιο) αλλα πριν λιγο πηρα πλυστικο 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το 10ετίας Golf μου, με το χρώμα του συνολικά να είναι σε -σχεδόν- εξαιρετική κατάσταση, η "εξάμηνη" κεραμοποίηση που είναι περασμένο το αναδεικνύει πολύ. Η συμβουλή μάλιστα είναι, τα πλυσίματα μετά να γίνονται και μόνο με νερό ή με σαπούνι αλλά χωρίς καθόλου πίεση/τρίψιμο. Δε κρατάει καθόλου σταγόνες το αμάξι και ότι μαζεύει από λεκέδες στο δρόμο φεύγει εύκολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisfil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Εγώ πάντως πριν καμιά 15αριά χρόνια έπλυνα το Maverick του πατέρα μου με σφουγκαράκι για πιάτα (από τη σκληρή μεριά) για να φύγουν οι κουτσουλιές... Τόσο μυαλό.... Ακόμα όταν του το αναφέρω βγάζει αφρούς, καπνούς, μπουρμπουλίθρες, εγκεφαλικά και ότι άλλο θέλετε... Εννοείται πως το αμάξι έγινε κώλος, φάνηκε όταν στέγνωσε γιατί με το νερό πάνω δε φαινόταν. Επομένως παιδιά μακρυά από σφουγκαράκια πιάτων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Μιλάμε έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο Περάσαμε όλα τα αυτοκίνητα περίπου μέχρι 30.000ε Υπολογίσαμε τέλη με τον παλιό τρόπο , τέλη με τον νέο , δόσεις με επιτόκια Πλύσιμο , detailing Χαμός λέμε χαμός Υ.Γ. Και εγώ ακόμη δεν έχω αμάξι 🤣 εδώ θα κάνουμε κλαμπ σε λίγο "Σύλλογος αγοραστών αυτοκίνητων πριν τον tsofra", θα κάνουμε και μαζώξεις και από Οκτώβρη έρχεσαι και εσύ😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις