tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Ρε συ @tsofras μου φαίνεται πιο vfm από το κ τον μήπως να το σκεφτόσουν...; Για αυτό ρωτάω αν και με full LED που το έβαλα και ηλιοροφή πάει στα 25900€ Και δεν έχει 18αρες , σκούρα κρύσταλλα, σπορτ ανάρτηση , κάμερα σε σχέση με το Leon Και το Leon μου αρέσει το golf μου φαίνεται σχεδιαστικά αδιάφορο Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, DeStyl είπε @djuan1988 υποθετω ναι Είχα δει το βίντεο τις προάλλες και μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση. Σέρνεται απίστευτα. Εκτός από το αυτό βέβαια, το αυτοκίνητο φαίνεται εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε Για αυτό ρωτάω αν και με full LED που το έβαλα και ηλιοροφή πάει στα 25900€ Και δεν έχει 18αρες , σκούρα κρύσταλλα, σπορτ ανάρτηση , κάμερα σε σχέση με το Leon Χωρις παρεξήγηση, αλλά τι να τις κανεις6τος 18αρες ζάντες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, paylidis said: Ρε συ @tsofras μου φαίνεται πιο vfm από το κ τον μήπως να το σκεφτόσουν...; ειναι μικρότερο σαλόνι, φτηνότερη έκδοση και πιο αδύναμος κινητήρας το εμφανισιακό ειναι υποκειμενικό ο tsofras ενδιαφέρεται για περισσότερο εξοπλισμό, περισσότερους χώρους και περισσότερη δύναμη αλλιώς και το Leon του βγαίνει πιο συμφέρον οικονομικά Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από KoreanW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Ρε συ @tsofras μου φαίνεται πιο vfm από το κ τον μήπως να το σκεφτόσουν...; Και εγω συμφωνω να το σκεφτεις σοβαρα @tsofras 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Για αυτό ρωτάω αν και με full LED που το έβαλα και ηλιοροφή πάει στα 25900€ Και δεν έχει 18αρες , σκούρα κρύσταλλα, σπορτ ανάρτηση , κάμερα σε σχέση με το Leon Οι 18αρες δεν θεωρω οτι ειναι και ιδανικό μεγεθος για αυτο το αμαξι 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε ειναι μικρότερο σαλόνι, φτηνότερη έκδοση και πιο αδύναμος κινητήρας το εμφανισιακό ειναι υποκειμενικό ο tsofras ενδιαφέρεται για περισσότερο εξοπλισμό, περισσότερους χώρους και περισσότερη δύναμη αλλιώς και το Leon του βγαίνει πιο συμφέρον οικονομικά Ναι αλλα η ποιοτητα μεσα ειναι ενα Level πανω στο golf. Οι χώροι δεν ξερω ποσο διαφορετικοί ειναι αλλα το Golf που το ειδα ειδικα για τους επιβάτες πολυ άνετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Masma said: Ναι αλλα η ποιοτητα μεσα ειναι ενα Level πανω στο golf. Οι χώροι δεν ξερω ποσο διαφορετικοί ειναι αλλα το Golf που το ειδα ειδικα για τους επιβάτες πολυ άνετο Δε συμφωνώ καθόλου, μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο με μεγαλύτερο μεταξόνιο στη μια περίπτωση και πολλαπλούς πίσω στη μεσαία έκδοση για το άλλο μικροδιαφορές στο σαλόνι όπου αφενός το Golf έχει πέσει σε ποιότητα όσο ποτέ άλλοτε (δεν είναι κ Α3 που κ αυτό ακόμα έχει πέσει), αφετέρου όπως πάντα στα σημεία αλλού υπερέχει το Golf και αλλου το Leon. Θα μπορούσα να είμαι πιο αναλυτικός. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από KoreanW 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Για αυτό ρωτάω αν και με full LED που το έβαλα και ηλιοροφή πάει στα 25900€ Και δεν έχει 18αρες , σκούρα κρύσταλλα, σπορτ ανάρτηση , κάμερα σε σχέση με το Leon Καλά τα έχω πει 100 φορές αφήστε τα configurations για τα υπόλοιπα καμερα: 400€ κρύσταλλα: 200 με καλές μεμβράνες μπρος πίσω σπορ ανάρτηση ας μη το συζητήσουμε 18αρες τις βάζεις στην πρώτη αλλαγή ελαστικών μεταχειρισμένες (για εμένα είναι αχρείαστες σε τέτοιο Αμαξι) νομιζω...ότι αξίζει έναντι του Λεον κ παίρνεις Αμαξι με καλύτερη αξία μεταπώλησης Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Πολύ καλός εξοπλισμός σε καλά λεφτά. Ρε κοίτα που έγινε τίμιο και VFM το Golfάκι...😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 μεταχειρισμένες ζάντες αν βάλει, δωρεάν δε θα είναι κι οι μικρότεροι χωροι δε θα αλλάξουν ειδικά για τον tsofra που ενδιαφέρεται για οικογενειακό δεκαετιών η δε αξία μεταπώλησης συζητήσιμο με την επέλαση των ηλεκτρικών σε λίγα χρόνια, άσε που ο tsofras θέλει να το κρατησει καλό το Golf, αλλά η σύγκριση να είναι ισότιμη σε εξοπλισμό και κινητήρα κ αφηνουμε αισθητική κ χώρους στην άκρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, KoreanW είπε μεταχειρισμένες ζάντες αν βάλει, δωρεάν δε θα είναι κι οι μικρότεροι χωροι δε θα αλλάξουν ειδικά για τον tsofra που ενδιαφέρεται για οικογενειακό δεκαετιών η δε αξία μεταπώλησης συζητήσιμο με την επέλαση των ηλεκτρικών σε λίγα χρόνια, άσε που ο tsofras θέλει να το κρατησει καλό το Golf, αλλά η σύγκριση να είναι ισότιμη σε εξοπλισμό και κινητήρα κ αφηνουμε αισθητική κ χώρους στην άκρη Και ομως θεωρω οτι κανεις λαθος στο κομματι ποιοτητα γιατι ειδα τα μαλακα πλαστικά και την γενική ποιοτητα στο golf. Δεν ξερω αν το Leon ειναι ετσι ακριβως αλλα αμφιβάλλω. τωρα στο θεμα κινητήρων γι τη σύγκριση εχεις δικιο. παντως θεωρω σε χώρους για την κατηγορια του ειναι πολυ καλο.. ειδικα στα ποδια στους πισω με εξέπληξε η άνεση και ειμαι 1.85 οποτε οχι κοντος ΥΓ ολοι νομίζουμε οτι επειδη ειναι ιδιο γκρουπ ειναι και τα ιδια. Εγω απο τη μικρη μου εμπειρία βλεπω οτι Audi< VW < Seat + scoda ( εδω δεν ξερω πιο παει πρωτο) . Και δεν μιλαω για τα μηχανικά μονο προφανως που αρκετα αλλάζουν σε καποια μοντέλα οπως αναρτήσεις κλπ Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Masma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 7 minutes ago, Masma said: Και ομως θεωρω οτι κανεις λαθος στο κομματι ποιοτητα γιατι ειδα τα μαλακα πλαστικά και την γενική ποιοτητα στο golf. Δεν ξερω αν το Leon ειναι ετσι ακριβως αλλα αμφιβάλλω. αφού δεν ξέρουμε πώς είναι, πώς γίνεται να αμφιβάλλεις; ίσως δεν έχεις εμπειρία από vag αλλά μη στέκεσαι στις προκαταλήψεις, μοιράζονται εξαρτήματα της ίδιας ποιότητας και όπου εχει μαλακά πλαστικά το ένα έχει κ το άλλο γενικά από τα μηχανολογικά μέχρι την καμπίνα, η ποιότητα είναι η ίδια γιατί τα εξαρτήματα είναι τα ίδια γι΄αυτό και τα κόστη παραγωγής ειναι αντίστοιχα (μια αχίλλειος πτέρνα του vag κατά τη γνώμη μου) όλο το γκρουπ βασίζεται στην έννοια της συνέργειας, η Audi στις μικρές κατηγορίες κάνει αρπαχτές με συνέργειες με XW-Seat-Skoda τις οποίες επιμελώς επιχειρεί να καμουφλάρει ενίοτε η Audi στις μεγαλύτερες κατηγορίες κυρίως κάνει συνέργειες με άλλες μάρκες του γκρουπ (από Bentley κ Prosche μέχρι VW) κ κατά καιρούς και με Seat-Skoda γενικότερα, VW-Seat-Skoda παράγουν κατά κανόνα αυτό που λένε οι εχθροί του γκρουπ «φωτοτυπίες» που διαφοροποιούνται στα σημεία και τις πλασάρει με διαφορετικό μάρκετινκ (εξ ου κ η προκατάληψη όσων παρακολουθούν το γκρουπ από απόσταση) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, DeStyl είπε 22050 με 320 εκπτωση στο moonstone grey! εκδοση Life 1,5 130 αλογα προχθες κλεισαμε θα παρει κανα διβδομαδο υποθετω για να δουμε φωτογραφιες! Άντε καλορίζικο. Δεν του λείπει και κάτι από εξοπλισμό βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, KoreanW είπε αφού δεν ξέρουμε πώς είναι, πώς γίνεται να αμφιβάλλεις; ίσως δεν έχεις εμπειρία από vag αλλά μη στέκεσαι στις προκαταλήψεις, μοιράζονται εξαρτήματα της ίδιας ποιότητας και όπου εχει μαλακά πλαστικά το ένα έχει κ το άλλο γενικά από τα μηχανολογικά μέχρι την καμπίνα, η ποιότητα είναι η ίδια γιατί τα εξαρτήματα είναι τα ίδια γι΄αυτό και τα κόστη παραγωγής ειναι αντίστοιχα (μια αχίλλειος πτέρνα του vag κατά τη γνώμη μου) όλο το γκρουπ βασίζεται στην έννοια της συνέργειας, η Audi στις μικρές κατηγορίες κάνει αρπαχτές με συνέργειες με XW-Seat-Skoda τις οποίες επιμελώς επιχειρεί να καμουφλάρει ενίοτε η Audi στις μεγαλύτερες κατηγορίες κυρίως κάνει συνέργειες με άλλες μάρκες του γκρουπ (από Bentley κ Prosche μέχρι VW) κ κατά καιρούς και με Seat-Skoda γενικότερα, VW-Seat-Skoda παράγουν κατά κανόνα αυτό που λένε οι εχθροί του γκρουπ «φωτοτυπίες» που διαφοροποιούνται στα σημεία και τις πλασάρει με διαφορετικό μάρκετινκ (εξ ου κ η προκατάληψη όσων παρακολουθούν το γκρουπ από απόσταση) Δεν ειπα οτι το παρακολουθώ απο αποσταση. Σε μοντέλα προηγούμενα οπως πχ στο ακριβως προηγουμενο δες Leon και golf η διαφορα υπαρχει ποιοτικά μεσα Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Masma 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, Masma said: Δεν ειπα οτι το παρακολουθώ απο αποσταση. Σε μοντέλα προηγούμενα οπως πχ στο ακριβως προηγουμενο δες Leon και golf η διαφορα υπαρχει ποιοτικά μεσα το παρακολουθείς από απόσταση πάει στο ότι δεν ήσουν κάτοχος των μεν και των δε ή στο ότι δεν έχεις συγκρίνει τα εξαρτήματα για να έχεις μια εικόνα όσον αφορά τα προηγούμενα golf κ leon, ισχύει αυτό που είπα ότι ίσχυε πάντα κατασκευαστικά τα ίδια εξαρτήματα με την αυτή ποιότητα, εμφανισιακά διαφορετικό το κέλυφος και αυτό που από απόσταση μπορείς να δες είναι διαφορές στην εργονομία και στη σχεδίαση πχ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από KoreanW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, telis είπε Χωρις παρεξήγηση, αλλά τι να τις κανεις6τος 18αρες ζάντες; Καμία παρεξήγηση απλά έγραψα τις διάφορες σε εξοπλισμό όχι ότι με ενδιαφέρουν , ίσα ίσα θα προτιμούσα να έχω μεγαλύτερη οθόνη τον φωτισμό acc που δεν τα βάζεις εύκολα μετά παρά ζάντες που όποτε γουστάρεις πας και βάζεις ότι σου αρέσει σε μέγεθος που βολεύει 3 ώρες πριν, Masma είπε Και εγω συμφωνω να το σκεφτεις σοβαρα @tsofras Οι 18αρες δεν θεωρω οτι ειναι και ιδανικό μεγεθος για αυτο το αμαξι Ναι αλλα η ποιοτητα μεσα ειναι ενα Level πανω στο golf. Οι χώροι δεν ξερω ποσο διαφορετικοί ειναι αλλα το Golf που το ειδα ειδικα για τους επιβάτες πολυ άνετο Sorry δεν το λέω για να υποβιβάσω το golf αλλά επειδή πήγα και το είδα σιγά τις διάφορες στην ποιότητα σε σχέση με το Leon , αν κάτσεις να τα παρατηρήσεις κάτι θα βρεις σίγουρα , αλλιώς εμένα δεν μου φάνηκε σε κάτι ανώτερο ποιοτικά σε σχέση με αυτα που είδα 3 ώρες πριν, paylidis είπε Καλά τα έχω πει 100 φορές αφήστε τα configurations για τα υπόλοιπα καμερα: 400€ κρύσταλλα: 200 με καλές μεμβράνες μπρος πίσω σπορ ανάρτηση ας μη το συζητήσουμε 18αρες τις βάζεις στην πρώτη αλλαγή ελαστικών μεταχειρισμένες (για εμένα είναι αχρείαστες σε τέτοιο Αμαξι) νομιζω...ότι αξίζει έναντι του Λεον κ παίρνεις Αμαξι με καλύτερη αξία μεταπώλησης Μην ξεχνάς και τον κινητήρα βεβαια Πολυ καλή η τιμή του , αλλά όπως είπα μου είναι αδιάφορο το golf όπως και όλα τα προηγούμενα εκτός από τα GTI Το Leon σε FR έκδοση πάντα είναι ακριβώς στα γούστα μου , και αν εξαιρέσεις το σήμα θεωρω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με το Golf Όσο για την μεταπώληση αν το κρατήσω 10ετια και , δεν νομίζω ότι θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά , ειδικά αν υπάρχουν πολλά περισσότερα στην αγορά σε σχέση με το δικό μου ( που θα έχει και 50000χλμ το πολύ ) Αν μου βγει χωρίς προβλήματα κιόλας με βλέπω να το κρατάω και παραπάνω 3 ώρες πριν, KoreanW είπε Δε συμφωνώ καθόλου, μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο με μεγαλύτερο μεταξόνιο στη μια περίπτωση και πολλαπλούς πίσω στη μεσαία έκδοση για το άλλο μικροδιαφορές στο σαλόνι όπου αφενός το Golf έχει πέσει σε ποιότητα όσο ποτέ άλλοτε (δεν είναι κ Α3 που κ αυτό ακόμα έχει πέσει), αφετέρου όπως πάντα στα σημεία αλλού υπερέχει το Golf και αλλου το Leon. Θα μπορούσα να είμαι πιο αναλυτικός. Ε γίνε πιο αναλυτικός 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις