Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Έχει ρωτήσει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Δεν αλλάζει μόνο το τσιπ που έχει πρόβλημα?

1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

αναλόγως το αυτοκίνητο

σε άλλα μοντέλα αλλάζει το φανάρι ολόκληρο, σε άλλα αλλάζει το εξάρτημα led μέσα στο φανάρι

αυτο μου εχει πει φιλος μηχανικός... δεν εχω ασχοληθει με το δικο μου καθολου και δε προτιθεμαι να ασχοληθω για τα υπολοιπα 3 χρονια και 11 μηνες που εχει εγγυηση... καπω θα ανοιγω μονο για να προσθεσω νερο υαλοκαθαριστήρων και να ελεγξω τα λαδια (που στο προηγουμενο ουτε αυτο εκανα αλλα με εχουν τρομαξει με αυτα που λενε για τα tfsi και θελω να εχω το νου μου)... 😁

7 λεπτά πριν, Noobios είπε

Ισχυει αυτο. Αμα δεις καμια εκδοση φουλ εξτρα ειναι αλλο αμαξι κανονικα. Και αυτο με τα αλογονου οκ λες ειναι με προτζεκτορες δεν ειναι χαλια οπως τα παλια αλογονου κ απο την μια ισχυουν αυτα που λεει και παυλιδης αλλα οχι και ημερας αλογονου. Εκει ειναι απλα ασχημο ρε φιλε. Τυπου δεν ειχα λεφτα για audi και σφιχτηκα να παρω την γυμνη εκδοση. Τουλαχιστον εμενα αυτο μου βγαζει. Ειδικα Q2 δεν εχω δει ποτε στον δρομο μια ακριβη εκδοση. Ειναι ολα ασπρα αντε μαυρα με τα αλογονου ημερας και σηματακι leaseplan στην πινακιδα.

Εχω δει μολις 1 με τα φωτα led της διαφημισης 😄

κουκλι ήταν το ατιμο...

κ η βασικη βεβαια (που δεν ειναι κ τοσο βασικη όσο θα πιστευε κανεις, πολυ τιμια ειναι) ενταξει καλουτσικη ειναι, πετας πανω και ενα σετ φιμε και στη πορεια και ενα σετ λευκες λαμπες και λευκα led κ τελειωσες (λογικα αλλαζουν και τα daylight)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 minutes ago, paylidis said:

αυτο μου εχει πει φιλος μηχανικός... δεν εχω ασχοληθει με το δικο μου καθολου και δε προτιθεμαι να ασχοληθω για τα υπολοιπα 3 χρονια και 11 μηνες που εχει εγγυηση... καπω θα ανοιγω μονο για να προσθεσω νερο υαλοκαθαριστήρων και να ελεγξω τα λαδια (που στο προηγουμενο ουτε αυτο εκανα αλλα με εχουν τρομαξει με αυτα που λενε για τα tfsi και θελω να εχω το νου μου)... 😁

αν έχεις το Q3 και μου έλεγες τον κωδικό της έκδοσης (PR...) θα σου έλεγα τον λογαριασμό πόσο πάει το φανάρι σου

χοντρικά επειδή έχει διαφορετικές εκδόσεις, μπορεί ένα ολόκληρο φανάρι στο Q3 να στοιχίζει
από 600 το ημι-LED φανάρι
έως 1800 το matrix full LED φανάρι (στο οποίο όμως διατίθεται χωριστά εξάρτημα LED με κόστος περί τα 150-180 ευρώ)

και η μονάδα ιισχύος των ηλεκτρονικών είναι επίσης χώρια ένα 200άρι

αναλόγως το αυτοκίνητο, μπορείς να αλλάξεις το LED χωρίς να αλλάξεις φανάρι

• Like 2
  • Sad 1

6 ώρες πριν, tsofras είπε

Μα πόσο καιρό περιμένεις ρε μαν και εσύ , άντε με το καλό

Φίλε σήμερα ήρθε στην αντιπροσωπεία, αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή θα το έχω.... Έκλεισα 5 μήνες αλλά δεν πειράζει.. 

• Like 3

Ειπαμε να δωσουμε στο γκολφ μια ευκαιρια κ πηγαμε ενα πρωι για τεστ ντραιβ, παροτι το ειχαμε ψιλοπαρει αποφαση να περιμενουμε το λεον κ σκεφτομασταν μεχρι κ το φουλ εξτρα στα 27 σχεδον...

αγαπησαμε την ποιοτητα κυλησης του, παρεα με την τεχνολογια που το συνοδευει. ηθελα ομως για τη γυναικα μου να εχει το επομενο μας αυτοκινητο blind spot οποτε λεγαμε να δουμε ποσο θα μας εβγαινε αν το βαζαμε παραγγελια..

Παμε στον πωλητη λοιπον κ μας λεει οτι τα τωρινα ετοιμοπαραδοτα το εχουν σαν lauch pack free μαζι με rear assist 10αρα αντι για 8αρα οθονη, park assist, travel assist, αναδιπλουμενους κ καμποσα αλλα... Παιδια δεν το σκεφτηκαμε αλλο, δωσαμε προκαταβολη.. 

• Like 12
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, DeStyl είπε

Ειπαμε να δωσουμε στο γκολφ μια ευκαιρια κ πηγαμε ενα πρωι για τεστ ντραιβ, παροτι το ειχαμε ψιλοπαρει αποφαση να περιμενουμε το λεον κ σκεφτομασταν μεχρι κ το φουλ εξτρα στα 27 σχεδον...

αγαπησαμε την ποιοτητα κυλησης του, παρεα με την τεχνολογια που το συνοδευει. ηθελα ομως για τη γυναικα μου να εχει το επομενο μας αυτοκινητο blind spot οποτε λεγαμε να δουμε ποσο θα μας εβγαινε αν το βαζαμε παραγγελια..

Παμε στον πωλητη λοιπον κ μας λεει οτι τα τωρινα ετοιμοπαραδοτα το εχουν σαν lauch pack free μαζι με rear assist 10αρα αντι για 8αρα οθονη, park assist, travel assist, αναδιπλουμενους κ καμποσα αλλα... Παιδια δεν το σκεφτηκαμε αλλο, δωσαμε προκαταβολη.. 

Ποσο βγηκε το Golf εαν επιπρεπεται ? Απιστευτο και ομορφο αυτοκινητο! Περιμενουμε φωτογραφιες! 

22050 με 320 εκπτωση στο moonstone grey! εκδοση Life 1,5 130 αλογα

προχθες κλεισαμε θα παρει κανα διβδομαδο υποθετω για να δουμε φωτογραφιες!

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22k με 1500 κινητηρα / 130 αλογα / 10αρα οθονη και μιλαμε για Golf ? Θυμαμαι γυρω στα 20κ μου εβγαινε το Polo RLine 1.0 115ps και ψηφιακο καντραν. Εχουν χασει τη μπαλα οι αυτοβιομηχανιες με τις τιμες. 

Επεξ/σία από Shyn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, DeStyl είπε

Πολύ καλή τιμή φίλε μου άντε με το καλό να έρθει

Αν μπορείς γράψε μας αναλυτικά τι περιλαμβάνει η έκδοση

23.000€ πάει το Leon 1.5 150 με 8αρα οθόνη χωρίς τα έξτρα που αναφέρεις ( βέβαια είναι η έκδοση FR που έχει σπορ look αλλά και πάλι)

Χμμμ το Leon life 1.5 150 είναι στα 23850

Πάντως όντως πολύ καλός εξοπλισμός έχει και αισθητήρες φωτός, εσωτερικό φωτισμό , adaptive Cruise control

Πολύ τούμπανο, κρίμα που δεν φέρνουν το FR με αυτό τον κινητήρα και αντίστοιχο εξοπλισμό , θα το προτιμούσα

Επεξ/σία από tsofras

39 λεπτά πριν, DeStyl είπε

Αντε με το καλο! Καλοριζικο! Πολυ καλη επιλογη και καλο σε εξοπλισμό η έκδοση! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβολείς και πίσω φώτα LED
Innovision Cockpit
Digital cockpit - Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10 ιντσών
Σύστημα Infotainment "Composition Media" με έγχρωμη οθόνη αφής 8,25 ιντσών
IQ.DRIVE
Επικοινωνία Car2X
Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian & Cyclist Monitoring (λειτουργία αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών)
Lane Assist (ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι)
Adaptive Cruise Control (ACC) με Speed Limiter - ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και απόστασης από προπορευόμενα οχήματα, με λειτουργία προνοητικής ρύθμισης ταχύτητας (λειτουργία διαθέσιμη σε συνδυασμό με σύστημα πλοήγησης)
Park Pilot
Fatigue Detection - σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού
XDS Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό
Κλήση έκτακτης ανάγκης Emergency Call
Εσωτερικός φωτισμός Ambient 10 χρωμάτων
Ασύρματη (επαγωγική) φόρτιση κινητού τηλεφώνου
We Connect App
We Connect Υπηρεσίες
Αυτόματος κλιματισμός Air Care Climatronic
Αισθητήρες φωτεινότητας
Ζάντες αλουμινίου 16''

+ τα εξτρα που ανεφερα + εγκατεστημενους χαρτες που ξεχασα να γραψω

Ευχαριστω για τις ευχες σας! κ στα δικα σας με το καλο!

Επεξ/σία από DeStyl
  • Like 6
  • Thanks 3

11 λεπτά πριν, DeStyl είπε

Προβολείς και πίσω φώτα LED
Innovision Cockpit
Digital cockpit - Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10 ιντσών
Σύστημα Infotainment "Composition Media" με έγχρωμη οθόνη αφής 8,25 ιντσών
IQ.DRIVE
Επικοινωνία Car2X
Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian & Cyclist Monitoring (λειτουργία αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών)
Lane Assist (ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, με ενεργή υποβοήθηση στο τιμόνι)
Adaptive Cruise Control (ACC) με Speed Limiter - ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και απόστασης από προπορευόμενα οχήματα, με λειτουργία προνοητικής ρύθμισης ταχύτητας (λειτουργία διαθέσιμη σε συνδυασμό με σύστημα πλοήγησης)
Park Pilot
Fatigue Detection - σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού
XDS Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό
Κλήση έκτακτης ανάγκης Emergency Call
Εσωτερικός φωτισμός Ambient 10 χρωμάτων
Ασύρματη (επαγωγική) φόρτιση κινητού τηλεφώνου
We Connect App
We Connect Υπηρεσίες
Αυτόματος κλιματισμός Air Care Climatronic
Αισθητήρες φωτεινότητας
Ζάντες αλουμινίου 16''

+ τα εξτρα που ανεφερα + εγκατεστημενους χαρτες που ξεχασα να γραψω

Ευχαριστω για τις ευχες σας! κ στα δικα σας με το καλο!

Ρε συ @tsofras μου φαίνεται πιο vfm από το κ τον μήπως να το σκεφτόσουν...;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...