paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, slokie είπε στειλε μου ναι ,, θα ηθελα να το δω απο κοντα.. ποια η γνωμη σου για το renegade ομως? θα σου στειλω ΠΜ.. να το δεις και να το οδηγήσεις ειναι πολυ βολικό all around... Το renegade α) δε μου αρεσει εμφανισιακά (ιδιως απο πισω) και β) δε μου αρεσει το οτι πλεον ειναι fiat. Σκεψου ότι δε πηγα να το δω καν στην αντιπροσωπεία, το ειδα πετρελαιο αυτοματο ενος γειτονα στην πολυκατοικία ο οποίος δε φανηκε και πολυ ενθουσιασμένος απο το αμαξι (leasing<- σχεδον ποτε βεβαια δε θα σου πει καποιο απο αυτα τα στελεχη του πωπου οτι ειναι ευχαριστημενος γιατι ειναι αχαριστοι που τους δινουν τσαμπα αμαξι). Δε θεωρησα απο αυτο που ειδα οτι αξιζε τα λεφτα που ζητανε...(εγω βενζινη κοιτουσα) 2
plasTOST Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Λογικά αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω το Renegade αλλά με χειροκίνητο. Υπολόγισε, εαν πάς και σε δάνειο, και κάποια άλλα έξοδα, περίπου στα 800 παραπάνω. Περιμένουμε και φωτό! 2
barimagas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε πολυ αμφιβαλλω... οταν βγει απο το εργοστάσιο σταματαει βασει των δοκιμών του... τα περι ορίων του δρόμου δεν υφίστανται και το ξέρουμε όλοι πολυ καλα, δεν ειμαστε στην αυστρία ουτε τη γερμανία... κακα τα ψέματα δε φρεναρει το ίδιο ενα hyundai με ενα Bmw... ουτε καν το toyota δε φρεναρει το ιδιο με το bmw... απο προσωπική εμπειρία όλα αυτά... ακομα και η ποιοτητα κατασκευης των φρενων στα ασιατικά ειναι πολυ κατωτερη (απο 7-8 μηνων αρχιζουν σφυριζουν τα τακακια ακομα και σε καινουργιο αμαξι με 3-4 χιλιαδες χλμ)... στο bmw ζητησε τακακια στις 80000, σε yaris της οικογενείας (1 ετους τώρα) θα αλλαχτουν του χρόνου μπας και σταματησουν να σφυριζουν και να τριζουν... και να πεις οτι επιαναν το ιδιο καλα σε δυσκολες συνθηκες παει στο διαολο, αλλα δεν... ειδικα αν ζεσταθούν ειναι για πεταμα... για τα συνεργεια εξω εχεις μιση δοση δικαιου, υπαρχουν εξειδικευμενα με εγκεφαλο - δε βρισκω λόγο να μη παει καποιος εκει...; Το Q2 σου αρέσει..; Αν ναι το συζηταμε περαιτερω... Tα bmw απο προσωπικη εμπειρια εχουν φρεναρες και στησιμο. Το οτι τα κορεατικα πρεπει να εχουν αναγκαστικα χειροτερα ειναι ατοπο. Εχω kia ceed 2007 καλο φρενο με δυνατο αρχικο δαγκωμα χωρις σφυριγμα βγαλανε 110.000χμ. Το νεο Kia rio gt line εχει εμπρος δισκους 278mm και πισω 262mm, μεγαλυτερους και απο fiesta st. Αν θες να μιλησουμε για μαπα ασε τα κορεατικα και σου βαζω το γαλλικο citroen c3 πολυ δυνατο φρενο αλλα σφυριγμα απο τις 10.000χμ και τα αλλαξα με νευρα στα 32.000. Ακομα και απο το picanto εχει πισω δισκοφρενα!! Οποτε αυτη η καραμελα που πιπιλατε πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. Δεν ειμαστε στο 2000. Στο 2020 ειμαστε που μαλιστα καποιοι πισωγυριζουν στα ταμπουρα, βλεπε εκδοσεις fiesta, capture, juke και ποσα αλλα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από barimagas 2
xgol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε παμε να τα ξεκαθαρισουμε τωρα Χειροκινητο πετρελαιο 1.6 με 4 χρόνια εγγυηση και καλό εξοπλισμό στα 21500 με το κλειδι στο χερι. Το μονο που λειπει απο εξοπλισμό και μπαινει εργοστασιακα στην αντιπροσωπεία ειναι το Cruise control (250€) και το Smartphone interface (carplay/android auto) (250 και αυτό). Οποτε με 22000 εχεις ενα αμαξι σε premium κατηγορία και με 4 χρόνια εγγυηση και με καλο εξοπλισμό. Εαν σου ακουγεται ενδιαφερον στειλε μου ΠΜ να σε στειλω σε πωλητη... το αυτοματο σαφως ξεφευγει... Τα περι αξιοπιστίας επισης σηκωνουν πολυ συζητηση οταν οι 9/10 ελληνες δε ξερουν πως να φερθουν σε ενα turbo Κινητηρα... Λαμπες αλογονου να υποθεσω? Οι τιμες ειναι μονο για πετρελαιο ετσι? Δε το χω ψαξει καθολου το Q2 σαν αμαξι. Μπραβο σου παντως που δειχνεις διαθεση να βοηθησεις εμπρακτα, στο παρον νημα. 1
sotiriadisc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε παμε να τα ξεκαθαρισουμε τωρα Χειροκινητο πετρελαιο 1.6 με 4 χρόνια εγγυηση και καλό εξοπλισμό στα 21500 με το κλειδι στο χερι. Το μονο που λειπει απο εξοπλισμό και μπαινει εργοστασιακα στην αντιπροσωπεία ειναι το Cruise control (250€) και το Smartphone interface (carplay/android auto) (250 και αυτό). Οποτε με 22000 εχεις ενα αμαξι σε premium κατηγορία και με 4 χρόνια εγγυηση και με καλο εξοπλισμό. Εαν σου ακουγεται ενδιαφερον στειλε μου ΠΜ να σε στειλω σε πωλητη... το αυτοματο σαφως ξεφευγει... Τα περι αξιοπιστίας επισης σηκωνουν πολυ συζητηση οταν οι 9/10 ελληνες δε ξερουν πως να φερθουν σε ενα turbo Κινητηρα... Στείλε μου και εμένα ένα μύνημα ίσως πάω Αύγουστο που θα γυρίσω να το δω αν και θέλω βενζίνη, εκεί τι τιμή κοιτάμε;
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, barimagas είπε Tα bmw απο προσωπικη εμπειρια εχουν φρεναρες και στησιμο. Το οτι τα κορεατικα πρεπει να εχουν αναγκαστικα χειροτερα ειναι ατοπο. Εχω kia ceed 2007 καλο φρενο με δυνατο αρχικο δαγκωμα χωρις σφυριγμα βγαλανε 110.000χμ. Το νεο Kia rio gt line εχει εμπρος δισκους 278mm και πισω 262mm, μεγαλυτερους και απο fiesta st. Αν θες να μιλησουμε για μαπα ασε τα κορεατικα και σου βαζω το γαλλικο citroen c3 πολυ δυνατο φρενο αλλα σφυριγμα απο τις 10.000χμ και τα αλλαξα με νευρα στα 32.000. Ακομα και απο το picanto εχει πισω δισκοφρενα!! Οποτε αυτη η καραμελα που πιπιλατε πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. Δεν ειμαστε στο 2000. Στο 2020 ειμαστε που μαλιστα καποιοι πισωγυριζουν στα ταμπουρα, βλεπε εκδοσεις fiesta, capture, juke και ποσα αλλα. καμια καραμελα αδελφε μου, προσωπικη εμπειρια σου μεταφερω... δεν εχω κανενα νταλγκα ουτε με τα μεν ουτε με τα δε στο σπιτι καθε σκ που θα μαζευτουμε όλοι εχουμε και γερμανικό και κορεατικο και ιταλικό και γιαπωνεζικο και γαλλικό. Με διαφορά τα χειρότερα φρενα το χιουνταί και το αμεσως επομενο χειρότερο το toyota... και ειναι όλα αμαξια 2010 και μετα... 4 λεπτά πριν, xgol είπε Λαμπες αλογονου να υποθεσω? Οι τιμες ειναι μονο για πετρελαιο ετσι? Δε το χω ψαξει καθολου το Q2 σαν αμαξι. Μπραβο σου παντως που δειχνεις διαθεση να βοηθησεις εμπρακτα, στο παρον νημα. ναι και ναι κανενα προβλημα αν μπορει καποιος να βοηθηθει και να παρει ενα καλο αυτοκινητο σε μια καλη τιμή γιατι να το κρατάω το μυστικό για την παρταρα μου; το φαι θα μου κλεψει; 3 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε Στείλε μου και εμένα ένα μύνημα ίσως πάω Αύγουστο που θα γυρίσω να το δω αν και θέλω βενζίνη, εκεί τι τιμή κοιτάμε; Η βενζίνη αν θελεις το μοτερ 1.5 δε συμφερει, πλησιαζει πολυ το Q3 μετα... Το χιλιάρι ειναι στα ίδια λεφτά με το πετρελαιο ωστόσο πανω κατω (ίσως λιγο πανω γιατι εδω μιλαμε για προσφορα ετοιμοπαραδοτων)... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από paylidis 1
barimagas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ok για χιουνται δεν ξέρω αν το λες έτσι θα είναι, για Κia λέω ότι είναι μια χαρά φρένα και μια χαρά υλικά. Βέβαια σήμερα τα έχουν όλοι ψευτεψει με πράσινα υλικά. Σίγουρα παλιά ητανε καλύτερα.
Noobios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Το Q2 βρωμαει ληζινγκ ρε γμτ. Δεν εχω δει ποτε οτιδηποτε αλλο εκτος απο ασπρο με κιτρινα αλογονου φωτα ημερας. Και κυκλοφορει φουλ σε αυτη τη φαση. Δυστυχως για εμενα ειναι πολυ ασχημο αμαξι και αν δεν ειχε το σηματακι με τους κυκλους πανω θα ηταν μπορουσε να ηταν κανα νταεγου. Τ-ροκ ειναι κλασεις ανωτερο εμφανισιακα αν και βεβαια γουστα ειναι αυτα. Τωρα αν αρεσει σε καποιον και εχει και καψα με το σημα ειναι καλη η τιμη στην οποια παιζει. 6 1 1
Masma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Noobios είπε Το Q2 βρωμαει ληζινγκ ρε γμτ. Δεν εχω δει ποτε οτιδηποτε αλλο εκτος απο ασπρο με κιτρινα αλογονου φωτα ημερας. Και κυκλοφορει φουλ σε αυτη τη φαση. Δυστυχως για εμενα ειναι πολυ ασχημο αμαξι και αν δεν ειχε το σηματακι με τους κυκλους πανω θα ηταν μπορουσε να ηταν κανα νταεγου. Τ-ροκ ειναι κλασεις ανωτερο εμφανισιακα αν και βεβαια γουστα ειναι αυτα. Τωρα αν αρεσει σε καποιον και εχει και καψα με το σημα ειναι καλη η τιμη στην οποια παιζει. Παντως το ποσο ομορφο ειναι εχει να κανει και με την έκδοση! Εμενα μου αρεσει παραπανω το T roc εμφανισιακά αλλα εσωτερικά κερδιζει το Q2 οπου ειναι ενα Level πανω σε ποιοτητα σε αυτον τον τομέα. Και το λεω μιας και ειμαι για αγορα ενός απο τα 2 παραπανω. Δυσκολο δίλημμα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Masma 1
tutuyo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Masma είπε Παντως το ποσο ομορφο ειναι εχει να κανει και με την έκδοση! Εμενα μου αρεσει παραπανω το T roc εμφανισιακά αλλα εσωτερικά κερδιζει το Q2 οπου ειναι ενα Level πανω σε ποιοτητα σε αυτον τον τομέα. Και το λεω μιας και ειμαι για αγορα ενός απο τα 2 παραπανω. Δυσκολο δίλημμα. μοτέρ ίδια?
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου κακοφαινονται τα φωτα αλογονου καθως εχουμε 2020 αλλα και το troc αλογονου εχει... μονο καποια μοντελα 2019-2020 βγαινουν με στανταρ led σε ολα τα υπολοιπα τα πληρωνεις αδρα... απο την αλλη εχουν και το θετικό οτι αν σου καει μια λαμπα την αλλαζεις με 2 ευρω στο βενζιναδικο ενω αν καει κανενα φαναρι Led πρεπει να βαλεις αγγελια νεφρο... 2
plasTOST Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε απο την αλλη εχουν και το θετικό οτι αν σου καει μια λαμπα την αλλαζεις με 2 ευρω στο βενζιναδικο ενω αν καει κανενα φαναρι Led πρεπει να βαλεις αγγελια νεφρο... Έχει ρωτήσει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Δεν αλλάζει μόνο το τσιπ που έχει πρόβλημα?
Masma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tutuyo είπε μοτέρ ίδια? όχι το T-roc έχω πάρει προσφορά για το 1.0 βενζίνη με 116ps έκδοση advance με έξτρα την διχρωμία, κάμερα οπισθοπορείας , κάτι nikel εξωτερικά στο κάτω μέρος στις πόρτες. Το Q2 που προτάθηκε παραπάνω είναι η έκδοση Business με τον 1.6 diesel 116ps. Για βενζίνη έλεγα στην αρχή αλλά κυρίως λόγο ότι οι πετρελαιοκίνητοι ξέφευγαν σε τιμή. Τώρα με τη επιλογή αυτή με ενδιαφέρει απλά το θέμα είναι ότι είναι για ετοιμοπαραδοτα οπότε μόλις πάω να υπαρχει σαν προσφορά. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Masma
Noobios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, Masma είπε Παντως το ποσο ομορφο ειναι εχει να κανει και με την έκδοση! Εμενα μου αρεσει παραπανω το T roc εμφανισιακά αλλα εσωτερικά κερδιζει το Q2 οπου ειναι ενα Level πανω σε ποιοτητα σε αυτον τον τομέα. Και το λεω μιας και ειμαι για αγορα ενός απο τα 2 παραπανω. Δυσκολο δίλημμα. Ισχυει αυτο. Αμα δεις καμια εκδοση φουλ εξτρα ειναι αλλο αμαξι κανονικα. Και αυτο με τα αλογονου οκ λες ειναι με προτζεκτορες δεν ειναι χαλια οπως τα παλια αλογονου κ απο την μια ισχυουν αυτα που λεει και παυλιδης αλλα οχι και ημερας αλογονου. Εκει ειναι απλα ασχημο ρε φιλε. Τυπου δεν ειχα λεφτα για audi και σφιχτηκα να παρω την γυμνη εκδοση. Τουλαχιστον εμενα αυτο μου βγαζει. Ειδικα Q2 δεν εχω δει ποτε στον δρομο μια ακριβη εκδοση. Ειναι ολα ασπρα αντε μαυρα με τα αλογονου ημερας και σηματακι leaseplan στην πινακιδα. 1
KoreanW Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 20 minutes ago, plasTOST said: Έχει ρωτήσει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Δεν αλλάζει μόνο το τσιπ που έχει πρόβλημα? αναλόγως το αυτοκίνητο σε άλλα μοντέλα αλλάζει το φανάρι ολόκληρο, σε άλλα αλλάζει το εξάρτημα led μέσα στο φανάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις