tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Christos Vvs είπε Αν επιτρέπεται, τι προκαταβολή περίπου σου ζήτησαν? Για να το κλείσω εννοείς ? Τιποτα γιατί το είχαν παραγγείλει να το φέρουν έτσι και αλλιώς Απλα έχω κάνει όλα τα χαρτιά για προέγκριση του δανείου Τους έχω πει έτσι και αλλιώς ότι αν βγουν τα τέλη και αλλάξει κάτι μπορεί να αλλάξω και εγώ την παραγγελία η να πάμε σε άλλη έκδοση κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, paylidis είπε Ε εντάξει σε αυτές τις μάρκες πάνω κάτω οι τιμές είναι ίδιες. Εάν καποιοs δε μπορεί να πληρώσει 400-450€ για τακάκια δίσκους σε αντιπροσωπεία στα 4-5 χρόνια ή 60-70 χιλιάδες χλμ ας μη πάρει bmw merc κλπ... επισης υπάρχουν και τα συνεργεία έξω που με τα ίδια ανταλλακτικα τα αλλάζεις με ούτε 2 κατοστάρικα... όταν όμως το Bmw φρενάρει θα σταματήσει, το κια η το Χιουντάι με τα φθηνά τακάκια θα σταματήσει εγκαίρως; (Ούτε καν σου απαντώ εγώ...) Θα σταματήσει γιατι: 1. Δεν θα τρέχεις πάνω απο τα όρια του δρόμου και του αυτοκινήτου 2. Δεν θα έφευγε απο το εργοστάσιο αν δεν ηταν ασφαλές απο τη στιγμή που υπάρχουν εταιρείες που πιστοποιούν Συνεργεία έξω που να μιλάνε απρόσκοπτα με τους εγκεφάλους; Πλέον και λάδια να αλλάξεις θέλεις εξουσιοδοτημένο να ενημερώσει τον εγκέφαλο. 15 ώρες πριν, Shyn είπε Κοιταω προς Diesel για να εχω μια πιο μετρημενη καταναλωση. Γενικα μου βγαινουν και τα 2 με παρα πολυ καλη εκπτωση επειδη θα ειναι αναπηρικο. Εκπτωση ναι καλή θα είναι, τα σέρβις ομως δεν θα ειναι με έκπτωση. Ξεχνάμε οτι το κόστος συντήρησης και λειτουργίας ειναι πολύ σοβαρό στα αυτοκίνητα. Θα αντέχεις τα 500αρικα απο τον τρίτο χρόνο; Cayenne μεταχειρισμένο παίρνεις με κάτω απο 15k πλέον, αντέχει η τσέπη σου ομως να το συντηρήσεις; Εχει περάσει κανείς απο αντιπροσωπεία να δει τιμές και εργατώρες; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Vagosman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slokie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) μιας και ηρθε η ωρα αλλαγης και του δικου μου --- bmw 116i κοιταω μεχρι 20000-22000 χιλιαρικα το πολυ σε diesel (αν και οι περισσοτερες εταιρειες τα καταργουν, κανοντας αρκετα ταξιδακια το χρονο το bmw με αρμεγει.) Λεω να δοκιμασω suv η στατιον κυριως για χωρους μιας και κουβαλαω σανιδες για watersport klp. Oτι παρω θα μπουν και μπαρες οροφης. Απλα το στατιον αν και για μενα θα ηταν τοπ επιλογη για τις αναγκες μου, στην αθηνα δεν.. το φοβαμαι μιας και δεν θα υπαρχει δευτερο αμαξι. Μου αρεσαν αρκετα απο κοντα το renegade 1,6 diesel 120 hp - 4 xronia εγγυηση στα 21,000 manual ή 22000 αυτοματο (τρεχει προσφορα το αυτοματο). Εκδοση λongitute (πληρης για εμενα). Γενικα η ιδια εκδοση πριν 3 χρονια ειχε 3 χιλιαρικα πανω και με 2 χρονια εγγυηση τοτε και το qasqai 1,5 diesel manual 1.5 115hp - 3 χρονια εγγυηση στα 21.500 εκδοση αccenta (sxedon πληρης και αυτη, δεν της λειπει κατι τρανταχτο) . το αυτοματο ξεφευγει πολυ στα 25000... για εμενα το renegade ειναι πιο ομορφο ιδιαιτερο και all around για πολη- ταξιδι logw μεγεθους , συν οτι μπορω να το παρω αυτοματο το νισσαν σιγουρα πιο ανετο, παιρνεις πιο ..πολυ αμαξι , μεγαλυτη κατηγορια κανενα οδηγικα δεν ειναι bmw σιγουρα αλλα δεν μπορεις στα λεφτα αυτα να τα εχεις ολα... θα το συνηθησω Με ενδιαφερει πολυυυ η αξιοπιστια . Αλλες προτασεις δεκτες αν εχετε κατι στο μυαλο σας που μου εφευγει πχ ο κινητρας της fiat στο renegade εχει μπει παντου jeep, fiat, suzuki και λενε ολοι τα καλυτερα. Δεν βρισκω κατι αλλο στα λεφτα αυτα s cross που μου αρεσε επισης το κοψανε το diesel. Hatchback μονο το focus active μ αρεσει αλλα ξεφευγει η τιμη επισης Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από slokie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, Vagosman είπε Θα σταματήσει γιατι: 1. Δεν θα τρέχεις πάνω απο τα όρια του δρόμου και του αυτοκινήτου 2. Δεν θα έφευγε απο το εργοστάσιο αν δεν ηταν ασφαλές απο τη στιγμή που υπάρχουν εταιρείες που πιστοποιούν Συνεργεία έξω που να μιλάνε απρόσκοπτα με τους εγκεφάλους; Πλέον και λάδια να αλλάξεις θέλεις εξουσιοδοτημένο να ενημερώσει τον εγκέφαλο. πολυ αμφιβαλλω... οταν βγει απο το εργοστάσιο σταματαει βασει των δοκιμών του... τα περι ορίων του δρόμου δεν υφίστανται και το ξέρουμε όλοι πολυ καλα, δεν ειμαστε στην αυστρία ουτε τη γερμανία... κακα τα ψέματα δε φρεναρει το ίδιο ενα hyundai με ενα Bmw... ουτε καν το toyota δε φρεναρει το ιδιο με το bmw... απο προσωπική εμπειρία όλα αυτά... ακομα και η ποιοτητα κατασκευης των φρενων στα ασιατικά ειναι πολυ κατωτερη (απο 7-8 μηνων αρχιζουν σφυριζουν τα τακακια ακομα και σε καινουργιο αμαξι με 3-4 χιλιαδες χλμ)... στο bmw ζητησε τακακια στις 80000, σε yaris της οικογενείας (1 ετους τώρα) θα αλλαχτουν του χρόνου μπας και σταματησουν να σφυριζουν και να τριζουν... και να πεις οτι επιαναν το ιδιο καλα σε δυσκολες συνθηκες παει στο διαολο, αλλα δεν... ειδικα αν ζεσταθούν ειναι για πεταμα... για τα συνεργεια εξω εχεις μιση δοση δικαιου, υπαρχουν εξειδικευμενα με εγκεφαλο - δε βρισκω λόγο να μη παει καποιος εκει...; 12 λεπτά πριν, slokie είπε μιας και ηρθε η ωρα αλλαγης και του δικου μου --- bmw 116i κοιταω μεχρι 20000-22000 χιλιαρικα το πολυ σε diesel (αν και οι περισσοτερες εταιρειες τα καταργουν, κανοντας αρκετα ταξιδακια το χρονο το bmw με αρμεγει.) Λεω να δοκιμασω suv η στατιον κυριως για χωρους μιας και κουβαλαω σανιδες για watersport klp. Oτι παρω θα μπουν και μπαρες οροφης. Απλα το στατιον αν και για μενα θα ηταν τοπ επιλογη για τις αναγκες μου, στην αθηνα δεν.. το φοβαμαι μιας και δεν θα υπαρχει δευτερο αμαξι. Μου αρεσαν αρκετα απο κοντα το renegade 1,6 diesel 120 hp - 4 xronia εγγυηση στα 21,000 manual ή 22000 αυτοματο (τρεχει προσφορα το αυτοματο). Εκδοση λongitute (πληρης για εμενα). Γενικα η ιδια εκδοση πριν 3 χρονια ειχε 3 χιλιαρικα πανω και με 2 χρονια εγγυηση τοτε και το qasqai 1,5 diesel manual 1.5 115hp - 3 χρονια εγγυηση στα 21.500 εκδοση αccenta (sxedon πληρης και αυτη, δεν της λειπει κατι τρανταχτο) . το αυτοματο ξεφευγει πολυ στα 25000... για εμενα το renegade ειναι πιο ομορφο ιδιαιτερο και all around για πολη- ταξιδι logw μεγεθους , συν οτι μπορω να το παρω αυτοματο το νισσαν σιγουρα πιο ανετο, παιρνεις πιο ..πολυ αμαξι , μεγαλυτη κατηγορια κανενα οδηγικα δεν ειναι bmw σιγουρα αλλα δεν μπορεις στα λεφτα αυτα να τα εχεις ολα... θα το συνηθησω Με ενδιαφερει πολυυυ η αξιοπιστια . Αλλες προτασεις δεκτες αν εχετε κατι στο μυαλο σας που μου εφευγει πχ ο κινητρας της fiat στο renegade εχει μπει παντου jeep, fiat, suzuki και λενε ολοι τα καλυτερα. Δεν βρισκω κατι αλλο στα λεφτα αυτα s cross που μου αρεσε επισης το κοψανε το diesel. Hatchback μονο το focus active μ αρεσει αλλα ξεφευγει η τιμη επισης Το Q2 σου αρέσει..; Αν ναι το συζηταμε περαιτερω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slokie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) εμφανισιακα μου αρεσε ναι.. οι σκεψεις μου.. ειναι vw group που δεν εχουν την καλυτερη αξιοπιστια - με εγγυηση 2 χρονια μονο και φανταζομαι στα λεφτα αυτα θα ειναι αδειο μεσα (μιλαμε diesel παντα) και σιγουρα με αυτοματο (που το σκεφτομαι ξεφευγει) δεν μου ειναι 100% must το αυτοματο αλλα αν μπορω να το βρω οπως στη jeep με τοσο μικρο κοστος το σκεφτομαι . οπως και να το κανεις αλλαζει ολη η εμπειρια χρησης.. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από slokie 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, slokie είπε εμφανισιακα μου αρεσε ναι.. οι σκεψεις μου.. ειναι vw group που δεν εχουν την καλυτερη αξιοπιστια - με εγγυηση 2 χρονια μονο και φανταζομαι στα λεφτα αυτα θα ειναι αδειο μεσα (μιλαμε diesel παντα) και σιγουρα με αυτοματο (που το σκεφτομαι ξεφευγει) δεν μου ειναι 100% must το αυτοματο αλλα αν μπορω να το βρω οπως στη jeep με τοσο μικρο κοστος το σκεφτομαι . οπως και να το κανεις αλλαζει ολη η εμπειρια χρησης.. Από χώρους αποσκευών και καμπίνας πως σου φάνηκε το jeep? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slokie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ειναι ανετο για το μεγεθος του οχι σαν το qasqai βεβαια αλλα σιγουρα περισσοτερο απο το 3 θυρο 116 μου. Το μειον του ειναι το μηκος του για φορτωση μιας και δεν εχει λιτρα σε μηκος οσο σε υψος. το μετρησα και σε μηκος ειναι ιδιο με το 116ι - 4,250 μετρα Στην ουσια το qasqai ειναι πιο βολικο, ανετο vfm επιλογη το jeep ειναι πιο ποιοτικο, fun to drive , πιο δυνατος κινητηρας Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από slokie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, slokie είπε εμφανισιακα μου αρεσε ναι.. οι σκεψεις μου.. ειναι vw group που δεν εχουν την καλυτερη αξιοπιστια - με εγγυηση 2 χρονια μονο και φανταζομαι στα λεφτα αυτα θα ειναι αδειο μεσα (μιλαμε diesel παντα) και σιγουρα με αυτοματο (που το σκεφτομαι ξεφευγει) δεν μου ειναι 100% must το αυτοματο αλλα αν μπορω να το βρω οπως στη jeep με τοσο μικρο κοστος το σκεφτομαι . οπως και να το κανεις αλλαζει ολη η εμπειρια χρησης.. παμε να τα ξεκαθαρισουμε τωρα Χειροκινητο πετρελαιο 1.6 με 4 χρόνια εγγυηση και καλό εξοπλισμό στα 21500 με το κλειδι στο χερι. Το μονο που λειπει απο εξοπλισμό και μπαινει εργοστασιακα στην αντιπροσωπεία ειναι το Cruise control (250€) και το Smartphone interface (carplay/android auto) (250 και αυτό). Οποτε με 22000 εχεις ενα αμαξι σε premium κατηγορία και με 4 χρόνια εγγυηση και με καλο εξοπλισμό. Εαν σου ακουγεται ενδιαφερον στειλε μου ΠΜ να σε στειλω σε πωλητη... το αυτοματο σαφως ξεφευγει... Τα περι αξιοπιστίας επισης σηκωνουν πολυ συζητηση οταν οι 9/10 ελληνες δε ξερουν πως να φερθουν σε ενα turbo Κινητηρα... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από paylidis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slokie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, paylidis είπε παμε να τα ξεκαθαρισουμε τωρα Χειροκινητο πετρελαιο 1.6 με 4 χρόνια εγγυηση και καλό εξοπλισμό στα 21500 με το κλειδι στο χερι. Το μονο που λειπει απο εξοπλισμό και μπαινει εργοστασιακα στην αντιπροσωπεία ειναι το Cruise control (250€) και το Smartphone interface (carplay/android auto) (250 και αυτό). Οποτε με 22000 εχεις ενα αμαξι σε premium κατηγορία και με 4 χρόνια εγγυηση και με καλο εξοπλισμό. Εαν σου ακουγεται ενδιαφερον στειλε μου ΠΜ να σε στειλω σε πωλητη... το αυτοματο σαφως ξεφευγει... Τα περι αξιοπιστίας επισης σηκωνουν πολυ συζητηση οταν οι 9/10 ελληνες δε ξερουν πως να φερθουν σε ενα turbo Κινητηρα... δεν λεω οχι .. θα το εβλεπα . δεν το εχω δει απο κοντα .. Σιγουρα δεν ξερουμε αλλα κατι θα χαλασει σε βαθος χρονου και στο βμw οταν χαλαγε κατι μου επιαναν το κωλο , φανταζομαι και η audi στα ιδια θα ειναι.. ενω πχ στο νισσαν ξερεις πως θα ειναι πιο φθηνα ολα .. Σκεψεις κανω το αμαξι θα το κρατησω οπως εκανα και με το bmw 10 χρονια σιγουρα.. δεν ειμαι απο αυτους που τα αλλαζουν συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, slokie είπε δεν λεω οχι .. θα το εβλεπα . δεν το εχω δει απο κοντα .. Σιγουρα δεν ξερουμε αλλα κατι θα χαλασει σε βαθος χρονου και στο βμw οταν χαλαγε κατι μου επιαναν το κωλο , φανταζομαι και η audi στα ιδια θα ειναι.. ενω πχ στο νισσαν ξερεις πως θα ειναι πιο φθηνα ολα .. Σκεψεις κανω το αμαξι θα το κρατησω οπως εκανα και με το bmw 10 χρονια σιγουρα.. δεν ειμαι απο αυτους που τα αλλαζουν συνεχεια που ξερεις οτι στο νισσαν ειναι φθηνα; μια πλανη ειναι αυτό στο 95% των περιπτώσεων! για κανε επισης μια αναζητηση για το προηγουμενο κασκαι που βαραγε μηχανη (το πετρελαιο μαλιστα) γυρω στις 100000 χλμ... επειδη και εγω απο Bmw (σαν το δικο σου αλλα 5Θ) πηγα σε audi σου λεω οτι αξιζει η εν λόγω μεταβαση... ομοιως και εγω παιρνω αμαξια για μια δεκαετία (καποτε τα αλλαζα στα 5 χρονια αλλα πλεον δε το βλεπω)... Εαν σε ενδιαφερει σαν αμαξι θα σε στειλω εγω σε πωλητη και θα παρεις τη τιμη που σου ειπα (πολυ κατω απο τιμοκαταλογο) κ 4 χρονια εγγυηση και ολο κ κανενα συναγερμο δώρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slokie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, paylidis είπε που ξερεις οτι στο νισσαν ειναι φθηνα; μια πλανη ειναι αυτό στο 95% των περιπτώσεων! για κανε επισης μια αναζητηση για το προηγουμενο κασκαι που βαραγε μηχανη (το πετρελαιο μαλιστα) γυρω στις 100000 χλμ... επειδη και εγω απο Bmw (σαν το δικο σου αλλα 5Θ) πηγα σε audi σου λεω οτι αξιζει η εν λόγω μεταβαση... ομοιως και εγω παιρνω αμαξια για μια δεκαετία (καποτε τα αλλαζα στα 5 χρονια αλλα πλεον δε το βλεπω)... Εαν σε ενδιαφερει σαν αμαξι θα σε στειλω εγω σε πωλητη και θα παρεις τη τιμη που σου ειπα (πολυ κατω απο τιμοκαταλογο) κ 4 χρονια εγγυηση και ολο κ κανενα συναγερμο δώρο... στειλε μου ναι ,, θα ηθελα να το δω απο κοντα.. ποια η γνωμη σου για το renegade ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 57 λεπτά πριν, slokie είπε μιας και ηρθε η ωρα αλλαγης και του δικου μου --- bmw 116i κοιταω μεχρι 20000-22000 χιλιαρικα το πολυ σε diesel (αν και οι περισσοτερες εταιρειες τα καταργουν, κανοντας αρκετα ταξιδακια το χρονο το bmw με αρμεγει.) Λεω να δοκιμασω suv η στατιον κυριως για χωρους μιας και κουβαλαω σανιδες για watersport klp. Oτι παρω θα μπουν και μπαρες οροφης. Απλα το στατιον αν και για μενα θα ηταν τοπ επιλογη για τις αναγκες μου, στην αθηνα δεν.. το φοβαμαι μιας και δεν θα υπαρχει δευτερο αμαξι. Μου αρεσαν αρκετα απο κοντα το renegade 1,6 diesel 120 hp - 4 xronia εγγυηση στα 21,000 manual ή 22000 αυτοματο (τρεχει προσφορα το αυτοματο). Εκδοση λongitute (πληρης για εμενα). Γενικα η ιδια εκδοση πριν 3 χρονια ειχε 3 χιλιαρικα πανω και με 2 χρονια εγγυηση τοτε και το qasqai 1,5 diesel manual 1.5 115hp - 3 χρονια εγγυηση στα 21.500 εκδοση αccenta (sxedon πληρης και αυτη, δεν της λειπει κατι τρανταχτο) . το αυτοματο ξεφευγει πολυ στα 25000... για εμενα το renegade ειναι πιο ομορφο ιδιαιτερο και all around για πολη- ταξιδι logw μεγεθους , συν οτι μπορω να το παρω αυτοματο το νισσαν σιγουρα πιο ανετο, παιρνεις πιο ..πολυ αμαξι , μεγαλυτη κατηγορια κανενα οδηγικα δεν ειναι bmw σιγουρα αλλα δεν μπορεις στα λεφτα αυτα να τα εχεις ολα... θα το συνηθησω Με ενδιαφερει πολυυυ η αξιοπιστια . Αλλες προτασεις δεκτες αν εχετε κατι στο μυαλο σας που μου εφευγει πχ ο κινητρας της fiat στο renegade εχει μπει παντου jeep, fiat, suzuki και λενε ολοι τα καλυτερα. Δεν βρισκω κατι αλλο στα λεφτα αυτα s cross που μου αρεσε επισης το κοψανε το diesel. Hatchback μονο το focus active μ αρεσει αλλα ξεφευγει η τιμη επισης Λογικά αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω το Renegade αλλά με χειροκίνητο. Υπολόγισε, εαν πάς και σε δάνειο, και κάποια άλλα έξοδα, περίπου στα 800 παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Λογικά αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω το Renegade αλλά με χειροκίνητο. Υπολόγισε, εαν πάς και σε δάνειο, και κάποια άλλα έξοδα, περίπου στα 800 παραπάνω. Μα πόσο καιρό περιμένεις ρε μαν και εσύ , άντε με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb01053 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ποτέ δεν θα δείτε τις τυποποιημένες καταναλώσεις στο δρόμο αφού αυτές γίνονται σε συνθήκες εργαστηρίου. Οι διαδρομές που ακολουθείς (ανωφέρειες - κατωφέρειες), οι πιέσεις των ελαστικών, η ποιότητηα του καυσίμου και ειδικά οι κλιματολογικές συνθήκες επιρρεάζουν άμεσα την κατανάλωση ειδικά στους turbo κινητήρες.Είναι αδύνατο να εξομοιώσεις το στυλ οδήγησης της πλειοψηφίας των οδηγών σε ένα τέτοιο τεστ. Το μόνο νόημα που είναι για να συγκρίνεις σε παρόμοιες (εργαστηριακές πάντα) συνθήκες τις καταναλώσεις διαφορετικών κινητήρων. Η πραγματική ζωή είναι πάντα διαφορετική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gedgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, slokie είπε μιας και ηρθε η ωρα αλλαγης και του δικου μου --- bmw 116i κοιταω μεχρι 20000-22000 χιλιαρικα το πολυ σε diesel (αν και οι περισσοτερες εταιρειες τα καταργουν, κανοντας αρκετα ταξιδακια το χρονο το bmw με αρμεγει.) Λεω να δοκιμασω suv η στατιον κυριως για χωρους μιας και κουβαλαω σανιδες για watersport klp. Oτι παρω θα μπουν και μπαρες οροφης. Απλα το στατιον αν και για μενα θα ηταν τοπ επιλογη για τις αναγκες μου, στην αθηνα δεν.. το φοβαμαι μιας και δεν θα υπαρχει δευτερο αμαξι. Μου αρεσαν αρκετα απο κοντα το renegade 1,6 diesel 120 hp - 4 xronia εγγυηση στα 21,000 manual ή 22000 αυτοματο (τρεχει προσφορα το αυτοματο). Εκδοση λongitute (πληρης για εμενα). Γενικα η ιδια εκδοση πριν 3 χρονια ειχε 3 χιλιαρικα πανω και με 2 χρονια εγγυηση τοτε και το qasqai 1,5 diesel manual 1.5 115hp - 3 χρονια εγγυηση στα 21.500 εκδοση αccenta (sxedon πληρης και αυτη, δεν της λειπει κατι τρανταχτο) . το αυτοματο ξεφευγει πολυ στα 25000... για εμενα το renegade ειναι πιο ομορφο ιδιαιτερο και all around για πολη- ταξιδι logw μεγεθους , συν οτι μπορω να το παρω αυτοματο το νισσαν σιγουρα πιο ανετο, παιρνεις πιο ..πολυ αμαξι , μεγαλυτη κατηγορια κανενα οδηγικα δεν ειναι bmw σιγουρα αλλα δεν μπορεις στα λεφτα αυτα να τα εχεις ολα... θα το συνηθησω Με ενδιαφερει πολυυυ η αξιοπιστια . Αλλες προτασεις δεκτες αν εχετε κατι στο μυαλο σας που μου εφευγει πχ ο κινητρας της fiat στο renegade εχει μπει παντου jeep, fiat, suzuki και λενε ολοι τα καλυτερα. Δεν βρισκω κατι αλλο στα λεφτα αυτα s cross που μου αρεσε επισης το κοψανε το diesel. Hatchback μονο το focus active μ αρεσει αλλα ξεφευγει η τιμη επισης Σε diesel & αυτόματο τύπου SUV, υπάρχει επίσης το Skoda Kamiq AMBITION 1.6 TDI 116PS DSG στις 22000 περίπου (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις