Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Σε αυτό το χρηματικό όριο για μένα πας καρφωτός στο i20...
Το τωρινό i20 ειδικά το παίρνεις κιόλας στη φουλ έκδοση distinctive που έχει πολύ πράμα μέσα από εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας και έχει και δισκόφρενα και όχι ταμπουρα όπως το clio!!
Απλά να ξέρεις ότι το φθινόπωρο έρχεται το καινούργιο μοντέλο...
Βέβαια αυτό ίσως να είναι κ καλό γτ ίσως χτυπήσεις καλύτερη τιμή στο υπάρχον μοντέλο...
Το clio ενώ είναι πολύ όμορφο, σε αυτά τα λεφτά πιστεύω ότι θα είναι πολύ κουτσουρεμένο από εξοπλισμό, θες κοντά 20,000 για να το πάρεις αξιοπρεπώς...

Οταν εννοείς για εξοπλισμό σε τι αναφέρεσαι ; Πήρε μια φίλη μου το clio Στα 14.500 και που το είδα μέσα  είχε αρκετά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, stationwa είπε

Ναι δε ξέρω τι παιζει πιο αδιαφορία πεθαινεις. Ενδιαφερθηκα για kia και οπου πηγα ενα στυλακι αδιαφορο ουτε καν να σε εξυπηρετησουν. Λογω δουλειας απο βδομαδα θα παω κια λαρισα κ Θεσσαλονίκη να δω κι εκει τι στυλ εχουν... Παντως αθηνα σα να σου λενε τι ηρθε τωρα αυτος. Ελπιζω να βρω εναν σωστο Λάρισα η Θεσσαλονίκη να μιλησω σοβαρα για εκπτωση γιατι διαφορετικα σκέφτομαι ακυρο το kia ceed η xceed 

Η ΚΙΑ στη Θεσσαλονίκη χμμ δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ εξυπηρετικοί! Πήγα τη Δευτέρα γιατί κοιτάω και εγώ για αυτοκίνητο. Πήγα στη Ρενώ και οδήγησα το dacia stepway. Δεν μου άρεσε καθόλου ούτε το πάτημα του ούτε μέσα. Η τιμή είναι ελκυστική αλλά εσωτερικά είναι λίγο καλύτερο από το γιαρις 2003 που οδηγάω τώρα. Το Κλιό μου άρεσε πάρα πολύ. είναι κουκλί για τα γούστα μου, αλλά πετρέλαιο στην έκδοση dynamic που είναι η πιο γεμάτη κάνει γύρω στα 20000 που είναι πάρα πολλά για αμάξι τέτοιας κατηγορίας κατ εμέ. Παρόλα αυτά συγκριτικά με το 208 που επίσης είδα είναι καλύτερο σε χώρους και στις αποσκευές και στους πίσω επιβάτες. Το 208 υπερέχει μπροστά που είναι εξαιρετικό! Μετά και το ΚΙΑ ΡΙΟ και το Ι20 που είδα μου άρεσαν πολύ, αλλά με χαλάει ότι έχουν υψηλούς ρύπους και ότι δεν έχουν άλλη επιλογή σε καύσιμο πέρα από βενζίνη και κάνω αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο.

Διαβάζω τόσες μέρες κάτι τιμές 25+ και με πιάνει στεναχώρια. Ήθελα και εγώ να αλλάξω το C4 ehdi 1.6 αυτόματο του 2012, αλλά για να πάρω τέτοιο κινητήρα με τέτοιο εξοπλισμό πρέπει να δώσω τουλάχιστον 25 χιλιάρικα ενώ το είχα πάρει το 2012 18Κ. 

Αυτόματο, αισθητήρες φώτων, βροχής, hill assist, ηλεκτρικό χειρόφρενο, τίμιο αυτόματο κιβώτιο, 27 κιλά ροπή, του έχω βάλει και μια μπαγκαζιερα και κουβαλάω όλο το σπίτι. 

Μάλλον θα μείνω με αυτό μέχρι να τα φτύσει προς το παρόν 170Κ χλμ χωρίς απρόοπτα. 

• Like 1

28 λεπτά πριν, stationwa είπε

Ναι δε ξέρω τι παιζει πιο αδιαφορία πεθαινεις. Ενδιαφερθηκα για kia και οπου πηγα ενα στυλακι αδιαφορο ουτε καν να σε εξυπηρετησουν. Λογω δουλειας απο βδομαδα θα παω κια λαρισα κ Θεσσαλονίκη να δω κι εκει τι στυλ εχουν... Παντως αθηνα σα να σου λενε τι ηρθε τωρα αυτος. Ελπιζω να βρω εναν σωστο Λάρισα η Θεσσαλονίκη να μιλησω σοβαρα για εκπτωση γιατι διαφορετικα σκέφτομαι ακυρο το kia ceed η xceed 

Λάρισα είναι πολύ εξυπηρετικοί πάντως . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, seloner είπε

Οταν εννοείς για εξοπλισμό σε τι αναφέρεσαι ; Πήρε μια φίλη μου το clio Στα 14.500 και που το είδα μέσα  είχε αρκετά .

ανάλογα σε τι κινητήρα αναφέρεσαι , γιατί αν ανεβαίνεις σε κινητήρα και θές ίδια έκδοση ανεβαίνει αρκετά η τιμή

π.χ. βλέπω τώρα στο site τιμή προσφοράς για το clio στα 13500 που αν βάλεις χρώμα , πινακίδες , τέλη κτλ θα πλησιάζει στα 14500 που λές , όντως έχει πολύ καλό εξοπλισμό για τα λεφτά του αλλά είναι 900 κυβικά 75 άλογα ....

Edit: και μάλλον είναι και το προηγούμενο μοντέλο

14 λεπτά πριν, james9tito είπε

Διαβάζω τόσες μέρες κάτι τιμές 25+ και με πιάνει στεναχώρια. Ήθελα και εγώ να αλλάξω το C4 ehdi 1.6 αυτόματο του 2012, αλλά για να πάρω τέτοιο κινητήρα με τέτοιο εξοπλισμό πρέπει να δώσω τουλάχιστον 25 χιλιάρικα ενώ το είχα πάρει το 2012 18Κ. 

Αυτόματο, αισθητήρες φώτων, βροχής, hill assist, ηλεκτρικό χειρόφρενο, τίμιο αυτόματο κιβώτιο, 27 κιλά ροπή, του έχω βάλει και μια μπαγκαζιερα και κουβαλάω όλο το σπίτι. 

Μάλλον θα μείνω με αυτό μέχρι να τα φτύσει προς το παρόν 170Κ χλμ χωρίς απρόοπτα. 

Και εμένα μου έλεγαν κράτα του και δεν καταλάβαινα τον λόγο.

Τώρα που τα είδα και καταλαβαίνω θα σου έλεγα αν δεν έχει κάτι το αμάξι να το κρατήσεις και εσύ , γιατί για να βρεί κινητήρα , κιβώτιο και εξοπλισμό αντίστοιχο με αυτά που αναφέρεις θέλεις τουλάχιστον 22.000ε .

Πιο κάτω δεν υπάρχει τίποτα

Επεξ/σία από tsofras

6 λεπτά πριν, korakios είπε

Λάρισα είναι πολύ εξυπηρετικοί πάντως . 

Μακάρι να ειναι μου ειπαν καποιοι να μιλησω με ενα Παναγιωτη για μεγαλες εκπτωσεις... Θα δουμε μακαρι να ναι νορμαλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Σε αυτό το χρηματικό όριο για μένα πας καρφωτός στο i20...
Το τωρινό i20 ειδικά το παίρνεις κιόλας στη φουλ έκδοση distinctive που έχει πολύ πράμα μέσα από εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας και έχει και δισκόφρενα και όχι ταμπουρα όπως το clio!!
Απλά να ξέρεις ότι το φθινόπωρο έρχεται το καινούργιο μοντέλο...
Βέβαια αυτό ίσως να είναι κ καλό γτ ίσως χτυπήσεις καλύτερη τιμή στο υπάρχον μοντέλο...
Το clio ενώ είναι πολύ όμορφο, σε αυτά τα λεφτά πιστεύω ότι θα είναι πολύ κουτσουρεμένο από εξοπλισμό, θες κοντά 20,000 για να το πάρεις αξιοπρεπώς...

Για το clio επειδή το πήρα, στα 15700 τελική το 1.0 turbo dynamic, 100ps, μηχανικό, έχει τα πάντα όλα, κλίμα, full led, Navi, κάμερα οπίσθια, αισθητήρες μπρος πίσω κλπ. Από εξοπλισμό είναι υπερπλήρες και πανέμορφο τόσο μέσα όσο και έξω.

Επεξ/σία από jaguar13
  • Like 1

9 λεπτά πριν, Dpan.9 είπε

Η ΚΙΑ στη Θεσσαλονίκη χμμ δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ εξυπηρετικοί! Πήγα τη Δευτέρα γιατί κοιτάω και εγώ για αυτοκίνητο. Πήγα στη Ρενώ και οδήγησα το dacia stepway. Δεν μου άρεσε καθόλου ούτε το πάτημα του ούτε μέσα. Η τιμή είναι ελκυστική αλλά εσωτερικά είναι λίγο καλύτερο από το γιαρις 2003 που οδηγάω τώρα. Το Κλιό μου άρεσε πάρα πολύ. είναι κουκλί για τα γούστα μου, αλλά πετρέλαιο στην έκδοση dynamic που είναι η πιο γεμάτη κάνει γύρω στα 20000 που είναι πάρα πολλά για αμάξι τέτοιας κατηγορίας κατ εμέ. Παρόλα αυτά συγκριτικά με το 208 που επίσης είδα είναι καλύτερο σε χώρους και στις αποσκευές και στους πίσω επιβάτες. Το 208 υπερέχει μπροστά που είναι εξαιρετικό! Μετά και το ΚΙΑ ΡΙΟ και το Ι20 που είδα μου άρεσαν πολύ, αλλά με χαλάει ότι έχουν υψηλούς ρύπους και ότι δεν έχουν άλλη επιλογή σε καύσιμο πέρα από βενζίνη και κάνω αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο.

Θεσσαλονίκη έχει δυο η Κια σε ποια πηγες και δεν σου αρεσε η εξυπηρέτηση; 

8 λεπτά πριν, stationwa είπε

Θεσσαλονίκη έχει δυο η Κια σε ποια πηγες και δεν σου αρεσε η εξυπηρέτηση; 

Όχι ότι είναι κακοί είναι απλά meh πήγα στη Βελμαρ ανατολική Θεσσαλονίκη. Τί εννοώ ό ένας υπάλληλος που μας εξυπηρέτησε ήταν ευγενικός αλλά δεν το είχε πολύ με τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων ήταν περισσότερο για το pr και μας παρέπεμψε σε έναν άλλο για την ουσία, ο οποίος ήταν αρκετά ξυνισμένος και βαρύς. Ίσως είμαι και εγώ λίγο παράξενός αλλά ρε φίλε θα σου δώσω 15 χιλιάρικα +  και είσαι πωλητής θέλω να δείξεις λίγο ενδιαφέρον. Επίσης δεν μου άρεσε που δεν υπάρχει το ΡΙΟ για τεστ ντράιβ, αλλά αυτό είναι δικιά μου περιέργεια. Αντίστοιχα στην Σκοντα που πήγα ο πωλητής ήταν πολύ καλός αν και το απόγευμα η αντιπροσωπία ήταν τέρμα υποστελεχωμένη.

• Like 1

31 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Για το clio επειδή το πήρα, στα 15700 τελική το 1.0 turbo dynamic, 100ps, μηχανικό, έχει τα πάντα όλα, κλίμα, full led, Navi, κάμερα οπίσθια, αισθητήρες μπρος πίσω κλπ. Από εξοπλισμό είναι υπερπλήρες και πανέμορφο τόσο μέσα όσο και έξω.

Είναι το καινούργιο το Clio φίλε μου? Γτ αν είναι τότε αλλάζει το πράμα...
Τι να πω ρε παιδιά, εγώ βλέπω τις τιμές στους καταλόγους στο site, γτ δυστυχώς δεν υπάρχουν όλες οι αντιπροσωπείες στην επαρχία και το Clio Dynamic 1000άρι με 100 άλογα το δίνει 16,700, οπότε με χαρτιά και χρώμα υπέθετα ότι πάει πάνω από 17.000.
Τα 15,700 έχουν πολύ μεγάλη διαφορά! Παίζουν όντως τέτοιες εκπτώσεις?

εκανα test drive το seat arona 1000cc/115hp ... και δοκιμασα να κανω ελιγμους να δω πως παει , να παρω μια στροφη με φορα ... ενιωσα σαν να φευγει το αμαξι - να μην παταει τοσο καλα οσο το c-max του 2007 που εχω ... εβαλα και τις βαλιτσες που περνουμε διακοπες ... απο τισ 5 που βαζω στο δικο μου , χωρεσε τις 3 !!!! ουφ ...

μετα εκανα test drive και το 2008 1200cc/100hp .... μου αρεσε πολυ - ειχε το κλασσικο ταμπλο το εβλεπα μια χαρα .. δεν δοκιμασα ομως να φορτωσω τα πραγματα

To Arona μου το δινουν 20400 (1500/150 FR) με κλειδι στο χερι

Το 2008 μου το δινουν 21600 (1200/130hp την απλη εκδοση) με το κλειδι στο χερι.

απο τα 2 επιλεγω το 2008 μεχρι στιγμης.... αλλα εχει χειροτερη χρηματοδοτιση.

2 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

εκανα test drive το seat arona 1000cc/115hp ... και δοκιμασα να κανω ελιγμους να δω πως παει , να παρω μια στροφη με φορα ... ενιωσα σαν να φευγει το αμαξι - να μην παταει τοσο καλα οσο το c-max του 2007 που εχω ... εβαλα και τις βαλιτσες που περνουμε διακοπες ... απο τισ 5 που βαζω στο δικο μου , χωρεσε τις 3 !!!! ουφ ...

μετα εκανα test drive και το 2008 1200cc/100hp .... μου αρεσε πολυ - ειχε το κλασσικο ταμπλο το εβλεπα μια χαρα .. δεν δοκιμασα ομως να φορτωσω τα πραγματα

To Arona μου το δινουν 20400 (1500/150 FR) με κλειδι στο χερι

Το 2008 μου το δινουν 21600 (1200/130hp την απλη εκδοση) με το κλειδι στο χερι.

Αν σε βολεύει η θέση οδήγησης , μεταξύ των 2 θα σου έλεγα το 2008 , καλύτεροι χώροι , ποιότητα , φρέσκο μοντέλο και προσωπικά ομορφότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

22766_225496382485_225491337485_3093686_5408108_n[1].jpg

θεωρω οτι υπάρχουν ΠΟΛΥ ανωτερα αυτοκινητα απο το 2008 σε αυτα τα λεφτά (π.χ. karoq?)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

3 λεπτά πριν, paylidis είπε

22766_225496382485_225491337485_3093686_5408108_n[1].jpg

θεωρω οτι υπάρχουν ΠΟΛΥ ανωτερα αυτοκινητα απο το 2008 σε αυτα τα λεφτά (π.χ. karoq?)

χαχαχα

εχεις δικιο , το εχω στα σχεδια να το κανω και αυτο test drive . Μου αρεσε παρα πολυ οταν το ειδα στην αντιπροσωπεια.

το 1500 cc/150hp τελικη τιμη 22.220 σε μια κουβεντα που ειχα κανει αλλα εχει επιτοκιο 1.9 νομιζω οποτε αξίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...