tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, stationwa είπε Ναι σωστα έχεις δικιο το μπερδεψα με το υπαρχον mild που είναι πετρέλαιο Υπάρχει mild hybrid πετρέλαιο ? Μόνο σε βενχυ τα έχω πετύχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 46 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Κοστίζει βεβαια 35.100 και είναι 140 ίππους. Και ηλεκτρική εμβέλεια εχει 57 χιλιόμετρα. Τι το απίστευτο έχει; Η mercedes a class 250 e, εχει 160 PS + 102 PS, εμβελια 77 km και κοστιζει 36.800. 46.140 ξεκινάει η merc με τις οθονιτσες σύμφωνα με το configurator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Υπάρχει mild hybrid πετρέλαιο ? Μόνο σε βενχυ τα έχω πετύχει Ετσι οπως το πας θα έχω πάρει τον Σεπτέμβρη το cb η το z και εσυ ακόμα θα ψάχνεις για αμάξι.αποφασισε. Παρε το λεον και τέλος. Τι κοιτάς hydrid ηλεκτρικά και αλλά. Εδώ Αγγλία που είμαι παίζουν διαφήμιση ότι η χοντα από το 2021 δεν θα έχει καθαρά μηχανικά σύνολα. Μόνο hybrid και ηλεκτρικά. Σε λίγο καιρό ολα ετσι θα γίνουν και εκεί να δεις ζημιές που θα βγάζουν. Παρε το λεον καθαρά μηχανικό να το ευχαριστηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Ετσι οπως το πας θα έχω πάρει τον Σεπτέμβρη το cb η το z και εσυ ακόμα θα ψάχνεις για αμάξι.αποφασισε. Παρε το λεον και τέλος. Τι κοιτάς hydrid ηλεκτρικά και αλλά. Εδώ Αγγλία που είμαι παίζουν διαφήμιση ότι η χοντα από το 2021 δεν θα έχει καθαρά μηχανικά σύνολα. Μόνο hybrid και ηλεκτρικά. Σε λίγο καιρό ολα ετσι θα γίνουν και εκεί να δεις ζημιές που θα βγάζουν. Παρε το λεον καθαρά μηχανικό να το ευχαριστηθείς. Στον άνθρωπο απάντησα ρε λόγω συζήτησης δεν αλλάζω γνώμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Στον άνθρωπο απάντησα ρε λόγω συζήτησης δεν αλλάζω γνώμη Όχι γιατί έχω χάσει επεισόδια και έλεγα μπας και βλέπεις υβριδικά.καλά κανεισ που θα το πάρεις μηχανικό και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Κοστίζει βεβαια 35.100 και είναι 140 ίππους. Και ηλεκτρική εμβέλεια εχει 57 χιλιόμετρα. Τι το απίστευτο έχει; Η mercedes a class 250 e, εχει 160 PS + 102 PS, εμβελια 77 km και κοστιζει 36.800. Ειναι απιστευτο γιατι θα ειναι Κορεατική ποιότητα και θα κάνει 35k. Μην μου λές για Α-class...είχα και δεν προκειτα να ξαναπάρω ο διάολος να χτυπιεται..ολο ζημίες (alternator απο τον πρώτο μήνα, έμεινα 3 εβδομάδες στον Ισμαήλο στα μπες-βγες σέρβις και στα 2 χρόνια και 1 μήνα χαλασαν οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, στον 3ο χρόνο έκαψε εγκεφαλο αεροσακου). Να μην πώ τι ζημιές έχει βγάλει η 320 (E90)... οποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. ....αστο..τα γερμανικά ειναι φτιαγμένα πλέον με ημερ. λήξης γιαυτό και θέλω Ιάπωνα ή Κορεάτη. Και αμα το βρείς εσυ με μπρίζα (σαν Τέσλα δλδ να ειναι αυτονομο) αλλά και 1.6 με turbo να μου πείς πού κάνει 35k.. Και ειναι λίγο το A-Class μπροστά στο X-Ceed (που ειναι Crossover δλδ αντιστοιχο του X-Ceed είναι το GLA) Θα έχεις και μια ωραια 7αρα χρόνια εγγύηση αντί για τα γερμανικά των 2 ετών. Για να μην πώ πόσο κάνουν τα σέρβις σε Merc/BMW και πόσο σε KIA/Toyota κτλ. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από sokos1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sokos1 είπε Ειναι απιστευτο γιατι θα ειναι Κορεατική ποιότητα και θα κάνει 35k. Μην μου λές για Α-class...είχα και δεν προκειτα να ξαναπάρω ο διάολος να χτυπιεται..ολο ζημίες (alternator απο τον πρώτο μήνα, έμεινα 3 εβδομάδες στον Ισμαήλο στα μπες-βγες σέρβις και στα 2 χρόνια και 1 μήνα χαλασαν οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, στον 3ο χρόνο έκαψε εγκεφαλο αεροσακου). Να μην πώ τι ζημιές έχει βγάλει η 320 (E90)... οποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. ....αστο..τα γερμανικά ειναι φτιαγμένα πλέον με ημερ. λήξης γιαυτό και θέλω Ιάπωνα ή Κορεάτη. Και αμα το βρείς εσυ με μπρίζα (σαν Τέσλα δλδ να ειναι αυτονομο) αλλά και 1.6 με turbo να μου πείς πού κάνει 35k.. αν και δεν το φτάνει το X-ceed που ειναι Crossover (δλδ αντιστοιχο του X-Ceed είναι το GLA) Θα έχεις και μια ωραια 7αρα χρόνια εγγύηση αντί για τα γερμανικά των 2 ετών. 4 χρόνια είχα BMW X1, 2 χρονια VW, 2 χρονια a class ποτε δεν ειχα καμια βλαβη σε κανενα απο τα τρια. Το οτι ειχες βλαβη σε ενα αμαξι δεν λεει τιποτα για την αξιοπιστια του, ολα βγαζουν βλαβες, αλλα λιγο πιο συχνα, αλλα λιγο πιο αραια, οποτε μπορει να εισαι τυχερος, μπορει και ατυχος. Τις τιμές 35κ και 36.8 κ τις σύγκρινα με τιμές Γερμανίας, μιας και το kia δεν ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Papakaliati 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dskoul Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 34 λεπτά πριν, Papakaliati είπε 4 χρόνια είχα BMW X1, 2 χρονια VW, 2 χρονια a class ποτε δεν ειχα καμια βλαβη σε κανενα απο τα τρια. Το οτι ειχες βλαβη σε ενα αμαξι δεν λεει τιποτα για την αξιοπιστια του, ολα βγαζουν βλαβες, αλλα λιγο πιο συχνα, αλλα λιγο πιο αραια, οποτε μπορει να εισαι τυχερος, μπορει και ατυχος. Τις τιμές 35κ και 36.8 κ τις σύγκρινα με τιμές Γερμανίας, μιας και το kia δεν ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα. Χαχαχαχα Ωραίο αστείο... Διότι αστείο είναι έτσι; Ειδικά τα VW .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekz750 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ειμαι σιγουρος οτι την επομενη φορα που θα βγω και θα ξαναμπω στο auto-moto section θα διαβαζω για ΚΙΑ στα 46 χιλιαρικα. Μπες-βγες και δεκαχιλιαρο ανεβαινουν...😂 Κλεινει η παρενθεση,συνεχιζουμε δυνατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Το θέμα μας δεν είναι τα γερμανικά. Για μένα έχει τελειώσει το κεφάλαιο γερμανικό αμάξι από την στιγμή που δίνουν οι Γερμαναραδες μόνο 2 χρόνια εγγύηση...τόοοοοσο σίγουροι είναι για το προίόν τους. Έχω αγοράσει 3 γερμανικά αμάξια σε βάθος δεκαετιας, όλα μα όλα μετά τα 3-5 χρόνια όλο προβλήματα. Από την άλλη είχα 3 γιαπωνεζικα (ειδικά το ΜΧ5 του είχα πιει το αίμα μέχρι και στο Nurburgring το είχα λιώσει) και δεν κάνανε κιχ. Τι να λέμε τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, sokos1 είπε Το θέμα μας δεν είναι τα γερμανικά. Για μένα έχει τελειώσει το κεφάλαιο γερμανικό αμάξι από την στιγμή που δίνουν οι Γερμαναραδες μόνο 2 χρόνια εγγύηση...τόοοοοσο σίγουροι είναι για το προίόν τους. Έχω αγοράσει 3 γερμανικά αμάξια σε βάθος δεκαετιας, όλα μα όλα μετά τα 3-5 χρόνια όλο προβλήματα. Από την άλλη είχα 3 γιαπωνεζικα (ειδικά το ΜΧ5 του είχα πιει το αίμα μέχρι και στο Nurburgring το είχα λιώσει) και δεν κάνανε κιχ. Τι να λέμε τώρα... Και τα Dacia δίνουν 5 χρόνια εγγύηση. Άρα είναι καλύτερα από τα vw? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Το να αγοράσω αυτοκίνητο με 2 χρόνια εγγύηση, το θεωρώ απαράδεκτο το λιγότερο και έλλειψη σεβασμού σαν καταναλωτή. Ότι και παπατζες να πουλήσουν για ποιότητες, τα 2 χρόνια αρκούν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, imr είπε Και τα Dacia δίνουν 5 χρόνια εγγύηση. Άρα είναι καλύτερα από τα vw? Αυτό είναι τώρα σοβαρό επιχείρημα για καλύψει τα ζημιαρικα γερμανικά; Μπορώ να μιλήσω με επιχειρήματα, έχω αποδείξεις από τα σέρβις και πόσα λεφτά μου κόστισαν τα γερμανικά. Θα δεχτώ αντίλογο μόνο από συμφορουμιτης που μπορούν να βάλουν αληθινά στοιχεία εδώ και όχι τα πληρωμένα άρθρα ( οι Γερμανοί ειδικά το ποσό λάδωμα έχουν ρίξει στην δημοσιογραφία δεν λέγεται...εδώ ήταν ανήθικοι στους ρυπους νομίζετε θα κολλαγαν άλλου...) Τα Dacia συγκεκριμένα είναι Renault. Τώρα αν τους δίνουν 5ετη εγγύηση αυτό σημαίνει αρκετά, οποίος δίνει μονο 2ετη αυτό λέει περισσότερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, sokos1 είπε Αυτό είναι τώρα σοβαρό επιχείρημα για καλύψει τα ζημιαρικα γερμανικά; Μπορώ να μιλήσω με επιχειρήματα, έχω αποδείξεις από τα σέρβις και πόσα λεφτά μου κόστισαν τα γερμανικά. Θα δεχτώ αντίλογο μόνο από συμφορουμιτης που μπορούν να βάλουν αληθινά στοιχεία εδώ και όχι τα πληρωμένα άρθρα ( οι Γερμανοί ειδικά το ποσό λάδωμα έχουν ρίξει στην δημοσιογραφία δεν λέγεται...εδώ ήταν ανήθικοι στους ρυπους νομίζετε θα κολλαγαν άλλου...) Τα Dacia συγκεκριμένα είναι Renault. Τώρα αν τους δίνουν 5ετη εγγύηση αυτό σημαίνει αρκετά, οποίος δίνει μονο 2ετη αυτό λέει περισσότερα. Να σου πω παραδείγματα. Είχα 2 Γερμανικά τα τελευταία 20 χρόνια. Συνολικό κόστος βλαβών 80ευρω για πολλαπλασιαστές και κάποιες καμένες λάμπες. Ξέρω αντίστοιχα κόσμο που έχει πληρώσει 4 χιλιάρικα σε αξιοπιστα τούρτα. Καλό είναι να μην κάνουμε γενικεύσεις όλα χαλάνε. Το γκρουπ δίνει 2+2 χρόνια γιατί μπορεί να τα πουλήσει. Οι υπόλοιποι αναγκαστικά δίνουν χρόνια εγγύησης για να μαζέψουν κάναν πελατη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, imr είπε Ξέρω αντίστοιχα κόσμο που έχει πληρώσει 4 χιλιάρικα σε αξιοπιστα τούρτα. Καλό είναι να μην κάνουμε γενικεύσεις όλα χαλάνε. Μην πολυσκοτίζεσαι. Πες το πιο απλά για να λήξει η κουβέντα: θεωρείς ότι τα Γερμανικά χαλάνε το ίδιο συχνά με τα Toyota; Καλά καταλαβαίνω από τα παραπάνω; Αλήθεια; Και τι θα πει γενικεύσεις; (Μου ακούγεσαι σαν κάτι δικηγόρους που προσπαθούν να βρουν κάτι όμορφο να πουν για τους ένοχους πελάτους τους). Καθόλου γενικεύσεις. Ειδικεύσεις είναι αυτά: Δε χαλάνε όλα τα αμάξια το ίδιο. Τι να κάνουμε τώρα; Τα διαβάζουμε σε έρευνες, τα βλέπουμε και μπροστά μας. Κάποιες μάρκες βγάζουν πιο ζημιάρικά αυτοκίνητα από το μέσο όρο (VW (+Audi), ΒΜW, Landrover κτλ.) και κάποιες άλλες βγάζουν πιο αξιόπιστα από το μέσο όρο (Κορέα, Ιαπωνία). Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Δηλαδή μπορεί να πάρεις ένα Toyota και να σου βγάλει πολλές ζημιές όπως και μπορεί να πάρεις ένα Golf και να αποδειχτεί άριστο. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από sargus 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις