paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και κάποιος ρώταγε για καταναλώσεις για το Q3 ας επανέλθω με πληροφορίες. ολα τα χλμ με ανοιχτό κλιματισμό στους 21 Start stop κλειστο μόνιμα οδηγο με βαρυ πόδι οδηγηση τα πρωτα 1500 χλμ έως 4000 στροφές πλέον το ανέβασα στις 4500 σιγά σιγά κανα δυο τρεις ώρες είναι λειτουργία σε στάση Με κλιματισμό περιμένοντας έξω από σούπερ μάρκετ κλπ κλπ (Και τώρα που γράφω είμαι ήδη μιση ώρα σταματημένος 😂) δε τα θεωρω ούτε πολλά ούτε λίγα για Αμαξι που είναι ακριβώς 1600 κιλά άδειο... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από paylidis 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή Αυτό είναι το μεγαλύτερο προτέρημα των τούρμπο, εάν θες να το πας οικονομικά έχεις την επιλογή. Εάν θες να το πατήσεις, καίει Γενικά σε c-suv ρεαλιστικες τιμές είναι εκεί 7-8. από εκεί και πέρα βλέπεις διαφορά στο 0,5 λόγω υλοποίησης του κάθε κατασκευαστή Από δικές μου μετρήσεις 3008/Grandland X, ίδιο σασί,ίδιος κινητήρας, με το Grandland X βλέπω ελαφρως καλύτερες τιμές στο 6,5-7. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από tutuyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seppy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) C suv ρεαλιστικες 7-8 βενζινη; οκ.. Στην εγνατια ισως ναι. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από seppy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 @tsofrasτο leon περίπου ίδιο μήκος με το civic δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Πφφφ και εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου και λόγω καραντίνας/ δουλειάς από το σπίτι που έχω ξεσκιστει στις βόλτες και τις εκδρομές και τα κάνω με το μικρό 🤣 Θα έρθει χειμώνα το άλλο και θα περιμένω το επόμενο καλοκαίρι να το στρώσω 11 λεπτά πριν, seppy είπε C suv ρεαλιστικες 7-8 βενζινη; οκ.. Στην εγνατια ισως ναι. Γιατί όχι ? 9 είχα μέσα σε πόλη με το 1800αρη εγώ και 7.1 - 7.3 σε ταξίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρεπιπτόντως οσο το πήγαινα χωρίς αναμονές έξω από μαγαζιά κλπ ήμουν περίπου στα 7.5-7.6.. εμενα μου φαίνεται πολύ λογικό νούμερο (κ σίγουρα καλύτερο από τα 10/100 της 116) Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zio10 είπε @tsofrasτο leon περίπου ίδιο μήκος με το civic δεν είναι; Περίπου με το 5πορτο είναι κάπου 15ποντους μεγαλύτερο το Civic Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε Cmax τι πήρες; Fovus active 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, c-max είπε Fovus active Ωραία ζαντουλα , γενικά πολύ ομορφο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Εδώ με τον ίδιο κινητήρα και αρκετά νευρική οδήγηση. Επίσης μαρεσει όταν τουρμπιζει 😂 όποτε δεν θα έλεγα ότι πάω πολύ προσεκτικά όσον αφορά την κατανάλωση. Θεωρώ ότι όταν μαζέψει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα θα σταθεροποιηθεί το νούμερο και θα έχω καλύτερη εικόνα. Βενζίνη μόνο ΕΚΟ τις περισσότερες φορές την ακριβή αλλά έκανα και κανα δυο γεμίσματα απλή τώρα δεν νομίζω ότι έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 @c-max πολύ όμορφο, καλοτάξιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, c-max είπε Fovus active Focus προφανώς ΑΛΛΆ και το fovus θα ταν γαματο όνομα για αυτοκίνητο. @paylidis γιατί κλειστό το start stop; δεν υποτίθεται ότι είναι για πιο οικονομική οδήγηση; Κάνω λάθος που το έχω πάντα ενςργοποιημένο σε όποιο αυτοκίνητο το έχει διαθέσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Burgos είπε Ρε άρχοντες είστε! 9,9 με 10 καίει ο χάρος το Vitara που είναι και ντίζελ πανάθεμά το Βενζινουλα δίλιτρο να δεις 😛. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, chill είπε Focus προφανώς ΑΛΛΆ και το fovus θα ταν γαματο όνομα για αυτοκίνητο. @paylidis γιατί κλειστό το start stop; δεν υποτίθεται ότι είναι για πιο οικονομική οδήγηση; Κάνω λάθος που το έχω πάντα ενςργοποιημένο σε όποιο αυτοκίνητο το έχει διαθέσιμο; Χαχα σωστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις