Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Είναι πανέμορφο το άτιμο , είχα ρωτήσει δεν ξέρουν πότε θα έρθει εδώ.

Τι θέλεις να μάθεις ?

Η δημόσια διαβούλευση τελείωνε 14 του μήνα οπότε περιμένουμε να ψηφιστεί.

Αν αξίζει να φέρεις υβριδικό για να το πουλήσεις Ελλάδα για κέρδος. Πχ μια A class 250 e.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γλυφάδα - Κινέττα : 3,9lt / 100 km χωρίς clima 

Πήγαινα χαλαρά εννοείται αλλά όχι και τόσο.... είπαμε...3,9 🤔🤔🤔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, St3liosGr είπε

Άσχετο .

Είδα ένα Ateca Fr κοκκικο με γαλλικές πινακίδες στην Αράχωβα, μου έκανε εντύπωση, παρά πολύ ωραίο,ξεχώριζε!!

Επίσης αν αλλάξουν το Ατεκα και γίνει σαν το νέο Λεον και το Νέο ταράκο πιστεύω ότι θα είναι μ......ρα!!!

Διόρθωση βλέπω ότι έχει ήδη βγει 2020 ατεκα !!!!

A7SmklU.png

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, chill είπε

Γλυφάδα - Κινέττα : 3,9lt / 100 km χωρίς clima 

Πήγαινα χαλαρά εννοείται αλλά όχι και τόσο.... είπαμε...3,9 🤔🤔🤔

Καλά μην δίνεις σημασία και πολύ στον υπολογιστή ταξιδιού , κάνε το κλασικό γέμισε το και όταν φτάσει μέση πήγαινε γέμισε πάλι αφού έχεις σημειώσει χιλιόμετρα. Εκεί θα δεις τι έχεις κάψει, γιατί το 3.9 είναι λίγο υπερβολή θα έλεγα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά μην δίνεις σημασία και πολύ στον υπολογιστή ταξιδιού , κάνε το κλασικό γέμισε το και όταν φτάσει μέση πήγαινε γέμισε πάλι αφού έχεις σημειώσει χιλιόμετρα. Εκεί θα δεις τι έχεις κάψει, γιατί το 3.9 είναι λίγο υπερβολή θα έλεγα

Μα δεν νομίζω ότι υπαρχει πουθενά αυτή η μέτρηση ακόμα και από την ίδια τη skoda 😁😁😁

Και πριν που πήγαινα Γλυφάδα με κίνηση ήμουν κάπου στα 4,5.

Εννοώ ότι οι καταναλώσεις είναι καλές όπως και να χει. Το βλεπω και από τον μετρητή που δεν πέφτει με τίποτα. 

Θα αρχίζω να πιστεύω ότι όντως η 100αρα υπάρχει και κάνει δουλειά. Γιατί από την 95αρα στην 100αρα έχω δει άλλο αμάξι. Θα την δοκιμάσω και σε ταξίδι την άλλη βδομάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, chill είπε

Μα δεν νομίζω ότι υπαρχει πουθενά αυτή η μέτρηση ακόμα και από την ίδια τη skoda 😁😁😁

Εννοώ ότι οι καταναλώσεις είναι καλές όπως και να χει. Το βλεπω και από τον μετρητή που δεν πέφτει με τίποτα. 

Θα αρχίζω να πιστεύω ότι όντως η 100αρα υπάρχει και κάνει δουλειά. Γιατί από την 95αρα στην 100αρα έχω δει άλλο αμάξι. Θα την δοκιμάσω και σε ταξίδι την άλλη βδομάδα. 

Η 100σταρα και εμένα μου έβγαζε πάντα περισσότερα χιλιόμετρα , αλλά επειδή το είχα υπολογίσει δεν έκανε απόσβεση την αξία της ( όσο αφορά την τιμή ), τώρα ανάλογα το αμάξι ή αν βάζεις μία στις τόσες επειδή λένε ότι κάνει καλό , άλλο καπέλο

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, hountalas είπε

Ρε συ Τσορφ, αφού δεν κάνεις πολλά χλμ (είπες καμιά 5κ τον χρόνο)....

Γνώμη μου αλλά γιατί να πάρεις dsg? 1ον είναι ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Δηλαδή έχεις τα διπλάσια έξοδα λόγω φθοράς που έχει και σε ένα μηχανικό. Που συνήθως αυτά σε αφήνουν από mechatronic. Και είσαι ήδη παθών....χ3! Τα ξερού τύπου ήταν γαμησέτα. Τώρα στο golf και φαντάζομαι και στο Leon βάζουν το υγρού τύπου.

Μαζί σου στα led και στην ηλιοροφή και γενικά στο αισθητικό κομμάτι. Και θες να πάρεις κάτι που το γουστάρεις άσχετα αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Δεν πιστεύω να μπορείς να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σου αρέσει στο μάτι αλλά και να έχει και ένα vfm για τα χρήματα που θα δώσεις. Το λέω για το σκάλα που δεν σου αρέσει εμφανισιακά απλά σε έκανε να το σκεφτόσουν η τιμή και ο εξοπλισμός.

Μάλλον  δεν έχεις  οδήγηση   DSG ή  δεν έιχες  στην κατοχή  σου Που θα το χρησιμοποίησει; εκεί που χρησιμοποιεί  και το χειροκίνητο....έχεις  πέσει  σε κίνηση  με αυτόματο; τυρόπιτα  καφέ  και κινητό  αν θές  χωρίς να κάνεις  γάμπα  στο αριστερό...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chill είπε

Ακόμη είσαι στα μέλια και δεν το ζοριζεις. Σε κάνα 6μηνο με μικτό κύκλο θα  σταθεροποιηθείς γύρω στο 1-1,5 λίτρο πάνω από αυτό που δίνει ο κατασκευαστής.

Γενικά πάντως οι νέοι τούρμπο κινητήρες δεν καίνε, εάν είσαι χαλαρός, πιστεύω σε τέτοια αμαξώματα θα παίζεις εκεί στα 6,5

Σε πιο μεγάλα SUV βλέπω 7-7,5, αν το πατήσεις φτάνεις και 9

Εντυπωσιακή εξέλιξη αν αναλογιστείς ότι ένα Αουρις 12ετιας έχει μικτό κύκλο 8-8,5

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Ακόμη είσαι στα μέλια και δεν το ζοριζεις. Σε κάνα 6μηνο με μικτό κύκλο θα  σταθεροποιηθείς γύρω στο 1-1,5 λίτρο πάνω από αυτό που δίνει ο κατασκευαστής.

Γενικά πάντως οι νέοι τούρμπο κινητήρες δεν καίνε, εάν είσαι χαλαρός, πιστεύω σε τέτοια αμαξώματα θα παίζεις εκεί στα 6,5

Εντυπωσιακή εξέλιξη αν αναλογιστείς ότι ένα Αουρις 12ετιας έχει μικτό κύκλο 8-8,5

Δεν ζορίζω το αμάξι εντός αστικού ιστού. Ποτέ κανένα μου όχημα. Πάω στο πολύ χαλαρό. Το πολύ χαλαρό βέβαια στο vts μεταφραζόταν σε 7,5 - 8,5 lt, που ήταν και μια πορδή σε σχέση με το kamiq. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chill είπε

Δεν ζορίζω το αμάξι εντός αστικού ιστού. Ποτέ κανένα μου όχημα. Πάω στο πολύ χαλαρό. Το πολύ χαλαρό βέβαια στο vts μεταφραζόταν σε 7,5 - 8,5 lt, που ήταν και μια πορδή σε σχέση με το kamiq. 

Ναι  γιατί  η 5  ταχύτητα είναι πολύ  κοντή  130 χλμ αν θυμάμαι καλά  σε φιλου  Ει Χε κάπου  4500 στροφές +  πως να μην κάψει.....(c2 vts)

Επεξ/σία από s2000rr
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tutuyo είπε

8.2 έχει το c3 1.2 ατμοσφαιρικό ειδικά τώρα που είναι και με κλιματισμό και ζοριζεται . Είμαι σίγουρος ότι με τον τούρμπο 1.2 θα έβλεπα λιγότερο

• Like 2
Δημοσ.

Κατεβηκα εχθες Μανη με το νεο τουτου και οι καταναλωσεις που βλεπω ειναι πολυ καλες. Δεν ςχω συνηθησει σε τετοια νουμερα. Προς το παρον 5.4 μεση με 5 ατομα πραγματα και ολα με κλιματισμο.

Και ειναι και κουκλι! ( στα ματια μου)

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα σε οποίο φίλο ενδιαφέρεται για Kia και hyundai έρχεται νέος κινητήρας 1,5 160 και καταργείται ο 1,4 140 και ο 1,6 204 

4C22FCD2-EC6C-4106-B28E-92E9ECD24193.jpeg

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...