Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, someone- είπε

καλο θα ηταν να εκφραζεσαι πιο κοσμια. η πλακα εχει και τα ορια της.

Ηλίθιο τρολάκι είναι μην δίνεις σημασία έχει φτιάξει 500 προφιλ και όσα μπαν κι αν έχει φάει δεν νιώθει, μας έχει ζαλίσει.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα με την σειρά μου Citroen C3 Aircross Shine εκδοση. Ευχαριστημενος πολυ, βεβαια απο ενα μικρο ταξιδι μιας ωρας καταλαβα την διαφορα με το μεγαλο μου αμαξι, κυριως στο ποσο ανετη ειναι το καθισμα του αλλου σε σχεση με την θεση του Citroen. 

Οι 110 ίπποι μου φανήκανε τίμιοι, το infotainment αρκετα καλο, και η HUD αρκετα χρησιμη. 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 6

15 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Μόλις παρέλαβα με την σειρά μου Citroen C3 Aircross Shine εκδοση. Ευχαριστημενος πολυ, βεβαια απο ενα μικρο ταξιδι μιας ωρας καταλαβα την διαφορα με το μεγαλο μου αμαξι, κυριως στο ποσο ανετη ειναι το καθισμα του αλλου σε σχεση με την θεση του Citroen. 

Οι 110 ίπποι μου φανήκανε τίμιοι, το infotainment αρκετα καλο, και η HUD αρκετα χρησιμη. 

Καλοταξιδο φίλε μου , η φωτό είναι υποχρεωτική σε αυτό το θέμα

18 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Ηλίθιο τρολάκι είναι μην δίνεις σημασία έχει φτιάξει 500 προφιλ και όσα μπαν κι αν έχει φάει δεν νιώθει, μας έχει ζαλίσει.

Μην ασχολείστε παιδιά απλά report , εμένα μου στέλνει και μηνύματα, υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ζωή δεν πειράζει

• Like 8

1 ώρα πριν, Papakaliati είπε

Καλορίζικο και καλοταξιδο! Περιμένουμε φωτό. Είδα εχθές το C5 aircross. Το μόνο στην κατηγορία του με τόσο μεγάλους χώρους! 

9 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Καλορίζικο και καλοταξιδο! Περιμένουμε φωτό. Είδα εχθές το C5 aircross. Το μόνο στην κατηγορία του με τόσο μεγάλους χώρους! 

Καλά δεν είναι και μικρης κατηγορίας το C5 Aircross, 4.5 μετρα ειναι! Πολυ μαρεσει το C5, αλλα για 2ο αμαξι ειναι μεγαλο. 

• Like 2

29 λεπτά πριν, plasTOST είπε

18 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Καλά δεν είναι και μικρης κατηγορίας το C5 Aircross, 4.5 μετρα ειναι! Πολυ μαρεσει το C5, αλλα για 2ο αμαξι ειναι μεγαλο. 

Βλέπω αρκετά (λευκά κυρίως) τον τελευταίο καιρό και πραγματικά φαίνονται τεράστια και εντυπωσιακά.

• Like 2

Καλοτάξιδο !! Ρίξε φωτό!! Και hud ρε θηρίο..;

Καλοτάξιδο!! Κι αυτό το hud εκεί που δεν με ένοιαζε καν, το είδα σε νοικιαρικο και απορρίπτω τώρα αυτοκίνητα που δεν το προσφέρουν! Χρήσιμο και όμορφο είναι 

8 λεπτά πριν, Burgos είπε

Καλοτάξιδο!! Κι αυτό το hud εκεί που δεν με ένοιαζε καν, το είδα σε νοικιαρικο και απορρίπτω τώρα αυτοκίνητα που δεν το προσφέρουν! Χρήσιμο και όμορφο είναι 

Είναι ωραίο το άτιμο, και χρήσιμο όπως είπες. Ακομη και οι υλοποιησεις τυπου Citroen, που ειναι εξτρα οθονη και οχι στο παμπριζ ειναι πολυ καλες. Η υλοποίηση στην νέα S class ( που σε 1-2 χρονια θα προσφερθει και στα μικροτερα μοντελα) με το Augmented Reality HUD ειναι απλα αλλου.

3 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Είναι ωραίο το άτιμο, και χρήσιμο όπως είπες. Ακομη και οι υλοποιησεις τυπου Citroen, που ειναι εξτρα οθονη και οχι στο παμπριζ ειναι πολυ καλες. Η υλοποίηση στην νέα S class ( που σε 1-2 χρονια θα προσφερθει και στα μικροτερα μοντελα) με το Augmented Reality HUD ειναι απλα αλλου.

Ναι αλλά πολύ Μπούρου Μπούρου και από φωτογραφίες τίποτα ενώ έχει και ηλιοροφουμπα

• Like 1

7 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Gran turismo φάση είναι το ar 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο .

Είδα ένα Ateca Fr κοκκικο με γαλλικές πινακίδες στην Αράχωβα, μου έκανε εντύπωση, παρά πολύ ωραίο,ξεχώριζε!!

Επίσης αν αλλάξουν το Ατεκα και γίνει σαν το νέο Λεον και το Νέο ταράκο πιστεύω ότι θα είναι μ......ρα!!!

Διόρθωση βλέπω ότι έχει ήδη βγει 2020 ατεκα !!!!

Επεξ/σία από St3liosGr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, St3liosGr είπε

Άσχετο .

Είδα ένα Ateca Fr κοκκικο με γαλλικές πινακίδες στην Αράχωβα, μου έκανε εντύπωση, παρά πολύ ωραίο,ξεχώριζε!!

Επίσης αν αλλάξουν το Ατεκα και γίνει σαν το νέο Λεον και το Νέο ταράκο πιστεύω ότι θα είναι μ......ρα!!!

Διόρθωση βλέπω ότι έχει ήδη βγει 2020 ατεκα !!!!

Είναι πανέμορφο το άτιμο , είχα ρωτήσει δεν ξέρουν πότε θα έρθει εδώ.

42 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Παίδες, έχει ρωτήσει κανείς τι παίζει με τα νέα τέλη ταξινόμησης; Που θα μπορούσαμε να βρουμε πληροφορίες;

Τι θέλεις να μάθεις ?

Η δημόσια διαβούλευση τελείωνε 14 του μήνα οπότε περιμένουμε να ψηφιστεί.

Επεξ/σία από tsofras

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...