tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, hountalas είπε Ρε συ Τσορφ, αφού δεν κάνεις πολλά χλμ (είπες καμιά 5κ τον χρόνο).... Γνώμη μου αλλά γιατί να πάρεις dsg? 1ον είναι ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Δηλαδή έχεις τα διπλάσια έξοδα λόγω φθοράς που έχει και σε ένα μηχανικό. Που συνήθως αυτά σε αφήνουν από mechatronic. Και είσαι ήδη παθών....χ3! Μαζί σου στα led και στην ηλιοροφή και γενικά στο αισθητικό κομμάτι. Και θες να πάρεις κάτι που το γουστάρεις άσχετα αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Δεν πιστεύω να μπορείς να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σου αρέσει στο μάτι αλλά και να έχει και ένα vfm για τα χρήματα που θα δώσεις. Το λέω για το σκάλα που δεν σου αρέσει εμφανισιακά απλά σε έκανε να το σκεφτόσουν η τιμή και ο εξοπλισμός. E παίζω ανάμεσα στα 2 είτε κιβώτιο είτε εξτραδάκια , έχω χρόνο να πάρω την απόφαση χωρίς άγχος
dimitris_213 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Παιδιά όσο μου άρεσε το Leon στα 15.800 άλλο τόσο δεν άρεσε στην γυναίκα......μου έριξε άκυρο. Και μου έχει φάει τα αυτιά για πετρέλαιο. Αν και κάνω περίπου 12-13.000 χλμ το χρόνο και της έχω εξηγήσει ότι συμφέρει για περισσότερα χλμ, επιμένει και μου λέει όταν χρειαστεί ταξίδι να μας βγεί οικονομικά. Και επιπλέον θα κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα γιατί θα βγαίνουν οικονομικά......με έχει σκάσει.....;)
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, dimitris_213 είπε Παιδιά όσο μου άρεσε το Leon στα 15.800 άλλο τόσο δεν άρεσε στην γυναίκα......μου έριξε άκυρο. Και μου έχει φάει τα αυτιά για πετρέλαιο. Αν και κάνω περίπου 12-13.000 χλμ το χρόνο και της έχω εξηγήσει ότι συμφέρει για περισσότερα χλμ, επιμένει και μου λέει όταν χρειαστεί ταξίδι να μας βγεί οικονομικά. Και επιπλέον θα κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα γιατί θα βγαίνουν οικονομικά......με έχει σκάσει.....;) Να της εξηγήσεις ότι δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο την αξία σε καύσιμο και κατανάλωση, τα μεγαλύτερα κόστη που έχει σε συντήρηση ,την διαφορετική χρήση που πρέπει να του κάνεις και την πιθανή καταργησή τους στο άμεσο μέλλον . Τι δεν της άρεσε όμως? Είναι πολύ άνετο μέσα 1
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, hountalas είπε Εγώ θα διάλεγα τα έξτρα. Το dsg δλδ που θα το αξιοποιήσεις? Πόσες φορές δλδ θα πεις (αν διαλέξεις μηχανικό) πω ρε πούστη κουράστηκα να πατάω συμπλέκτη?? Αν ήταν κανένα με μετατροπέα ροπής της AISIN (σαν αυτά που βάζουν οι γάλλοι) τότε άντε πάει και έρχεται. Όταν τρώω τυρόπιτα , καφέ και ατμίζω ταυτόχρονα Πλάκα κάνω , στην κίνηση μόνο που τρώω κάθε πρωί 15 λεπτά για να πάω στη δουλεία και είμαι 1η - 2α . Ναι ξέρω δεν είναι 1 ώρα καθημερινά είναι 15 λεπτά
plasTOST Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Είμαι αντιπροσωπεία και τοχαζεύω από κοντά την έκδοση evo xcellence 1,5 TSI 150HP. Αργότερα θα κάνω ένα review με τι μου άρεσε και τι όχι 2
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, plasTOST είπε Είμαι αντιπροσωπεία και τοχαζεύω από κοντά την έκδοση evo xcellence 1,5 TSI 150HP. Αργότερα θα κάνω ένα review με τι μου άρεσε και τι όχι Χρώμα μπλέ ?
plasTOST Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Το Mystery Blue Το ένα που με χάλασε είναι ότι έχει μόνο type C σύνδεση και όχι usb type A. Στους πίσω επιβάτες έχει μεγάλο τούνελ οπότε ο μεσαίος θα έχει θέμα. Ωραία τσακπινια η ξύλινη φασα στο ταμπλό. Χώρος αποσκευών όχι τεράστιος αλλά τετραγωνισμένος χωρίς να εξέχουν οι θόλοι Ρεζέρβα μικρή και όχι κανονική. Πίσω άνετο με επιλογή για να ρυθμίζεις αν θες θέρμανση ή ψύξη. Καλοί χώροι για μικροαντικείμενα. Ρηχός χώρος κάτω από τον τεμπέλη. Οι θύρες πίσω type c μόνο για φόρτιση 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Παιδιά όσο μου άρεσε το Leon στα 15.800 άλλο τόσο δεν άρεσε στην γυναίκα......μου έριξε άκυρο. Και μου έχει φάει τα αυτιά για πετρέλαιο. Αν και κάνω περίπου 12-13.000 χλμ το χρόνο και της έχω εξηγήσει ότι συμφέρει για περισσότερα χλμ, επιμένει και μου λέει όταν χρειαστεί ταξίδι να μας βγεί οικονομικά. Και επιπλέον θα κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα γιατί θα βγαίνουν οικονομικά......με έχει σκάσει.....;) Πες της σε κάθε ταξίδι οτι γλυτωνει από βενζίνες να τα βάζει στη μπάντα για όταν θα ζητήσει dpf μπεκ αντλία κλπ... τα diesel αν δε κανείς 20000+ χλμ το χρόνο δε συμφέρουν (εκτός αν κρατάς τα αμαξια 3-4 χρόνια κ σκάει η βόμβα στον επόμενο) 1
tzampatzis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Παιδιά όσο μου άρεσε το Leon στα 15.800 άλλο τόσο δεν άρεσε στην γυναίκα......μου έριξε άκυρο. Και μου έχει φάει τα αυτιά για πετρέλαιο. Αν και κάνω περίπου 12-13.000 χλμ το χρόνο και της έχω εξηγήσει ότι συμφέρει για περισσότερα χλμ, επιμένει και μου λέει όταν χρειαστεί ταξίδι να μας βγεί οικονομικά. Και επιπλέον θα κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα γιατί θα βγαίνουν οικονομικά......με έχει σκάσει.....;) Όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι θέμα μαθηματικών αν αξίζει το diesel με βάση την διαφορά στην τιμή, τα χιλιόμετρα αλλά και ανάλογα και το αμάξι (πχ αξίζει περισσότερο σε βαρύ αμάξι). Αλλά νομίζω έχει να κάνει και με τις καθημερινές ή εβδομαδιαίες μετακινήσεις που κάνεις. Δε ξέρω κατά πόσο έχει αλλάξει η κατάσταση με τα DPF τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα θυμάμαι αυτήν εδώ την ιστορία όταν μιλάμε για diesel (στείλε την στη γυναίκα σου και καθάρισες αν δεν θες ντίζελ!). https://www.powermag.gr/el/runaway-diesel.html 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι θέμα μαθηματικών αν αξίζει το diesel με βάση την διαφορά στην τιμή, τα χιλιόμετρα αλλά και ανάλογα και το αμάξι (πχ αξίζει περισσότερο σε βαρύ αμάξι). Αλλά νομίζω έχει να κάνει και με τις καθημερινές ή εβδομαδιαίες μετακινήσεις που κάνεις. Δε ξέρω κατά πόσο έχει αλλάξει η κατάσταση με τα DPF τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα θυμάμαι αυτήν εδώ την ιστορία όταν μιλάμε για diesel (στείλε την στη γυναίκα σου και καθάρισες αν δεν θες ντίζελ!). https://www.powermag.gr/el/runaway-diesel.html Αυτό που περιγράφει στο άρθρο ο τύπος το έχω ζήσει σε συνεργείο φίλου όπου ήρθε φορτωμένο qasqkai που είχε πάθει το ίδιο. Ο ιδιοκτήτης μια μέρα μετά (όταν κ ήρθε κ τον πέτυχα) ακόμα έτρεμε λέγοντας «το αυτοκινητο ήθελε να με σκοτώσει»... (που μου ήρθε να του πω για σκότωμα είσαι λογικό ήταν έτσι που το φερόσουν) Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από paylidis 1
dimitris_213 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Να της εξηγήσεις ότι δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο την αξία σε καύσιμο και κατανάλωση, τα μεγαλύτερα κόστη που έχει σε συντήρηση ,την διαφορετική χρήση που πρέπει να του κάνεις και την πιθανή καταργησή τους στο άμεσο μέλλον . Τι δεν της άρεσε όμως? Είναι πολύ άνετο μέσα Έλα μου ντε...αυτό προσπαθώ να καταλάβω ρε συ...... Καινούργιο είναι, για 4 χρόνια με τη εγγύηση θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο, 1.5 με 130 άλογα, με τις ηλεκτρονικές ευκολίες, τον σχετικά άνετο χώρο αποσκευών ( 1 παιδί έχω σημειωτέον).... Έχει κολλήσει στην οικονομία του πετρελαίου. Και μεταχειρισμένο πετρέλαιο έτσι;;;; Όχι καινούριο γιατί δεν φθάνει το κασέρι..... 1 ώρα πριν, tzampatzis είπε Όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι θέμα μαθηματικών αν αξίζει το diesel με βάση την διαφορά στην τιμή, τα χιλιόμετρα αλλά και ανάλογα και το αμάξι (πχ αξίζει περισσότερο σε βαρύ αμάξι). Αλλά νομίζω έχει να κάνει και με τις καθημερινές ή εβδομαδιαίες μετακινήσεις που κάνεις. Δε ξέρω κατά πόσο έχει αλλάξει η κατάσταση με τα DPF τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα θυμάμαι αυτήν εδώ την ιστορία όταν μιλάμε για diesel (στείλε την στη γυναίκα σου και καθάρισες αν δεν θες ντίζελ!). https://www.powermag.gr/el/runaway-diesel.html Ωραίος φίλε....με έσωσες.... χαχαχαχαχα
someone- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε Παιδιά όσο μου άρεσε το Leon στα 15.800 άλλο τόσο δεν άρεσε στην γυναίκα......μου έριξε άκυρο. Και μου έχει φάει τα αυτιά για πετρέλαιο. Αν και κάνω περίπου 12-13.000 χλμ το χρόνο και της έχω εξηγήσει ότι συμφέρει για περισσότερα χλμ, επιμένει και μου λέει όταν χρειαστεί ταξίδι να μας βγεί οικονομικά. Και επιπλέον θα κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα γιατί θα βγαίνουν οικονομικά......με έχει σκάσει.....;) εμενα της αρεσε πολυ και απο Δευτέρα θα ψάξω που το εχουν κοντα μου να το δω μιας και μένω επαρχία, αλλα οσον αφορα το καύσιμο τι σκατα; συνεννοημενες ειναι; και εμένα αυτα μου λέει και αντε να της εξηγώ οτι με 15000 το χρόνο δεν αξιζει, ότι παν για κατάργηση κτλ κτλ εκει, βεβαια εμενα εχει μεγαλώσει σε πετρέλαια Μερσεντές λόγω επαγγέλματος του πεθερού, οποτε μπορει να τον ζητάει αυτον τον θόρυβο του πετρελαιοκινητήρα 😂😂
dimitris_213 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, someone- είπε εμενα της αρεσε πολυ και απο Δευτέρα θα ψάξω που το εχουν κοντα μου να το δω μιας και μένω επαρχία, αλλα οσον αφορα το καύσιμο τι σκατα; συνεννοημενες ειναι; και εμένα αυτα μου λέει και αντε να της εξηγώ οτι με 15000 το χρόνο δεν αξιζει, ότι παν για κατάργηση κτλ κτλ εκει, βεβαια εμενα εχει μεγαλώσει σε πετρέλαια Μερσεντές λόγω επαγγέλματος του πεθερού, οποτε μπορει να τον ζητάει αυτον τον θόρυβο του πετρελαιοκινητήρα 😂😂 Σοβαρά;;;;; Χαχαχαχαχα τι να πω δεν ξέρω.... γυναικείο μυαλό... ενιαίο και αδιαίρετο....αν πας και το δείς πες αν σου κάνουν τίποτα επιπλέον δωράκια....και λογικά εκθεσιακά θα είναι αυτά έτσι;
someone- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Σοβαρά;;;;; Χαχαχαχαχα τι να πω δεν ξέρω.... γυναικείο μυαλό... ενιαίο και αδιαίρετο....αν πας και το δείς πες αν σου κάνουν τίποτα επιπλέον δωράκια....και λογικά εκθεσιακά θα είναι αυτά έτσι; ναι νομιζω εκθεσιακα ειναι, βεβαια μετα απο συνεννοηση ισως μπορεσουν να προσθεσουν κατι ως δωρο. στο σαιτ της σεατ ακομα μπορεις να το διαμορφωσεις οπως θελεις και να προσθεσεις εξοπλισμο με αρχικη τιμη βεβαια η εκδοση style 17400 και οχι 15800. αληθεια αισθητηρες παρκαρισματος εχει η εκδοση style; δε μπορεσα να βρω καπου τον ΠΛΗΡΗ εξοπλισμο. τι προτεινετε να τους ζητησω ως δωρο; αλλαζα, κατα κυριο λογο, μηχανες καθε λιγο αλλα παντα εβρισκα ευκαιρια σε μεταχειρισμενο και τωρα με την αντιπροσωπεια νιωθω σα ψαρι εξω απο το νερο
prometheas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε Πες της σε κάθε ταξίδι οτι γλυτωνει από βενζίνες να τα βάζει στη μπάντα για όταν θα ζητήσει dpf μπεκ αντλία κλπ... τα diesel αν δε κανείς 20000+ χλμ το χρόνο δε συμφέρουν (εκτός αν κρατάς τα αμαξια 3-4 χρόνια κ σκάει η βόμβα στον επόμενο) Ακριβώς έτσι.. Ειδικά με τα κορυφαία καύσιμα των Ελληνικών πρατηρίων. Αρκετά πια με τα βρωμοντίζελ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις