tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, Darth Revan είπε Απλά μια σκέψη .Εφοσον δεν τα εχεις ολα τα λεφτά σε μετρητά ποιος ο λόγος να κολλάς στα 2000 ευρώ .Πάνω στην δόση δεν θα σου φάνει τόσο παραπάνω . Αναλόγως τον αριθμό των δόσεων θα είναι ενα ελάχιστο παραπάνω .Για 60 δόσεις πχ είναι 33 ευρώ τον μήνα.Δεν είναι κ κάνα τραγικό ποσό .... Το πρώτο θέμα είναι πόσο αξίζει η τελική τιμή που θα πάει το αυτοκίνητο , που είναι περίπου 30.000ε γιατί μπορεί να μην τα δίνω κασέρι , αλλά θα καταλήξω να δώσω 30.000 για ένα Leon To δεύτερο είναι οτι 30 - 30 ανεβαίνεις και τελικά χάνεις την μπάλα . Ξεκίνησα με δόση 180ε , πήγα στα 200 , 230 , 250 , 280 και αν πάω στο αυτόματο θα πάει πάνω απο 300 . Κάπου πρέπει να βάζεις και ένα stop , ναι τα 33ε δεν είναι τραγικά , αν βάλω και LED+Ηλιοροφή+DSG θα είναι +50ε , είναι τραγικό ένα 50αρικο ? Όχι αλλά είναι περίπου το 1/5 της δόσης επάνω 3 λεπτά πριν, li@m είπε Ερώτηση: Πιστεύετε πως θα είναι πιο επικερδές για έναν υποψήφιο αγοραστή να περιμένει τον Σεπτέμβριο ή δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στην αγορά; Ανάλογα την αξία προ φόρων του αυτοκινήτου και αν θές να βάλεις κάποια εξτρα Αν παίξει και το -50% σε mild hybrid τότε ναι Εκτός αν κλασσικά το απορροφήσουν οι αντιπροσωπείες και ανεβάσουν τις αξίες προ φόρων για να έρχεται πάλι με ίδια τιμή περίπου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_Spy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά στην πορεία σε έχασα. Θα σου πρότεινα Octavia για το πορτ παγκαζ επειδή έγραφες για πολλά λίτρα, DSG Arona για την πιο απλή οδήγηση που έχω κάνει αλλά δεν σου αρέσουν τα SUV αλλά με μπερδεύεις επειδή γράφεις ότι κοιτάς μικρά (που θεωρώ άβολα για οικογένεια με πολύ μικρούς χώρους) και μικρομεσαία οχήματα. Σαν κάτοχος του νέου Ford Focus St-line 1.0 125hp έχω να σου πω ότι το αμάξι μέσα και έξω είναι πανέμορφο με πολύ μεγάλους χώρους, τραβάει τα βλέμματα,(από thumbs up μέχρι και ουάου οι πεζοί λες και οδηγάω maserati). Βάζω 4 άτομα στο αμάξι 80-100 κιλά ο καθένας με 1,80-1,92 ύψος και δεν γκρινιάζουν. Ο κινητήρας είναι καλός έχω πάει ταξιδάκια σε Λαμία, Ναύπλιο,Ναύπακτο,Καλάβρυτα κ.α. χωρίς να οδηγήσω επειδή το auto lane keeping assist στην Έθνική σε συνδιασμό με το cruise control κάνουν την δουλειά από μόνα τους. Το έχω τώρα 1,5 χρόνο με ~35 χιλιόμετρα κάθε μέρα και 50+ χιλιόμετρα τα ΣΚ έκαστως και δεν μασάει. Εγώ το πήρα με τα extra heads up display και αυτόματο παρκάρισμα. Αλλά θα σου πω την αλήθεια μου ίσως προτιμούσα να το πάρω σε απλή έκδοση αλλά με 1,500 κυβικά 150 άλογα και αυτόματο κιβώτιο αντί να έδινα τα ίδια χρήματα για την St-line και το μεταλλικό χρώμα. Προτιμήσεις δικές μου αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο θα κοιτούσα κάτι σε VW Group, είτε ήταν Audi A3, είτε το καινούριο Leon είτε σε FR το Ibiza/Arona. Ο λόγος που δεν πήγα εξαρχής σε κάτι τέτοιο ήταν ότι με περίπου 21,500 χιλιάρικα πήρα ένα αυτοκίνητο full extra έστω και χιλιάρη ενώ το Leon έβγαινε λίγο κάτω από 22, δεν είχε τίποτα μέσα παρά μόνο τον 1500 150 άλογα. Δεν λέω είμαι της τεχνολογίας αλλά στο τέλος της ημέρας δεν χρησιμοποιώ αν δεν πάω ταξίδι, το auto lane keeping assist, στην καθημερινότητα μου σπάνια το αυτόματο παρκάρισμα και θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την heads up display. Οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, καθρέπτες και φώτα όμως είναι μια ευκολία. Edit: Θα μου άρεσε το πορτπαγκαζ να έχει fake floor για να είναι στην ίδια ευθεία ο προφυλακτήρας με το πάτωμα, βολεύει με βαριά πράγματα και για μένα που βάζω το Rottweiler μέσα σε μεγάλο κλουβί στο πορτπαγκαζ μου βγαίνει η μέση. Edit 2: Ξέχασα να αναφέρω και το GPS Navigation και τις φωνητικές εντολές. Για απλά πράγματα είναι ικανοποιητικές οι φωνητικές. Αν πεις USB θα σου γυρίσει τον ήχο, cancel route για διακοπή πλοήγησης, τον σταθμό που θες για να τον βάλει, κ.α. Το Navigation για την πόλη είναι το καλύτερο που έχω δει ποτέ. Μαζί με την εφαρμογή Ford για android ή iOS του λες που να σε πάει, σου βρίσκει διαδρομές και δυναμική συμφόρηση, και κατα την διάρκεια της πλοήγησης σου, αν ανιχνεύσει ότι θα καθυστερήσεις σου αλλάζει δυναμικά την διαδρομή για να γλιτώσεις χρόνο. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Spyros_Spy προσθήκη γραμμών 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Συγνώμη ρε παιδιά για το άσχετο video αλλά δείτε τον θεούλη ο οποίος έχει και την πλάκα του 26 λεπτά πριν, Spyros_Spy είπε Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά στην πορεία σε έχασα. Θα σου πρότεινα Octavia για το πορτ παγκαζ επειδή έγραφες για πολλά λίτρα, DSG Arona για την πιο απλή οδήγηση που έχω κάνει αλλά δεν σου αρέσουν τα SUV αλλά με μπερδεύεις επειδή γράφεις ότι κοιτάς μικρά (που θεωρώ άβολα για οικογένεια με πολύ μικρούς χώρους) και μικρομεσαία οχήματα. Σαν κάτοχος του νέου Ford Focus St-line 1.0 125hp έχω να σου πω ότι το αμάξι μέσα και έξω είναι πανέμορφο με πολύ μεγάλους χώρους, τραβάει τα βλέμματα,(από thumbs up μέχρι και ουάου οι πεζοί λες και οδηγάω maserati). Βάζω 4 άτομα στο αμάξι 80-100 κιλά ο καθένας με 1,80-1,92 ύψος και δεν γκρινιάζουν. Ο κινητήρας είναι καλός έχω πάει ταξιδάκια σε Λαμία, Ναύπλιο,Ναύπακτο,Καλάβρυτα κ.α. χωρίς να οδηγήσω επειδή το auto lane keeping assist στην Έθνική σε συνδιασμό με το cruise control κάνουν την δουλειά από μόνα τους. Το έχω τώρα 1,5 χρόνο με ~35 χιλιόμετρα κάθε μέρα και 50+ χιλιόμετρα τα ΣΚ έκαστως και δεν μασάει. Εγώ το πήρα με τα extra heads up display και αυτόματο παρκάρισμα. Αλλά θα σου πω την αλήθεια μου ίσως προτιμούσα να το πάρω σε απλή έκδοση αλλά με 1,500 κυβικά 150 άλογα και αυτόματο κιβώτιο αντί να έδινα τα ίδια χρήματα για την St-line και το μεταλλικό χρώμα. Προτιμήσεις δικές μου αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο θα κοιτούσα κάτι σε VW Group, είτε ήταν Audi A3, είτε το καινούριο Leon είτε σε FR το Ibiza/Arona. Ο λόγος που δεν πήγα εξαρχής σε κάτι τέτοιο ήταν ότι με περίπου 21,500 χιλιάρικα πήρα ένα αυτοκίνητο full extra έστω και χιλιάρη ενώ το Leon έβγαινε λίγο κάτω από 22, δεν είχε τίποτα μέσα παρά μόνο τον 1500 150 άλογα. Δεν λέω είμαι της τεχνολογίας αλλά στο τέλος της ημέρας δεν χρησιμοποιώ αν δεν πάω ταξίδι, το auto lane keeping assist, στην καθημερινότητα μου σπάνια το αυτόματο παρκάρισμα και θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την heads up display. Οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, καθρέπτες και φώτα όμως είναι μια ευκολία. Edit: Θα μου άρεσε το πορτπαγκαζ να έχει fake floor για να είναι στην ίδια ευθεία ο προφυλακτήρας με το πάτωμα, βολεύει με βαριά πράγματα και για μένα που βάζω το Rottweiler μέσα σε μεγάλο κλουβί στο πορτπαγκαζ μου βγαίνει η μέση. Edit 2: Ξέχασα να αναφέρω και το GPS Navigation και τις φωνητικές εντολές. Για απλά πράγματα είναι ικανοποιητικές οι φωνητικές. Αν πεις USB θα σου γυρίσει τον ήχο, cancel route για διακοπή πλοήγησης, τον σταθμό που θες για να τον βάλει, κ.α. Το Navigation για την πόλη είναι το καλύτερο που έχω δει ποτέ. Μαζί με την εφαρμογή Ford για android ή iOS του λες που να σε πάει, σου βρίσκει διαδρομές και δυναμική συμφόρηση, και κατα την διάρκεια της πλοήγησης σου, αν ανιχνεύσει ότι θα καθυστερήσεις σου αλλάζει δυναμικά την διαδρομή για να γλιτώσεις χρόνο. Δυστυχώς οδήγησα το Active και σε πετρέλαιο οπότε δεν μου άφησε και πολύ καλές εντυπώσεις . Αν είχα πάρει το St line σε βενζίνη μπορεί να είχα σχηματίσει άλλη γνώμη. Όπως και να έχει πάμε για έγκριση δανείου να είμαστε έτοιμοι για το Leon έκδοση Kinder έκπληξη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 53 λεπτά πριν, tsofras είπε Όπως και να έχει πάμε για έγκριση δανείου να είμαστε έτοιμοι για το Leon έκδοση Kinder έκπληξη Και η τράπεζα τι εγκρίνει; Ένα αμάξι φάντασμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seppy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, li@m είπε Ερώτηση: Πιστεύετε πως θα είναι πιο επικερδές για έναν υποψήφιο αγοραστή να περιμένει τον Σεπτέμβριο ή δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στην αγορά; Θεωρητικα, οσο πηγαινεις προς το τελος της χρονιας, βρισκεις και καλυτερες τιμες. Επισης θα ξοιταξεις να συμφωνησεις τελος του μηνα. Επισης αν εχεις ανταλαγη ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ παρα μονο στο τελος, και αφου εχεις παρει εκπτωση. Ολα αυτα θεωρητικα φυσικα, εγω παρηγγειλα προς το τελος ιουλιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, majnun είπε Και η τράπεζα τι εγκρίνει; Ένα αμάξι φάντασμα; H τράπεζα εγκρίνει ποσό δανείου για αγορά αυτοκινήτου , όχι για συγκεκριμένο μοντέλο - εξοπλισμό . Οπότε θα υπάρχει προέγκριση δανείου για 14.000ε Τώρα αν αλλάξει κάποια τιμή και μπορώ να πάω σε DSG ας πούμε ή να βάλω κάτι σε εξοπλισμό και χρειάζεται 1000ε επάνω , τα προσθέτω στην προκαταβολή και το ποσό του δανείου μένει ίδιο. Οπότε είναι απλά προέγκριση για 14.000ε άσχετα με το τι θα πάρω και πόσο θα κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill PaPi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρακολουθώ και εγώ το post από την αρχή μιας και είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Ήμουν ανάμεσα σε golf και leon (παλιό η καινούργιο). Ενώ είδα το παλιό leon fr και το βρήκα στα 19.500 είπα να περιμένω να δω και το καινούργιο. Λόγω επαρχίας (Ιωάννινα) είδα μόνο το καινούργιο golf όπου έκανα και test drive και μου άρεσε εσωτερικά τουλάχιστον και σε οδήγηση κτλ. Όποτε είπα ότι αξίζει η αναμονή του Leon μιας και αυτά τα χαρακτηριστικά που είδα στο Golf μου αρέσαν. Έπειτα απο συνεχής επικοινωνία με τον πωλητή για να μάθω τις εκδόσεις τι θα έχει κτλ. κατέληξα στο fr απλό (desire red) σχεδόν 23.000 € (δεν με ενδιαφέρει η ηλιοροφή, τα full led καλά θα ήταν αλλά ήδη έχω ανέβει παραπάνω από ότι υπολόγιζα). Με ενημέρωσε ότι ένας έχει κλείσει plus μοντέλο (37 εβδομάδα παραγωγής τέλη Σεπτέμβρη δηλαδή σε ανθρακί χρώμα ποιος άραγε ?) ενώ τα απλά fr είναι νωρίτερα (30 εβδομάδα παραγωγής) όποτε Αύγουστο. Δεν έχω κλείσει το αυτοκίνητο απλώς θα το δω όταν έρθει και αν είμαι ΟΚ θα προβώ σε αγορά. Με ξενέρωσε η μικρή οθόνη, απουσία εσωτερικού φωτισμού που έβλεπα στα video άλλα θα συμβιβαστώ πιστεύω (ακόμη και στα καθίσματα δεν ξέρω αν είναι ύφασμα ή δέρμα). Όποτε κανώ υπομονή μαζί με τον φίλο tsofra Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Bill PaPi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Bill PaPi είπε Παρακολουθώ και εγώ το post από την αρχή μιας και είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Ήμουν ανάμεσα σε golf και leon (παλιό η καινούργιο). Ενώ είδα το παλιό leon fr και το βρήκα στα 19.500 είπα να περιμένω να δω και το καινούργιο. Λόγω επαρχίας (Ιωάννινα) είδα μόνο το καινούργιο golf όπου έκανα και test drive και μου άρεσε εσωτερικά τουλάχιστον και σε οδήγηση κτλ. Όποτε είπα ότι αξίζει η αναμονή του Leon μιας και αυτά τα χαρακτηριστικά που είδα στο Golf μου αρέσαν. Έπειτα απο συνεχής επικοινωνία με τον πωλητή για να μάθω τις εκδόσεις τι θα έχει κτλ. κατέληξα στο fr απλό (desire red) σχεδόν 23.000 € (δεν με ενδιαφέρει η ηλιοροφή, τα full led καλά θα ήταν αλλά ήδη έχω ανέβει παραπάνω από ότι υπολόγιζα). Με ενημέρωσε ότι ένας έχει κλείσει plus μοντέλο (37 εβδομάδα παραγωγής τέλη Σεπτέμβρη δηλαδή σε ανθρακί χρώμα ποιος άραγε ?) ενώ τα πολλά fr είναι νωρίτερα (30 εβδομάδα παραγωγής) όποτε Αύγουστο. Δεν έχω κλείσει το αυτοκίνητο απλώς θα το δω όταν έρθει και αν είμαι ΟΚ θα προβώ σε αγορά. Με ξενέρωσε η μικρή οθόνη, απουσία εσωτερικού φωτισμού που έβλεπα στα video άλλα θα συμβιβαστώ πιστεύω (ακόμη και στα καθίσματα δεν ξέρω αν είναι ύφασμα ή δέρμα). Όποτε κανώ υπομονή μαζί με τον φίλο tsofra Άντε μπράβο να γινόμαστε πολλοί. Ούτε που ρώτησα αν έχει απλά FR , καλό ότι είναι 30η εβδομάδα , τουλάχιστον για να δώ κάποιο απο κοντά μέχρι να έρθει το δικό μου. Δέρμα δεν είναι σίγουρα , νομίζω είναι όπως στο προηγούμενο δέρμα (δερματίνη βασικά) στα πλαινά και πίσω με ύφασμα στο κέντρο (καλύτερα για εμένα να μην καίγεται και ο ποπός όταν το αφήνεις στον ήλιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Bill PaPi είπε Παρακολουθώ και εγώ το post από την αρχή μιας και είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Ήμουν ανάμεσα σε golf και leon (παλιό η καινούργιο). Ενώ είδα το παλιό leon fr και το βρήκα στα 19.500 είπα να περιμένω να δω και το καινούργιο. Λόγω επαρχίας (Ιωάννινα) είδα μόνο το καινούργιο golf όπου έκανα και test drive και μου άρεσε εσωτερικά τουλάχιστον και σε οδήγηση κτλ. Όποτε είπα ότι αξίζει η αναμονή του Leon μιας και αυτά τα χαρακτηριστικά που είδα στο Golf μου αρέσαν. Έπειτα απο συνεχής επικοινωνία με τον πωλητή για να μάθω τις εκδόσεις τι θα έχει κτλ. κατέληξα στο fr απλό (desire red) σχεδόν 23.000 € (δεν με ενδιαφέρει η ηλιοροφή, τα full led καλά θα ήταν αλλά ήδη έχω ανέβει παραπάνω από ότι υπολόγιζα). Με ενημέρωσε ότι ένας έχει κλείσει plus μοντέλο (37 εβδομάδα παραγωγής τέλη Σεπτέμβρη δηλαδή σε ανθρακί χρώμα ποιος άραγε ?) ενώ τα απλά fr είναι νωρίτερα (30 εβδομάδα παραγωγής) όποτε Αύγουστο. Δεν έχω κλείσει το αυτοκίνητο απλώς θα το δω όταν έρθει και αν είμαι ΟΚ θα προβώ σε αγορά. Με ξενέρωσε η μικρή οθόνη, απουσία εσωτερικού φωτισμού που έβλεπα στα video άλλα θα συμβιβαστώ πιστεύω (ακόμη και στα καθίσματα δεν ξέρω αν είναι ύφασμα ή δέρμα). Όποτε κανώ υπομονή μαζί με τον φίλο tsofra Το Seat στον Κουλούρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill PaPi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το Seat στον Κουλούρα; Ναι 1 ώρα πριν, tsofras είπε Άντε μπράβο να γινόμαστε πολλοί. Ούτε που ρώτησα αν έχει απλά FR , καλό ότι είναι 30η εβδομάδα , τουλάχιστον για να δώ κάποιο απο κοντά μέχρι να έρθει το δικό μου. Δέρμα δεν είναι σίγουρα , νομίζω είναι όπως στο προηγούμενο δέρμα (δερματίνη βασικά) στα πλαινά και πίσω με ύφασμα στο κέντρο (καλύτερα για εμένα να μην καίγεται και ο ποπός όταν το αφήνεις στον ήλιο ) Ναι κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ για τα καθίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Traction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, majnun είπε Ρε σεις τσίμπησαν τις τιμές στο απερχόμενο; https://www.car.gr/24295579-seat-leon-fr-black-matt-edition-150hp https://www.car.gr/24295673-seat-leon-fr-black-matt-edition-150hp Επδ παρακολουθώ καιρό τώρα ότι Leon FR & Black Edition υπήρχε στο Car, ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ο Κατάκης στη Θεσσαλονίκη τα έχει τόσο τσιμπημένα σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπροσώπους, μιλάμε ότι κατά καιρούς έβλεπα το ίδιο ακριβώς μοντέλο με τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό από 1000-3000 ευρώ πάνω!!! π.χ: https://www.car.gr/29698574-seat-leon-1-5-tsi-fr-black-matt-edition https://www.car.gr/24295673-seat-leon-fr-black-matt-edition-150hp https://www.car.gr/24295579-seat-leon-fr-black-matt-edition-150hp Διαφορά 1250 ευρώ περίπου σε σχέση με το 1ο... Ξέρετε κάποια καλή αντιπροσωπεία στη Βόρεια Ελλάδα? Γτ μένω Σέρρες και δεν υπάρχει SEAT εδώ... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από Christos Vvs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μήπως αυτός τα βάζει με τα έξοδα και οι άλλοι όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, majnun είπε Μήπως αυτός τα βάζει με τα έξοδα και οι άλλοι όχι; Καλά παίζει και αυτό γιατί όταν κοίταγα το Arona το είχα βρεί σε κάποιον περίπου 1000ε κάτω. Με τηλέφωνο διαπίστωσα ότι δεν είχε το μεταλλικό χρώμα και είχε επιτκόκιο 8.0% Πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία και ενώ ήταν πιο ακριβό , με 3.4% επιτόκιο τελικά έβγαινε φθηνότερο το αμάξι. Όπως είναι και ένας στην Καλλιθεά για Renault που έχει τις φθηνότερες τιμές στο car.gr για Renault. Ε επειδή πήγα απο εκεί είναι όλες τιμές για βασική έκδοση χωρίς χρώμα και έχει το μεγαλύτερο επιτόκιο αγορά. Οπότε αν και δείχνει ο φθηνότερος είναι ο πιο ακριβός απο όλους . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2000rr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Spyros_Spy είπε Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά στην πορεία σε έχασα. Θα σου πρότεινα Octavia για το πορτ παγκαζ επειδή έγραφες για πολλά λίτρα, DSG Arona για την πιο απλή οδήγηση που έχω κάνει αλλά δεν σου αρέσουν τα SUV αλλά με μπερδεύεις επειδή γράφεις ότι κοιτάς μικρά (που θεωρώ άβολα για οικογένεια με πολύ μικρούς χώρους) και μικρομεσαία οχήματα. Σαν κάτοχος του νέου Ford Focus St-line 1.0 125hp έχω να σου πω ότι το αμάξι μέσα και έξω είναι πανέμορφο με πολύ μεγάλους χώρους, τραβάει τα βλέμματα,(από thumbs up μέχρι και ουάου οι πεζοί λες και οδηγάω maserati). Βάζω 4 άτομα στο αμάξι 80-100 κιλά ο καθένας με 1,80-1,92 ύψος και δεν γκρινιάζουν. Ο κινητήρας είναι καλός έχω πάει ταξιδάκια σε Λαμία, Ναύπλιο,Ναύπακτο,Καλάβρυτα κ.α. χωρίς να οδηγήσω επειδή το auto lane keeping assist στην Έθνική σε συνδιασμό με το cruise control κάνουν την δουλειά από μόνα τους. Το έχω τώρα 1,5 χρόνο με ~35 χιλιόμετρα κάθε μέρα και 50+ χιλιόμετρα τα ΣΚ έκαστως και δεν μασάει. Εγώ το πήρα με τα extra heads up display και αυτόματο παρκάρισμα. Αλλά θα σου πω την αλήθεια μου ίσως προτιμούσα να το πάρω σε απλή έκδοση αλλά με 1,500 κυβικά 150 άλογα και αυτόματο κιβώτιο αντί να έδινα τα ίδια χρήματα για την St-line και το μεταλλικό χρώμα. Προτιμήσεις δικές μου αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο θα κοιτούσα κάτι σε VW Group, είτε ήταν Audi A3, είτε το καινούριο Leon είτε σε FR το Ibiza/Arona. Ο λόγος που δεν πήγα εξαρχής σε κάτι τέτοιο ήταν ότι με περίπου 21,500 χιλιάρικα πήρα ένα αυτοκίνητο full extra έστω και χιλιάρη ενώ το Leon έβγαινε λίγο κάτω από 22, δεν είχε τίποτα μέσα παρά μόνο τον 1500 150 άλογα. Δεν λέω είμαι της τεχνολογίας αλλά στο τέλος της ημέρας δεν χρησιμοποιώ αν δεν πάω ταξίδι, το auto lane keeping assist, στην καθημερινότητα μου σπάνια το αυτόματο παρκάρισμα και θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την heads up display. Οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, καθρέπτες και φώτα όμως είναι μια ευκολία. Edit: Θα μου άρεσε το πορτπαγκαζ να έχει fake floor για να είναι στην ίδια ευθεία ο προφυλακτήρας με το πάτωμα, βολεύει με βαριά πράγματα και για μένα που βάζω το Rottweiler μέσα σε μεγάλο κλουβί στο πορτπαγκαζ μου βγαίνει η μέση. Edit 2: Ξέχασα να αναφέρω και το GPS Navigation και τις φωνητικές εντολές. Για απλά πράγματα είναι ικανοποιητικές οι φωνητικές. Αν πεις USB θα σου γυρίσει τον ήχο, cancel route για διακοπή πλοήγησης, τον σταθμό που θες για να τον βάλει, κ.α. Το Navigation για την πόλη είναι το καλύτερο που έχω δει ποτέ. Μαζί με την εφαρμογή Ford για android ή iOS του λες που να σε πάει, σου βρίσκει διαδρομές και δυναμική συμφόρηση, και κατα την διάρκεια της πλοήγησης σου, αν ανιχνεύσει ότι θα καθυστερήσεις σου αλλάζει δυναμικά την διαδρομή για να γλιτώσεις χρόνο. Με μια χαρτογράφηση (πρόγραμμα ) παει 150+ και εχεις το αμαξι οπως θα το ήθελες.και αξιόπιστα. Το οτι βαζουμε πρόγραμμα δεν σημαινει απαραίτητα θα πρεπει να βαζουμε κόντρες. Θα χρειαστείς τα παραπανω άλογά και ροπή σε μια προσπεραση φορτωμένο κτλ.Ο 1000αρις κινητήρες της Ford είναι πολύ καλός και αρκετα αξιόπιστος. Μην τον φοβάσαι. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από s2000rr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις