Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

ώστε να ελέγξετε ότι είναι αυτό ακριβώς που παραγγείλατε

Ακριβώς. Αυτό όμως προϋποθέτει να ξέρεις και εσύ και αυτοί ακριβώς τι έχεις παραγγείλει.

• Like 2
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 minutes ago, paylidis said:

Να σημειώσω παιδιά ότι εφόσον δώσετε προκαταβολή έχετε δικαίωμα να ζητήσετε το αυτοκινητο που παραγγείλατε να έρθει «παρακαταθήκη» στην αντιπροσωπεία ώστε να ελέγξετε ότι είναι αυτό ακριβώς που παραγγείλατε και ότι δεν είναι χτυπημένο κλπ. Οι πωλητές δε το λένε γιατί έχει ένα χάσιμο χρόνου σα διαδικασία μερικές ημέρες κ θέλουν να ξεμπερδεύουν το συντομότερο με κάθε πώληση. 

να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό για το οποίο δεν αμφιβάλλω

οι πωλητές συνήθως λένε ότι ο αριθμός πλαισίου που σου δίνουν με κάποιο τρόπο σε δεσμεύει,
ενώ για να το φέρουν να το δεις,
θέλει να περάσει τελωνείο να πινακιδωθεί, πρέπει να περάσει στο όνομά σου κλπ

καταλαβαίνω ότι αυτά που λένε, είναι μάντολες
αλλά για να τα προσπεράσεις, θέλει να τους δείξεις ότι ξέρεις καλά για ποιό πράγμα μιλάς
άρα θα βοηθούσε να μας το ανέλυες σα διαδικασία και πώς αναφέρεται η έννοια της «παρακαταθήκης»

επίσης αν η διαδικασία αυτή είναι ανέξοδη για τον πελάτη
καθώς και τί προβλέπεται με προκαταβολές, παραγγελίες κλπ σε περίπτωση που δεν εγκρίνεις το όχημα που είναι προς παράδοση

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KoreanW είπε

για να το φέρουν να το δεις,
θέλει να περάσει τελωνείο να πινακιδωθεί, πρέπει να περάσει στο όνομά σου κλπ

Μάντολες είναι όπως το λες.

δεν έχει καμία υποχρέωση ο αγοραστής. Παίρνεις την προσφορά με τον εξοπλισμό που σου έδωσε κ το τσεκάρεις. Δε το κάνουν γιατί χάνουν χρόνο από την προκαταβολή ως την παράδοση. Προβλέπεται κανονικά σε όλες τις μάρκες. 

εαν το όχημα δεν είναι όπως τα γράψατε στα χαρτιά ή είναι πχ χτυπημένο παίρνεις προκαταβολή πίσω ή σου φέρνουν άλλο εκ νέου

περιγραφη διαδικασίας δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Απλά του λες θα φέρεις το αυτοκινητο παρακαταθήκη να το ελέγξω και μετά εξοφλω. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, paylidis είπε

Να σημειώσω παιδιά ότι εφόσον δώσετε προκαταβολή έχετε δικαίωμα να ζητήσετε το αυτοκινητο που παραγγείλατε να έρθει «παρακαταθήκη» στην αντιπροσωπεία ώστε να ελέγξετε ότι είναι αυτό ακριβώς που παραγγείλατε και ότι δεν είναι χτυπημένο κλπ. Οι πωλητές δε το λένε γιατί έχει ένα χάσιμο χρόνου σα διαδικασία μερικές ημέρες κ θέλουν να ξεμπερδεύουν το συντομότερο με κάθε πώληση. 

Στη δικη σου περιπτωση το εφαρμοσες;

Δημοσ.

Έβρεξε σήμερα. Μπαίνω στο αμάξι, ξεκινάω, κάτσε λέω να καθαρίσω το παρμπρίζ. Πατάω νερό τπτ.... Λέω wtf δεν μπορεί.... Ξαναπατάω.... Τίποτα!!! 

Δύο φορές να έριξα νερό. Μια για δοκιμή και μια όταν επέστρεψα από το ταξίδι την Κυριακή να φύγουν τα πτώματα και τα ίχνη των ζουζουνιων. 

Δεν είχε στάλα νερό λοιπόν. Ή έχει τρυπήσει κάνα σωληνάκι (παράλογο για αυτοκίνητο 7 ημερών) ή το νερό στην Τσεχία κοστίζει. 

Εννοείται ότι όταν μου παραδόθηκε έγραφε 0 υπολοιπομενα km. Οκ το βενζινάδικο ήταν στα 10 μέτρα. 

Αναρωτιέμαι πόσο να τους επιβάρυναν στην πώληση 3 λίτρα βενζίνη και 2 λίτρα νερό. 

Να μην λέω για την skoda βέβαια επειδή το συζήτησα με τον κουνιάδο μου, όταν πήρε το ΚΑΣΚΑΙ του έμεινε 200 μέτρα από τον θεοχαράκη... Δεν πρόλαβε να φτάσει στο βενζινάδικο. Ευτυχώς είναι βενζίνη και όχι πετρέλαιο... 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seppy είπε

Εχεις δει καποιο απο κοντα τελευταια; οδηγησες κανενα; γιατι και εξωτερικα και εσωτερικα εχουν ανεβει επιπεδο.

Τμολογιακα δν τα λες και vfm εξαιρωντας το ceed, αλλα ποιοτικα τα λες.

Έχω δει ένα και είπα 26κ δεν αξιζει. Για κια Χιουντάι αντε το πολυ 18000.Ενα κονα η ένα στονικ στο ποσό αυτό. Με 26κ πας αλλου. Φυσικα  Εγω το έχω δηλώσει αλλοστε παραπάνω από 15000 δεν δίνω.αφου στην τριετία τα αλλάζω.

1 ώρα πριν, seppy είπε

Εχεις δει καποιο απο κοντα τελευταια; οδηγησες κανενα; γιατι και εξωτερικα και εσωτερικα εχουν ανεβει επιπεδο.

Έχω δει ένα και είπα 26κ δεν αξιζει. Για κια Χιουντάι αντε το πολυ 18000.Ενα κονα η ένα στονικ στο ποσό αυτό. Με 26κ πας αλλου. Φυσικα  Εγω το έχω δηλώσει αλλοστε παραπάνω από 15000 δεν δίνω.αφου στην τριετία τα αλλάζω.

1 ώρα πριν, seppy είπε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, terry308 είπε

Είναι TOP VFM  ;)  ειδικά αν έχει και έξτραδακια λόγω αλλαγής του μοντέλου

οταν λες εξτραδακια; γτ στο τηλ που μίλησα δε μου εκανε κατι καλύτερο στην τιμή ουτε μου πε για δώρα. τι να ζητήσω;

Επεξ/σία από someone-
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, someone- είπε

οταν λες εξτραδακια; γτ στο τηλ που μίλησα δε μου εκανε κατι καλύτερο στην τιμή ουτε μου πε για δώρα. τι να ζητήσω;

Ζήτα προσφορά κι από άλλη αντιπροσωπεία , ή ζήτα κάτι σα δωράκι πριν το κλείσεις , συναγερμό , κάμερα , κάτι , μπορεί να υπάρχουν πακέτα εξοπλισμών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε tsofras θα σου ξαναπω οτι αυτοκινητο δεν προκειται να παρεις ποτε και στο υπογραφω! Δες μηχανη.

Η καινουργια Africa twin σπερνει και εχει και εκδοση με αυτοματο με πολυ λιγοτερα χρηματα απο το leon! Φουλ ηλιοροφη, βλεπεις τα παντα απο πανω και πολλα γκαζια η 1000αρα. Αρχοντας θα εισαι.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Λοιπόν για να μην κάνω πολλαπλές παραθέσεις θα απαντήσω εδώ σε όσα μπορώ

Θεωρητικά τα mild hybrid θα έχουν την έκπτωση το έγραφε ξεκάθαρα το νομοσχέδιο

Συμφωνώ ότι ήταν δικό μου λάθος που υπέγραψα στη Peugeot χωριευνα διαβάσω , το σχόλιο μου όμως ήταν περί τιμιότητας ( της αντιπροσωπείας) και όχι βλακείας (δικής μου)

Scala κτλ τα ξεχνάμε , με σιγουριά θέλω το Leon. Έκανα το περπάτημα μου και σκέφτηκα ότι αφού θα περιμένω μπορεί να μου βγει βσε καλό γιατί με έναν πρόχειρο υπολογισμό με τα νέα τέλη μου είχε βγεί το DSG 2000€ κάτω. Αν βγουν τιμολόγια σε κανά 2 εβδομάδες στην τελική μπορεί να παραγγείλω αυτόματο με LED και ηλιοροφή αν το επιτρέψει η τιμή , αν είναι να περιμένω και μέχρι Νοέμβρη θα μαζέψω και άλλο ένα χιλιάρικο να καλύψω την διαφορά και να πάει στο διάολο να τελειώνουμε.

Οπότε θα δείξει σε λίγο καιρό .

Όσο για την παραγγελία έχω κανονικά χαρτί με υπογραφές , τιμή και αριθμό πλαισίου.

Και ναι είχα πάρει το αμάξι της γυναίκας μου πριν , πιστεύω στην τελική καλύτερα να μην είναι έχω ηλιοροφή και LED αλλά να είναι αυτόματο.

Όχι όμως στα 26200 , θα περιμένω τις νέες τιμές, μου είπαν αρχές Σεπτεμβρίου θα έρθουν και άλλα FR DSG , αν είμαι τυχερός και πέσει όντως 2000€ θα χτυπήσω ένα τέτοιο.

Όπως είπατε και εσείς καλά τα LED, ηλιοροφή αλλά δεν προσθέτουν τίποτα στην εμπειρία οδήγησης , αλλά να πέσει η τιμή γιατί δεν δίνω τόσα.

Ηλιοοροφες, λεντ και μπλιμπλικια καλα ειναι αλλα ζεις και χωρις αυτα.

Σκεψου πρωτα αν θελεις αυτοματο που ειναι πολυ πιο βασικο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Ζήτα προσφορά κι από άλλη αντιπροσωπεία , ή ζήτα κάτι σα δωράκι πριν το κλείσεις , συναγερμό , κάμερα , κάτι , μπορεί να υπάρχουν πακέτα εξοπλισμών 

εχω μιλήσει με τα κεντρικά της σεατ τη βελμαρ, είμαι επαρχία και δεν έχω κοντα αντιπροσωπείες. κάνα δώρο πιστεύω μπορει να κανει καμια αντιπροσωπεία αθηνα αλλα αν το εχει διαθέσιμο και αν το εχει σε χρωμα που θελω, ενω απο τη βελμαρ θα μου βρούν το χρώμα που θελω αν υπάρχει σε καποια αντιπροσωπεία στην ελλαδα.

αυτο που συζητούσα με τη γυναίκα ειναι αν θα μας κανει για οικογενειακό αυτοκίνητο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, someone- είπε

εχω μιλήσει με τα κεντρικά της σεατ τη βελμαρ, είμαι επαρχία και δεν έχω κοντα αντιπροσωπείες. κάνα δώρο πιστεύω μπορει να κανει καμια αντιπροσωπεία αθηνα αλλα αν το εχει διαθέσιμο και αν το εχει σε χρωμα που θελω, ενω απο τη βελμαρ θα μου βρούν το χρώμα που θελω αν υπάρχει σε καποια αντιπροσωπεία στην ελλαδα.

αυτο που συζητούσα με τη γυναίκα ειναι αν θα μας κανει για οικογενειακό αυτοκίνητο.

Μια χαρά θα κάνει 2 παιδιά μεγάλωσα εγώ η μια είναι 7 και η άλλη 9

2 χρονιές μόνο σε διακοπές έβαλα μπαγκαζιέρα για να χωράνε καρότσια , καρεκλάκια , ομπρέλα και πάνες .

Τα τελευταία 2 χρόνια ούτε την μπαγκαζιέρα δεν έβαλα , και στο λέω εγώ που είμαστε large και τα θελουμε όλα μαζί μας , μέχρι και σκούπα κουβαλάω στο εξοχικό .

Τωρα αν δεν θες μπαγκαζιέρα δεν θα σε φτάσει , αλλά μιλάμε για μια φορά τον χρόνο στις διακοπές 

Το έχω ξαναπεί όσο έχεις γεμίζεις , πήγαμε 3ήμερο με το c3 και πάλι μια χαρά ήμασταν , είχαμε πάει Σύρο με φιλικό ζευγάρι με 2 παιδιά και αυτοί , εμείς 380 πορτ μπαγκαζ και 360 μπαγκαζιέρα Φούλ. Αυτοί ήρθαν με ένα polo και ήταν κομπλέ 

θεωρω τα 380-400 λίτρα ιδανικά για 2 παιδιά , έτσι ώστε να μην πας και σε πολύ μεγάλο αμάξι .

Τωρα αν θες να είσαι άνετος συνέχεια κοιτάς σε χώρους Karoq,Grandland στα 530 

1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Φιλε tsofras θα σου ξαναπω οτι αυτοκινητο δεν προκειται να παρεις ποτε και στο υπογραφω! Δες μηχανη.

Η καινουργια Africa twin σπερνει και εχει και εκδοση με αυτοματο με πολυ λιγοτερα χρηματα απο το leon! Φουλ ηλιοροφη, βλεπεις τα παντα απο πανω και πολλα γκαζια η 1000αρα. Αρχοντας θα εισαι.

Άσε τις υπογραφές , στοίχημα βάλε να βάλω κανα λαμπιόνι παραπάνω στην παραγγελία 😂

Τα είπαμε αυτα μηχανή όχι απλα δεν ξαναπαίρνω ουτε στους κολλητούς δεν ανεβαίνω πλέον .

16 λεπτά πριν, someone- είπε

Στο car.gr κοίταξες ? Και εκεί έχει καποια

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν, διάβασα όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πιστεύω ότι στη θέση σου θα έπαιρνα το scala (σόρυ @mp123 :lol: ).

Εκτός αν μπορέσεις να φτάσεις το leon αυτόματο που εκεί ξεφεύγεις στα λεφτά.

Το ιδανικό θα ήταν το scala με ηλιοροφή κιόλας για να έχεις όλα τα βασικά που θέλεις. Θυμάμαι έγραφες ότι σε χάλασε το χειροκίνητο στο 2008.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...