eMike Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Fiat doblo Multipla Fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ναι , εγω μιλάω με αντιπροσωπεία της εισαγωγικής δεν ξέρω αν γνωρίζουν οι υπόλοιπες κάτι ακόμη. Λοιπόν με πήραν τηλέφωνο , 37η εβδομάδα παραγωγής , θα το έχω τέλη Σεπτέμβρη Τελική τιμή 24200 Το έκλεισα να τελειώνω Οπότε απλά περιμένουμε να έρθει Με το καλό να παραλάβεις φίλε, καλοτάξιδο και καλότυχο!!! Στην FR Plus, τι παίζει με τα: 1) GPS 2) Android Auto/Apple Carplay 3) Convinience Pack 4) Οθόνη 10αρα ή 8αρα 5) Ambient Light Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 φίλε @tsofras από την έρευνα που έκανες ποια έχουν aisin αυτόματο; Μασημένη τροφή για να μην ψάχνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, theoilia είπε φίλε @tsofras από την έρευνα που έκανες ποια έχουν aisin αυτόματο; Μασημένη τροφή για να μην ψάχνω... Χωρίς να είμαι 100% για όσα αναφέρω γιατί είναι λίγο δύσκολη σαν έρευνα ακόμη και μέσα απο το site της aisin Τα EAT6 / EAT8 κιβώτια του PSA Group ( Citroen , Peugeot , Opel ) είναι της Aisin Suzuki Vitara , Suzuki Scross επίσης Ford focus το νέο κιβώτιο , και τέλος νομίζω και της BMW σειράς 1 16 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Με το καλό να παραλάβεις φίλε, καλοτάξιδο και καλότυχο!!! Στην FR Plus, τι παίζει με τα: 1) GPS 2) Android Auto/Apple Carplay 3) Convinience Pack 4) Οθόνη 10αρα ή 8αρα 5) Ambient Light 1) Δεν έχει 2) Μπαίνει με update μου είπαν 3) Δεν έχει το FR , δεν μπορώ να το βάλω εγώ γιατί δεν το έχουν τιμολογήσει. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορεί να μπεί μετά 4) 8.25 οθόνη 5) Θεωρητικά έχει 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 @tsofras Με το καλό να έρθει, αν και δε μπορώ να καταπιώ ότι το παίρνεις manual..Με τίποτα όμως..Εσύ ξέρεις καλύτερα. Όπως και να'χει, πολύ ωραίο αμάξι και πολύ καλός εξοπλισμός.. Ρε σεις...αυτό το καινούριο i30 είναι πανέμορφο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stationwa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, eMike είπε @tsofras Με το καλό να έρθει, αν και δε μπορώ να καταπιώ ότι το παίρνεις manual..Με τίποτα όμως..Εσύ ξέρεις καλύτερα. Όπως και να'χει, πολύ ωραίο αμάξι και πολύ καλός εξοπλισμός.. Ρε σεις...αυτό το καινούριο i30 είναι πανέμορφο!! Μολις ειδα κι εγω βίντεο το νεο i30 ειναι πραγματικα πανεμορφο. Απορω κι εγω με την hyundai ποσο εξέλιξη εχουν κανει. Για την κια το είδα απο κοντα σε ceed x ceed αλλα βλεπω τωρα και το νεο i30 και λεω είναι δυνατον να είναι hyundai αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, eMike είπε @tsofras Με το καλό να έρθει, αν και δε μπορώ να καταπιώ ότι το παίρνεις manual..Με τίποτα όμως..Εσύ ξέρεις καλύτερα. Όπως και να'χει, πολύ ωραίο αμάξι και πολύ καλός εξοπλισμός.. Ρε σεις...αυτό το καινούριο i30 είναι πανέμορφο!! 15 λεπτά πριν, stationwa είπε Μολις ειδα κι εγω βίντεο το νεο i30 ειναι πραγματικα πανεμορφο. Απορω κι εγω με την hyundai ποσο εξέλιξη εχουν κανει. Για την κια το είδα απο κοντα σε ceed x ceed αλλα βλεπω τωρα και το νεο i30 και λεω είναι δυνατον να είναι hyundai αυτο; Facelift είναι παιδιά, να ξέρετε... Αλλά ναι, η συγκεκριμένη έκδοση είναι η N Line και φαίνεται όντως, εξωτερικά τουλάχιστον, πολύ καλή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 34 λεπτά πριν, eMike είπε @tsofras Με το καλό να έρθει, αν και δε μπορώ να καταπιώ ότι το παίρνεις manual..Με τίποτα όμως..Εσύ ξέρεις καλύτερα. Όπως και να'χει, πολύ ωραίο αμάξι και πολύ καλός εξοπλισμός.. Ρε σεις...αυτό το καινούριο i30 είναι πανέμορφο!! Ε τα είπαμε αυτά και ο φόβος και η τιμή , το άλλο το είχα πάρει μεταχειρισμένο στα 16500ε για αυτό τον λόγο , να είχα καβα αν πάθει κάτι και όπως και έγινε. Τώρα κάβα απο τα σχεδόν 26500 δεν μπορώ να έχω και να μου πάει το αμάξι 30.000ε , το άλλο έφτασε 20.000ε με τα προβλήματα και πάλι βγήκα κερδισμένος . Ωραίο όντως το νέο i30 και πολύ ωραία καθίσματα δείχνει να έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, aposporis είπε Εεεεε... πρόσεχε τα λόγια σου! Το doblo ήταν φοβερό! Αν και θα το ήθελα σε 4x4 2,0 diesel !! Πάντως πριν ένα μήνα ξεκίνησα να ψάχνω μοτοσυκλέτα να αλλάξω την africa που έχω και σήμερα έκλεισα το Opel Astra 1.2/145 Elegance στα 17,500. Έκανες TD; Πώς σου φάνηκε το μοτέρ αυτό; Πρέπει να είναι σούπερ για το αμάξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Έκανες TD; Πώς σου φάνηκε το μοτέρ αυτό; Πρέπει να είναι σούπερ για το αμάξι Δυστυχώς επειδή το έκανα το πρωί με τη κίνηση στο Κηφισό, δεν μπόρεσα να το "τρέξω". Αλλά σε χαμηλές ταχύτητες μια χαρά ήταν. Την άλλη εβδομάδα πιο αναλυτικά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1921 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aposporis είπε Εεεεε... πρόσεχε τα λόγια σου! Το doblo ήταν φοβερό! Αν και θα το ήθελα σε 4x4 2,0 diesel !! Πάντως πριν ένα μήνα ξεκίνησα να ψάχνω μοτοσυκλέτα να αλλάξω την africa που έχω και σήμερα έκλεισα το Opel Astra 1.2/145 Elegance στα 17,500. Καλοτάξιδο! Πολύ αμάξι για τα 17500, ειδικά στην έκδοση με τα 145 άλογα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Thanos1921 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stationwa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ε τα είπαμε αυτά και ο φόβος και η τιμή , το άλλο το είχα πάρει μεταχειρισμένο στα 16500ε για αυτό τον λόγο , να είχα καβα αν πάθει κάτι και όπως και έγινε. Τώρα κάβα απο τα σχεδόν 26500 δεν μπορώ να έχω και να μου πάει το αμάξι 30.000ε , το άλλο έφτασε 20.000ε με τα προβλήματα και πάλι βγήκα κερδισμένος . Ωραίο όντως το νέο i30 και πολύ ωραία καθίσματα δείχνει να έχει Καλοταξιδο σου ευχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, KoreanW είπε με το καλό λοιπόν στον εξοπλισμό σε σχέση με αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα βλέπω έχει το FR με ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης στα μπροστινά καθίσματα μήπως όμως δεν έχει ρύθμιση ύψους και ίσως θα την ήθελες κι αυτήν; στο στάδιο που είσαι, προλαβαίνεις φαντάζομαι να προσθαφαιρέσεις καλούδια Λοιπόν μου απάντησαν έχει κανονικά ρύθμιση ύψους , πλάτης ( θα ήταν αστείο να μην είχε εδώ έχει η φθηνή έκδοση) αλλά οκ είμαστε σίγουροι τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 minute ago, tsofras said: Λοιπόν μου απάντησαν έχει κανονικά ρύθμιση ύψους , πλάτης ( θα ήταν αστείο να μην είχε εδώ έχει η φθηνή έκδοση) αλλά οκ είμαστε σίγουροι τώρα η ρύθμιση του ύψους του εδράνου όπως και η αντίστοιχη της οσφυικής υποστήριξης. δεν θεωρούνται αυτονόητα, στα αυτονόητα είναι η ρύθμιση της κλίσης της πλάτης και της θέσης του καθίσματος στον διαμήκη άξονα σου το επεσήμανα με βάση αυτό που πόσταρες γιατί καταλαβαίνω οτι είναι από τις μείζονες προτεραιότητες για σένα 4 hours ago, tsofras said: Fr 1.5 150 manual Plus (Full LED + Ηλιοροφή ) , χρώμα magnetic tech Εξοπλισμός : https://www.seat.gr/content/dam/countries/gr/seat-website/car-shopping-tools/brochure-download/brochures-&-specs/brochures-and-specs-07-20/cars-models-info-KL1-NA-july-2020.pdf στο οποίο συγκεκριμένα αναφέρει πως σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, η έκδοση FR δεν έχει «Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους για καθίσμα οδηγού» ή «Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους για μπροστινά καθίσματα» είτε επομένως το έντυπο έχει λάθος είτε έχει παίξει σπασμένο τηλέφωνο στις εξηγήσεις που δόθηκαν τα λέω αυτά για να προλάβεις το πιθανώς ανεπιθύμητο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε η ρύθμιση του ύψους του εδράνου όπως και η αντίστοιχη της οσφυικής υποστήριξης. δεν θεωρούνται αυτονόητα, στα αυτονόητα είναι η ρύθμιση της κλίσης της πλάτης και της θέσης του καθίσματος στον διαμήκη άξονα σου το επεσήμανα με βάση αυτό που πόσταρες γιατί καταλαβαίνω οτι είναι από τις μείζονες προτεραιότητες για σένα στο οποίο συγκεκριμένα αναφέρει πως σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, η έκδοση FR δεν έχει «Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους για καθίσμα οδηγού» ή «Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους για μπροστινά καθίσματα» είτε επομένως το έντυπο έχει λάθος είτε έχει παίξει σπασμένο τηλέφωνο στις εξηγήσεις που δόθηκαν τα λέω αυτά για να προλάβεις το πιθανώς ανεπιθύμητο Είναι λάθος το έντυπο απο ότι μου είπαν , τώρα δεν μπορώ να ξέρω κάτι περισσότερο αν δεν δώ το αμάξι δυστυχώς Γιατί το δείχνει στην απλή έκδοση , και όπως είπε και ο πωλητής εδώ το ibiza το έχει. Βασικά υπάρχει αμάξι που δεν έχει ρύθμιση ύψους στο οδηγό ? Δεν νομίζω να έχω πετύχει πότε , μέχρι και το Alto είχε Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις