Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, tsofras said:

με το καλό λοιπόν

στον εξοπλισμό σε σχέση με αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα
βλέπω έχει το FR με ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης στα μπροστινά καθίσματα
μήπως όμως δεν έχει ρύθμιση ύψους και ίσως θα την ήθελες κι αυτήν;

στο στάδιο που είσαι, προλαβαίνεις φαντάζομαι να προσθαφαιρέσεις καλούδια

Επεξ/σία από KoreanW
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλησπέρα και καλορίζικο !!! Δεν παίζει κάποιο launch πακέτο με την συγκεκριμένη έκδοση ή κάποια extra στον εξοπλισμό (άσχετα του PLUS)??? 

Εγώ πάντως κοιτάω το focus st line-X 155  Mildhybrid (οκ δεν θα έχει ηλιοροφή !!!) στο ίδιο χρώμα . Περιμένω να πάω μια βόλτα προς μια έκθεση. 

3 λεπτά πριν, KoreanW είπε

με το καλό λοιπόν

στον εξοπλισμό σε σχέση με αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα
βλέπω έχει το FR με ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης στα μπροστινά καθίσματα
μήπως όμως δεν έχει ρύθμιση ύψους και ίσως θα την ήθελες κι αυτήν;

στο στάδιο που είσαι, προλαβαίνεις φαντάζομαι να προσθαφαιρέσεις καλούδια

Καλούδια δεν μπαίνουν λόγω τιμολόγησης,

Με έβαλες σε σκέψεις για την ρύθμιση , είναι δυνατόν να μην έχει ? Θα ρωτήσω

1 λεπτό πριν, jobous είπε

Καλησπέρα και καλορίζικο !!! Δεν παίζει κάποιο launch πακέτο με την συγκεκριμένη έκδοση ή κάποια extra στον εξοπλισμό (άσχετα του PLUS)??? 

Εγώ πάντως κοιτάω το focus st line-X 155  Mildhybrid (οκ δεν θα έχει ηλιοροφή !!!) στο ίδιο χρώμα . Περιμένω να πάω μια βόλτα προς μια έκθεση. 

όχι lanuch pack μόνο σε Xcellence

Πάντως όσοι λέτε για την ομορφιά του scala δε θυμάστε ότι μιλάμε για την ίδια εταιρεία που μας έχει δώσει το roomster; Οτιδήποτε μετά από αυτό που φλερτάρει με τον τίτλο "κατάντια της αυτοκίνησης" είναι σχεδιαστικό έργο τέχνης.

1 λεπτό πριν, Speculoos είπε

Πάντως όσοι λέτε για την ομορφιά του scala δε θυμάστε ότι μιλάμε για την ίδια εταιρεία που μας έχει δώσει το roomster; Οτιδήποτε μετά από αυτό που φλερτάρει με τον τίτλο "κατάντια της αυτοκίνησης" είναι σχεδιαστικό έργο τέχνης.

Fiat doblo

sophie turner mic drop GIF by Morphin

• Like 1

1 λεπτό πριν, s2000rr είπε

:( θα σου κάνω  δώρο  λεβιέ  αφού δεν έβαλες dsg:))

20200716_122834.jpg

Αφού δεν μου έκατσε aisin κιβώτιο , άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , να το κρατήσω και πάνω απο 10ετία το αμάξι , να του βάλω και κανα πρόγραμμα μην είναι κολλημένο στα 25 κιλά ροπής που είναι οριακά

11 minutes ago, tsofras said:

Αφού δεν μου έκατσε aisin κιβώτιο , άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , να το κρατήσω και πάνω απο 10ετία το αμάξι , να του βάλω και κανα πρόγραμμα μην είναι κολλημένο στα 25 κιλά ροπής που είναι οριακά

ταυτόχρονα
να θες να το κρατήσεις
κ να θες να το πειράξεις

ρισκάρεις

Μόλις τώρα, KoreanW είπε

ταυτόχρονα
να θες να το κρατήσεις
κ να θες να το πειράξεις

ρισκάρεις

Σε 4 αυτοκίνητα είχα βάλει πρόγραμμα δεν είχα κανα θέμα , καλά δεν θα το κάνω και αύριο , μετά την λήξη της εγγύησης , έτσι για κανα 5κιλο ροπής :D

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, tsofras said:

Σε 4 αυτοκίνητα είχα βάλει πρόγραμμα δεν είχα κανα θέμα , καλά δεν θα το κάνω και αύριο , μετά την λήξη της εγγύησης , έτσι για κανα 5κιλο ροπής :D

ναι τα προβλήματα τα βγάζουν σε ένα βάθος χρόνου

όταν είναι να το δώσεις, ρισκάρεις λιγότερο
όταν όμως το αμάξι το φορτώνεσαι, φορτωνεσαι και τα προβλήματα που θα βγάλει από το tuning

Επεξ/σία από KoreanW

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Fiat doblo

Στο doblo όμως (όπως και στου ίδιου καλουπιού peugeot partner, berlingo κτλ κτλ) τα παράθυρα ήταν στο ίδιο επίπεδο, το roomster από το πλάι μοιάζει με σκίτσο 6χρονου.

Να μου έλεγες για το πάλαι ποτέ multipla να το συζητάγαμε, αλλά πηγαίνουμε 20-25 χρόνια πίσω έτσι.

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 2

23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Fiat doblo

Εεεεε... πρόσεχε τα λόγια σου! Το doblo ήταν φοβερό! Αν και θα το ήθελα σε 4x4 2,0 diesel !!

Πάντως πριν ένα μήνα ξεκίνησα να ψάχνω μοτοσυκλέτα να αλλάξω την africa που έχω και σήμερα έκλεισα το Opel Astra 1.2/145 Elegance στα 17,500.

• Like 4

5 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Στο doblo όμως (όπως και στου ίδιου καλουπιού peugeot partner, berlingo κτλ κτλ) τα παράθυρα ήταν στο ίδιο επίπεδο, το roomster από το πλάι μοιάζει με σκίτσο 6χρονου.

Να μου έλεγες για το πάλαι ποτέ multipla να το συζητάγαμε, αλλά πηγαίνουμε 20-25 χρόνια πίσω έτσι.

Sorry mulitpla ήθελα να πώ , πέτυχα ένα doblo εχθές και έγραψα λάθος :D

5 λεπτά πριν, aposporis είπε

Εεεεε... πρόσεχε τα λόγια σου! Το doblo ήταν φοβερό! Αν και θα το ήθελα σε 4x4 2,0 diesel !!

Πάντως πριν ένα μήνα ξεκίνησα να ψάχνω μοτοσυκλέτα να αλλάξω την africa που έχω και σήμερα έκλεισα το Opel Astra 1.2/145 Elegance στα 17,500.

Με το καλό φίλε μου μπράβο , πολύ καλη τιμή για το αμάξι , εγώ λόγω χώρων το άφησα ( και επειδή είχα 3 opel στη σειρά :D )

Φωτό όταν παραλάβεις

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...