KoreanW Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, tsofras said: Fr 1.5 150 manual Plus (Full LED + Ηλιοροφή ) , χρώμα magnetic tech Εξοπλισμός : https://www.seat.gr/content/dam/countries/gr/seat-website/car-shopping-tools/brochure-download/brochures-&-specs/brochures-and-specs-07-20/cars-models-info-KL1-NA-july-2020.pdf με το καλό λοιπόν στον εξοπλισμό σε σχέση με αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα βλέπω έχει το FR με ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης στα μπροστινά καθίσματα μήπως όμως δεν έχει ρύθμιση ύψους και ίσως θα την ήθελες κι αυτήν; στο στάδιο που είσαι, προλαβαίνεις φαντάζομαι να προσθαφαιρέσεις καλούδια Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από KoreanW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Fr 1.5 150 manual Plus (Full LED + Ηλιοροφή ) , χρώμα magnetic tech Εξοπλισμός : https://www.seat.gr/content/dam/countries/gr/seat-website/car-shopping-tools/brochure-download/brochures-&-specs/brochures-and-specs-07-20/cars-models-info-KL1-NA-july-2020.pdf Καλησπέρα και καλορίζικο !!! Δεν παίζει κάποιο launch πακέτο με την συγκεκριμένη έκδοση ή κάποια extra στον εξοπλισμό (άσχετα του PLUS)??? Εγώ πάντως κοιτάω το focus st line-X 155 Mildhybrid (οκ δεν θα έχει ηλιοροφή !!!) στο ίδιο χρώμα . Περιμένω να πάω μια βόλτα προς μια έκθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε με το καλό λοιπόν στον εξοπλισμό σε σχέση με αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα βλέπω έχει το FR με ρύθμιση οσφυικής υποστήριξης στα μπροστινά καθίσματα μήπως όμως δεν έχει ρύθμιση ύψους και ίσως θα την ήθελες κι αυτήν; στο στάδιο που είσαι, προλαβαίνεις φαντάζομαι να προσθαφαιρέσεις καλούδια Καλούδια δεν μπαίνουν λόγω τιμολόγησης, Με έβαλες σε σκέψεις για την ρύθμιση , είναι δυνατόν να μην έχει ? Θα ρωτήσω 1 λεπτό πριν, jobous είπε Καλησπέρα και καλορίζικο !!! Δεν παίζει κάποιο launch πακέτο με την συγκεκριμένη έκδοση ή κάποια extra στον εξοπλισμό (άσχετα του PLUS)??? Εγώ πάντως κοιτάω το focus st line-X 155 Mildhybrid (οκ δεν θα έχει ηλιοροφή !!!) στο ίδιο χρώμα . Περιμένω να πάω μια βόλτα προς μια έκθεση. όχι lanuch pack μόνο σε Xcellence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Πάντως όσοι λέτε για την ομορφιά του scala δε θυμάστε ότι μιλάμε για την ίδια εταιρεία που μας έχει δώσει το roomster; Οτιδήποτε μετά από αυτό που φλερτάρει με τον τίτλο "κατάντια της αυτοκίνησης" είναι σχεδιαστικό έργο τέχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Speculoos είπε Πάντως όσοι λέτε για την ομορφιά του scala δε θυμάστε ότι μιλάμε για την ίδια εταιρεία που μας έχει δώσει το roomster; Οτιδήποτε μετά από αυτό που φλερτάρει με τον τίτλο "κατάντια της αυτοκίνησης" είναι σχεδιαστικό έργο τέχνης. Fiat doblo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2000rr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 θα σου κάνω δώρο λεβιέ αφού δεν έβαλες dsg:)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, s2000rr είπε θα σου κάνω δώρο λεβιέ αφού δεν έβαλες dsg:)) Αφού δεν μου έκατσε aisin κιβώτιο , άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , να το κρατήσω και πάνω απο 10ετία το αμάξι , να του βάλω και κανα πρόγραμμα μην είναι κολλημένο στα 25 κιλά ροπής που είναι οριακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 καλοριζικο φιλε..Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Αφού δεν μου έκατσε aisin κιβώτιο Αυτό είναι να έρθει ή αυτό είναι το EAT6 που έχει ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 11 minutes ago, tsofras said: Αφού δεν μου έκατσε aisin κιβώτιο , άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , να το κρατήσω και πάνω απο 10ετία το αμάξι , να του βάλω και κανα πρόγραμμα μην είναι κολλημένο στα 25 κιλά ροπής που είναι οριακά ταυτόχρονα να θες να το κρατήσεις κ να θες να το πειράξεις ρισκάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, KoreanW είπε ταυτόχρονα να θες να το κρατήσεις κ να θες να το πειράξεις ρισκάρεις Σε 4 αυτοκίνητα είχα βάλει πρόγραμμα δεν είχα κανα θέμα , καλά δεν θα το κάνω και αύριο , μετά την λήξη της εγγύησης , έτσι για κανα 5κιλο ροπής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, tsofras said: Σε 4 αυτοκίνητα είχα βάλει πρόγραμμα δεν είχα κανα θέμα , καλά δεν θα το κάνω και αύριο , μετά την λήξη της εγγύησης , έτσι για κανα 5κιλο ροπής ναι τα προβλήματα τα βγάζουν σε ένα βάθος χρόνου όταν είναι να το δώσεις, ρισκάρεις λιγότερο όταν όμως το αμάξι το φορτώνεσαι, φορτωνεσαι και τα προβλήματα που θα βγάλει από το tuning Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από KoreanW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Fiat doblo Στο doblo όμως (όπως και στου ίδιου καλουπιού peugeot partner, berlingo κτλ κτλ) τα παράθυρα ήταν στο ίδιο επίπεδο, το roomster από το πλάι μοιάζει με σκίτσο 6χρονου. Να μου έλεγες για το πάλαι ποτέ multipla να το συζητάγαμε, αλλά πηγαίνουμε 20-25 χρόνια πίσω έτσι. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από Speculoos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Fiat doblo Εεεεε... πρόσεχε τα λόγια σου! Το doblo ήταν φοβερό! Αν και θα το ήθελα σε 4x4 2,0 diesel !! Πάντως πριν ένα μήνα ξεκίνησα να ψάχνω μοτοσυκλέτα να αλλάξω την africa που έχω και σήμερα έκλεισα το Opel Astra 1.2/145 Elegance στα 17,500. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Speculoos είπε Στο doblo όμως (όπως και στου ίδιου καλουπιού peugeot partner, berlingo κτλ κτλ) τα παράθυρα ήταν στο ίδιο επίπεδο, το roomster από το πλάι μοιάζει με σκίτσο 6χρονου. Να μου έλεγες για το πάλαι ποτέ multipla να το συζητάγαμε, αλλά πηγαίνουμε 20-25 χρόνια πίσω έτσι. Sorry mulitpla ήθελα να πώ , πέτυχα ένα doblo εχθές και έγραψα λάθος 5 λεπτά πριν, aposporis είπε Εεεεε... πρόσεχε τα λόγια σου! Το doblo ήταν φοβερό! Αν και θα το ήθελα σε 4x4 2,0 diesel !! Πάντως πριν ένα μήνα ξεκίνησα να ψάχνω μοτοσυκλέτα να αλλάξω την africa που έχω και σήμερα έκλεισα το Opel Astra 1.2/145 Elegance στα 17,500. Με το καλό φίλε μου μπράβο , πολύ καλη τιμή για το αμάξι , εγώ λόγω χώρων το άφησα ( και επειδή είχα 3 opel στη σειρά ) Φωτό όταν παραλάβεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις