Bomber-21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Τα πράγματα αλλάζουν όσο μεγαλώνεις. Όταν τα χρόνια περνάνε, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες φορές πηγαίνεις στο συνεργείο. Και μην το σκέφτεστε τόσο. Γενικά στη ζωή. Η υπερανάλυση οδηγεί στην παράλυση.Απλά πράξτε. ΥΓ: Έχω ένα Vitara 2wd GL+ hybrid εδώ και τρεις μέρες. Αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε, ευχαρίστως να βοηθήσω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Noobios είπε Κοιταξε να δεις ο 1.5tsi με τα 150hp και τα 250nm ροπη του vag εχει λιγο παραπανω πατημα και τον βρισκεις σε διαφορα μοντελα για διαφορες τσεπες. Οποτε σιγουρα με 20-25κ απο πλευρας πατηματος κατι θα βρεις. Απο την αλλη μια χαρα ειναι το αμαξακι και εγω δεν ειμαι του σκεπτικου οταν κατι με καλυπτει να ψαχνομαι για αλλαγες. όταν λέω πάτημα δεν εννοώ την δύναμη στο δρόμο όσο την αίσθηση κύλισης . Προφανώς υπάρχουν πολύ καλύτερα μοτέρ και μηχανικά σύνολα, αλλά αυτή την αίσθηση δε στη βγάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Τα πράγματα αλλάζουν όσο μεγαλώνεις. Όταν τα χρόνια περνάνε, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες φορές πηγαίνεις στο συνεργείο. Και μην το σκέφτεστε τόσο. Γενικά στη ζωή. Η υπερανάλυση οδηγεί στην παράλυση.Απλά πράξτε. ΥΓ: Έχω ένα Vitara 2wd GL+ hybrid εδώ και τρεις μέρες. Αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε, ευχαρίστως να βοηθήσω. καλοτάξιδο! μεγαλη αληθεια αυτό που λες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δεν είναι το θέμα μου να περιμένω την οδική αλλά νιώθω μία ανασφάλεια πες ότι σκάει σε κανά περίεργο μέρος, σημείο και δυσκολευτεί ο γερανός, το Κιτ για ποσά χιλιόμετρα σε πάει? Και αν δεν έχει κοντά βουλκανιζατέρ? Το Grandland ωραίο αμάξι αλλά κάτι με χαλάει μέσα που δεν μπορώ να προσδιορίσω το Karoq μου φαίνεται πιο άνετο , από την άλλη εξωτερικά το θεωρώ πιο όμορφο από το Karoq Όπως και να έχει περιμένω σήμερα τηλέφωνο , αν ισχύει η τιμή 24700 και μου κάνει και 500€ έκπτωση και πάει στα 24200€ , επειδή έχει χαμηλό επιτόκιο τελική τιμή βγαίνει σαν να πάρω κάποιο άλλο που πάει περίπου 22.000€ , αν κάνουν τραμπα την ημερομηνία έχει καλώς. Αλλιώς το ακυρώνω και πάω απόγευμα από Skodae, Opel μπορεί και Fiat να δω ετοιμοπαραδοτα 8 ώρες πριν, alimentas είπε Πονταρω τα ρεστα μου οτι θα καταληξεις στο focus.Το πιο οικονονικο απ οσα εχεις καταληξει,φουλ εξοπλισμο συν χωρους κ μπονους τον σπορ χαρακτηρα του αμαξιου που σ αρεσει.Νομιζω οτι ηταν ραμμενο απ την αρχη για σενα με τις αναγκες που εχεις. Μα και αυτό πάει πάνω από 22.000€ σε καινούριο, με χάλασε πολύ η κονσόλα που παίζει και ετριζε στο τεστ ντραιβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospetr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε Δεν είναι το θέμα μου να περιμένω την οδική αλλά νιώθω μία ανασφάλεια πες ότι σκάει σε κανά περίεργο μέρος, σημείο και δυσκολευτεί ο γερανός, το Κιτ για ποσά χιλιόμετρα σε πάει? Και αν δεν έχει κοντά βουλκανιζατέρ? Το Grandland ωραίο αμάξι αλλά κάτι με χαλάει μέσα που δεν μπορώ να προσδιορίσω το Karoq μου φαίνεται πιο άνετο , από την άλλη εξωτερικά το θεωρώ πιο όμορφο από το Karoq Όπως και να έχει περιμένω σήμερα τηλέφωνο , αν ισχύει η τιμή 24700 και μου κάνει και 500€ έκπτωση και πάει στα 24200€ , επειδή έχει χαμηλό επιτόκιο τελική τιμή βγαίνει σαν να πάρω κάποιο άλλο που πάει περίπου 22.000€ , αν κάνουν τραμπα την ημερομηνία έχει καλώς. Αλλιώς το ακυρώνω και πάω απόγευμα από Skodae, Opel μπορεί και Fiat να δω ετοιμοπαραδοτα Άποψή μου, αυτά που σκέφτεσαι για λάστιχο και οδική και γερανούς είναι λίγο επιστημονική φαντασία. Θα σε συμβούλευα να βγάλεις αυτή την παράμετρο από το παζλ.. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν είναι το θέμα μου να περιμένω την οδική αλλά νιώθω μία ανασφάλεια πες ότι σκάει σε κανά περίεργο μέρος, σημείο και δυσκολευτεί ο γερανός, το Κιτ για ποσά χιλιόμετρα σε πάει? Και αν δεν έχει κοντά βουλκανιζατέρ? Το Grandland ωραίο αμάξι αλλά κάτι με χαλάει μέσα που δεν μπορώ να προσδιορίσω το Karoq μου φαίνεται πιο άνετο , από την άλλη εξωτερικά το θεωρώ πιο όμορφο από το Karoq Όπως και να έχει περιμένω σήμερα τηλέφωνο , αν ισχύει η τιμή 24700 και μου κάνει και 500€ έκπτωση και πάει στα 24200€ , επειδή έχει χαμηλό επιτόκιο τελική τιμή βγαίνει σαν να πάρω κάποιο άλλο που πάει περίπου 22.000€ , αν κάνουν τραμπα την ημερομηνία έχει καλώς. Αλλιώς το ακυρώνω και πάω απόγευμα από Skodae, Opel μπορεί και Fiat να δω ετοιμοπαραδοτα Μα και αυτό πάει πάνω από 22.000€ σε καινούριο, με χάλασε πολύ η κονσόλα που παίζει και ετριζε στο τεστ ντραιβ στη χειρότερη το κιτ σε πάει μερικά μέτρα να φύγεις από το άβολο σημείο και να σε πάρει ο γερανός. Είχα αυτοκίνητο με 20αρες ζάντες που ζύγιζε σχεδόν 2,5 τόνους φορτωμένο και είχε ρεζερβα. Λες και θα άλλαζα λάστιχο σε οποιοδήποτε οδοστρωμα ή θα σήκωνα τα 50-60 κιλά ζάντα να τη φορτώσω πίσω για να παώ για επισκευη. Μία φορά έπαθα λάστιχο περίμενα φορτώθηκε και τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Τα πράγματα αλλάζουν όσο μεγαλώνεις. Όταν τα χρόνια περνάνε, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες φορές πηγαίνεις στο συνεργείο. Και μην το σκέφτεστε τόσο. Γενικά στη ζωή. Η υπερανάλυση οδηγεί στην παράλυση.Απλά πράξτε. ΥΓ: Έχω ένα Vitara 2wd GL+ hybrid εδώ και τρεις μέρες. Αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε, ευχαρίστως να βοηθήσω. Μεγαλη αληθεια αυτο που ειπες. Κοιταω 2 χρονια για αυτοκινητο, και λογω υπεραναλυσης δεν εχω παρει τιποτα μεχρι στιγμης. Δεν λεω ο αλλος να παρει γουρουνι στο σακι, αλλα δεν χρειαζονται και ακροτητες. Αυτα τα 2 χρονια, εχασα ταξιδακια και βολτες που ηθελα να κανω. Και τι κερδισα στην τελικη? Ψυχολογικα και μονο. Καλοταξιδο το Vitara! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από Shyn 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costaspl Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Επειδή ψάχνομαι και εγώ για Ι.Χ και έχω δει αυτό https://www.car.gr/22745975-bmw-216-active-tourer-d-auto-22-600 το προτείνω σαν ιδέα στο αγαπητό και αναποφάσιστο tsofra, αλλά περιμενω να μου πει και κάποιος μια γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Shyn είπε Μεγαλη αληθεια αυτο που ειπες. Κοιταω 2 χρονια για αυτοκινητο, και λογω υπεραναλυσης δεν εχω παρει τιποτα μεχρι στιγμης. Δεν λεω ο αλλος να παρει γουρουνι στο σακι, αλλα δεν χρειαζονται και ακροτητες. Αυτα τα 2 χρονια, εχασα ταξιδακια και βολτες που ηθελα να κανω. Και τι κερδισα στην τελικη? Ψυχολογικα και μονο. Καλοταξιδο το Vitara! Πωωω τι 2 χρόνια , εγώ 2 μήνες το κάνω και έχω αρρωστήσει δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν είναι το θέμα μου να περιμένω την οδική αλλά νιώθω μία ανασφάλεια πες ότι σκάει σε κανά περίεργο μέρος, σημείο και δυσκολευτεί ο γερανός, το Κιτ για ποσά χιλιόμετρα σε πάει? Και αν δεν έχει κοντά βουλκανιζατέρ? Σε νιωθω. και εγω εχω ανασφαλεια με το κιτ επισκευης αλλα εκανα τη καρδια μου πετρα, το δεχτηκα και προχωράω παρακάτω... μη το βαζεις στη ζυγαρια αυτό καν, κ εγω εχασα χρονο με αυτο το θέμα οταν εψαχνα... στη χειρότερη κανε αυτο πουα θα κανω κ εγω που θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, όταν ερθει η ωρα αλλαγης ελαστικών βαλε runflat κ τελειωσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, costaspl είπε Επειδή ψάχνομαι και εγώ για Ι.Χ και έχω δει αυτό https://www.car.gr/22745975-bmw-216-active-tourer-d-auto-22-600 το προτείνω σαν ιδέα στο αγαπητό και αναποφάσιστο tsofra, αλλά περιμενω να μου πει και κάποιος μια γνώμη. Πετρέλαιο είναι , εγώ είπα δεν πάω σε BMW και γενικά μεταχειρισμένο. Θα πάρω ένα καινούριο να έχω τουλάχιστον 4 χρόνια εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, thanospetr είπε Άποψή μου, αυτά που σκέφτεσαι για λάστιχο και οδική και γερανούς είναι λίγο επιστημονική φαντασία. Θα σε συμβούλευα να βγάλεις αυτή την παράμετρο από το παζλ.. Αυτό! Άσε που δεν πρόκειται να πάει κάπου το λεον που δε μπορεί να έρθει γερανός. Μην το σκέφτεσαι καν. Εγώ από την άλλη θα διάλεγα αμάξι ανάποδα (και όντως διάλεξα καθώς το δικό μου έχει κιτ). Δηλαδή θα ήθελα να ΜΗΝ έχει ρεζέρβα. Έχω να αλλάξω λάστιχο από πριν το 2000. Παρόλα αυτά κουβαλάω τόσο περιττό βάρος μόνιμα (20 χρόνια+) και χάνω και τόσο αποθηκευτικό χώρο επίσης μόνιμα. Μια φορά που έπαθα λάστιχο τα τελυταία 20 χρόνια το είδα (γενικά έχω το νου μου στο αμάξι) και ήμουν μάλιστα και σε κάποια ερημιά και δεν είχα και οδική. Αλλά κουβαλάω πάντα τρόμπα οπότε συμπλήρωσα αέρα, γύρισα σπίτι μου, πάρκαρα, κοιμήθηκα (ήταν Κυριακή). Δευτέρα πρωί ξύπνησα, ξαναέβαλα αέρα και πήγα σε ένα βουλκανιζατέρ. Ούτε το κιτ δε χρειάστηκα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, tsofras είπε Πωωω τι 2 χρόνια , εγώ 2 μήνες το κάνω και έχω αρρωστήσει δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια Τωρα κοιταω εαν μπορω να παρω αναπηρικο και θα παω σε A class ή 116i. Επεσες στην περιπτωση με το 2008 απότι διαβασα στα προηγουμενα Post. Ο πονος στην μεση ειναι σοβαρος παραγοντας για να απορριψεις αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Μόλις μου ήρθε μειλ οτι κυκλοφορησε η νέα CLA και παιζει σε "φοβερη" προσφορά (εστειλαν προσφορά με αρχικη τιμή και λεει σουπερ επιδοτημενη καλεσε για να μαθεις). Η αληθεια ειναι ότι ειναι πανεμορφή παντως αλλα με τις γυφτιες που ειδα στην ΜΒ δε ξερω τι να περιμενω απο εξοπλισμό... Το σκεφτεσαι @tsofras ? αυτοματακι ετοιμοπαραδοτο μουρατο και κατι μου λεει οτι θα ειναι προς τα 28-29 η "σουπερ επιδοτημενη τιμη"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρεα! Εγω γραψει στο Post λιγο καιρο πριν αλλα παρακολουθώ ολη την αναζήτησή του @tsofras για αυτοκίνητο. εγω μπηκα πριν απο 1 μηνα περιπου στην αναζήτησή B- SUV. Αφου πηγα και ειδα απο κοντα σχεδον οτι υπαρχει κατέληξα και δυο αυτοκίνητα. Το T ROC και το Peugeot 2008. εκανα και τα δυο Test Drive αυτες τις μερες και τελικα κατέληξα στο T- Roc στην advance έκδοση με εχτρα την διχρωμία κάμερα οπισθοπορείας και καποια αλλα πιυ ειναι στο ιδιο πακετο. Tο μονο που μενει να ρωτησω ειναι το κόστος της active Display ωστε να δω αν με παιρνει να προσθέσω και αυτο σαν extra. με βοήθησε πολυ και ο @paylidis και τον ευχαριστω πολυ! η αγορα θα γινει τωρα στα τελη του μηνα. Να πω οτι και τα δυο αυτοκίνητα μου άρεσαν πολυ αλλα οδηγικά (ποιοτητα κύλισης και αισθηση τιμονιού) το T- ROC για τα δικα μου γούστα ηταν πολυ ανώτερο και για αυτο προχωραω στην επιλογη αυτη. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2020 από Masma 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις