zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Α ρε συ @mp123 χάρηκα προς στιγμήν ότι μπαίνουν τα led από τα jumbo να έβαζα στο bravo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Α ρε συ @mp123 χάρηκα προς στιγμήν ότι μπαίνουν τα led από τα jumbo να έβαζα στο bravo! Θα μπαίνουν ρε , κόλλα απο το jumbo και είσαι έτοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Λοιπόν μόλις μίλησα με τον πωλητή . Μέχρι να περάσει ο νέος νόμος με τα τέλη ταξινόμησης , δεν μπορούν βγάλουν τιμές και να τιμολογήσουν με extra πακέτα. Μπορεί να γίνει αναβάθμιση στην 8αρα οθόνη και να μπεί Android auto / Car play . Αυτό που πρότεινα στον πωλητή για να έχω αν είναι αμάξι με το καλό το Σεπτέβρη , είναι να πάρει την αντιπροσωπεία και να πεί να κάνουν τράμπα το μηχανικό με FR PLUS απο την 37η εβδομάδα στην 30η που είναι αυτό με το DSG . Περιμένω απάντηση , αν μου πεί οκ τότε θα πάω στο μηχανικό για να το πάρω και όπως θέλω και δεν πειράζει για το DSG , ένα άγχος λιγότερο Αυτά , θα σας ενημερώσω Μπα μεγάλο είναι , ευχαριστώ πάντως Είπαμε τα μεταξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς .... ποπούς Ναι ρε συ, με τα χιλιομετρα που κανεις ειναι ενα σερβις τον χρονο Οσο εχεις εγγυση δεν σε απασχολουν βλαβες κτλ. Ποσο κοστος παραπανω να εχει απο το leon? Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2020 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c-max Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, aposporis είπε Θύμησε μου πιο μοντελό/κινητήρα έχεις...; focus active 1.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, imr είπε Ναι ρε συ, με τα χιλιομετρα που κανεις ειναι ενα σερβις τον χρονο Οσο εχεις εγγυση δεν σε απασχολουν βλαβες κτλ. Ποσο κοστος παραπανω να εχει απο το leon? Μα 2 χρόνια εγγύηση έχει αυτό , δεν ξέρω τιμές ανταλλακτικών να σου πω την αλήθεια , ούτε εργατοώρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε nope , ούτε μηχανικό πλέον σε FR με ηλιοροφή δεν έχει Να το φορτίζεις που όμως? Για τη δουλειά που το θέλω μόνο στο σπίτι μου μέσω ταχυφορτιστη που θα βάλω και όταν είναι για ταξίδι στους ταχυφορτιστες που είναι στο δρόμο https://www.plugshare.com 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Για ρίξε καμία πρόταση να έχουμε κατά νου Εγώ είμαι για ID 3 Volkswagen με την προϋποθέσει να βγει μέχρι κανένα 35000€ με την επιδότηση. https://www.volkswagen.gr/el/e-mobility-and-id/id_family/id3.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, dream21 είπε Εγώ είμαι για ID 3 Volkswagen με την προϋποθέσει να βγει μέχρι κανένα 35000€ με την επιδότηση. https://www.volkswagen.gr/el/e-mobility-and-id/id_family/id3.html Πανέμορφο το άτιμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Πανέμορφο το άτιμο Kαλά δε νομιζω να αγοράζει κανείς ώριμος άνθρωπος αυτοκίνητο με βασικό κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση (ή κάνω λάθος;)* *Όπως δεν παντρεύεσαι για σύζυγο την πιο ωραία, αλλά αυτή με τον χαρακτήρα που μπορείς να συμβιώσεις μαζί της και τα ελαττώματα να είναι πολύ λιγότερα από τα προτερήματα. Η πιο ωραία είναι αυτή με τον πιο ωραίο χαρακτήρα και ας μην είναι top model. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, kalmik είπε Kαλά δε νομιζω να αγοράζει κανείς ώριμος άνθρωπος αυτοκίνητο με βασικό κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση (ή κάνω λάθος;)* Από τα πιο βασικά κριτήρια είναι να σου αρέσει εμφανισιακά αυτό που παίρνεις. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, kalmik είπε Kαλά δε νομιζω να αγοράζει κανείς ώριμος άνθρωπος αυτοκίνητο με βασικό κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση (ή κάνω λάθος;)* *Όπως δεν παντρεύεσαι για σύζυγο την πιο ωραία, αλλά αυτή με τον χαρακτήρα που μπορείς να συμβιώσεις μαζί της και τα ελαττώματα να είναι πολύ λιγότερα από τα προτερήματα. Η πιο ωραία είναι αυτή με τον πιο ωραίο χαρακτήρα και ας μην είναι top model. Όχι άλλα επειδή για να ξεκινήσεις να το δεις πρέπει να σου αρέσει , όπως και με την γυναίκα , αν δεν σου κάνει κάποιο κλικ εξωτερικά όσο καλή και να είναι δεν.... Οπότε προφανώς δεν είναι ο μόνος λόγος, αλλά είναι σημαντικός 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kalmik είπε Kαλά δε νομιζω να αγοράζει κανείς ώριμος άνθρωπος αυτοκίνητο με βασικό κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση (ή κάνω λάθος;)* *Όπως δεν παντρεύεσαι για σύζυγο την πιο ωραία, αλλά αυτή με τον χαρακτήρα που μπορείς να συμβιώσεις μαζί της και τα ελαττώματα να είναι πολύ λιγότερα από τα προτερήματα. Η πιο ωραία είναι αυτή με τον πιο ωραίο χαρακτήρα και ας μην είναι top model. Νομιζω αρκετοι ? Προσφατα ειδα 116i επειδη μου αρεσε η εξωτερικη εμφανιση. Μετα πηγα ειδα την A class και τεινω προς τα εκει λογω εξωτερικης/εσωτερικης εμφανισης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Σε αμάξι που σου είναι αδιάφορο εμφανισιακά δε σε νοιάζουν χτυπηματάκια γρατσουνιές κτλ . Ούτε ασχολείσαι με λάσπες ,σκόνες κτλ... Να μη χαλάει , να μη σέρνεται αλλά να μη ρουφάει τζινα και να μη βρέχεσαι . Εργαλείο είναι ...Απόψεις διαφέρουν φυσικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, zio10 είπε Α ρε συ @mp123 χάρηκα προς στιγμήν ότι μπαίνουν τα led από τα jumbo να έβαζα στο bravo! Σε έφτιαξα. 14 ευρώ και θα κανείς το μπραβο ντισκοτέκ.παρε και μια ντίσκο μπάλα και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Εν τω μεταξύ το σαλόνι του παραπάνω αυτοκινήτου είναι του Civic μου...θέλουν να πουν κάτι για εμάς τους κάγκουρες; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, sargus είπε Εν τω μεταξύ το σαλόνι του παραπάνω αυτοκινήτου είναι του Civic μου...θέλουν να πουν κάτι για εμάς τους κάγκουρες; 😁 Κατά βάθος όλοι είμαστε κάγκουρες. Στην εικόνα όμως περνάμε στην φάση του ledoκαγκουρα η κοινός πυγολαμπίδα Κάγκουρας. Πιστευω ο Τσοφρας να μην σκέφτεστε τέτοιες καταστάσεις στο λεον με τα Κεντ που αναφέρει αν και τον κόβω το τείνει προς αυτό του είδους λεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις