kostasbm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 @Aganaktismeni σε βλεπω με Λεον πλακα πλακα.........😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aganaktismeni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, kostasbm είπε @Aganaktismeni σε βλεπω με Λεον πλακα πλακα.........😁 Επειδή ειχα τηλ από υποψήφιο αγοραστή εάν έρθει και το πάρει την επόμενη εβδομάδα πάω σφαίρα και κλείνω το xceed μιας και έχει ετοιμοπαράδοτα γιατί καλοκαίρι και χωρίς αμάξι δεν παλευεται εάν δεν πουληθεί και μείνει ναι έχει πολλές πιθανότητες το Leon !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elmajiko είπε Τα έφτιαξαν τα κιβώτια στον όμιλο VAG ή ακόμα παλεύουν να βρουν τη λύση με τα DSG? Να σου πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει αν άλλαξαν κάτι στο 7αρι που πάσχει. Το 6αρι είναι κομπλέ από ότι γνωρίζω , η βλακεία τους είναι που δεν βάζουν 6αρι σε αυτά που έχουν 25 κιλά ροπής αφού ξέρουν ότι είναι το όριο και ας κρατήσουν το 7αρι για τους μικρότερους κινητήρες Edit : Διάβασα αρκετά άρθρα , θεωρητικά έχουν λύσει τα πρόβληματα , το μεγαλύτερο ήταν η υπερθέρμανση ειδικά στην κίνηση στο σταματα-ξεκινα οπότε αναβάθμισαν το λογισμικό έτσι ώστε να μπαίνει σε νεκρά και να μην ζοριζεται το mechatronic Ε έχω διαβάσει και ένα κάρο τόσα χρόνια ξέρω τι να προσέξω στην χρήση του και αλλαγή στα λάδια του dsg ανα 20.000χλμ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 46 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Άς αφήσουμε «το πρόβλημα της Ελλάδας», εδώ πρόκειται για μια μόδα που βγάζει στο δρόμο αυτοκίνητα-περίπτερα, για τους κομπασμένους ή για τις γυναίκες που αισθάνονται ασφάλεια εκεί μέσα. Αυτοκίνητα-καρικατούρες (χαρακτηρισμός πρώην δημάρχου Παρισίου) που δεν έχουν σχεδόν κανένα λόγω ύπαρξης σε περιβάλλον πόλης. Γιατί, τα sedan δεν είναι αρκετά μεγάλα; και για προλάβω τους εξυπναδοέλληνες, συγγενής πρώτου βαθμού έχει Lexus υβριδικό και θα μπορούσα να πουλάω μούρη χωρίς να πληρώνω τίποτα... Σιγά μην πουλήσει κάποιος μούρη με suv... Μούρη πουλάς με τη μάρκα όχι με το είδος του αυτοκινήτου. Δηλαδή η GLB ξέρω γω είμαι μουρατη επειδή είμαι suv όχι επειδή είναι μερσεντε. Να ξέρω δηλαδή ότι και ο κάτοχος kona πουλάει μούρη με την πλαστικουρα 😂😂😂 Ναι οκ είναι και trend αλλά είναι και ανάγκη για τους δρόμους μας. Σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε οδηγείς πολύ καλύτερα ένα SUV από οποιοδήποτε άλλο είδος αυτοκινήτου. Τέλος γιατί διαχωρίζεις πόλη και επαρχία; Έχει δρόμους η Αθηνά ξέρω γω; Από τη στιγμή που επιτρέπει την κυκλοφορία το κράτος και από την ώρα που εισπράτει τέλη ταξινόμησης, ΦΠΑ, τέλη κυκλοφορίας μάντεψε ποιος είναι το πρόβλημα... Σίγουρα όχι ο πολίτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redragon7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, zio10 είπε Υπάρχει ένα jazz 130 άλογα; Γιατί το είδα σε παρουσίαση αλλά δεν το είδα στο site ή στους καταλόγους. Ναι, το Dynamic με τον (υπέροχο) 1.5 ατμόσφαιρα που βάζουν και στο hrv. Δυστυχώς ήρθαν ελάχιστα στην Ελλάδα , ακριβά (20.250€ το manual) και τώρα δεν υπάρχει πουθενά και δεν πρόκειται να ξαναέρθει (τέλος καλοκαιριού ξεκινάει το νέο υβριδικό).. Το 1.5 το ψάχνω εναγωνίως έστω και μεταχειρισμένο αλλά είναι πολύ σπάνιο και σχεδόν απίθανο να βρεθεί σε αγγελία .. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 @tsofras αυτό στην πλαφονιερα που βάλανε στο Λεόν τι είναι;Οθόνη είναι;Δεν μπορώ να καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, XronisR είπε @tsofras αυτό στην πλαφονιερα που βάλανε στο Λεόν τι είναι;Οθόνη είναι;Δεν μπορώ να καταλάβω Νομίζω είναι για να ανάβουν τα φωτάκια με την αφή αλλά δεν είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacredcrow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, Redragon7 είπε Ναι, το Dynamic με τον (υπέροχο) 1.5 ατμόσφαιρα που βάζουν και στο hrv. Δυστυχώς ήρθαν ελάχιστα στην Ελλάδα , ακριβά (20.250€ το manual) και τώρα δεν υπάρχει πουθενά και δεν πρόκειται να ξαναέρθει (τέλος καλοκαιριού ξεκινάει το νέο υβριδικό).. Το 1.5 το ψάχνω εναγωνίως έστω και μεταχειρισμένο αλλά είναι πολύ σπάνιο και σχεδόν απίθανο να βρεθεί σε αγγελία .. HR-V 1.5.. αυτοκίνητο φετιχ! Έχει ένα πάντως στο Honda Dream offers με €24Κ.. Έκδοση Comfort Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Aganaktismeni είπε Επειδή ειχα τηλ από υποψήφιο αγοραστή εάν έρθει και το πάρει την επόμενη εβδομάδα πάω σφαίρα και κλείνω το xceed μιας και έχει ετοιμοπαράδοτα γιατί καλοκαίρι και χωρίς αμάξι δεν παλευεται εάν δεν πουληθεί και μείνει ναι έχει πολλές πιθανότητες το Leon !! Τόσα λεφτά για Kia... What a waste 😢 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 9 minutes ago, XronisR said: @tsofras αυτό στην πλαφονιερα που βάλανε στο Λεόν τι είναι;Οθόνη είναι;Δεν μπορώ να καταλάβω 5 minutes ago, tsofras said: Νομίζω είναι για να ανάβουν τα φωτάκια με την αφή αλλά δεν είμαι σίγουρος όλα είναι αφής πατάς πάνω στο κρύσταλλο της πλαφονιέρας για να ανάψει το αντίστοιχο σποτ από μέσα από το κρύσταλλο, δεν έχει μόνο τα led του φωτισμού, αλλά και μια στεφάνη με ατμοσφαιρικό φωτισμό όταν είναι σβηστό το φως της πλαφονιέρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, chill είπε Τόσα λεφτά για Kia... What a waste 😢 Έχουμε κολλήσει οι Έλληνες με τα ΚΙΑ και μας έχει μείνει. Και εγώ ο ίδιος έχω αυτό το σκάλωμα αλλά σε πληροφορω δεν του λείπει τίποτα και δείχνει πολύ ποιοτικότερο από αλλά αντίστοιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Venerable Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Άλλοι τα δίνουν για Hyundai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Έχουμε κολλήσει οι Έλληνες με τα ΚΙΑ και μας έχει μείνει. Και εγώ ο ίδιος έχω αυτό το σκάλωμα αλλά σε πληροφορω δεν του λείπει τίποτα και δείχνει πολύ ποιοτικότερο από αλλά αντίστοιχα Still man... It's (Mala)Kia 😂 Όπως έχω ξαναγράψει, συμφωνώ μαζί σου. Ωστόσο επειδή το κορεάτικο παρελθόν είναι αυτό που είναι με αυτοκίνητα της οκας, πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να μπορέσουν να σταθούν στην συνείδηση μου ως πιθανές επιλογές. Ιδίως όταν ζητούν τα ιδια χρήματα ή και περισσότερα από εταιρίες που εξαρχής παρήγαγαν κανονικά αυτοκίνητα. Δηλαδή θα ξεχάσω ότι η Kia είναι η μαμά του sephia ή του spectra και πλείστων άλλων wannabe αυτοκινήτων 😂😂😂 και θα πάω να δώσω 25k για να πάρω ένα sportage αντί να πάω vag (ωωωω κακό dsg) ή να πάω citroen (ααα γαλλικό χαλάνε τα ηλεκτρικά) ή οποιαδήποτε άλλη μη δευτερατζα εταιρία.... Καλή η 7ετης εγγύηση αλλά παραμένει... Kia 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) @tsofras @XronisR προσέξτε στο σκοτάδι ότι περιμετρικά εσωτερικά από το κρύσταλλο των σποτ της πλαφονιέρας ανάβει η στεφάνη με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από KoreanW 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Venerable Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λαμπάκια - λαμπιόνια Led και αηδίες φάση PCMR LED race. Με τα μισά λεφτά υπάρχει το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο που μπαίνεις μέσα και σου χαρίζει χαμόγελα στο start/stop με το κλειδί. Αυτός είναι ο πραγματικά υπέροχος ατμοσφαιρικός. Όλα τα άλλα που συζητάτε είναι πλαστικά κουκλάκια του Jumbo που χάνουν όχι απλά τιμή day one αλλά θα ξεχαστούν γιατί απλά είναι κονσέρβες. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Venerable 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις