tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, gbras είπε Με ενα mild hybrid κανα 40αρι λιτρα το χρονο το κοβω. Ειναι και το γεγονος οτι θα σου δωσει μεγαλυτερη δυναμη στην εκκινηση η σε μια προσπεραση.Δεν ειναι οτι γλιτωνεις πολλα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει κανενα ιδιαιτερο κοστος παραπανω. Είναι στις χαμηλές στροφές η ροπή που δίνει ο κινητήρας , περισσότερο για το Start-Stop Αλλά το Leon με 25 κιλά ροπής στον 1.5 150 δεν έχει ανάγκη για κάτι περισσότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, imr said: Εγω θα προτιμουσα α3 η golf χωρις ηλιοροφη αλλα γουστα ειναι αυτα. η γνώμη μου είναι ότι αν θες premium, πας σε MB A-Class και θα έχεις κάθε λόγο από τη στιγμή που η αγορά γενικά και το VW group ειδικότερα έχουν κατ' εμέ ανεβάσει τις τιμές σε αδικαιολόγητα υψηλά επίπεδα δεν πας ούτε στο κατ' όνομα premium Α3 του οποίου η ποιότητα έχει πέσει τόσο ώστε να απορείς, και το οποίο στην τελική mainstream γονίδια είχε πάντα, πολύ δε περισσότερο δεν πας σε Golf το οποίο δεν ανήκει καν στην κατηγορία των premium και στο οποίο επίσης έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα (άσχετα που εμπορικές πολιτικές της εδώ αντιπροσωπείας λανσάρουν τη VW για ημιpremium, όπως λχ το να μην φέρνει τις τελείως βασικές εκδόσεις των μοντέλων της) αμφότερα Α3 και Golf, τις MQB τεχνολογίες από τα τεχνικά μέχρι τον εξοπλισμό μοιράζονται με το Leon και το Octavia, οπότε και επί της ουσίας δε λες ότι ανήκουν σε διαφορετικές κατασκευαστικές φιλοσοφίες με τα δύο τελευταία Leon και Octavia να είναι πιο οικονομικά και πιο ευρύχωρα από τα A3 και Golf, τουλάχιστον κάνεις μια επιλογή που δικαιολογεί σε μεγαλύτερο βαθμό την επιλογή τους Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από KoreanW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 16 λεπτά πριν, KoreanW είπε η γνώμη μου είναι ότι αν θες premium, πας σε MB A-Class και θα έχεις κάθε λόγο από τη στιγμή που η αγορά γενικά και το VW group ειδικότερα έχουν κατ' εμέ ανεβάσει τις τιμές σε αδικαιολόγητα υψηλά επίπεδα δεν πας ούτε στο κατ' όνομα premium Α3 του οποίου η ποιότητα έχει πέσει τόσο ώστε να απορείς, και το οποίο στην τελική mainstream γονίδια είχε πάντα, πολύ δε περισσότερο δεν πας σε Golf το οποίο δεν ανήκει καν στην κατηγορία των premium και στο οποίο επίσης έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα (άσχετα που εμπορικές πολιτικές της εδώ αντιπροσωπείας λανσάρουν τη VW για ημιpremium, όπως λχ το να μην φέρνει τις τελείως βασικές εκδόσεις των μοντέλων της) αμφότερα Α3 και Golf, τις MQB τεχνολογίες από τα τεχνικά μέχρι τον εξοπλισμό μοιράζονται με το Leon και το Octavia, οπότε και επί της ουσίας δε λες ότι ανήκουν σε διαφορετικές κατασκευαστικές φιλοσοφίες με τα δύο τελευταία Leon και Octavia να είναι πιο οικονομικά και πιο ευρύχωρα από τα A3 και Golf, τουλάχιστον κάνεις μια επιλογή που δικαιολογεί σε μεγαλύτερο βαθμό την επιλογή τους Δεν διαφωνω καθολου με αυτα που λες, κρινοντας ειδικα απο τις προηγουμενες γενιες ομως υπαρχει μια αυξηση στην ποιοτητα στις διαφορετικες μαρκες του group. (εχει πεσει η ποιοτητα γενικα και για αυτο μαλλον δεν ξαναπαω στο group και εγω) Το θεμα ειναι οτι παιρνεις ενα mainstream αυτοκινητο σε τιμες που μπορεις να βρεις ακομα και Α-class (η τελοσπαντων πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο) Αν εχεις προτεραιοτητα τα 150 αλογα του fr ΟΚ, αλλα σαν αυτοκινητο στα 25 μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, lightsout είπε Εεεεε, δεν ξέρω πως να το πω ευγενικά, κωλ@ρα έφτιαξαν οι Ισπανοί! Έχουν παράδοση σε αυτό, όσοι θυμούνται όταν είχε πρωτοβγεί το Cordoba το 1997-1998 όλη η αρθογραφία της εποχής στα οπίσθια επικεντρωνόταν. 😄 Πάντως αυτό με το infotainment που πετάγεται μπροστά από το ταμπλό το βρίσκω αρκετά άσχημο. Θυμίζει είτε μικρότερα αυτοκίνητα που οι κατασκευαστές δεν είχαν χώρο και μπάτζετ να την ενσωματώσουν στην κεντρική κονσόλα ή κάτι ταξιτζήδες με avensis και το galaxy tab δίπλα στην ποτηροθήκη του φραπέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aganaktismeni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, karaflos33 είπε Αν θες vw group και είσαι ευχαριστημένος πας σε skoda scala kamiq η σε seat κι εισαι κερδισμενος απο τα να επιλεξεις golf η a3. Εχουν 2 περιπου χιλιαρικα κατω και τα βαζεις εξοπλισμο κι εισαι αρχοντας. Παντως στο χρηματιστηριο των αυτοκινητοβιομηχανιων πιστευω κσι τα σκοντα και τα σεατ ειναι ανωτερα απο hyundai kia @karaflos33 σπόντα είναι αυτό με τα Hyundai & Kia ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, imr είπε Δεν διαφωνω καθολου με αυτα που λες, κρινοντας ειδικα απο τις προηγουμενες γενιες ομως υπαρχει μια αυξηση στην ποιοτητα στις διαφορετικες μαρκες του group. (εχει πεσει η ποιοτητα γενικα και για αυτο μαλλον δεν ξαναπαω στο group και εγω) Το θεμα ειναι οτι παιρνεις ενα mainstream αυτοκινητο σε τιμες που μπορεις να βρεις ακομα και Α-class (η τελοσπαντων πολυ καλυτερα αυτοκινητα σαν συνολο) Αν εχεις προτεραιοτητα τα 150 αλογα του fr ΟΚ, αλλα σαν αυτοκινητο στα 25 μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα Ε πες ρε μαν σε αντίστοιχο εξοπλισμό αυτόματο τι βρίσκεις στα 25κ που το θεωρείς πολύ καλύτερο? Ειλικρινά ρωτάω γιατί εγώ μετά από σχεδόν 2 μήνες και 190 σελίδες ποστ δεν τον βρήκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε πες ρε μαν σε αντίστοιχο εξοπλισμό αυτόματο τι βρίσκεις στα 25κ που το θεωρείς πολύ καλύτερο? Ειλικρινά ρωτάω γιατί εγώ μετά από σχεδόν 2 μήνες και 190 σελίδες ποστ δεν τον βρήκα Το c5 aircross που σκεφτοσουνα το θεωρω απειρως καλυτερο Επισης μπορεις να πας σε karoq σε αυτα τα λεφτα εφοσον θελεις dsg και ιδιο μοτερ με το leon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, imr είπε Το c5 aircross που σκεφτοσουνα το θεωρω απειρως καλυτερο Επισης μπορεις να πας σε karoq σε αυτα τα λεφτα εφοσον θελεις dsg και ιδιο μοτερ με το leon Είπαμε αυτόματο Το C5 αυτόματο πάει 30.000€ Το Skoda Karoq 26400€ Αν βάλουμε και εξοπλισμούς λείπουν κάποια πράγματα Ξαναλέω σε μηχανικά βρίσκεις , σε αυτόματο είναι το θέμα σε αυτά τα λεφτά, κινητήρα , εξοπλισμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Είπαμε αυτόματο Το C5 αυτόματο πάει 30.000€ Το Skoda Karoq 26400€ Αν βάλουμε και εξοπλισμούς λείπουν κάποια πράγματα Ξαναλέω σε μηχανικά βρίσκεις , σε αυτόματο είναι το θέμα σε αυτά τα λεφτά, κινητήρα , εξοπλισμό Sta 26 την ambition του karoq τι σου λειπει? Για 1000 παραπανω (που ανετα πιστευω στα κανουν εκπτωση η δωρο εξοπλισμο) το θεωρω πολυ περισοτερο αυτοκινητο απο το leon ακομα και αν χασεις εξοπλισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, imr είπε Sta 26 την ambition του karoq τι σου λειπει? Για 1000 παραπανω (που ανετα πιστευω στα κανουν εκπτωση η δωρο εξοπλισμο) το θεωρω πολυ περισοτερο αυτοκινητο απο το leon ακομα και αν χασεις εξοπλισμο. Είπαμε δεν είναι το θέμα μόνο το ποσό αμάξι παίρνεις σε λαμαρίνα η χώρους , αλλά να σου αρέσει και να σε βολεύει . Εμενα τα SUV τελικά δεν μου κάθονται καλά ούτε σαν ιδέα ούτε σαν αίσθηση . Με αυτή την λογική και αντίστοιχα station wagons η πολυμορφικά είναι περισσότερο αμάξια , θα τα αγόραζες αν δεν σου άρεσαν ? Οποτε αφού μόνο τα hatchback μου αρέσουν , έχεις επιλογές καλύτερες σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ? Αν όμως ήθελα SUV και να δώσω κάτω από 27.000 θα πήγαινα άνετα στο Karoq Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από tsofras 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Είπαμε δεν είναι το θέμα μόνο το ποσό αμάξι παίρνεις σε λαμαρίνα η χώρους , αλλά να σου αρέσει και να σε βολεύει . Εμενα τα SUV τελικά δεν μου κάθονται καλά ούτε σαν ιδέα ούτε σαν αίσθηση . Με αυτή την λογική και αντίστοιχα station wagons η πολυμορφικά είναι περισσότερο αμάξια , θα τα αγόραζες αν δεν σου άρεσαν ? Οποτε αφού μόνο τα hatchback μου αρέσουν , έχεις επιλογές καλύτερες σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ? Αν όμως ήθελα SUV και να δώσω κάτω από 27.000 θα πήγαινα άνετα στο Karoq Ετσιιιιι 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aganaktismeni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, karaflos33 είπε @Aganaktismeni σου το χα πει οτι με 26000 παιρνεις καλυτερο αμαξι απο εναkia 1,4 Ο τσοφρας με έχει βάλει σε σκέψεις για το Leon 🤫🤫 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ότι τα SUV είναι περισσότερο αμάξια και δεν καταλαβαίνω που στηρίζεται αυτό.. Ο όγκος κάνει το αμάξι? Γιατί για μένα το leon είναι 5 φορές πιο αμάξι από όλα τα suv και τουλάχιστον δεν θα πηγαίνει βάρκα γιαλό στις στροφές και ο άνθρωπος είχε πει ότι γουστάρει να το χαίρεται και για πάρτυ του κάποιες φορές. Κάτι mercedes σειρά A σε "χαμηλή τιμή" για να πιάσουν κανέναν φουκαριαρη λόγο σήματος να νομίζει ότι έχει premium με 110 άλογα να γελάνε τα τσιμέντα.. Πάλι καλά που δεν θέλω να αγοράσω καινούριο γιατί με αυτά που βλέπω στο νήμα για το που έχει φτάσει η αυτοκίνηση με πιάνει απελπισία. Αυτοκίνητα των 20-25κ με ψοφιους κινητήρες να σέρνονται.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Liapisftw 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Είπαμε δεν είναι το θέμα μόνο το ποσό αμάξι παίρνεις σε λαμαρίνα η χώρους , αλλά να σου αρέσει και να σε βολεύει . Εμενα τα SUV τελικά δεν μου κάθονται καλά ούτε σαν ιδέα ούτε σαν αίσθηση . Με αυτή την λογική και αντίστοιχα station wagons η πολυμορφικά είναι περισσότερο αμάξια , θα τα αγόραζες αν δεν σου άρεσαν ? Οποτε αφού μόνο τα hatchback μου αρέσουν , έχεις επιλογές καλύτερες σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ? Αν όμως ήθελα SUV και να δώσω κάτω από 27.000 θα πήγαινα άνετα στο Karoq Προσωπικά, τα ωραία αμάξια μου αρέσουν, ανεξάρτητα άμα είναι hatchback, SUV η station wagons. Πιο συγκεκριμενα, σε μικρα αμαξια, μου αρεσουν περισσοτερο τα hatchback, οποτι τα B-SUV. Σε μεγαλα, το ιδιο εκτιμω ενα ομορφο SUV και ενα ωραιο station wagon. Tωρα γιατι ειναι 5 φορες το αμαξι οπως ειπε ο φιλος πανω, δεν γνωριζω ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Υπάρχει ένα jazz 130 άλογα; Γιατί το είδα σε παρουσίαση αλλά δεν το είδα στο site ή στους καταλόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις