Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου - ιδέες προτάσεις

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Φαντάζομαι λές αυτό που έχει και στο site της VW για αγορά , δεν έχει άσχημο εξοπλισμό στα 25300

Δε ξερω εαν τα εμφανιζει ακομα, εκδοση advance+ηλεκτρ αναδιπλ. θερμ. καθρεφτες σε ασημι Tungsten 24600 (ισως με περιθωριο να κοπει και κατι ακομα). Πιθανως να ισχυει και το επιτοκιο που πηρα στην audi (3.9 σταθερο 4 χρονια). Μου ειχαν δωσει εντυπη και για ιδιο λευκο στα 23800-23900 αλλα δε ξερω εαν υπαρχει πια...

edit: το εμφανισε οντως απλα αυτο ειναι με το active info display και μου το εδιναν 25100 με το κλειδι στο χέρι. μαλλον το ειχε κρατησει καποιος και το ακυρωσε γιατι την περασμενη εβδομαδα που κοιτουσα δεν ειχε τιποτα

edit 2: τωρα που το ξαναβλέπω μου αρεσει πολυ και ας παραλαμβανω αυριο μεθαυριο το Q. Αντικειμενικά ωραιο αμαξι-λογικο που ζοριστηκα να διαλεξω... πιθανότατα αν ειχε 4 χρονια εγγυηση και αυτο και λιγο πιο μοντέρνα φώτα θα το ειχα παρει...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το νέο Clio RS Line αν δεν είχε ταμπούρα πίσω θα το είχα στη λίστα

Απ όσο έχω καταλάβει στο Clio και το Captur τα δισκόφρενα πίσω πάνε πακέτο με το ηλεκτρικό χειρόφρενο που το πληρώνεις έξτρα. Btw το Captur το έχεις απορρίψει?

Προφανως δεν ειμαι στο πορτοφολι σου, αλλα προσεχε το οικονομικο.

Το αυτοκινητο ειναι ισως απο τα λιγα αγαθα που σχεδον παντα ξεφευγεις απο τον προγραμματισμο σου γιατι σου δινει μια ψευδεσθηση vfm σε κατι επιπλαστο ενα μπλιμπλικι, ενα χρωμιο. Σε ολους μας τυχαινει.

Επιπλεον ειναι ετσι δομημενα τα πακετα εξοπλισμου ωστε να σε προκαλεσουν να τα παρεις ακομη και εαν δεν τα χρειαζεσαι. Στο κατω κατω ο εξοπλισμος ειναι αυτος που σου αενβαζει την τελικη τιμη

ξεκίνησες κατω απο το ψυχολογικο οριο των 20, ανεβηκες στα 22-23, κοιτας ηδη 25. Εαν πουμε πως 25 ειναι το ανω οριο σου, εισαι ηδη κατα 1/3 σχεδον πανω

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα, και ειναι οκ, εκει εισαι με το συγκεκριμενο πορτοφολι γι αυτο και υπαρχει συζητηση και ψαξιμο. Αλλιως θα πηγαινες στην Citroen και θα ελεγες γεια σας, φερτε μου το ακριβο το C5 και τερμα😀

• Like 9

Μόλις ξανά είδα ένα βίντεο review του eclipse cross. Πάει "κάηκε" και αυτό στα μάτια μου .Καλή τιμή αλλά ρε mitsubishi είναι δυνατών να μην ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού αν υπάρχει συνοδηγος; 

• Like 1

2 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Απ όσο έχω καταλάβει στο Clio και το Captur τα δισκόφρενα πίσω πάνε πακέτο με το ηλεκτρικό χειρόφρενο που το πληρώνεις έξτρα. Btw το Captur το έχεις απορρίψει?

Λόγω τιμής με το αυτόματο , αλλιώς μου άρεσε αρκετά που το είδα

3 λεπτά πριν, theoilia είπε

Μόλις ξανά είδα ένα βίντεο review του eclipse cross. Πάει "κάηκε" και αυτό στα μάτια μου .Καλή τιμή αλλά ρε mitsubishi είναι δυνατών να μην ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού αν υπάρχει συνοδηγος; 

Το είδα και εγώ εχθές , βασικά εμένα δεν με πείραξε αυτό , το βασικό μειονέκτημα είναι η γραμμή πίσω που κόβει την ορατότητα στα 2

16 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Προφανως δεν ειμαι στο πορτοφολι σου, αλλα προσεχε το οικονομικο.

Το αυτοκινητο ειναι ισως απο τα λιγα αγαθα που σχεδον παντα ξεφευγεις απο τον προγραμματισμο σου γιατι σου δινει μια ψευδεσθηση vfm σε κατι επιπλαστο ενα μπλιμπλικι, ενα χρωμιο. Σε ολους μας τυχαινει.

Επιπλεον ειναι ετσι δομημενα τα πακετα εξοπλισμου ωστε να σε προκαλεσουν να τα παρεις ακομη και εαν δεν τα χρειαζεσαι. Στο κατω κατω ο εξοπλισμος ειναι αυτος που σου αενβαζει την τελικη τιμη

ξεκίνησες κατω απο το ψυχολογικο οριο των 20, ανεβηκες στα 22-23, κοιτας ηδη 25. Εαν πουμε πως 25 ειναι το ανω οριο σου, εισαι ηδη κατα 1/3 σχεδον πανω

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα, και ειναι οκ, εκει εισαι με το συγκεκριμενο πορτοφολι γι αυτο και υπαρχει συζητηση και ψαξιμο. Αλλιως θα πηγαινες στην Citroen και θα ελεγες γεια σας, φερτε μου το ακριβο το C5 και τερμα😀

Έχεις απόλυτο δίκιο , και το κατάλαβα αυτό όταν άρχισα να κοιτάω την BMW σειρά 1

Όντως απο τα 18700 που πήρα το 2008 έχω φτάσει στα 26.000 για τους λόγους που είπες και εσύ 7.000ε επάνω δεν τα λές και λίγα , και αν και ακόμη δεν έχω πάει σε αγορά , καταλαβαίνω οτι περνάνω τα όρια μου. Ήδη ας πουμε θέλω να πάρω και ένα laptop και σκέφτομαι μην φάω κανα 1000ρικο και το χάσω απο το αμάξι....

• Like 3

3 λεπτά πριν, karaflos33 είπε

Tiguan ωραίο αυτοκινητο αλλα το q2 μια κατηγορια κατω. Νομιζω ερχεται κ νεο tiguan το 21 

Tiguan ~ Q3

Q2 ~ T-ROC

To tiguan θα παρει facelift εντος του 2021 (ήταν για Q2-21 αλλα μαλλον θα παει προς τέλος λόγω covid)

Η διαφορα οικονομικά μεταξυ tiguan-Q3 που πηρα ήταν 4000-5000 αναλογα τον εξοπλισμο των διαθεσιμων tiguan. Το αποτρεπτικο για εμενα ήταν τα 2 χρονια εγγυηση (που με 660 στα εκαναν 4), τα 130 αλογα εναντι των 150 και τα λιγο πιο συντηρητικά φωτα. 

• Like 1

Μόλις πήρα τηλέφωνο και στην Seat , αντίο ζωή , είναι τελωνείο το νέο Leon και περιμένουν λέει να τιμολογηθεί όσο μπορούν καλύτερα.

Πριν 1 μήνα υποτίθεται θα είχε έρθει , με πάνε απο εβδομάδα σε εβδομάδα , είχαν πεί τέλος του μήνα και τώρα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα έρθει.

Σύμφωνα με τα παραπάνω μπορεί δλδ ούτε Οκτώβρη να μην έχει έρθει με παραγγελία , δεν με βλέπω να περιμένω τόσο πάντως

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε παρτε και ένα teaser με τα κεριά σε μια υπόγα. 
υ.γ. στην υπογα πανω απο 80 καινουργια προς παραδοση...

6DFDA84E-E8F3-430D-BF62-F5EF9D96FDB8.jpeg

B27ED881-069C-4349-BC93-1C9B4F3980A9.jpeg

Και ένα μάτι να μη βασκαθει! 😛 

9129ACCE-286A-49D1-9193-1930B08E2424.jpeg

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασε τα όλα όσα έχεις σκεφτεί ότι θέλεις από ένα αυτοκίνητο. Ξανά κάθησε και σκέψου το μπάτζετ που έχεις αυστηρά χωρίς να παρεκκλίνεις ούτε ευρώ. Με αυτό το ποσό που θα βγάλεις θα πάρεις το αυτοκίνητο οποίο κι αν είναι αυτό. Επίσης πολλά πράγματα που θέλουμε σε ένα πράγμα γενικά που θέλουμε να αγοράσουμε και το πληρώνουμε στο τέλος δεν το χρησιμοποιούμε. Το Hyundai Kona hybrid είναι και κοντά στο αρχικό σου πόσο που ήθελες να ξοδέψεις. 

Επεξ/σία από neutrinogr
  • Like 2
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Άντε παρτε και ένα teaser με τα κεριά σε μια υπόγα. 
υ.γ. στην υπογα πανω απο 80 καινουργια προς παραδοση...

6DFDA84E-E8F3-430D-BF62-F5EF9D96FDB8.jpeg

B27ED881-069C-4349-BC93-1C9B4F3980A9.jpeg

Μέχρι πριν 2 εβδομάδες είχαν προς παράδοση ένα SEAT TARRACO βενζίνη με τα 150 άλογα χειροκίνητο σε αντιπροσωπεία στα 25000, όχι εκθεσιακό από όσο μου είπαν. Αρχική τιμή στα 35.000. Αν σε ενδιαφέρει να σου δώσω πληροφορίες με pm

Θα περάσω το απόγευμα πάλι μία απο Citroen να δώ τι παίζει με C3,C5 aircross , θα αφήσω στην άκρη τα ταμπούρα και θα πάω μία και απο Renault να δώ το Clio RS Line Αυτόματο που είναι στα 21700 και έχει τα πάντα απο εξοπλισμό (καμερα, αισθητήρες μπρος-πίσω , αναδιπλούμενοι καθρέφτες , led φώτα , keyless) και είναι και σε καλό μέγεθος με 390λ πορτ μπαγκαζ

3 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Μέχρι πριν 2 εβδομάδες είχαν προς παράδοση ένα SEAT TARRACO βενζίνη με τα 150 άλογα χειροκίνητο σε αντιπροσωπεία στα 25000, όχι εκθεσιακό από όσο μου είπαν. Αρχική τιμή στα 35.000. Αν σε ενδιαφέρει να σου δώσω πληροφορίες με pm

Σε ευχαριστώ πολύ , θα πέσω κοντά στις αρχικές τιμές που κοίταγα στα 22.000ε , μετά ξεφεύγω πολύ

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα περάσω το απόγευμα πάλι μία απο Citroen να δώ τι παίζει με C3,C5 aircross , θα αφήσω στην άκρη τα ταμπούρα και θα πάω μία και απο Renault να δώ το Clio RS Line Αυτόματο που είναι στα 21700 και έχει τα πάντα απο εξοπλισμό (καμερα, αισθητήρες μπρος-πίσω , αναδιπλούμενοι καθρέφτες , led φώτα , keyless) και είναι και σε καλό μέγεθος με 390λ πορτ μπαγκαζ

Σε ευχαριστώ πολύ , θα πέσω κοντά στις αρχικές τιμές που κοίταγα στα 22.000ε , μετά ξεφεύγω πολύ

Συγνώμη νόμιζα ότι ο φίλος από πάνω έψαχνε :) 

• Like 1

11 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Συγνώμη νόμιζα ότι ο φίλος από πάνω έψαχνε :) 

Ο φίλος ανέβασε φωτό απο την αντιπροσωπεία που του έχει έρθει

@paylidis Κανόνισε να το πάρεις και να μας ανεβάσεις φωτογραφίες ανάποδα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...