nkoumo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 26/6/2020 στις 7:20 ΜΜ, terry308 είπε Υγραέριο μείγμα προπανιο-βουτανιο Φυσικό αέριο το λέει το όνομα του... Φυσικό αέριο 300χλμ 10-12€ Υγραέριο 300χλμ 20€ Οι παραπάνω τιμές από προσωπική εμπειρία Το μειονέκτημα του φ. α. είναι το δίκτυο πρατηρίων στο ελλαδισταν https://www.fisikon.gr/diktyo-pratirion/ https://cnglive.gr/ http://cngeurope.com/ Για το φυσικό αέριο, κάνεις εγκατάσταση σε υπάρχον ή το αγοράζεις νέο,,; Έχω βάλει εδώ 8 χρόνια υγραέριο. Μου κάνει εντύπωση που γράφεις ότι το φυσικό έχει περίπου 50% λιγότερη κατανάλωση. Το δοκίμασες σε όμοιο αυτοκίνητο; Που οφείλεται αυτή η διαφορά? Αν ισχύει αυτό τότε είναι το πιο οικονομικό καύσιμο. Αν είναι όμως έτσι θα είχε γεμίσει ο τόπος με αυτό αλλά δεν το βλέπω.
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, nkoumo είπε Για το φυσικό αέριο, κάνεις εγκατάσταση σε υπάρχον ή το αγοράζεις νέο,,; Έχω βάλει εδώ 8 χρόνια υγραέριο. Μου κάνει εντύπωση που γράφεις ότι το φυσικό έχει περίπου 50% λιγότερη κατανάλωση. Το δοκίμασες σε όμοιο αυτοκίνητο; Που οφείλεται αυτή η διαφορά? Αν ισχύει αυτό τότε είναι το πιο οικονομικό καύσιμο. Αν είναι όμως έτσι θα είχε γεμίσει ο τόπος με αυτό αλλά δεν το βλέπω. Δεν το βλέπεις γιατί το δίκτυο πρατηρίων με φυσικό αέριο είναι ελάχιστο. Δεν υπάρχουν πολλά οπότε τα αγοράζουν λίγοι που έχουν διαθέσιμο πρατήριο κοντά τους. 2
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και για μετατροπή εκτός από το μεγαλύτερο κόστος χάνεις πάρα πολύ χώρο στη μπαγαζιέρα (δεν μπαίνει στη ρεζέρβα η δεξαμενή ). Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από korakios
terry308 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nkoumo είπε Για το φυσικό αέριο, κάνεις εγκατάσταση σε υπάρχον ή το αγοράζεις νέο,,; Έχω βάλει εδώ 8 χρόνια υγραέριο. Μου κάνει εντύπωση που γράφεις ότι το φυσικό έχει περίπου 50% λιγότερη κατανάλωση. Το δοκίμασες σε όμοιο αυτοκίνητο; Που οφείλεται αυτή η διαφορά? Αν ισχύει αυτό τότε είναι το πιο οικονομικό καύσιμο. Αν είναι όμως έτσι θα είχε γεμίσει ο τόπος με αυτό αλλά δεν το βλέπω. Ή μαμά εργοστάσιο ή μετατροπή, το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει μεγάλο δίκτυο πρατηρίων, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η σταθερή (και πέρυσι πτωτική τιμή) και η μικρότερη κατανάλωση Είχα fiat punto 1.2 16v με brc σύστημα υγραερίου και έκανα καθημερινά 140χλμ, κάθε 2η ημέρα γέμιζα, έτσι και με το μαμά φυσικό αέριο seat ibiza tgi... Ο κόσμος δεν το ξέρει, τελευταία άρχισαν να κυκλοφορούν περισσότερα λόγω vag group,ενώ πριν ήταν fiat στη κυκλοφορία, το 2008 όταν πήρα το 1ο αυτοκινητο μου είχαν αναφέρει για φυσικο αεριο Fiat punto, αλλά πήρα μεταχειρισμένο βενζίνης, 0.8€/λτρ τότε.... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από terry308
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Ωραίο του puma αν και έχει απορριφθεί από τον ts. 1
Burgos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Κάθισα και διάβασα 177 σελίδες και πραγματικά ένιωσα λες και διαβάζω μυθιστόρημα! Ελπίζω φίλε μου να καταλήξεις σε κάτι που πραγματικά θα γουστάρεις και θα σε καλύπτει κιόλας. Εντωμεταξύ αυτό που πηγαίνετε σε αντιπροσωπείες και μετά σας παίρνουν και τηλ για προσφορές πως το καταφέρνετε;; Εγώ πήγα πριν 3 εβδομάδες σε μια μερσεντές για να πάρω προσφορά για a class και επειδή έπεσα πάνω στην αλλαγή μοντέλου (εξοπλισμού βασικά), ακόμα περιμένω ενώ το configurator άνοιξε 2-3 μέρες μετά 1
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, Burgos είπε Κάθισα και διάβασα 177 σελίδες και πραγματικά ένιωσα λες και διαβάζω μυθιστόρημα! Ελπίζω φίλε μου να καταλήξεις σε κάτι που πραγματικά θα γουστάρεις και θα σε καλύπτει κιόλας. Εντωμεταξύ αυτό που πηγαίνετε σε αντιπροσωπείες και μετά σας παίρνουν και τηλ για προσφορές πως το καταφέρνετε;; Εγώ πήγα πριν 3 εβδομάδες σε μια μερσεντές για να πάρω προσφορά για a class και επειδή έπεσα πάνω στην αλλαγή μοντέλου (εξοπλισμού βασικά), ακόμα περιμένω ενώ το configurator άνοιξε 2-3 μέρες μετά Ευχαριστώ πολύ φίλε μου . Ε δεν γίνεται και σε όλες , ανάλογα την αντιπροσωπεία και την περίπτωση
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Burgos είπε Κάθισα και διάβασα 177 σελίδες και πραγματικά ένιωσα λες και διαβάζω μυθιστόρημα! Ελπίζω φίλε μου να καταλήξεις σε κάτι που πραγματικά θα γουστάρεις και θα σε καλύπτει κιόλας. Εντωμεταξύ αυτό που πηγαίνετε σε αντιπροσωπείες και μετά σας παίρνουν και τηλ για προσφορές πως το καταφέρνετε;; Εγώ πήγα πριν 3 εβδομάδες σε μια μερσεντές για να πάρω προσφορά για a class και επειδή έπεσα πάνω στην αλλαγή μοντέλου (εξοπλισμού βασικά), ακόμα περιμένω ενώ το configurator άνοιξε 2-3 μέρες μετά 6 ώρες πριν, tsofras είπε Ε δεν γίνεται και σε όλες , ανάλογα την αντιπροσωπεία και την περίπτωση Αυτο ακριβώς... Ειναι πως θα σε κόψουν - αν οντως ενδιαφερεσαι ή αν εισαι tire kicker. Δυστυχώς πολλες φορές κάνουν λάθη... Ειναι και εαν ενδιαφερεται ο πωλητης να πουλησει οντως (υπάρχουν πολλοί που δεν...)... Παραδειγμα, στην Audi καρεντα που πηγα δε με πηραν καν πισω. Στην αντιστοιχη VW καρέντα με πήραν 3 τηλέφωνα (εξαιρετικος ο πωλητής-στεναχωρήθηκα λίγο που δεν πηρα vw τελικά αλλα σκεφτομαι να αλλαξουμε και το 2ο αμαξι και να παρουμε ένα Polo cng Και να πάμε σε αυτόν)... Ομοίως η MB ekka δε νοιαστηκε - δε πηρε πισω ενω τους ειπα με ενδιαφερει δειτε αν υπάρξει καποια ακυρωση κλπ κλπ... Η λαμδα με πηρε τηλέφωνο, ο πωλητής εξαιρετος, αλλα τελικά δε με ικανοποιούσε το ετοιμοπαραδοτο αμαξι σε εξοπλισμό και δε μπορουσα να περιμενω 4 μηνες για παραλαβη... Αντίστοιχα, η ford βελμαρ με πηρε 3 φορες τηλέφωνο και ακομα κ οταν τους ειπα ότι εχω καταλήξει σε άλλο μοντέλο μου ειπαν ελάτε για τεστ ντραιβ μπορει να αλλαξετε γνώμη (δε πηγα γιατι δεν αξιζε το kuga 28500 σε κανένα πλανήτη.....) Αλλα γενικο σχόλιο παιδια δε βλέπω κινητικοτητα τι παθατε; @tsofras Καμια εξέλιξη?? Να ρίξω μήπως ένα Teaser που πηγα και το ειδα στην αντιπροσωπεία που το εφεραν; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από paylidis
tutuyo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Παιζει ρολο και ποσο θελει να επενδυσει ο πωλητης ο ιδιος στην πωληση. Εαν απλα θελει να το κανει διεκπαιρεωτικα, να εδω ειναι το αμαξι κυριε δειτε το, να σας τυπωσω και ενα χαρτι με τον εξοπλισμο και γεια σας, απλα βαριεται, δεν ενδιαφερεται. Δεν τον νοιαζει. Αυτο το αντιμετωπισα πολυ συχνα τωρα τελευται στην Πεζω που την ειδαν πρεμιουμ - μη χεσω. Οταν ζητησα TD μονο που δεν με εδειραν ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ TD ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΠΡΕΜΙΟΥΜ ΠΕΖΩ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Εχει ομως και πωλητες που ειναι προθυμοι να δουλεψουν την πωληση, να προσπαθήσουν να σου βγαλουν μια προσφορα στα μετρα σου, να σε κατευθύνουν. Εγω προσωπικα εχω αποκλεισει μοντελα αυτοκινητων οταν εκανα ψακτικη για καινουργιο αμαξι, μονο και μονο λογω συμπεριφορας των πολιτων. Πηγα στην Hyundai, τρελη βαρεμαρα, με το ζορι σηκωθηκε να ερθει προς το μερος μου, μονο που δεν μου πεταξε το προσπεκτους στην μουρη. Ανενημερωτος φουλ και φυσικα καμια διαθεση να κανει την πωληση. Ε δεν μπορω να γυρναω ολες τις αντιπροσωπειες Hyundai μεχρι να βρω τον καλο πωλητη. Ειχες τον χρονο μου φιλε, περασε, δεν ασχοληθηκες γεια σας, δοξα τον Θεο επιλογες υπαρχουν. Η κορυφαια αντιμετωπιση ομως ηταν ενας τυπακος σε μια Opel, ο οποιος δεν ξερω, ειχε διαβασει κανα σχετικο βιβλιο, τον ειχε βαλει ο παλιος, εμπαινε ΠΟΛΥ επιθετικα στην πωληση. Του στυλ "Θα το παρεις τωρα τι θα γινει? Να ετοιμασω χαρτια-παραγγελια?Αντε πες μου!"😆 Σε καποια φαση του ειπα "Σιγα ρε φιλε αμαξι ηρθαμε να δουμε, οχι να μας δειρεις" 2
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 56 λεπτά πριν, paylidis είπε Αλλα γενικο σχόλιο παιδια δε βλέπω κινητικοτητα τι παθατε; @tsofras Καμια εξέλιξη?? Να ρίξω μήπως ένα Teaser που πηγα και το ειδα στην αντιπροσωπεία που το εφεραν; Κοίτα να δείς , εξέλιξη ουσιαστική δεν υπάρχει Οι επιλογές έχουν τελειώσει Με ενδιαφέρει ουσιαστικά μόνο 1) Το C5 Aircross αλλά μόνο στην Feel έκδοση που πάει όπως 26.000 (29.000+ μαζί με τόκους) . Πολλά τα λεφτά οπότε το σκέφτομαι 2) Το νέο Seat Leon που ακόμη δεν έχει έρθει , δεν ξέρω τιμές , δεν ξέρω εξοπλισμό , Παράδοση απο Οκτώβρη (και αυτό το είχαν πεί όταν ήταν να έρθει αρχές του μήνα , τώρα που δεν έχει έρθει ακόμη δεν ξέρω πότε θα έχει παράδοση) . Και κακά τα ψέμματα δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω τόσο καιρό χωρίς αμάξι , ήδη έχω αρχίσει πάλι και ζορίζομαι να περπατάω 8-10 χλμ καθημερινά μέσα στη ζέστη για δουλειές που θέλω να κάνω Το C3 aircross ωραίο είναι σε γενικές γραμμές αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και η πρώτη μου επιλογή Είδα εχθές και το Seat Ateca 2020 που μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω και αυτό πότε θα έρθει και σε τι τιμή Δεν έχω κοντά και Honda αφού πήρα απόφαση τα 4.5 μέτρα να πάω να ρίξω μία ματιά στο αμάξι Αφού ανέβηκα στα 4.5 κοιτάω και το Opel Grandland X αλλά σε αυτόματο ξεφεύγει και αυτό Το νέο Clio RS Line αν δεν είχε ταμπούρα πίσω θα το είχα στη λίστα Τέλος το Hyundai Kona Hybrid αυτόματο έχει πολύ καλό εξοπλισμό , κινητήρα , κιβώτιο στις 22.000 αλλά είναι πλαστικό όλο Οπότε είναι το κλασικό πρόβλημα , να περιμένω 4 μήνες ? Να δώσω 19.000 να πάρω ένα C3 aircross χειροκίνητο να τελειώνω ? Τα 26.000ε δεν είναι πολλά για την χρήση που θέλω ? Να δώσω τα 10.000ε που έχω να πάρω μεταχείρο να τελειώνω γιατί έχω κουραστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τόσο καιρό ? Να πάω να πάρω κάτι με 15.000ε καινούριο μικρό στα 4 μέτρα με μπαγκαζίερα να κάνω την δουλειά μου ? Ε με όλα τα παραπάνω έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε και ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοίτα να δείς , εξέλιξη ουσιαστική δεν υπάρχει Οι επιλογές έχουν τελειώσει Με ενδιαφέρει ουσιαστικά μόνο 1) Το C5 Aircross αλλά μόνο στην Feel έκδοση που πάει όπως 26.000 (29.000+ μαζί με τόκους) . Πολλά τα λεφτά οπότε το σκέφτομαι 2) Το νέο Seat Leon που ακόμη δεν έχει έρθει , δεν ξέρω τιμές , δεν ξέρω εξοπλισμό , Παράδοση απο Οκτώβρη (και αυτό το είχαν πεί όταν ήταν να έρθει αρχές του μήνα , τώρα που δεν έχει έρθει ακόμη δεν ξέρω πότε θα έχει παράδοση) . Και κακά τα ψέμματα δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω τόσο καιρό χωρίς αμάξι , ήδη έχω αρχίσει πάλι και ζορίζομαι να περπατάω 8-10 χλμ καθημερινά μέσα στη ζέστη για δουλειές που θέλω να κάνω Το C3 aircross ωραίο είναι σε γενικές γραμμές αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και η πρώτη μου επιλογή Είδα εχθές και το Seat Ateca 2020 που μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω και αυτό πότε θα έρθει και σε τι τιμή Δεν έχω κοντά και Honda αφού πήρα απόφαση τα 4.5 μέτρα να πάω να ρίξω μία ματιά στο αμάξι Αφού ανέβηκα στα 4.5 κοιτάω και το Opel Grandland X αλλά σε αυτόματο ξεφεύγει και αυτό Το νέο Clio RS Line αν δεν είχε ταμπούρα πίσω θα το είχα στη λίστα Τέλος το Hyundai Kona Hybrid αυτόματο έχει πολύ καλό εξοπλισμό , κινητήρα , κιβώτιο στις 22.000 αλλά είναι πλαστικό όλο Οπότε είναι το κλασικό πρόβλημα , να περιμένω 4 μήνες ? Να δώσω 19.000 να πάρω ένα C3 aircross χειροκίνητο να τελειώνω ? Τα 26.000ε δεν είναι πολλά για την χρήση που θέλω ? Να δώσω τα 10.000ε που έχω να πάρω μεταχείρο να τελειώνω γιατί έχω κουραστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τόσο καιρό ? Να πάω να πάρω κάτι με 15.000ε καινούριο μικρό στα 4 μέτρα με μπαγκαζίερα να κάνω την δουλειά μου ? Ε με όλα τα παραπάνω έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε και ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη Προσωπικα ειμαι κατα των ημιμετρων (μπαγκαζιέρα κλπ). Παρε ενα αμαξι που να ειναι σε χώρους ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο όσο θεωρείς οτι χρειάζεσαι, να σε ικανοποιεί οδηγικά και το πρωι που ξυπνας και το βλέπεις και ας ζοριστεις λιγο παραπανω οικονομικά βαζοντας εστω ένα χρόνο παραπάνω δόσεις... Επι του θέματος του μεταχειρισμένου εφόσον εχεις παιδια ειμαι αρνητικός, εδω δε πηρα εγώ μεταχειρισμένο (που δε θα εμπαινα και σε διαδικασίες με χρηματοδότηση κλπ) καθως αυριο μεθαυριο μπορει να εχω ενα παιδι, τι θα κανω αν μεινω με το παιδι μεσα; Ξαναλεω: Τα Q2/3 δε σε ψήνουν ε; Θα εμενες στο γκρουπ που κακα τα ψεματα γουσταρεις κατα βαθος (οκ οχι κ τοσο βαθος τωρα που το σκεφτομαι) και θα ησουν και πριμιουμ και vfm με τα τρεχοντα δεδομενα. Η το tiguan που παιζει επισης σε καλές τιμες; 1
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Προσωπικα ειμαι κατα των ημιμετρων (μπαγκαζιέρα κλπ). Παρε ενα αμαξι που να ειναι σε χώρους ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο όσο θεωρείς οτι χρειάζεσαι, να σε ικανοποιεί οδηγικά και το πρωι που ξυπνας και το βλέπεις και ας ζοριστεις λιγο παραπανω οικονομικά βαζοντας εστω ένα χρόνο παραπάνω δόσεις... Επι του θέματος του μεταχειρισμένου εφόσον εχεις παιδια ειμαι αρνητικός, εδω δε πηρα εγώ μεταχειρισμένο (που δε θα εμπαινα και σε διαδικασίες με χρηματοδότηση κλπ) καθως αυριο μεθαυριο μπορει να εχω ενα παιδι, τι θα κανω αν μεινω με το παιδι μεσα; Ξαναλεω: Τα Q2/3 δε σε ψήνουν ε; Θα εμενες στο γκρουπ που κακα τα ψεματα γουσταρεις κατα βαθος (οκ οχι κ τοσο βαθος τωρα που το σκεφτομαι) και θα ησουν και πριμιουμ και vfm με τα τρεχοντα δεδομενα. Η το tiguan που παιζει επισης σε καλές τιμες; Δεν είπα ότι δεν με ψήνουν σαν αμάξια , η τιμή δεν με ψήνει παρέα με τον εξοπλισμό στα λεφτά που μπορώ εγώ να δώσω Αν μου έλεγες ότι με 25.000ε (κλειδί) μπορώ να πάρω Q2, Q3 , Tiguan βενζίνη με τουλάχιστον 130 άλογα και εξοπλισμό αντίστοιχο του C5 προφανώς και θα με ενδιέφερε Ειδικά το Tiguan R line εμένα μου αρέσει πάρα πολύ Πάνω απο τα 25.000 όμως δεν μπορώ να πάω , ακόμη και σε αυτά είμαι οριακά (βασικά όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να δώσω και πάνω απο τόσα , δεν τα λές λίγα τα 25.000ε) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από tsofras
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν είπα ότι δεν με ψήνουν σαν αμάξια , η τιμή δεν με ψήνει παρέα με τον εξοπλισμό στα λεφτά που μπορώ εγώ να δώσω Αν μου έλεγες ότι με 25.000ε (κλειδί) μπορώ να πάρω Q2, Q3 , Tiguan βενζίνη με τουλάχιστον 130 άλογα και εξοπλισμό αντίστοιχο του C5 προφανώς και θα με ενδιέφερε Ειδικά το Tiguan R line εμένα μου αρέσει πάρα πολύ Πάνω απο τα 25.000 όμως δεν μπορώ να πάω , ακόμη και σε αυτά είμαι οριακά (βασικά όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να δώσω και πάνω απο τόσα , δεν τα λές λίγα τα 25.000ε) Με 25 (24600 για την ακριβεια για ασημι μεταλλικο) παιρνεις ευκολα tiguan με εξαιρετικο εξοπλισμο τα 130 αλογα βενζίνη. εχω και προσφορα στο μειλ μου αν σε ενδιαφερει + μπορώ να σε βοηθησω με καλη τιμη απο αντιπροσωπο που πηρα το δικο μου... Μετα παιζει το Q2 αρκετά πιο κάτω αλλα μονο σε πετρελαιο για την ώρα που αν εχω καταλαβει καλα δε κανεις χλμ (μηπως να ξεκινησεις να κανεις; η τιμη που εχω ειναι κρεμα)... κατα τα αλλα συμφωνω και εγω ειχα ταβανι τα 24999 και το μαμησα ελαφρώς λόγω vfm Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από paylidis
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Με 25 (24500 για την ακριβεια για το λευκο και 25300 για ασημι μεταλλικο αλλα και εξτρα το active info display) παιρνεις ευκολα tiguan με εξαιρετικο εξοπλισμο αν θυμαμαι καλα ομως τα 130 αλογα βενζίνη. Παιζει να εχω και προσφορα στο μειλ μου αν σε ενδιαφερει... Μετα παιζει το Q2 αρκετά πιο κάτω αλλα μονο σε πετρελαιο για την ώρα που αν εχω καταλαβει καλα δε κανεις χλμ (μηπως να ξεκινησεις να κανεις; η τιμη που εχω ειναι κρεμα)... κατα τα αλλα συμφωνω και εγω ειχα ταβανι τα 24999 και το μαμησα ελαφρώς λόγω vfm Φαντάζομαι λές αυτό που έχει και στο site της VW για αγορά , δεν έχει άσχημο εξοπλισμό στα 25300
Προτεινόμενες αναρτήσεις