Aganaktismeni Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Και η αγανακτισμένη οικογένεια έχει αν κατάλαβα καλά Στα του χιούμορ τώρα αν μπλεκαμε έτσι όπως την κόβω θα κυκλοφορούσαμε και οι 2 με πατίνι και θα μαλώναμε ποιος έχει σειρά να πουλήσει το αμάξι 🤣 Πλάκα κάνουμε ,το σταματάμε εδώ ☺️ @Aganaktismeni @tsofras Έλα μια βόλτα Βόλο να βγούμε για τσίπουρο να μιλήσουμε για τις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων μπας και βγάλουμε άκρη !!!! 1
Aganaktismeni Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, karaflos33 είπε Μετά βόλτα με χCeed ο τσοφρας και με το νέο του τσοφρα η αγανακτισμένη για συμπεράσματα .Απλα μην σου κολλήσει τις ακυρώσεις δεν είναι καλη παρέα σε αυτο το κομμάτι Μετά θα κάνουμε ανταλλαγή μεταξύ μας 🤣🤣🤣 1
NobodyRankXV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Aganaktismeni είπε Μετά θα κάνουμε ανταλλαγή μεταξύ μας 🤣🤣🤣 Εμείς στο χωριό μου αυτό το λέμε αλλαξοκωλιές 1
achilles_g_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, tsofras είπε Αν έχει μέχρι 20€ να τα δώσω αλλιώς και η οδική που είναι τσάμπα μία χαρά είναι 😅 Aαα κ σε είχα για μερακλη!
tsofras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Aαα κ σε είχα για μερακλη! Ε υπάρχουν και όρια
St3liosGr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους!! Σόρρυ για το οφ τοπικ. Τα leon του 16 με τα leon του 17(facelift) Τι διαφορές έχουν ;;
Papakaliati Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, St3liosGr είπε Καλημέρα σε όλους!! Σόρρυ για το οφ τοπικ. Τα leon του 16 με τα leon του 17(facelift) Τι διαφορές έχουν ;; https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2017-seat-leon-facelift-revealed Facelift ητανε οχι νεο μοντελο, οποτε αρκετα μικρες διαφορες. 1
imr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, tsofras είπε Εγώ πάντα έχω , απλά ήρθαμε πρώτη φορά ταξίδι με το μικρό και δεν την είχα πάρει μαζί Στα 2 λεπτά είχε βουλκανιζατέρ και δεν το ήξερα ( όχι πως θα πήγαινα με σκασμενο λάστιχο μην το σκίσω ή στραβωσει καμία ζάντα ) αλλά να του έλεγα να έρθει να το φουσκώσει μία να το πάμε Τραγικό Το ωραίο είναι ότι θα βγάλεις τα σιντροεν από τη λίστα τώρα και πάλι από την αρχη. Τη λύση να πάρεις ένα σταρλετ που ούτε χαλάνε ούτε παθαίνουν λάστιχο την έχεις σκεφτει? Θα σου μείνουν και λεφτά για σουβλακια
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Spoiler 1 ώρα πριν, karaflos33 είπε Ναι σωστα toyota δε σπαει δε χαλαει.... Αν πεις για γερμανικό θα σε φανε Δεν ισχύει και τα 2 μάπα είναι για τα λεφτά τους...
Aganaktismeni Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ισχύει και τα 2 μάπα είναι για τα λεφτά τους... Γενικά η αγορά αυτοκινήτου έχει καταντήσει να θέλει μια περιουσία ! 2
tsofras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, imr είπε Το ωραίο είναι ότι θα βγάλεις τα σιντροεν από τη λίστα τώρα και πάλι από την αρχη. Τη λύση να πάρεις ένα σταρλετ που ούτε χαλάνε ούτε παθαίνουν λάστιχο την έχεις σκεφτει? Θα σου μείνουν και λεφτά για σουβλακια Φαντάζομαι το λες για πλάκα ε?
theoilia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, Aganaktismeni είπε Γενικά η αγορά αυτοκινήτου έχει καταντήσει να θέλει μια περιουσία ! ναι ρε γαμώτο, θέλω να αντικαταστησω ένα meriva a που έχω και για να βρω αυτοκίνητο με λίγο καλύτερους χώρους από αυτό θέλει 20χιλ... 2
Aganaktismeni Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, theoilia είπε ναι ρε γαμώτο, θέλω να αντικαταστησω ένα meriva a που έχω και για να βρω αυτοκίνητο με λίγο καλύτερους χώρους από αυτό θέλει 20χιλ... Έχεις δει κάτι που να σου αρέσει ;;;;
theoilia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 όχι, δεν με συγκινεί τίποτα για να πω χαλάλι να τα δώσω τα λεφτά που κάνει. Μόνο το c5 aircross αλλά είναι εκτός βαλάντιου αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις