tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, μια ηλεκτρική τρόμπα μας βγάζει από την δύσκολη, εως αδύνατη θέση, αλλαγής τροχού. Εγώ πάντα έχω , απλά ήρθαμε πρώτη φορά ταξίδι με το μικρό και δεν την είχα πάρει μαζί Στα 2 λεπτά είχε βουλκανιζατέρ και δεν το ήξερα ( όχι πως θα πήγαινα με σκασμενο λάστιχο μην το σκίσω ή στραβωσει καμία ζάντα ) αλλά να του έλεγα να έρθει να το φουσκώσει μία να το πάμε Τραγικό
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Eπίσης, όταν σφίγγουν με το αερόκλειδο, τέρμα θεού, οι βουλκανιζατερτζήδες τις μπουλονόβιδες (ή εξυπνάκιδες πατάνε πάνω στον σταυρό για να γυρίσουν την βίδα όσο πάει) όταν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τροχό, είναι αδύνατο μετά. Είχα αναγκαστεί να παω σε μηχανουργείο για να μου ξεβιδώσουν το ένα μπουλόνι, αφού ούτε το αερόκλειδο τα κατάφερνε! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από _BASSstarlet_ 2
barimagas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsofras είπε Μέσα σε όλα πάθαμε και λάστιχο και η βλακεία που έχει δεν ξεβιδωνει με τίποτα τα μπουλόνια Οδική και μία ώρα στον ήλιο Φίλε την έχω πατήσει και εγώ έχω ανοίξει ολόκληρο θέμα στο greek citroen club, σαπιο μπουλονοκλειδο c3!!! Στραβωσε όλο και οι γωνίες γίνανε στρογγυλές. Το είπα στην αντιπροσωπεία και κλασικά πρώτη φορά το ακούγαμε, και δεν μου το άλλαξανε. Πήρα ένα σταυρό και όλα καλα. Πρώτη φορά μου συμβαινει, σε fiat και kia είναι βαρεος τύπου δεν στραβωσε ποτέ. http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?t=14131 Ντροπή στην Citroen σε κρεμάει στο δρομο αφού δεν μπορείς να αλλάξεις ρόδα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από barimagas 1
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, barimagas είπε Φίλε την έχω πατήσει και εγώ έχω ανοίξει ολόκληρο θέμα στο greek citroen club, σαπιο μπουλονοκλειδο c3!!! Στραβωσε όλο και οι γωνίες γίνανε στρογγυλές. Το είπα στην αντιπροσωπεία και κλασικά πρώτη φορά το ακούγαμε, και δεν μου το άλλαξανε. Πήρα ένα σταυρό και όλα καλα. Πρώτη φορά μου συμβαινει, σε fiat και kia είναι βαρεος τύπου δεν στραβωσε ποτέ. http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?t=14131 Ντροπή στην Citroen σε κρεμάει στο δρομο αφού δεν μπορείς να αλλάξεις ρόδα. Εμ δεν πατάει καλά στο μπουλόνι Off topic βέβαια ( lol ) Παίζει τίποτα άλλο εκτός από σταυρό γιαενα μην πιάνει πολύ χώρο?
theoilia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε Eπίσης, όταν σφίγγουν με το αερόκλειδο, τέρμα θεού, οι βουλκανιζατερτζήδες τις μπουλονόβιδες (ή εξυπνάκιδες πατάνε πάνω στον σταυρό για να γυρίσουν την βίδα όσο πάει) όταν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τροχό, είναι αδύνατο μετά. Είχα αναγκαστεί να παω σε μηχανουργείο για να μου ξεβιδώσουν το ένα μπουλόνι, αφού ούτε το αερόκλειδο τα κατάφερνε! Μα καλά που τους βρίσκετε αυτούς και πάτε; Εδω και χρόνια με δυναμόκλειδο μου βάζουν τις ζάντες
barimagas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, tsofras είπε Εμ δεν πατάει καλά στο μπουλόνι Off topic βέβαια ( lol ) Παίζει τίποτα άλλο εκτός από σταυρό γιαενα μην πιάνει πολύ χώρο? Έχει στα pactiker πτυσσόμενο κλειδί, είναι καλύτερο δεν πιανει τόσο χώρο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από barimagas 1 1
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Aganaktismeni είπε Τσοφρα σ´αγαπω αλήθεια !!! Εσυ δεν μπορείς να βρεις τι θα αγοράσεις και γω δεν μπορώ να πουλήσω 😡😡 Τι πουλάς αν επιτρέπεται?
Liapisftw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, karaflos33 είπε Λέτε να έχουμε tsofras vs aganaktismeni ποιος θα τα καταφέρει πρώτος ; Ο tsofras προηγείται μιας και ήδη μπαμ μπαμ πούλησε το 2008 που αγόρασε. Για να δούμε αν κάνει την ανατροπή η aganaktismeni και πουλήσει το 208 και αγοράσει καπάκια το xceed που θέλει και πάρει το ματσάκι εύκολα!!
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Aganaktismeni είπε Peugeot 208 μοντέλο του 2018 !!! Σε έφαγε το νέο μοντέλο , για αυτό έδωσα εγώ το Leon πριν βγεί Καλή επιτυχία εύχομαι 2 1
achilles_g_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, tsofras είπε Το θέμα είναι ότι το μπουλονοκλειδο που είχε μέσα δεν παταγε καλά οπότε αντίο ζωή, και της οδικής που ήρθε δοκίμασε και τελικά έφερε Σταυρό Τέτοιο λέμε.. https://www.skroutz.gr/s/17514232/Dewalt-DCF899NT-XJ.html?from=catspan 1
tsofras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, karaflos33 είπε Φανταστείτε τωρα ο φίλος tsofras να ρίξει καμία μάτια στο Kia και να μας πει τοσο καιρό πως το ξέφυγε Το είχα δει αλλά γιαετα 140 άλογα τα λεφτά που ζητάνε για ΚΙΑ είναι εξωπραγματικά 9 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Τέτοιο λέμε.. https://www.skroutz.gr/s/17514232/Dewalt-DCF899NT-XJ.html?from=catspan Ε όχι και 200€ , συνεργείο έχω ? Πολλά τα λεφτά Thx man
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Αν ο τσοφρας δεν ήταν παντρεμένος θα μπορούσε να παίξει και μπαλίτσα με αγανακτισμένη. -Έλα να βγούμε να συζητήσουμε για αγοροπωλησιες οχημάτων. Ατάκα θάνατος!!! 😂😂😂
tsofras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, chill είπε Αν ο τσοφρας δεν ήταν παντρεμένος θα μπορούσε να παίξει και μπαλίτσα με αγανακτισμένη. -Έλα να βγούμε να συζητήσουμε για αγοροπωλησιες οχημάτων. Ατάκα θάνατος!!! 😂😂😂 Και η αγανακτισμένη οικογένεια έχει αν κατάλαβα καλά Στα του χιούμορ τώρα αν μπλεκαμε έτσι όπως την κόβω θα κυκλοφορούσαμε και οι 2 με πατίνι και θα μαλώναμε ποιος έχει σειρά να πουλήσει το αμάξι 🤣 Πλάκα κάνουμε ,το σταματάμε εδώ ☺️ @Aganaktismeni
achilles_g_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Το είχα δει αλλά γιαετα 140 άλογα τα λεφτά που ζητάνε για ΚΙΑ είναι εξωπραγματικά Ε όχι και 200€ , συνεργείο έχω ? Πολλά τα λεφτά Thx man Έχει κ πιο φθηνά βρε. https://youtu.be/5McTwNhqXVw Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από achilles_g_
tsofras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, achilles_g_ είπε Έχει κ πιο φθηνά βρε. Αν έχει μέχρι 20€ να τα δώσω αλλιώς και η οδική που είναι τσάμπα μία χαρά είναι 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις