HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Το σαλόνι που είχε το 128, δεν το έχει κανένα σημερινό.
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, theoilia είπε με 24000€ μπαίνει στα χωράφια του C5 aircross...Πολλά λεφτά Συγνώμη για την έκφραση αλλά έκλασε το C5 aircross και βγήκε το C3 aircross Δεν είναι δυνατόν να πλησιάζουν τόσο σε τιμή ( οκ δεν είναι αυτόματο το C5 αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, σαν πιλοτήριο είναι) Η τελευταία μου ελπίδα είναι το Leon παιδιά, γιατί στα 4.5 μέτρα νομίζω θα το μετανιώσω Εκτός αν έχω μόνιμα το ηλεκτρικό πατίνι στο Πορτ μπαγκαζ και δεν με απασχολεί που θα παρκάρω ( μέχρι και αυτό σκέφτηκα) Πάντως ξαναλέω μου άρεσε αρκετά το C3 aircross , αλλά όχι για 24000€ Επίσης ο άλλος μπορεί να μου την έπαιξε αλλά έκανε πολύ καλύτερα δώρα και εκπτώσεις από αυτόν που πήγα σήμερα
Pameinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Φίλε το "ακριβό" ή "φθηνό" είναι σχετικό μέγεθος... Ακριβό είναι κάτι το οποίο: -ή πρόκειται για ποσό που αδυνατείς να διαθέσεις -ή συγκρίνεις όμοια και το ένα είναι ακριβότερο από το άλλο. Το C3 a/c στην περίπτωση σου δεν συγκρίνεται με τίποτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου, δεν υπάρχει κάτι άλλο σ αυτές τις διαστάσεις, με τόσους χώρους, με άνετα για εσένα καθίσματα και ανάρτηση, 130hp και aisin. Αρα αν μπορείς να διαθέσεις αυτό ποσό το παίρνεις, "ζημιά" είναι ούτως η άλλως κάθε αγορά αυτοκινήτου, δεν είναι επένδυση 3
Papakaliati Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μεγάλο αμάξι ελάχιστοι μετάνιωσαν, μικρό πολλοί. Αυτή είναι η άποψη μου. 8
Chuckie667 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Αχ, δακρύσαμε Που να σας λέω και για το Fiat 128 που πρωτοοδήγησα. Βρε συ ρε με κατάλαβες, δεν είμαι γεροντολάγνος, που αρχίσατε με τα fiat 128 😉 Σαν τον tsofra, αλλά 15 χρόνια πίσω, άλλαζα αυτοκίνητα κάθε 2 χρόνια, καινούργια κιολλας γιατί τελικά δεν έπαιρνα αυτο που ηθελα. Πεταμένα λεφτά τότε, όποτε ας κάνει αυτό που τελικά νιώθει, με το λιοντάρι, έτσι το καταλαβαίνω εγώ μετά από τόσες σελιδες. Και μετά αν βρει κάτι που τον καλύπτει, θα φτάσει να το κρατήσει χρόνια, εξ ου και η αναφορά στην Τσέχα που γερνάει μαζί μου. Και είμαι on topic, γιατί θέλω και εγώ να ανανεωθώ, αλλά νέο με 25k , και ολίγο μέτριο ως προς τα γούστα , ή κάνα μεταχειρο, να «βγάζει κέφια» που λένε και οι νέοτεροι 3
majnun Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Μεγάλο αμάξι ελάχιστοι μετάνιωσαν, μικρό πολλοί. Αυτή είναι η άποψη μου. Είμαι ένας από τους ελάχιστους!
Papakaliati Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, majnun είπε Είμαι ένας από τους ελάχιστους! Ας το θέσω και αλλιώς. Εκτός Αθήνας ( ούτε καν Θεσσαλονίκη), ποτέ κανένας δεν μετάνοιωσε που πήρε μεγάλο αμάξι αντί για μικρό. 1
Redragon7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.car.gr/28447457-citroen-c3-aircross-6-130hp-full-ex-r Που τα είδατε ρε σεις τα 24 Κ? https://www.car.gr/29660951-citroen-c3-aircross-rip-curl-limited Και ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό μου φαίνεται too good to be true Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Redragon7
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Ας το θέσω και αλλιώς. Εκτός Αθήνας ( ούτε καν Θεσσαλονίκη), ποτέ κανένας δεν μετάνοιωσε που πήρε μεγάλο αμάξι αντί για μικρό. Βάλε και εκτός τη Κρήτη που τα καλοκαίρια έχουμε πολύ σοβαρό θέμα με το πάρκιν λόγω των πολλών αυτοκινήτων που νοικιάζουν τουρίστες. Ούτε μηχανάκι δεν μπορούσε να παρκαρει κάποιος τον Ιουλίο πριν 2 χρόνια στο κέντρο των Χανίων
bjj-p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, Redragon7 είπε https://www.car.gr/29660951-citroen-c3-aircross-rip-curl-limited Και ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό μου φαίνεται too good to be true υποψιαζομαι ιδια περιπτωση με του TS. Το πηρε και το μετανιωσε.
Redragon7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bjj-p είπε υποψιαζομαι ιδια περιπτωση με του TS. Το πηρε και το μετανιωσε. Ε τότε είναι λουκούμι για τον TS ! Tsofras ακούει? 😀 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Redragon7
NobodyRankXV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, Redragon7 είπε Ε τότε είναι λουκούμι για τον TS ! Tsofras ακούει? 😀 Ο @tsofras κοιμάται κ' η τύχη του δουλεύει 😂 1
s2000rr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, tsofras είπε Άνετο ήταν , το Active πολύ καλή εντύπωση 10 10 ανεβαίνει... Άσε και ξαναμπήκα τώρα και έπαθα πλάκα Λοιπόν πολύ μου άρεσε το c3 aircross το έκανα τεστ ντραιβ Καθισματαρες πολύ ωραία ανάρτηση και θέση οδήγησης καμία σχέση με το 2008 23900 αυτόματο , νέα shine με παραπάνω πράγματα από αυτή που υπάρχει τώρα , νέα φουρνιά , εντυπωσιάστηκα δεν το περίμενα Πάω skoda Σας έχω και live Μόλις ήρθα Skoda , ένας κακομοίρης ήρθε να καταλάβει Kamiq και ήταν χτυπημένο Μην κάνεις κάνα αστείο και πάρεις c3 αυτόματο 24κ ήμαρτον δηλαδή.....:) περίμενε το λέον 1.5 dsg και αν βγαίνει με130 και 150 προτίμησε τα 130 να σου έρθει πιο φτηνά. Γιατί μόνο η χαρτογράφηση αλλάζει..με πρόγραμμα είδη πάνε στα 180 περίπου το εκανε φίλος που πήρε golf 1.5 130ps. εκεί είσαι πιστεύω στο λιοντάρι 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Redragon7 είπε https://www.car.gr/28447457-citroen-c3-aircross-6-130hp-full-ex-r Που τα είδατε ρε σεις τα 24 Κ? https://www.car.gr/29660951-citroen-c3-aircross-rip-curl-limited Και ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό μου φαίνεται too good to be true Είναι η προηγουμενη φουρνιά και είναι με τα 110 άλογα αν δεις στην περιγραφή 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Ο @tsofras κοιμάται κ' η τύχη του δουλεύει 😂 Ένα ποτό πήγα να πιω μετά από 3 μήνες , είμαι νυχτοπουλι εγώ Και μου είπε το μαγικό ο κολλητός μου που του πούλησα το άστρα j ενώ του έλεγα ότι μόνο το C5 με έχει εντυπωσιάσει Καλά ρε μακακα πόσο είναι το άστρα που το είχες 4 χρόνια σε μέγεθος? Μπαινωυνα κοιτάξω , 4420 Τελικά μάλλον επειδή είναι SUV έχω φάει κόλλημα με το μέγεθος, γιατί στα χαρτιά τελικά είναι αστεία η διαφορά Έλα παιδιά κάτι καλό θα γίνει το συγκεκριμένο το παίρνω και σε μηχανικό είναι αμαξαρα Θα κάνω τα κονέ μου αύριο να δω τιμές και εξοπλισμούς , το προτιμώ από το Leon σε όλα Αν βρω και αυτόματο κάτω από 25κ το κλείνω Είδα ότι αμάξι κυκλοφορεί και το συγκεκριμένο το οδήγησα κιόλας , αρχοντική θέση οδήγησης , χέστηκα για το Leon Καλό βράδυ θα σας ενημερώσω για τιμές αύριο να βρούμε την Χρυσή τομή 27 λεπτά πριν, s2000rr είπε Μην κάνεις κάνα αστείο και πάρεις c3 αυτόματο 24κ ήμαρτον δηλαδή.....:) περίμενε το λέον 1.5 dsg και αν βγαίνει με130 και 150 προτίμησε τα 130 να σου έρθει πιο φτηνά. Γιατί μόνο η χαρτογράφηση αλλάζει..με πρόγραμμα είδη πάνε στα 180 περίπου το εκανε φίλος που πήρε golf 1.5 130ps. εκεί είσαι πιστεύω στο λιοντάρι Το Leon μόνο σε FR αλλά ειλικρινά δεν έχει σχέση με το C5 , είναι αμάξι που το κρατάς 10+ χρόνια , από χώρους άνεση καθίσματα δεν παίζει Και επειδή με χάλασε το χαμηλό του focus , τελικά κάποιοι που λένε ότι αν πας σε ψηλό δύσκολα γυρίζεις κάτι ξέρουν Εγώ 600 χλμ έκανα και δεν μου άρεσε κιόλας το 2008 , αλλά άλλη άνεση το C5 και το έκανα τεστ ντραιβ για καμία ώρα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από tsofras 3
theoilia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Όταν είπα ότι τελικά το C5 aircross θα πάρεις αλλά δεν το ξέρεις ακόμη... Άντε περιμένουμε τιμές και εξοπλισμό γιατί το κοιτάω και εγώ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις