Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 κυβικά 155 άλογα το fiesta;!

Για μένα μη πας σε τόσο μικρό αμάξι με δύο παιδιά. Έχετε μικρό. Καλύτερα να συνηθίσεις το μεγάλο (πχ civic, c5) παρά να ζορίζεσαι με το μικρό και να φορτώνεις μπαγκαζιέρες.

• Like 4
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

1000 κυβικά 155 άλογα το fiesta;!

Για μένα μη πας σε τόσο μικρό αμάξι με δύο παιδιά. Έχετε μικρό. Καλύτερα να συνηθίσεις το μεγάλο (πχ civic, c5) παρά να ζορίζεσαι με το μικρό και να φορτώνεις μπαγκαζιέρες.

Δεν έχεις άδικο , και εμένα μου έμοιαζε καλό σαν ιδέα αλλά τις τελευταίες 2 Κυριακές που πήγαμε για μπάνιο με το C3 ήταν λίγο ζόρι να βγάζω μπαγκαζιερα για να βάλω μια ομπρέλα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ επιμένω να ξανασκεφτείς το ceed. Να κάνεις έναν κόπο να το ξαναδείς, να κάνεις ένα test drive και να ψάξεις τιμή. Δεν βλέπω γιατί θεωρείτε πολλά τα 22-23κ για ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο επειδή είναι kia. Τι παραπάνω έχει το 500x με τα 350 λίτρα χώρου αποσκευών και λιγότερο εξοπλισμό;

Επίσης θυμάμαι είχες απορρίψει στο παρελθόν το astra λόγω χώρου αποσκευών. Δεν του ξαναρίχνεις μια ματιά αν βολεύεσαι με ράγες;

https://www.car.gr/24898916-opel-astra-5-edition#modal

Δημοσ.

To πιο έξυπνο που έχω ακούσει είναι από γνωστό να έχει έναν αντίστοιχο χαμάλη για την πόλη και για τα 2 ταξίδια που έκανε το χρόνο νοίκιαζε ότι ήθελε και έκανε τη δουλειά του όμορφα και οικονομικά.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Εγώ επιμένω να ξανασκεφτείς το ceed. Να κάνεις έναν κόπο να το ξαναδείς, να κάνεις ένα test drive και να ψάξεις τιμή. Δεν βλέπω γιατί θεωρείτε πολλά τα 22-23κ για ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο επειδή είναι kia. Τι παραπάνω έχει το 500x με τα 350 λίτρα χώρου αποσκευών και λιγότερο εξοπλισμό;

Επίσης θυμάμαι είχες απορρίψει στο παρελθόν το astra λόγω χώρου αποσκευών. Δεν του ξαναρίχνεις μια ματιά αν βολεύεσαι με ράγες;

https://www.car.gr/24898916-opel-astra-5-edition#modal

Δεν έχεις άδικο για το Kia , απλά σε αυτά τα λεφτά προτιμώ το Leon ( άσχετα με μάρκες, αξιοπιστία κτλ καθαρά από ομορφιά μέσα, έξω)

Αν είναι να πάω σε μέγεθος άστρα , θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 380λ και να  μπαίνει μπαγκαζιερα μία φορά το χρόνο

300λ έχει το c3 , τα 310 του άστρα είναι αστεία για το μέγεθος

1 λεπτό πριν, majnun είπε

To πιο έξυπνο που έχω ακούσει είναι από γνωστό να έχει έναν αντίστοιχο χαμάλη για την πόλη και για τα 2 ταξίδια που έκανε το χρόνο νοίκιαζε ότι ήθελε και έκανε τη δουλειά του όμορφα και οικονομικά.

Ε εντάξει πηγαίνω και κάτι Σ/Κ στο εξοχικό και διακοπές καμία 15αρια μέρες δεν συμφέρει να νοικιάζω για τόσες ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, majnun είπε

Ναι να δούμε πότε θα έρθει και την τιμή

Δυστυχώς αυτά που με ενδιαφέρουν βλέπω να έρχονται τον Οκτώβρη και δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι μέχρι τότε χωρίς αμάξι

Μάλλον έρχεται το Leon, είχα 3 fr παρκαρισμένα εδώ και 2 μήνες στο car.gr , σήμερα διέγραψαν και τα 3 και είναι από διαφορετικές αντιπροσωπείες...

Δημοσ.

Ρε συ το Astra βλέπω έχει 370lt χώρο αποσκευών (με κιτ). Όχι ότι το προκρινω από την στιγμή που ειχες 2-3 στο παρελθόν, ε ας κάνεις και μια αλλαγή, just saying

Η Opel όμως δεν παύει να έχει τις καλύτερες θέσεις οδήγησης

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Ρε συ το Astra βλέπω έχει 370lt χώρο αποσκευών (με κιτ). Όχι ότι το προκρινω από την στιγμή που ειχες 2-3 στο παρελθόν, ε ας κάνεις και μια αλλαγή, just saying

Η Opel όμως δεν παύει να έχει τις καλύτερες θέσεις οδήγησης

Μόνο με ρεζέρβα κοιτάω , με κιτ δεν αγοράζω αμάξι

Το astra h είχε πολύ καλή θέση , το Astra j είχε ψηλή για τα γούστα μου, το τελευταίο δεν δείχνει άσχημη όταν μπήκα να το δω

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί τι σε εμποδίζει να αγοράσεις ρεζέρβα μετα ? Ο χώρος υπάρχει απλά τώρα βάζουν εκεί το kit, 

Μου είχε πει ενας αντιπρόσωπος ότι στην Ελλάδα βγάζουν τις ρεζέρβες γιατί με λιγότερο βάρος έχει λιγότερο co2 και κατανάλωση και κατ επέκταση και σήμα κυκλοφορίας.

Τώρα με την μέτρηση wltp θα αλλάξει παλι αυτο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Γιατί τι σε εμποδίζει να αγοράσεις ρεζέρβα μετα ? Ο χώρος υπάρχει απλά τώρα βάζουν εκεί το kit, 

Μου είχε πει ενας αντιπρόσωπος ότι στην Ελλάδα βγάζουν τις ρεζέρβες γιατί με λιγότερο βάρος έχει λιγότερο co2 και κατανάλωση και κατ επέκταση και σήμα κυκλοφορίας.

Τώρα με την μέτρηση wltp θα αλλάξει παλι αυτο

Αν υπάρχει γιατί έχει διαφορετικά λίτρα? Εγώ που είδα το Πορτ μπαγκαζ είναι όντως μικρό

Δημοσ.

Από καύσιμα τι,,; Βενζίνη, πετρέλαιο, υβριδικό ή ρεύμα; Αν υπήρχε υποδομή με ταχυφορτιστες και είχα δικό μου πάρκινγκ θα επέρνα με ρεύμα. Ένα άλλο που σκέφτηκα ήταν με leasing. 200, ευρώ το μήνα. για Corsa 1.5 diesel ολοκαίνουργιο για 3 χρόνια με τα πάντα πληρωμένα

Μόνο καύσιμο βάζεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nkoumo είπε

Από καύσιμα τι,,; Βενζίνη, πετρέλαιο, υβριδικό ή ρεύμα; Αν υπήρχε υποδομή με ταχυφορτιστες και είχα δικό μου πάρκινγκ θα επέρνα με ρεύμα. Ένα άλλο που σκέφτηκα ήταν με leasing. 200, ευρώ το μήνα. για Corsa 1.5 diesel ολοκαίνουργιο για 3 χρόνια με τα πάντα πληρωμένα

Μόνο καύσιμο βάζεις

Βενζίνη για λίγα χιλιόμετρα

Πετρέλαιο για πολλά και ειδικά εκτός πόλης

Υβριδικό εγώ σκέφτομαι το κόστος της μπαταρίας

Ηλεκτρικό όταν έχουμε γρήγορους σταθμούς φόρτισης και αυτονομία τουλάχιστον 600 χλμ

Leasing αν γλυτώνεις έξοδα λόγω εταιρείας ή αλλάζεις αμάξι κάθε 4 χρόνια

Προσωπικές απόψεις όλα τα παραπάνω

Άσχετο αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους ακόμη μία φορά για το επίπεδο που έχουμε κρατήσει στο ποστ μετά από τόσες σελίδες

Επίσης επειδή με αντέχετε ακόμη 👍

• Like 8
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κόσμος που μπορεί να βοηθηθεί μέσω του θέματος σου , έχει πολλές προτάσεις .. εντάξει θα μπερδευτεί περισσότερο αλλλλλααα... 🤣🤣

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βενζίνη για λίγα χιλιόμετρα

Πετρέλαιο για πολλά και ειδικά εκτός πόλης

Υβριδικό εγώ σκέφτομαι το κόστος της μπαταρίας

Ηλεκτρικό όταν έχουμε γρήγορους σταθμούς φόρτισης και αυτονομία τουλάχιστον 600 χλμ

Leasing αν γλυτώνεις έξοδα λόγω εταιρείας ή αλλάζεις αμάξι κάθε 4 χρόνια

Προσωπικές απόψεις όλα τα παραπάνω

Άσχετο αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους ακόμη μία φορά για το επίπεδο που έχουμε κρατήσει στο ποστ μετά από τόσες σελίδες

Δεν αναφερες και το φυσικο αεριο.Προσωπικα περιμενω να ανοιξουν 1-2 πρατηρια κοντα μου(Χαλκιδα-Σχηματαρι) και το επομενο οχημα θσ ειναι ΄''fisikon''

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...