Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lightsout είπε

Ό,τι πρέπει για brand ambassador της Peugeot είσαι... 😄

απο τηn μοντελα-τηλεπερσονα-ambassador του νεου ασσου ψησταριάς τον προτιμώ! :P 

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πήρα το 2008 να πάω τα παιδιά στους γονείς μου και ξαναθυμήθηκα την άβολη θέση καρέκλας , θα πάω να μπω σε κανά 2 SUV να την παρατηρήσω, αν είναι έτσι σε όλα άκυρο τα SUV γιατί είχα να μπω 10 ημέρες και το είχα ξεχάσει πόσο άβολο μου είναι εμένα

Το καλυτερο θα ηταν να πεις Πηρα το 2008  σημερα και τελικα μου αρεσει, λεω να το κρατησω 😛

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sacredcrow είπε

Ανακουφισμένος;

Αν ναι, τότε καλά έκανες!

Ε ναι είμαι είναι η αλήθεια , απλά είμαι χωρίς αμάξι πάλι και δεν ξέρω για πόσο καιρό αλλά οκ θα δω τι θα κάνω

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε ναι είμαι είναι η αλήθεια , απλά είμαι χωρίς αμάξι πάλι και δεν ξέρω για πόσο καιρό αλλά οκ θα δω τι θα κάνω

Γιατι κ τοσες μερες που ειχες αμαξι το χρησιμοποιουσες;; 🤣

Σε νιωθω πάντως... Εριχνε πριν λιγο χαλαζι και σκεφτόμουν "ωχ το αμαξι" και μετα θυμηθηκα οτι δεν εχω ακομα αμαξι :P με βλεπω μολις το παρω με το τροπικο αθηναικο κλιμα να κυκλοφορώ με τιποτα παλιες κουβερτες για να το προφυλαξω!

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, paylidis είπε

Γιατι κ τοσες μερες που ειχες αμαξι το χρησιμοποιουσες;; 🤣

Σε νιωθω πάντως... Εριχνε πριν λιγο χαλαζι και σκεφτόμουν "ωχ το αμαξι" και μετα θυμηθηκα οτι δεν εχω ακομα αμαξι :P με βλεπω μολις το παρω με το τροπικο αθηναικο κλιμα να κυκλοφορώ με τιποτα παλιες κουβερτες για να το προφυλαξω!

Επίτηδες δεν το κυκλοφορούσα ρε για να μην έχω άγχος αν θα πάθει κάτι ενώ ήθελα να το πουλήσω, περιμένω την γυναίκα σαν το σκυλάκι πίσω από την πόρτα να έρθει για να πάρω το αμάξι να κάνω τις δουλειές μου

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ποιός το πήρε ρε παιδιά να του ευχηθούμε? Γράφει εδώ στο τόπικ?

Δεν ξέρω αν γράφει ή το nick , αλλά ευχηθειτε θα το διαβάσει φαντάζομαι

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν ξέρω αν γράφει ή το nick , αλλά ευχηθειτε θα το διαβάσει φαντάζομαι

ε μα πρεπει!

αν καποιος εχει ωφεληθει περισσοτερο απο αυτο το τοπικ ειναι ο αγοραστης σου!😀

• Like 3
Δημοσ.

@tsofras Αν δεν έχεις απορρίψει ακόμα την ιδέα μικρού hatchback με μπαγκαζιέρα οροφής, ας σου βάλω λίγο ψύλλους στα αυτιά.. :P 

Ford Fiesta ST-Line 5-Θυρο 1.0L mHEV 155hp στα 19500 απο Αύγουστο διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Όμορφο, γρήγορο, ήπιο υβριδικό, 8 χρόνια εγγύση.

Εντάξει οκ, μικρό :D Απλά επειδή έπεσαν κάποτε στο τραπέζι τα Clio πχ. 

Λογικά και το Focus θα έρθει, αλλά πιστεύω στα 24000 περίπου (δε ρώτησα για Focus. Αλλά αν το πας αναλογικά κάπου τόσο υπολογίζω για το ST-Line).

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, papaniki είπε

@tsofras Αν δεν έχεις απορρίψει ακόμα την ιδέα μικρού hatchback με μπαγκαζιέρα οροφής, ας σου βάλω λίγο ψύλλους στα αυτιά.. :P 

Ford Fiesta ST-Line 5-Θυρο 1.0L mHEV 155hp στα 19500 απο Αύγουστο διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Όμορφο, γρήγορο, ήπιο υβριδικό, 8 χρόνια εγγύση.

Εντάξει οκ, μικρό :D Απλά επειδή έπεσαν κάποτε στο τραπέζι τα Clio πχ. 

Λογικά και το Focus θα έρθει, αλλά πιστεύω στα 24000 περίπου (δε ρώτησα για Focus. Αλλά αν το πας αναλογικά κάπου τόσο υπολογίζω για το ST-Line).

Δεν την έχω απορρίψει αλλά μόνο με μαμά ράγες οροφής

Βέβαια δεν με τρελαίνει και σχεδιαστικά το fiesta , αλλά αρχίζει να μην παίζει και ιδιαίτερο ρόλο όπως πάμε γιατί λίγα μου αρέσουν σχεδιαστικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...