Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Έχει αναφερθεί στο θέμα ξανά αλλά δεν θυμάμαι γιατί απορρίφθηκε το Kia ceed.

Στα 22300 αυτόματο (χωρίς τυχόν έκπτωση) το 1.4 με τα 140 άλογα, θεωρώ είναι καλύτερη περίπτωση από επιλογές τύπου focus με χιλιάρι κινητήρα στα 24000.

Νορμάλ διαστάσεις (4.3μ), πολλαπλοί σύνδεσμοι, αυτόματο, 400 λίτρα χώρο, καλός εξοπλισμός, φυσικά κουμπιά κλιματισμού, πολύ καλύτερες επιδόσεις από τα χιλιάρια, 7 χρόνια εγγύηση.

22.000* πήγαινε με μηχανικό κιβώτιο. Τον αυτόματο δεν είχα ρωτήσει για αυτό το άφησα σαν επιλογή γιατί είχε και 7.5 επιτόκιο

27 λεπτά πριν, bjj-p είπε

https://www.youtube.com/watch?v=QvGo_qcdqkw

φαινεται να εχει τον ελεγχο του κλιματιστικου εκτος οθονης.

θα εχει τιμη μεταξυ του c3 aircross και c5 aircross αραγε;

Και στις φωτογραφίες έτσι το δείχνει , λένε ότι άκουσαν τους πελάτες ότι έκαναν παράπονα για αυτό και το άλλαξαν

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

22300 λέει στην ιστοσελίδα της kia το αυτόματο. Μήπως έπεσες σε κακή αντιπροσωπεία;

Μην ξεχνάς και τα έξοδα που δεν γράφουν ποτέ γιατί αν βάλεις μεταλλικό , έξοδα και τέλη ταξινόμησης και πινακίδες τα αμάξια πάνε κοντά 800-1000€ επάνω από την τιμή καταλόγου που βλέπεις

Οπότε αν δεν έχει κάποια έκπτωση τότε τα 22300 γίνονται 23300 , ποσό που δεν το λες και λίγο και ειδικά για KIA που όλα τα χρόνια πήγαινες σε ΚΙΑ για την χαμηλότερη τιμή και την εγγύηση σε σχέση με όλα τα άλλα

• Like 1
Δημοσ.

Καλή η κια και Χιουντάι αλλά ως τα 18κ. Παραπάνω ούτε ευρώ. Ένταξη είπαμε. Μην τρελαθούμε κιόλας.με αυτά που ζητάει για το σιντ πας σε σιβικ που είναι και χοντα.   ακου 22k για κια.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mp123 είπε

Καλή η κια και Χιουντάι αλλά ως τα 18κ. Παραπάνω ούτε ευρώ. Ένταξη είπαμε. Μην τρελαθούμε κιόλας.με αυτά που ζητάει για το σιντ πας σε σιβικ που είναι και χοντα.   ακου 22k για κια.

Που είσαι εσύ τόσο καιρό?

Αύριο αν προλάβω θα ξαναπεράσω να δω μία το 500X

Αφού θα ανέβω σε τιμή και θα πάω σε αυτόματο , μου άρεσε όταν το είχα δεί , να δω πάλι τι παίζει

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Που είσαι εσύ τόσο καιρό?

Αύριο αν προλάβω θα ξαναπεράσω να δω μία το 500X

Αφού θα ανέβω σε τιμή και θα πάω σε αυτόματο , μου άρεσε όταν το είχα δεί , να δω πάλι τι παίζει

Λοιπόν άσε τα πειράματα και στα 22κ δυο είναι τα αυτοκίνητα. Χοντα σιβικ 186 αλογάκια η’ το φιατ 500χ με τα 150 συν αυτόματο.. Διάλεξε και παρε.
Επειδη ο Κάγκουρας είναι μέσα σου ( οπως σε όλους μας) παρε το χοντα και τέλος.Αφου το πείραμα ψευτοsuv δεν σου βγήκε μην κανείς το ίδιο λάθος.

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mp123 είπε

Λοιπόν άσε τα πειράματα και στα 22κ δυο είναι τα αυτοκίνητα. Χοντα σιβικ 186 αλογάκια η’ το φιατ 500χ με τα 150 συν αυτόματο.. Διάλεξε και παρε.
Επειδη ο Κάγκουρας είναι μέσα σου ( οπως σε όλους μας) παρε το χοντα και τέλος.Αφου το πείραμα ψευτοsuv δεν σου βγήκε μην κανείς το ίδιο λάθος.

Δεν θέλω ρε 4.5 μέτρα , το ψευτο SUV με χάλασε στις στροφές μόνο , σε όλα τα άλλα μου άρεσε , έχει και χαρακτήρα το 500 για αυτό το ξανασκέφτονται είναι και αυτόματο με 150 άλογα όπως είπες , βάλανε και 5 χρόνια εγγύηση τώρα και από εξοπλισμό ήταν κομπλε

Όπως και να έχει πρώτα θα δω το Leon και μετά θα αποφασίσω , απλά είναι λίγες οι επιλογές σε hatchback στα 150 άλογα, γιατί καλό και το focus αλλά με μικρό κινητήρα

Θα κινηθώ από 1.2 και πάνω και από 130 άλογα και πάνω

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όπως και να έχει πρώτα θα δω το Leon και μετά θα αποφασίσω

Λιοντάρι μέχρι τέλους! Πάρε αυτό που ήθελες από την αρχή. Λίγο υπομονή κάνε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν θέλω ρε 4.5 μέτρα , το ψευτο SUV με χάλασε στις στροφές μόνο , σε όλα τα άλλα μου άρεσε , έχει και χαρακτήρα το 500 για αυτό το ξανασκέφτονται είναι και αυτόματο με 150 άλογα όπως είπες , βάλανε και 5 χρόνια εγγύηση τώρα και από εξοπλισμό ήταν κομπλε

Όπως και να έχει πρώτα θα δω το Leon και μετά θα αποφασίσω , απλά είναι λίγες οι επιλογές σε hatchback στα 150 άλογα, γιατί καλό και το focus αλλά με μικρό κινητήρα

Θα κινηθώ από 1.2 και πάνω και από 130 άλογα και πάνω

Όχι φοκους. Τελειωμένη εταιρία . Ποιος παίρνει φορντ στην Ελλάδα.Μόνο το φιέστα πουλάει και αυτό έχει θέματα. Άστο καλύτερα.

υ.γ Αμα δεν σε χάλασε το ψευτοsuv παρε το 500χ και τέλος. Ποιοτητα , στυλ, άλογα , καλή τιμή αυτόματο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι φοκους. Τελειωμένη εταιρία . Ποιος παίρνει φορντ στην Ελλάδα.Μόνο το φιέστα πουλάει και αυτό έχει θέματα. Άστο καλύτερα.

Εγω 😁

• Like 1
Δημοσ.

Για το αυτόματο του 500x δεν έχει ακουστεί τίποτε κακό; Γιατί είναι διπλού συμπλέκτη νομίζω....

Είναι το ίδιο που φοράει το jeep renegade?

• Like 2
Δημοσ.

Λόγο ότι έχω μια α  ηλικία Εγω έχω μείνει στην φορντ του σιερα του φοκους και του μοντέλο ως το 2008. Μετά τέλος η φορντ.δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο.ασχημα αυτοκίνητα.

2 λεπτά πριν, takismakeleio είπε

Για το αυτόματο του 500x δεν έχει ακουστεί τίποτε κακό; Γιατί είναι διπλού συμπλέκτη νομίζω....

Είναι το ίδιο που φοράει το jeep renegade?

Ίδια είναι λογικά. Ίδια εταιρία είναι. 

Υ,γ οποίος έχει το renegade να πάει  επείγοντος να αλλάξει τα πίσω φώτα με το χ που μοιάζουν σαν ( ξέρετε τα έχουμε πει άλλωστε). Το είδα στην Γερμανία και ο τύπος τα είχε αλλάξει . Αντί για χ ήταν τετράγωνο . Πολυ  καλύτερα ετσι.Δεν είναι το αμάξι του σειρινακη ετσι με αλλάγη στα πίσω φώτα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mp123 είπε

Λόγο ότι έχω μια α  ηλικία Εγω έχω μείνει στην φορντ του σιερα του φοκους και του μοντέλο ως το 2008. Μετά τέλος η φορντ.δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο.ασχημα αυτοκίνητα.

Ίδια είναι λογικά. Ίδια εταιρία είναι. 

Υ,γ οποίος έχει το renegade να πάει  επείγοντος να αλλάξει τα πίσω φώτα με το χ που μοιάζουν σαν ( ξέρετε τα έχουμε πει άλλωστε). Το είδα στην Γερμανία και ο τύπος τα είχε αλλάξει . Αντί για χ ήταν τετράγωνο . Πολυ  καλύτερα ετσι.Δεν είναι το αμάξι του σειρινακη ετσι με αλλάγη στα πίσω φώτα.

Τα πανευρωπαικα νουμερα πωλησεων ειναι πολυ καλυτερα του focus απο το Fiat. Μαλλον εισαι πωλητης στην Fiat.. 😋

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...