Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Α και είναι και 4.4m όποτε όσο φτάνουμε στα 4.5 θα είχα αγοράσει το C5 απο την αρχή που δεν έχω αλλάξει γνώμη για το συγκεκριμένο , το αγόραζα εχθές αν δεν ήταν μεγάλο για τις ανάγκες μου μέσα στην πόλη 

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο , το μόνο αμάξι που είπα ¨ Αυτό είναι ¨ από όσα μπήκα ( όλα δλδ μέχρι VW ) ήταν το C5 . Πραγματικά το ερωτεύτηκα , δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο .

Και εμένα κάτι μου έκανε αυτό το αμάξι!

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 16/6/2020 στις 1:06 ΜΜ, paylidis είπε

Καλη επιλογή - στο δινουν ακριβο - ψαξε και σε αλλη αντιπροσωπεια.

Πόσο παρακάτω μπορεί να παίξει από την τιμή καταλόγου 22500? 

Και μάλιστα αν μιλάμε τοις μετροιτις.....

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aelara1964 είπε

Πόσο παρακάτω μπορεί να παίξει από την τιμή καταλόγου 22500? 

Και μάλιστα αν μιλάμε τοις μετροιτις.....

Ένα χιλιάρικο κατω. Το μετρητοίς ή χρηματοδότηση δε παίζει κανένα ρολο στο καινούργιο, η αντιπροσωπεία τα ίδια ακριβώς λεφτά κ με την ίδια ακριβώς ευκολία θα πάρει...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ένα χιλιάρικο κατω. Το μετρητοίς ή χρηματοδότηση δε παίζει κανένα ρολο στο καινούργιο, η αντιπροσωπεία τα ίδια ακριβώς λεφτά κ με την ίδια ακριβώς ευκολία θα πάρει...

Αθήνα αυτό? Γιατί Βόρεια Ελλάδα δεν κάνουν παρακάτω από 550-600...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aelara1964 είπε

Αθήνα αυτό? Γιατί Βόρεια Ελλάδα δεν κάνουν παρακάτω από 550-600...

Ναι... Αθήνα παίζουν μεγάλες διάφορες κ οποίος έμπορος είναι ξύπνιος τσιμπάει τον πελάτη...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Σουπερμινι παίδες γυρω στα 4 μέτρα τι προτείνεται; Ναβι και πανω από 100 άλογα οι ελάχιστες προδιαγραφές.

Polo, 208 και Clio θα κοιτούσα

Δημοσ.

4.37 περίπου θα είναι το leon. 4.5 είναι το c5, 13 πόντους δηλαδή.  Δεν είναι τραγικά μεγαλύτερο.  Φαίνεται μεγάλο λόγω του όγκου πιο πολύ κι όχι του μήκους.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, tsofras είπε

.

.

Ναι το ξέρω απλά το πέρασα πρόσφατα , αλλά αυτό μυρίζει ακόμη καινούριο και μου φάνηκε κάπως . Λες και του παίρνουν ένα πράγμα ....

Ε εντάξει , ανάλογα τους λόγους πάντα που παίρνεις την απόφαση να το πουλήσεις 

και εγώ όταν πούλησα το Astra h gtc αν και δεν ήθελα καθόλου , επειδή ήταν για το πρώτο παιδί δεν το πήρα τόσο κατάκαρδα 

Τωρα επειδή ήταν θέμα κιβωτίου το πήρα 

Ειναι γεγονός ότι υπάρχουν ανάγκες για περισσότερους χώρους όποτε το σκέφτομαι να θυσιάσω την σπορ οδήγηση με χώρους , αλλά δεν θα θυσιαστω σε εξοπλισμό και κιβώτιο αυτή την φορά 

Εσυ γιατί το πουλάς φίλε μου ? Τουλάχιστον το χάρηκες , εγώ έκανα την βλακεία όταν το κοίταζα το δικό σου και δεν το πήρα και έμεινα με την ιδέα .

Συνεχίζω πάντως να σκέφτομαι το C3 aircross , αν και δεν με τρελαίνει εξωτερικά ( άσχημο δεν είναι απλά δεν έχει wow factor) και σπορ αίσθηση οδήγησης δεν έχει 

Αλλα λίγο κάτω από τα 22000€ ( δεν ξέρω αν έχει κάποια προσφορά )

Εχεις την πλούσια έκδοση που έχει τα πάντα ( εκτός από LED)

Αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής aisin

410|520 λίτρα πορτ μπαγκαζ και ράγες οροφής 

Ανετα καθίσματα και ανάρτηση 

1.2 130 άλογα 

Grip control

Τέλος παρά πολύ σημαντικο είναι ότι έχεις όλα τα παραπάνω στα 4150m

Το kamiq αν δεν ήταν με dsg θα ήταν πολύ καλή λύση 

Το focus αυτόματο καινούριο πάει πάνω από 24000€ , 4378m , 375l πορτ μπαγκαζ 1.0125hp

Τέλος το νέο seat Leon ??????€ , 4368m , 380l πορτ μπαγκαζ 

Δυστυχως ακόμη δεν μπορώ να βάλω σε προτεραιότητα χώρους η σπορ οδήγηση 

Πρέπει να το δώσω γιατί πλέον δεν χρησιμοποιείται.... Από τότε που το πηρα έκανα 2 με 3 Χιλ χλμ τον χρόνο αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο έκανα λιγότερο από 1000 (και τα περισσότερα συντήρησης όχι για καλή βόλτα). Οπότε κρίμα είναι να πληρώνω τκ, ασφάλεια και συντήρηση για δύο αυτοκίνητα και να χρησιμοποιώ μόνο το ένα (που κάνω 20 Χιλ χλμ τον χρόνο). Μου πιάνει και τον χώρο από το πάρκινγκ... Δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω έξω και κάθομαι και δυσκολεύομαι με το άλλο κάθε μέρα...

Το c5 είναι φοβερό. Το πήρε φίλος με τα 180 και πάει σφαίρα. Χώρους, όμορφο τα πάντα...

Αν αυτό σου έκανε κλικ παρτο!

Αλλιώς περίμενε λίγο για το c4 που θα μοιάζει αρκετά και θα είναι πιο μαζεμενο.

Έπρεπε να το έχεις πάρει το μχ5, τότε που μπορούσες, είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και αξίζει κάθε βόλτα μαζί του!

Ειδικά τώρα που τα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να μας αποκόπτουν από την οδήγηση...

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1
Δημοσ.

Το νέο πάντως C4 φαίνεται κουκλί. Περιμένω το τέλος του μήνα να αποκαλυφθεί πλήρως. Δεν ξέρω ίσως αξίζει να περιμένεις.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, lightsout είπε

Για τον έμπορο δεν έχει καμία διαφορά αν η εξόφληση θα είναι τοις μετρητοίς ή με δανειοδότηση. 

Εμένα ο έμπορος όταν αγόρασα το αμάξι μου είχε πει ότι έχασε 500 ευρώ μπόνους από την τράπεζα επειδή δεν το πήρα τελικά με δανειο.Αν υποθέσουμε ότι σε εναν 5ετη 7ετη δανεισμό για πόσο περίπου 10χιλ όπου ο τόκος είναι 2,3 χιλιαρικα, είναι λογικό να περνει και ο έμπορος το χαρτζιλίκι του 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zourman1981 είπε

Εμένα ο έμπορος όταν αγόρασα το αμάξι μου είχε πει ότι έχασε 500 ευρώ μπόνους από την τράπεζα επειδή δεν το πήρα τελικά με δανειο.Αν υποθέσουμε ότι σε εναν 5ετη 7ετη δανεισμό για πόσο περίπου 10χιλ όπου ο τόκος είναι 2,3 χιλιαρικα, είναι λογικό να περνει και ο έμπορος το χαρτζιλίκι του 

Έχουν συμφωνίες με τις τράπεζες. Από εκεί που παλιά θέλαν μετρητοίς τώρα προτιμούν τις δόσεις.  

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί στο θέμα ξανά αλλά δεν θυμάμαι γιατί απορρίφθηκε το Kia ceed.

Στα 22300 αυτόματο (χωρίς τυχόν έκπτωση) το 1.4 με τα 140 άλογα, θεωρώ είναι καλύτερη περίπτωση από επιλογές τύπου focus με χιλιάρι κινητήρα στα 24000.

Νορμάλ διαστάσεις (4.3μ), πολλαπλοί σύνδεσμοι, αυτόματο, 400 λίτρα χώρο, καλός εξοπλισμός, φυσικά κουμπιά κλιματισμού, πολύ καλύτερες επιδόσεις από τα χιλιάρια, 7 χρόνια εγγύηση.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...