KoreanW Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, tsofras said: Ξανά βλέπω το xceed πανέμορφο για crossover πάντως, ξέρει κανείς τιμή για το αυτόματο ? επειδή βλέπω ότι βλεφαριάζεις ξανά SUV, σου έχω πρόταση μάλλον safe για τις απαιτήσεις σου ένα που προfl πέτυχα τις προάλλες στο δρόμο, μου, μου έκανε εντύπωση η φωτεινότητα των drl του τέλος πάντων απαιτήσεις σου που καλύπτει SUV που δε θα είναι βάρκα γιαλό θέση οδήγησης όσο πλησιέστερα στα μέτρα σου γνώριμο αλλά και πιο σύγχρονο περιβάλλον χωριστά χειριστήρια για τον κλιματισμό αναβαθμισμένοι χώροι και πρακτικότητα αλλάζεις αμάξι σε design και κατηγορία, αλλά μένεις κ όσο πιο κοντά σε αυτό που είχες κατά τα λοιπά στη θέση σου πιστεύω, η a class είναι μια χαρά Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από KoreanW 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Εσύ δεν είσαι για xceed. Είσαι για pro ceed. https://www.kia.com/gr/nea-modela/proceed/anakalipste-to/?cmpid=ppc|1906_traffic_ao|google|s_br&gclid=CjwKCAjwxLH3BRApEiwAqX9arWYSgvL_CzH8tTDEsx01o90jqJ26I-28HcAgSiymQfuZ_SQumsBELBoCvYoQAvD_BwE Sw είναι ? Δεν με τρελαίνει 34 λεπτά πριν, KoreanW είπε επειδή βλέπω ότι βλεφαριάζεις ξανά SUV, σου έχω πρόταση μάλλον safe για τις απαιτήσεις σου ένα που προfl πέτυχα τις προάλλες στο δρόμο, μου, μου έκανε εντύπωση η φωτεινότητα των drl του τέλος πάντων απαιτήσεις σου που καλύπτει SUV που δε θα είναι βάρκα γιαλό θέση οδήγησης όσο πλησιέστερα στα μέτρα σου γνώριμο αλλά και πιο σύγχρονο περιβάλλον χωριστά χειριστήρια για τον κλιματισμό αναβαθμισμένοι χώροι και πρακτικότητα αλλάζεις αμάξι σε design και κατηγορία, αλλά μένεις κ όσο πιο κοντά σε αυτό που είχες κατά τα λοιπά στη θέση σου πιστεύω, η a class είναι μια χαρά όμορφο αλλά 27000 με τα 150 Παντως κάτι στο μυαλό μου δεν έχει φύγει τελείως η κατηγορία SUV γιατί όπως και να έχει οι χώροι είναι καλύτεροι Για premium δεν είμαι , θα κοιτάξω να κινηθώ μαξ στα 23000 Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από tsofras
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Το proceed το είχα δει στην έκθεση αυτοκινήτου το Νοέμβριο και ήταν π α ν ε μ ο ρ φ ο. Ωστόσο στα δικά μου μάτια πρέπει να περάσουν 20 30 χρόνια για να τολμήσω Kia Hyundai καθότι τα έχω στο μυαλό μου ως τα αυτοκίνητα της πλεμπας 😀😀😀. Αλματώδης η πρόοδος τους καμία συζήτηση αλλά με τόσα accent, atos, lantra, Rio δεν μπορείς να ξεχάσεις την καταγωγή τους, που είναι ταπεινότατη. 3
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Sw είναι ? Δεν με τρελαίνει όμορφο αλλά 27000 με τα 150 Παντως κάτι στο μυαλό μου δεν έχει φύγει τελείως η κατηγορία SUV γιατί όπως και να έχει οι χώροι είναι καλύτεροι Για premium δεν είμαι , θα κοιτάξω να κινηθώ μαξ στα 23000 Δεν είναι ακριβώς sw. Είναι shooting brake (αλα mercedes). Δεν είναι SUV που δεν σου άρεσαν αλλά είναι πραγματική αναβάθμιση από το leon. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από achilles_g_
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Δεν είναι ακριβώς sw. Είναι shooting brake (αλα mercedes). Δεν είναι SUV που δεν σου άρεσαν αλλά είναι πραγματική αναβάθμιση από το leon. Προτιμώ το Xceed , αναβάθμιση σε ποιους τομείς?
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μία κατηγορία πάνω, σε χώρους, πάτημα, αξιοπιστία κτλ. Αλλά μόλις είδα είναι 4.6 μέτρα οπότε δεν σου κάνει! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από achilles_g_ 1
KoreanW Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) το proceed είναι ένα καλά στιλιζαρισμένο station wagon γι' αυτό και το μεγάλο μήκος του, συνδυαζόμενο με c-segment μεταξόνιο συγκρινεται δηλαδή με τα c-segment sw ενώ το επερχόμενο leon φτάνει να έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο πχ αν κιόλας συγκρίνεις τα station wagon, το leon st έχει μεγαλύτερο χώρο και στο πορτμπαγκάζ και μόνο από άποψη της 7ετούς εγγύησης είναι αναβάθμιση από leon Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από KoreanW
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Περίεργο συναίσθημα πάντως να αδειάζεις πάλι αυτοκίνητο τόσο σύντομα λόγω πώλησης 5 1
filarhos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Περίεργο συναίσθημα πάντως να αδειάζεις πάλι αυτοκίνητο τόσο σύντομα λόγω πώλησης Έλα για καλό είναι! Κάνε καλό έλεγχο η επόμενη επιλογή να είναι καλή και να το γουστάρεις να το οδηγάς βλέπεις και όλα! Υ.γ. Πιθανότατα αποχωρίζομαι κι εγώ το μχ5 μου... Δεν θέλω καθόλου αλλά με νίκησε η λογικη και οι συνθήκες, 3 χρόνια το σκέφτομαι και παλι δεν είμαι σίγουρος... 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, filarhos είπε Έλα για καλό είναι! Κάνε καλό έλεγχο η επόμενη επιλογή να είναι καλή και να το γουστάρεις να το οδηγάς βλέπεις και όλα! Υ.γ. Πιθανότατα αποχωρίζομαι κι εγώ το μχ5 μου... Δεν θέλω καθόλου αλλά με νίκησε η λογικη και οι συνθήκες, 3 χρόνια το σκέφτομαι και παλι δεν είμαι σίγουρος... Ναι το ξέρω απλά το πέρασα πρόσφατα , αλλά αυτό μυρίζει ακόμη καινούριο και μου φάνηκε κάπως . Λες και του παίρνουν ένα πράγμα .... Ε εντάξει , ανάλογα τους λόγους πάντα που παίρνεις την απόφαση να το πουλήσεις και εγώ όταν πούλησα το Astra h gtc αν και δεν ήθελα καθόλου , επειδή ήταν για το πρώτο παιδί δεν το πήρα τόσο κατάκαρδα Τωρα επειδή ήταν θέμα κιβωτίου το πήρα Ειναι γεγονός ότι υπάρχουν ανάγκες για περισσότερους χώρους όποτε το σκέφτομαι να θυσιάσω την σπορ οδήγηση με χώρους , αλλά δεν θα θυσιαστω σε εξοπλισμό και κιβώτιο αυτή την φορά Εσυ γιατί το πουλάς φίλε μου ? Τουλάχιστον το χάρηκες , εγώ έκανα την βλακεία όταν το κοίταζα το δικό σου και δεν το πήρα και έμεινα με την ιδέα . Συνεχίζω πάντως να σκέφτομαι το C3 aircross , αν και δεν με τρελαίνει εξωτερικά ( άσχημο δεν είναι απλά δεν έχει wow factor) και σπορ αίσθηση οδήγησης δεν έχει Αλλα λίγο κάτω από τα 22000€ ( δεν ξέρω αν έχει κάποια προσφορά ) Εχεις την πλούσια έκδοση που έχει τα πάντα ( εκτός από LED) Αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής aisin 410|520 λίτρα πορτ μπαγκαζ και ράγες οροφής Ανετα καθίσματα και ανάρτηση 1.2 130 άλογα Grip control Τέλος παρά πολύ σημαντικο είναι ότι έχεις όλα τα παραπάνω στα 4150m Το kamiq αν δεν ήταν με dsg θα ήταν πολύ καλή λύση Το focus αυτόματο καινούριο πάει πάνω από 24000€ , 4378m , 375l πορτ μπαγκαζ 1.0125hp Τέλος το νέο seat Leon ??????€ , 4368m , 380l πορτ μπαγκαζ Δυστυχως ακόμη δεν μπορώ να βάλω σε προτεραιότητα χώρους η σπορ οδήγηση Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από tsofras 1
lightsout Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, tsofras είπε Ξανά βλέπω το xceed πανέμορφο για crossover πάντως, ξέρει κανείς τιμή για το αυτόματο ? Είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο, τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά. Πολύ ποιοτικό εσωτερικό επίσης. 2
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lightsout είπε Είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο, τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά. Πολύ ποιοτικό εσωτερικό επίσης. Ναι το είχα δει και από κοντά και είχα πάθει πλάκα με την ομορφιά και την ποιότητα , με φρέναρε ο 1.0 κινητήρας , γιατί 24.000€ με τον 1.4 δεν δίνω ούτε για Kia ούτε για κάποιο άλλο που δεν έχει κάτι να κάνει την διαφορά . Αν ήταν αυτόματο με ηλιοροφή και τον 1.4 θα τα έδινα ευχαρίστως Α και είναι και 4.4m όποτε όσο φτάνουμε στα 4.5 θα είχα αγοράσει το C5 απο την αρχή που δεν έχω αλλάξει γνώμη για το συγκεκριμένο , το αγόραζα εχθές αν δεν ήταν μεγάλο για τις ανάγκες μου μέσα στην πόλη Για κάποιο ανεξήγητο λόγο , το μόνο αμάξι που είπα ¨ Αυτό είναι ¨ από όσα μπήκα ( όλα δλδ μέχρι VW ) ήταν το C5 . Πραγματικά το ερωτεύτηκα , δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο . τεσπα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από tsofras 1
lightsout Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Συμφωνώ σε αυτό, είναι πολλά τα λεφτά και βαριά αμαξώματα για χιλιάρη. Ήμουν κάπως ¨ανοικτός" στα χιλιάρια, αλλά οδήγησα προχθές το focus με τρεις ενήλικες (μαζί με εμένα), και, απλά όχι.. 1
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Σουπερμινι παίδες γυρω στα 4 μέτρα τι προτείνεται; Ναβι και πανω από 100 άλογα οι ελάχιστες προδιαγραφές.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Πάρε μωρέ το c5. Σε όλα τα άλλα κάτι σε χαλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις