Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alimentas είπε

Παρτο,αμαξαρα.Χρωμα αποφασισες???

Χρώμα θέλω κάποιο τύπου magnetic / ανθρακί , αλλά αν κοιτάω συνέχεια σε ευκαιρίες - ετοιμοπαράδοτα δεν θα το πετύχω ποτέ.

Μίλησα με την αντιπροσωπεία για το Focus ST line αυτόματο + ηλιοροφή , είναι με aircondition στα 23500 με 2 χρόνια εγγύηση είπε θα μου την πάνε στα 5 .

Τηλεφώνησα και σε άλλη αντιπροσωπεία , καινούριο αυτόματο , χωρίς ηλιοροφή με κλίμα και 8 χρόνια εγγύηση έχει 24.000ε (βέβαια αν βάλεις και έξοδα / πινακίδες θα φτάνει 24.500 )

Και τα 2 είναι άσπρα

Οπότε είτε ηλιοροφή/air condition / 5 χρόνια εγγύηση στα 23500

είτε χωρίς ηλιοροφή / κλιματισμός / 8 χρόνια εγγύηση / καινούριο 24500

Αν και την θέλω την ηλιοροφή , πιστεύω ότι το καινούριο είναι καλύτερη φάση μόνο για τα +3 χρόνια εγγύηση

Και δεν ρώτησα και διακανισμό , γιατί αν το μεταχειρισμένο έχει 10%+ , θα βγεί τελικά ακριβότερο απο το καινούριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενε να βγει το λιοντάρι, γιατί ότι άλλο και να πάρεις, πάντα το λιοντάρι θα σκεφτεσαι. Τα αυτοκίνητα εκτός απο τα χαρακτηριστικά σημαντικό είναι και να σου αρέσει. Αφού εσένα καλώς ή κακώς σου αρέσει το λιοντάρι, κάνε υπομονή να το δεις και από κοντά. Αν σε ξενερώσει κάτι σημαντικό αφού το δεις, τότε μόνο κοίτα για άλλο αυτοκίνητο.

Επεξ/σία από djcat
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tutuyo είπε

κατι δεν καταλαβες καλα ρε, ειναι δυνατον η Ford να δινει εγγυση ανα περιπτωση?

Όχι ρε , αφού είπαμε το πρώτο είναι μεταχειρισμένο με 5.000 χλμ (μήπως ξέχασα να το αναφέρω ? ) και το δεύτερο είναι καινούριο

8 λεπτά πριν, djcat είπε

Περίμενε να βγει το λιοντάρι, γιατί ότι άλλο και να πάρεις, πάντα το λιοντάρι θα σκεφτεσαι. Τα αυτοκίνητα εκτός απο τα χαρακτηριστικά σημαντικό είναι και να σου αρέσει. Αφού εσένα καλώς ή κακώς σου αρέσει το λιοντάρι, κάνε υπομονή να το δεις και από κοντά. Αν σε ξενερώσει κάτι σημαντικό αφού το δεις, τότε μόνο κοίτα για άλλο αυτοκίνητο.

Αυτό το είπα , προφανώς και θα περιμένω

Καλά και το focus μου αρέσει αρκετά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgos_di είπε

Για ρίξε μια ματιά σε αυτά εδώ αν σε ενδιαφέρει κάτι.
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Megalh-Ereyna-Oles-oi-prosfores-twn-etaireiwn-shmera_204176.asp?a=6

thx man , κάθε μέρα μπαίνω autotriti να πετύχω ένα άρθρο που τα έχει όλα μαζεμένα , μόνο εχθές δεν μπήκα και το έβγαλαν :D

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos_di είπε

Όπως έχετε καταλάβει είμαι λίγο Mazdaκιας, και αυτό το 3000 όφελος για το 3άρι θα με κάνει να χάσω τον ύπνο μου.
https://www.mazda.gr/Προσφορές

Βέβαια η εμπειρία λέει το έως 3000 σημαίνει 3000ε έκπτωση στο ακριβότερο μοντέλο

Αν είχε καλύτερο κινητήρα ρε γμτ , κρίμα είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Όχι ρε , αφού είπαμε το πρώτο είναι μεταχειρισμένο με 5.000 χλμ (μήπως ξέχασα να το αναφέρω ? ) και το δεύτερο είναι καινούριο

Αυτό το είπα , προφανώς και θα περιμένω

Καλά και το focus μου αρέσει αρκετά

Γυρνά και άλλες αντιπροσωπείες. Φάε 20-30€ βενζίνη και θα τα γλυτώσεις στο δεκαπλάσιο στην αγορά...

κ φυσικά πας μόνο σε καινούργιο. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βέβαια η εμπειρία λέει το έως 3000 σημαίνει 3000ε έκπτωση στο ακριβότερο μοντέλο

Αν είχε καλύτερο κινητήρα ρε γμτ , κρίμα είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό

Καλά εννοείται, μόνο στον skyactiv-X με τα 180hp θα έχει έκπτωση 3k. Για μένα είναι και ο μόνος κινητήρας που σώζει κάπως την κατάσταση σε σχέση με τους άλλους δίλιτρους. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά έλεος , και στο focus δεν έχει αεραγωγούς πίσω ? Αμάξια κοντά στα 4.5 μέτρα και να μην έχουν αεραγωγούς πίσω μεγάλο fail

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Ξανά βλέπω το xceed πανέμορφο για crossover πάντως, ξέρει κανείς τιμή για το αυτόματο ?

To Xceed πραγματικά κουκλί και ποιοτικότατο, το έκανα td το φθινόπωρο στην αυτοκίνηση με τον 1.4Τ 140hp manual. Ο κινητήρας ήταν ιδανικός για να κάνεις μια προσπέραση της προκοπής, μιας και το νιώθεις ότι είναι βαρύ. Μην προσπαθήσουν να σε πείσουν για τον 1000άρι, δεν κάνει για αυτό το αμάξωμα. Η θέση οδήγησης δεν μου φάνηκε ψηλή όπως στα SUV, αλλά λίγο πάνω από το ΜΟ των hatch. Αυτόματο στον κατάλογο πάει 27, δεν ξέρω από κοντά τι μπορείς να πετύχεις. Γενικά υπερκοστολογημένο μοντέλο, στο οποίο δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι στις αντιπροσωπείες και το έχουν κυρίως για κράχτη. Αν τους ρωτήσεις και για λίστα με προαιρετικό εξοπλισμό είναι χειρότερο από το να τους ζητάς έκπτωση 5k. Γενικά πιο vfm το χαμηλότερο Ceed. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...